Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Τα Ζώδια του Αυγούστου 2018, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα να κάνω εμφάνιση σήμερα, όμως φρόντισα να
σας ανταμείψω καταλλήλως.. μη μου έχετε και παραπονάκια..

Ο Αύγουστος που λέτε, είναι ένας πολύ θερμός μήνας, αστρολογικά γίνεται της μουρλής, οι πλανήτες πάνε και έρχονται, όμως ο Άρης καλά κρατεί! Είτε βρίσκεται στον Υδροχόο, είτε στον Αιγόκερω, η τσίτα που προκαλεί είναι μια! Οι μεν ηρεμούν, οι δε όλα στα κόκκινα! Καμία σωτηρία λέω!

Ο Ερμής ανάδρομος, δίνει ρέστα, φέρνει τα πάνω κάτω, βρίσκεται στα Λιοντάρια μας, πάει ο σταθερός σταυρός, τέζα η τετράδα καλοκαιριάτικο. Η έκλειψη Ηλίου στις 11/08 είναι επεισοδιακή! Φέρνει στο φως πράματα και θάματα και ένα δάκρυ θα κυλήσει και πόσο ρομαντικά σας τα λέω, συγκλονίζομαι..! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι η Αφροδίτη που μπαίνει στο Ζυγό, να μεθαύριο, καιρός για αγάπες και λουλούδια! Βέβαια, όχι για όλους, γιατί από ότι κατάλαβα δεν έχει και πολύ τα κέφια της, κάποιους θα τους βασανίσει έτσι επειδή! Δικαίωμά της σωστά; Κάποιος λόγος θα υπάρχει, είμαι σίγουρη..!

Η Πανσέληνος στις 26/08 στους Ιχθύες, είναι ένα πολύ ρομαντικό αστρολογικό φινάλε για αρκετά ζώδια! Μετά από τη μπόρα, πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο! That’s the way life goes..!

καλό καλοκαίρι..

φιλάκια..


Κριός
Όπως φαίνεται θα πάτε διακοπές και θα περάσετε πολύ ωραία! Βέβαια, μέχρι να συμβεί αυτό, θα υπάρξει μια συναισθηματική αστάθεια, ο Άρης ευθύνεται για αυτό, συνεπώς σε κάθε περίπτωση ένας συμβιβασμός, είναι μια πολύ καλή ιδέα! Η έκλειψη Ηλίου στις 11, είναι ένα αισιόδοξο γεγονός για εσάς, αφού ξαφνικά οι επιθυμίες σας μπορεί να πραγματοποιηθούν! Συνειδητοποιείτε πως τα ερωτικά σας θέματα θα μπορούσατε να τα διαχειριστείτε αλλιώς. Η Αφροδίτη, από τις 18 και μετά στρέφει τη προσοχή σας, σε θέματα συντροφικότητας. Από τη μια εντάσεις, από την άλλη, αγάπες και λουλούδια. Απολαύστε τη κάθε στιγμή, γιατί το φινάλε του Αυγούστου σας βρίσκει παντελώς άφραγκους! Η Πανσέληνος στις 26 σας συμμαζεύει ένα πράγμα! Καλοκαίρι τέλος!
Τυχερές ημέρες: 08/08, 18/08, 19/08, 31/08

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως ο Αύγουστος δε ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού ο Άρης δίνει ρέστα, κάνει και κάτι συνδυασμούς απίστευτους, η ηρεμία θα έρθει μια μέρα, μην ανησυχείτε καθόλου! Οικογενειακά τα βάσανά σας, υπάρχει μια ασυνεννοησία, είναι και ο Ερμής ανάδρομος, μη περιμένετε να βγάλετε άκρη! Η έκλειψη Ηλίου στις 11, είναι πολύ μαγική για εσάς! Διώχνει μακριά ανθρώπους και καταστάσεις που σας πλήγωσαν και φέρνει έναν μεγάλο έρωτα! Το σύμπαν επιμένει, μαναράκι δε βλέπω! Η Αφροδίτη από το Ζυγό πλέον, σας κάνει το καλύτερο δώρο του καλοκαιριού! Η Πανσέληνος στις 26, σας ξεσηκώνει, σας κάνει ανέμελους πολύ και το ρίχνετε έξω γενικώς! Το σύμπαν σας δίνει μια παράταση στο θέμα των διακοπών!
Τυχερές ημέρες: 18/08, 19/08, 22/08, 25/08

Δίδυμος
Με το που πατάει το πόδι της η Αφροδίτη στο Ζυγό (7/8), αλλάζει κατά πολύ η διάθεσή σας, γίνεται πιο ερωτική και παιχνιδιάρικη, συνεπώς το θέμα των διακοπών επανέρχεται για αρκετούς, κανονίστε ταξιδάκι και δρόμο! Η έκλειψη Ηλίου στις 11, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους που σας φτιάχνουν πολύ το κέφι και έχουν να σας προσφέρουν αρκετά από όσα επιθυμείτε! Δωράκια λαμβάνετε και ξετρελαίνεστε σα τα μικρά τα παιδιά! Το νου σας σε θέματα υγείας, δε χρειάζεται να κρυολογήσετε καλοκαιριάτικο. Η Πανσέληνος στις 26, σας στρεσάρει ένα πράγμα, γίνεται και στους Ιχθύες, όσο να’ναι σας πιάνει για τα καλά! Η επιστροφή στη καθημερινότητα δε σας αρέσει καθόλου! Οργανωθείτε εκ νέου!
Τυχερές ημέρες: 08/08, 19/08, 22/08, 29/08

Καρκίνος
Μυστήριος πολύ ο φετινός Αύγουστος για εσάς! Διακοπές ναι μεν, όμως παράλληλα έχει εργασία και χαρά, που σίγουρα δε θα σας αρέσει καθόλου! Η Αφροδίτη από τη μια μπορεί να φέρει ένα φλερτ στη ζωή σας έτσι ξαφνικά, όμως δε θα σας αφήσει να το χαρείτε και τόσο, αφού διάφορα οικογενειακά προβλήματα τρέχουν που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα! Η έκλειψη Ηλίου στις 11 σας δημιουργεί απίστευτο άγχος για τα οικονομικά σας τα ζητήματα! Κάτι δεν υπολογίσατε σωστά, λεφτά έρχονται και φεύγουν και εσείς με υπογλώσσια! Η Πανσέληνος στις 26, σας δείχνει πως δεν είστε μόνοι στο έργο, πως σας νοιάζονται και σας βοηθούν, αρκεί να το ζητήσετε! Αποφύγετε τις εντάσεις και μη ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί!
Τυχερές ημέρες: 09/08, 18/08, 19/08, 25/08

Λέων
Χρυσά μου αν και είναι ο μήνας σας, λόγω γενεθλίων, το σύμπαν έχει άλλα πλάνα για εσάς! Όλα στα κόκκινα από τις πρώτες μέρες κιόλας, νευράκια πολλά, άγχος επίσης, είτε πάτε διακοπές, είτε όχι, το μενού έχει καβγαδάκια ερωτικά και λίγα λέω! Η έκλειψη Ηλίου στις 11 στο ζώδιο σας, είναι το κερασάκι στη τούρτα, αφού αρκετοί μπορεί να φτάσετε ακόμα και στο χωρισμό! Από τη μια σας ανάβει το σύμπαν το πράσινο το φως, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει να παραφέρεστε και να είστε πιο παράλογοι από ποτέ! Το μόνο που σας σώζει είναι η Αφροδίτη η οποία θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μη φτάσετε στα άκρα! Η Πανσέληνος στις 26 σας λέει να πάρετε τα βουνά, μπας και ηρεμήσετε!
Τυχερές ημέρες: 08/08, 18/08, 19/08, 31/08

Παρθένος
Αρκετοί τις μέρες του Αυγούστου θα προτιμήσετε τις μοναχικές τις διακοπές, γιατί έχετε ανάγκη να τα πείτε με τον εαυτό σας, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Η κούραση που νιώθετε είναι απίστευτη και θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να ξεκουραστείτε και να ξενοιάσετε. Κάποιοι σας θεωρούν απόμακρους και αντικοινωνικούς, φταίει η έκλειψη Ηλίου στις 11 για αυτό. Η Αφροδίτη σας βάζει ιδέες μυστήριες μέσα στο μυαλό, αφού θα φλερτάρετε μεν με άγνωστες υπάρξεις, όμως που σίγουρα έχουν ένα status! Όχι ότι και ότι! Επίσης κάτι μαθαίνετε και σοκάρεστε! Η Πανσέληνος στις 26 σας βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, ερωτικές και επαγγελματικές! Αλλάζετε τη σελίδα, κάτι νέο ξεκινά! Καλή αρχή!
Τυχερές ημέρες: 08/08, 19/08, 21/08, 25/08, 30/08

Ζυγός
Και που λέτε Αυγουστιάτικα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Να σε λίγες μερούλες, στις 7 θα της έχετε φτιάξει το κρεβατάκι της! Αν και καλοκαιράκι, εσάς θα σας βγει έτσι μια ανεξήγητη κούραση, περισσότερο θα θέλετε να περάσετε χρόνο μόνοι, παρά με τα φιλαράκια σας. Τραγικό έτσι;;; Μάχιμο λίγο το πεδίο αφού από τη μια έχετε μια επιθυμία να ξεσπάσετε και να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και από την άλλη οι άνθρωποί σας θα τρέχουν για να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες! Η έκλειψη Ηλίου στις 11, τι να φανερώνει άραγε;;; Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, όχι άλλες εντάσεις! Η Πανσέληνος στις 26, σας μπλέκει σε περιπέτειες, που ποτέ κανείς δε πρέπει να μάθει! Πολλά τα μυστικά και μυστήρια επίσης!
Τυχερές ημέρες: 08/08, 18/08, 24/08, 30/08

Σκορπιός
Ο Αύγουστος καθώς καταλάβετε μπήκε ολίγον στραβά, ο Άρης σας έχει τσακίσει ένα πράγμα, η νευρικότητα στο φουλ! Φεύγει σιγά-σιγά, έρχονται μέρες ηρεμίας και όχι μόνο.. Η έκλειψη Ηλίου στις 11, σας παθιάζει με ένα άτομο, έχετε έντονα την ανάγκη να το διεκδικήσετε, να το πολιορκήσετε, δε το βάζετε κάτω με τίποτα! Βέβαια, υπάρχουν και τα επαγγελματικά σας, που σας βασανίζουν καιρό τώρα, όμως ανακαλύπτετε αιτίες και αφορμές και πλέον γνωρίζετε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας. Μια νέα πρόταση λοιπόν, σας γίνετε και παίρνετε μεγάλη χαρά. Από νωρίς φέτος..! Η Πανσέληνος στις 26, είναι εκείνο το μαγικό χέρι βοηθείας, της νεράιδας που λέμε, οπότε οι δρόμοι ανοίγουν για εκείνη τη δουλειά που λέγαμε.. Καλή επιτυχία!
Τυχερές ημέρες: 07/08, 18/08, 21/08, 25/08

Τοξότης
Είναι περίοδος διακοπών για εσάς, κλείνετε τους διακόπτες και ποιος σας είδε! Δε ξέρω, ή πάρτε σβάρνα τα βουνά και τα λαγκάδια, ή βρεθείτε σε ένα απομακρυσμένο νησί. Εσείς και τα θαλασσοπούλια! Η Αφροδίτη από τις 7 και μετά σας γλυκαίνει, σας κάνει ρομαντικούς, να μια καλή ευκαιρία για να αγαπήσετε με το ταίρι σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 11, φέρνει έτσι μια ανησυχία στο προσκεφάλι σας, τύπου τι θα κάνετε από εδώ και πέρα, πιο το μέλλον σας δηλαδή.. Συζητήστε τα όλα αυτά, είναι προτιμότερο γιατί αυτά που θα ακούσετε σίγουρα θα σας κάνουν καλό. Η Πανσέληνος στις 26, σας δίνει δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία. Οπότε νέοι στόχοι στο τραπέζι σας. Πιο τολμηροί από ποτέ..!
Τυχερές ημέρες: 12/08, 18/08, 19/08, 31/08

Αιγόκερως
Το σύμπαν που λέτε σας βάζει να τρώγεστε με τα ρούχα σας σχεδόν όλες τις ημέρες του Αυγούστου! Η έκλειψη Ηλίου στις 11, σας προκαλεί οικονομικές ανησυχίες όλων των ειδών. Αλλιώς υπολογίζατε διάφορα και αλλιώς θα προκύψουν! Ο Άρης επιστρέφει για λίγο στο ζώδιό σας, είναι και ανάδρομος, να ξέρετε πως μια υπερένταση θα τη νιώθετε κάθε μέρα, όλη μέρα. Η Αφροδίτη από την άλλη δε βοηθά καθόλου τη κατάσταση, αντιθέτως ρίχνει λάδι στη φωτιά και να’σου και τα ερωτικά προβληματάκια! Και κάπως έτσι γίνεστε καχύποπτοι και σκοτεινοί με όλο τον κόσμο. Φαντάζεστε διάφορα και κάνετε σενάρια εξωπραγματικά! Ευτυχώς που η Πανσέληνος στις 26 σας γλυκαίνει, διώχνει κάθε αρνητική σκέψη μακριά και η αγάπη επιστρέφει!
Τυχερές ημέρες: 08/08, 12/08, 15/08, 19/08

Υδροχόος
Νιώθετε πως το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι για ακόμα μια φορά! Και πολύ καλά κάνετε αφού οι πλανήτες ότι και αν κάνουν σας επηρεάζουν άμεσα! Η Αφροδίτη από το Ζυγό σας τρελαίνει το μυαλό, νιώθετε σα μικρό παιδί ξανά, ονειρεύεστε ξανά και φτιάχνετε έναν στόχο δύσκολο και πολυπόθητο και καθόλου ακατόρθωτο! Από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής, ταράζει κατά πολύ τα νερά και σας δείχνει σχέσεις που πρέπει να τελειώσουν! Μήπως αλλού κοιμάστε και αλλού αγαπάτε; Η έκλειψη Ηλίου στις 11, βάζει το χεράκι της για έναν χωρισμό! Επαγγελματικό; Ερωτικό; Η αλήθεια θα φανεί και τέλος! Βέβαια, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Όχι άλλη μοναξιά! Ο Άρης δόξα να έχει φεύγει από το ζώδιό σας και παίρνετε τρελή ανάσα! Η Πανσέληνος στις 26 σας δείχνει το πόσο σπάταλοι είστε! Για να κάνετε καλύτερο κουμάντο!
Τυχερές ημέρες: 08/08, 18/08, 19/08, 26/08

Ιχθύς
Ο Αύγουστος χρυσά μου είναι η ιδανική περίοδος για να αγαπήσετε με το σύντροφό σας! Να ξεπεράσετε όλα τα καλά που σας βρήκαν και να κάνετε μια νέα αρχή. Εύκολο δεν είναι, όμως για αρκετούς εκεί έξω, αξίζει το κόπο! Η Αφροδίτη δε σας φέρνει αγάπες και λουλούδια, αλλά το χρήμα! Ενθουσιάζεστε, ξεσηκώνεστε, φτιάχνετε σχέδια για το μέλλον. Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη η έκλειψη Ηλίου στις 11, ένα τρελό υφάκι το αποκτάτε, γίνεστε υπερβολικοί και παράλογοι, ως συνήθως! Η Πανσέληνος στις 26 στο ζώδιό σας, είναι ότι πιο γλυκό μπορεί να σας συμβεί. Αναθεωρείτε τις απόψεις σας και είστε έτοιμοι για ένα μεγάλη ξεκαθάρισμα! Λίγοι και καλοί δίπλα σας! Τι σημαίνει αυτό; Ωχ και πάλι ωχ..!
Τυχερές ημέρες: 18/08, 19/08, 28/08, 31/08

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos