Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 21/08/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιστροφή στα γνωστά, που είναι τόσο άγνωστα πολλές φορές και η ζωή συνεχίζεται και ότι προκύψει! Τι ωραία που είναι να
ζει κανείς σε ένα νησί; Πόσο λατρεύω τις ώρες που περνούν, όταν ξέρω πως η θάλασσα είναι εκεί και με περιμένει; Αχ αυτό το απέραντο γαλάζιο είναι τόσο όμορφο, τόσο μαγικό, τόσο ψυχοθεραπευτικό και κάθε μέρα διαφορετικό.. Ποιος να βαρεθεί το μπλε και τις αποχρώσεις του;;; Μάζεψα και κοχύλια.. τι ρομαντικιά Ταυρίνα είμαι άλλωστε..;;;



Πόσο παράξενο καλοκαίρι που ήταν το φετινό; Άργησε να έρθει, τελειώνει γρήγορα, φερθήκαμε εγωιστικά, πεισμώσαμε, αγαπήσαμε κιόλας, ερωτεύτηκε κανείς;;;;

μα όλα για τον έρωτα γίνονται..

«.. θέλω.. αλλά κάνω πως δε θέλω..»

«.. σε σκέφτομαι.. αλλά δε σε σκέφτομαι..»

«.. μου λείπεις.. αλλά σε ξεπέρασα..»

λέμε τώρα..

φιλάκια..


Κριός
Τις ημέρες αυτές καλά θα κάνετε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο σύντροφό σας! Να αγαπήσετε είναι η εντολή του σύμπαντος και όχι να δείξετε το ποιος έχει το πάνω χέρι! Μπορεί κάτι να σας ενοχλεί, βρείτε τον τρόπο να το εκφράσετε, δίχως να προκληθούν εντάσεις. Η μέρα κρύβει μυστήριες παγίδες, κρατήστε το στόμα σας κλειστό, δε χρειάζεται ο κόσμος να γνωρίζει τα προσωπικά σας! Ο Ερμής σας κάνει γοητευτικά επικοινωνιακούς..!

Ταύρος
Στο μυαλό σας έχετε σκέψεις τύπου, το πώς να βελτιώσετε τη ζωή σας από εδώ και πέρα! Αντίο λιχουδίτσες, ας ξεκινήσουμε από εκεί..! Κακές συνήθειες που σας βλάπτουν εσωτερικά και εξωτερικά, φτάνουν στο τέλος τους, αρκεί να το πιστέψετε! Αρκετοί μετράτε τα λεφτουδάκια σας σήμερα. Τι έφυγε, πού πήγε, πότε θα ξανά έρθει, οργανώνεστε είτε σας αρέσει, είτε όχι! Ο Ερμής ανοίγει τους δρόμους, καιρός να επενδύσετε στο μέλλον σας!

Δίδυμος
Μια πολύ ερωτική ημέρα μόλις σας ξημέρωσε, η Αφροδίτη από το Ζυγό πόσο σας ταιριάζει, πόσο;;; Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δείξετε λίγο συναίσθημα παραπάνω, γιατί μαντικές ικανότητες δεν έχουν και πολλοί, συνεπώς πώς ο σύντροφός σας θα καταλάβει το τι νιώθετε; Μια νέα γνωριμία, φέρνει μια αναστάτωση τρελή, για αυτό και εσείς, ξεκινήστε το φλερτ και τις πονηρές ματιές, ανάψτε το πράσινο το φως, μπας και συμβεί το μαγικό!

Καρκίνος
Μέρα που θα προτιμήσετε να τη περάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, γεμάτη από γλυκόλογα και ρομαντισμό. Για αυτό φροντίστε ότι δουλειές έχετε, να τις τελειώσετε δίχως ιδιαίτερες καθυστερήσεις για να περισσέψει χρόνος για αγάπες και λουλούδια. Ο Ερμής σιγά-σιγά διώχνει μακριά τις δυσάρεστες τις σκέψεις και ηρεμείτε ένα πράγμα. Επικοινωνείτε πιο όμορφα, υπάρχει κατανόηση, διαπιστώνετε πως όλα ήταν στη φαντασία σας τελικά!

Λέων
Το ξέρετε πως ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας; Ήρθε στα ίσα του λέει, συνεπώς και εσείς θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να διορθώσετε διάφορες καταστάσεις που προκαλέσατε με τη παράξενη συμπεριφορά σας, να ζητήσετε ένα συγγνώμη ίσως;;; Όχι άλλες εντάσεις και υπερβολές, είναι η αστρολογική εντολή της ημέρας! Καιρός να αγαπήστε με τους ανθρώπους σας, κάντε τις μαλαγανιές σας, δε σας παίρνει με τίποτα!

Παρθένος
Μόλις σας ξημέρωσε μια πολύ φοβερή ημέρα αστρολογικά! Κάτι πολύ μαγικό θα σας συμβεί, μπορεί ακόμα να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας! Η Αφροδίτη και ο Ερμής κάνουν τα μαγικά τους, συνεπώς, μια μοιραία συνάντηση είναι στα σκαριά. Αποδεχτείτε προτάσεις για έξω, για βόλτες και επισκέψεις από εδώ και εκεί, δε ξέρετε ποτέ, τι μπορεί να συμβεί. Τις χαρές σας, καλύτερα να τις κρατήσετε κρυφές! Το μάτι, πολύ κακό πράγμα!

Ζυγός
Μυστήρια η μέρα σας, είστε λίγο τσίτα και πρέπει να διαχειριστείτε διάφορες καταστάσεις με το γάντι και δίχως καθυστερήσεις! Υπομονή, γιατί δε γίνεται αλλιώς, είναι και αστρολογική η πίεση που νιώθετε! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ρίχνει στάχτη στα μάτια σας, παραβλέπετε λεπτομέρειες που σας ενοχλούν, ο σκοπός είναι οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια, όταν τα αποζητήσετε φυσικά! Ζητάτε τα ρέστα, όμως να ξέρετε είναι αμοιβαίο αυτό! Είστε σίγουροι;;;

Σκορπιός
Έχετε μαζέψει πολύ συναίσθημα μέσα σας και είστε έτοιμοι να κάνετε εκείνο το μπουμ! Το σύμπαν λέει, λίγο-λίγο και στο σωστό timing, όχι τίποτα άλλο, μερικοί μπορεί να τρομάξουν και να το βάλουν στα πόδια! Αγαπάτε, δείξτε το με όμορφο τρόπο και διακριτικό. Αντιπαθείτε, απομακρυνθείτε καλύτερα αθόρυβα. Και εκεί που σκέφτεστε πως πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες για το καλό της ψυχής σας, τσουπ να σου και το μαναράκι, να στέλνει σινιάλο τρελό! Πω πω ..

Τοξότης
Είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είτε όχι, θα κάνετε ένα τσεκάρισμα στον τραπεζικό σας το λογαριασμό και θα ανεβάσετε πυρετό μια και έξω! Καλό είναι να γνωρίζετε το πού βρίσκεστε, όμως είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τη πικρή αλήθεια;;; Όπως και να έχει το πράγμα, το ζητούμενο είναι οι αναμνήσεις του καλοκαιριού να είναι ευχάριστες και αξέχαστες! Όλα τα άλλα φτιάχνουν, στη πορεία και με λίγη προσπάθεια παραπάνω. Don’t worry!

Αιγόκερως
Μέρες τώρα νιώθετε έναν εκνευρισμό και μια υπερένταση, τρώγεστε με τα ρούχα σας εν ολίγοις και φταίει ο Άρης για αυτό που έχει επιστρέψει για λίγο στο ζώδιό σας! Βαθιές ανάσες και ψυχραιμία! Ιδανική ημέρα για να οργανωθείτε και να ονειρευτείτε το αύριο, πώς θέλετε να είναι για εσάς; Πιο βήμα είναι εκείνο που θα σας οδηγήσει σε κάτι φοβερό και τρομερό; Αισιόδοξοι μεν, όμως και πολύ δυνατοί. Υπάρχει κάποιος καλύτερος από εσάς;;;

Υδροχόος
Πιο καλή η μοναξιά! Και πόσο σας ταιριάζει πολλές φορές. Τις μέρες αυτές σας έχουν πιάσει λίγο οι ευαισθησίες σας και ανοίγετε τη ψυχή σας και αναρωτιέστε το τι σας συμβαίνει. Καλό αυτό, αρκεί η θεωρία να γίνει πράξη! Αποζητάτε εκείνη τη παρέα, εκείνη την αγάπη, εκείνο το αγνό συναίσθημα, ε λοιπόν κάντε κάτι για αυτό! Ιδανική ημέρα για να προσεγγίσετε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά! Ο καθένας με το πόνο του..!

Ιχθύς
Οι μέρες αυτές είναι πολύ τυχερές για εκείνους που κυνηγούν το όνειρο! Επαγγελματικές επιτυχίες, χρήμα, νέες γνωριμίες, οι δρόμοι ανοίγουν και μπορεί να συμβεί κάτι πολύ μαγικό! Τους λύκους να προσέχετε, είναι μπόλικοι εκεί έξω.. ! Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να μιλάτε πιο όμορφα, να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και να δείχνετε κατανόηση σε διάφορες δυσκολίες που προκύπτουν! Βελτιώστε τις σχέσεις σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos