Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 04/08/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Σάββατο πρωί, ωχ η Ταυρίνα δε ξέρω τι να πρώτο κάνω! Λίγο από όλα έχει ο μπαξές σήμερα, με ανάδρομο Ερμή δε νομίζω να
προκύψει κάτι το φοβερό και τρομερό!

Ο Ήλιος που βρίσκεται στα Λιοντάρια, αν και θα έπρεπε να είναι ένα αισιόδοξο γεγονός, το βρίσκω λίγο μυστήριο, γιατί ρίχνει φως σε οτιδήποτε αυθόρμητο έχει συμβεί, τονίζει τα λάθη μας και τα κακά τα παιδιά τα κάνει πάσα στον Ερμή, έτσι για να μπει ένα απότομο φρένο, μπας και κάποιοι καταλάβουν, τι συνέβη!

Ο Ποσειδώνας το χαβά του, θολώνει το τοπίο, διώχνει μακριά τις δυσάρεστες τις σκέψεις, κάνει τον κόσμο να φαντάζεται διάφορα!

Τι να κάνουμε σήμερα;;;

Ότι μας ευχαριστεί!

φιλάκια..


Κριός
Ενώ έχετε καλοκαιρινή διάθεση φουλ, οι άνθρωποι που συναντάτε καθημερινά σας ενοχλούν ένα πράγμα και σιγά-σιγά θα απομακρυνθείτε, δίχως να πείτε λέξη! Ο ανάδρομος Ερμής, κάνει κάτι προσπάθειες να σας χαλάσει τις διακοπές, γεγονός που θα σας ανεβάσει τη πίεση κανονικά! Για αυτό και εσείς, αλλάζετε συμπεριφορά, γίνεστε απόλυτοι και αυταρχικοί και σε όποιον αρέσει..! Εμπόδια παντού, προσωρινά είναι, υπομονή!

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει ευαίσθητους όμως και πολύ λογικούς! Μπαίνουν οι σκέψεις σας σε μια σειρά. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν, σας ζαλίζουν ένα πράγμα, εσείς βέβαια δε δίνετε τη σημασία που πρέπει, κάποιος εκνευρίζεται, ξύδι απαντώ! Ο Δίας από το Σκορπιό, όλες τις μέρες του Αυγούστου, κάνει τα μαγικά του, μπας και ερωτευτείτε και εσείς λιγάκι.. Για αυτό τα ματάκια ανοιχτά! Καιρός για φλερτ και νέες περιπέτειες!

Δίδυμος
Είστε «Όσα παίρνει ο Άνεμος» τις μέρες αυτές, ούτε εσείς οι ίδιοι δε μπορείτε να κατανοήσετε το τι σας συμβαίνει. Από τη μια θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, από την άλλη φοβάστε, ένα μπροστά και δέκα πίσω! Με ανάδρομο Ερμή, πού πάτε;;; Ο Ποσειδώνας φταίει για το χάος που σας έχει κυριεύσει! Αλλιώς είναι η πραγματικότητα, αλλιώς τη φαντάζεστε. Ανικανοποίητοι από τις εξελίξεις, όμως κάτι σας λέει το σύμπαν! Ακούει κανείς;;;

Καρκίνος
Οικονομικές οι σκοτούρες που έχετε τις μέρες αυτές, αλλιώς τα υπολογίζατε, αλλιώς σας προκύπτουν, μη περιμένετε με ανάδρομο Ερμή να βγάλετε άκρη! Έρχονται και φεύγουν τα λεφτά, με έναν πολύ μαγικό τρόπο. Η Αφροδίτη από τη Παρθένο, σας σπρώχνει διακριτικά, στο να βγείτε από το καβούκι σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να συναντήσετε τους φίλους σας, να διατηρήσετε τη καλοκαιρινή σας τη διάθεση, είτε βρίσκεστε στο νησί, είτε όχι!

Λέων
Ως ζώδιο έχετε τη τιμητική σας, ως χαρακτήρες, δε ξέρω, θα δείξει! Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, πιο τραγικό δε γίνεται! Άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν, έχετε και ένα υφάκι υπεροπτικό, «Πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το»! Ο Δίας από το Σκορπιό, φέρνει τρελές ιδέες στο μυαλουδάκι σας, κάποιοι παντρεύεστε, κάποιοι αποκτάτε και παιδάκι, θέλετε να μπει το νερό στο αυλάκι, να νοικοκυρευτείτε! Ρωτήστε και τους άλλους, αν το θέλουν..!

Παρθένος
Καλά θα κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό τις μέρες αυτές, γιατί τα νέα διαρρέουν και όχι με τον τρόπο που εσείς θα θέλατε και κάπως έτσι μπορεί να εκτεθείτε! Σήμερα ξαφνικά θα αποκτήσετε πολλές ιδέες για το πώς να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας. Βέβαια, ο Ποσειδώνας, να ξέρετε δε σας αφήνει να κάνετε ξεκάθαρες σκέψεις, σας θολώνει το τοπίο και αν δεν έχετε το νου σας, θα κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο και μετά ποιος σας ακούει;;;

Ζυγός
Χαρωποί και ευδιάθετοι θα προτιμήσετε τη παρέα των φίλων τις μέρες αυτές! Θα πάτε μια εκδρομή; Θα βολτάρετε μέχρι το πρωί; Επικοινωνιακή η διάθεσή σας, θα ανοίξετε το στοματάκι σας και ως συνήθως θα ξεφύγετε πάλι! Ναι μεν πολύ καλά θα κάνετε, η τέλεια ψυχοθεραπεία, από την άλλη με τον Ερμή ανάδρομο καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας σας κάνουν να αισιοδοξείτε για το μέλλον! Μια νέα δουλειά ίσως;;;

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! Να πάτε ένα κομμωτήριο και να κάνετε και ένα shopping therapy! Βέβαια, μπορεί να σας το αλλάξουν το πρόγραμμα και να εκνευριστείτε πολύ, όμως εσείς θα πρέπει να πατήσετε πόδι, γιατί πόσο πια;;; Το νου σας στο τι λέτε τις μέρες αυτές, γιατί στάζει δηλητήριο το στοματάκι σας και η παρεξήγηση πηγαίνει σύννεφο! Ο Δίας στο ζώδιό σας, δίνει ευκαιρίες πολλές και σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς!

Τοξότης
Εσείς που ετοιμάζετε βαλιτσούλα τις μέρες αυτές, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί με ανάδρομο Ερμή, μπορεί να τις χάσετε, ή να βρεθείτε σε έναν άλλον προορισμό και να σοκαριστείτε! Οργανωθείτε τόσο καλά, που να μη σας νοιάζει τίποτα! Πάλι τα λεφτάκια σας μετράτε, πάλι δε σας φτάνουν, να όμως που θα το ξεπεράσετε ανάλαφρα τούτη τη φορά! Ο Ποσειδώνας φέρνει σκέψεις μυστήριες στο μυαλό σας, για άτομα που γνωρίζετε πολύ καλά!

Αιγόκερως
Ζόρικη η μέρα σήμερα, αφού από τη μια θέλετε να κάνετε τρελές σπατάλες, από την άλλη το είναι σας, δε το επιτρέπει! Το νου σας, γιατί δε πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεφύγετε, όσα φράγκα και αν έχετε στην άκρη! Συνεργαστείτε με τους ανθρώπους σας, μη ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί και κάπως έτσι θα αποφύγετε τις ανούσιες εντάσεις! Ο Πλούτωνας, σας ανάβει το φως για αλλαγές, μεγάλες και τρανές! Μη κάνετε τη πάπια!

Υδροχόος
Κάτι λεφτά περιμένετε να δείτε στο τραπεζικό σας το λογαριασμό και αυτά δεν έρχονται με τίποτα και ανεβάζετε πίεση κανονικά! Μια καθυστέρηση πληρωμής, σας πηγαίνει πίσω και σας δημιουργεί μεγάλη ανησυχία! Ζόρικες οι μέρες πολύ, οι παρεξηγήσεις αμέτρητες, νιώθετε πως πνίγεστε ένα πράγμα, μια σχέση φτάνει στο τέλος της! Ο Ήλιος, φανερώνει την αλήθεια με άγαρμπο τρόπο και εσείς τι θα κάνετε για αυτό; Κρατήστε σταθερή πορεία! You know!

Ιχθύς
Ιδανική ημέρα για να αράξετε πάνω στο κρεβατάκι σας και να σηκωθείτε μόνο όταν πεινάσετε! Και επειδή είστε οι ψυχασθενείς της παρέας, θα νιώσετε ξαφνικά έναν πόνο και θα φανταστείτε πως ήρθε το τέλος! Καλά, μη τρελαθείτε κιόλας, ίσως να είναι και μια ψύξη! Ο Ποσειδώνας σας μιλά σιγανά, στο αυτί, δε πρέπει οι άλλοι να ακούσουν τίποτα! Ότι νιώθετε να το λέτε, προφυλάξτε τον εαυτό σας από κακοτοπιές, ξεφύγετε δημιουργικά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos