Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια: Ανάδρομος Δίας και ανάδρομος Κρόνος, ένα φοβερό ντουέτο! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων, είναι κατά βάθος μια πολύ καλή επιρροή για όλα τα ζώδια. Από τις 26/05, συνέπεσε και με την έναρξη του καλοκαιριού, είμαστε πιο επικοινωνιακοί, πιο δεκτικοί και θετικοί σε νέες πληροφορίες, πιο δραστήριοι, πιο αισιόδοξοι, υπάρχει η διάθεση να κυνηγήσουμε το όνειρο, ανεξάρτητα από τα εμπόδια, του Κρόνου, του Ουρανού και του Πλούτωνα!

Εννοείται πως τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) έχουν την εύνοια του σύμπαντος, όμως αυτό δε σημαίνει πως ο δρόμος είναι στρωμένος από ροδοπέταλα. 





Ο Δίας που λέτε, στις 09/10 ζήλεψε όπως φαίνεται και αποφάσισε να μπει σε ανάδρομη φάση, για να ταιριάξει λίγο με τα φιλαράκια του, για να ταράξει λίγο τα νερά! Υπάρχει απίστευτη «κίνηση» στο σύμπαν, οι ενέργειες σίγουρα πολύ μοναδικές! Ναι, είναι υπερβολικός ο Δίας, κάπως έτσι θα δράσουμε, όμως αφού μας άφησε να το παλέψουμε πρώτα, τώρα μας ρωτά, είμαστε σίγουροι για αυτό; Αξίζει να το παλέψουμε; Μήπως να ψαχτούμε κάπου αλλού; Μήπως έχουμε επιλέξει, λάθος δουλειά, λάθος σύντροφο, λάθος συνεργάτη;

Και εδώ σκάει ο Κρόνος, περιχαρής, ο οποίος είναι ανάδρομος στους Ιχθύες, μέχρι και τις 15/11/24! Συμφωνεί απόλυτα με τον Δία, ταιριάζουν και τα ζώδια, γίνονται φοβερό ντουέτο, η αλήθεια είναι! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα όνειρά σας, στο πώς φαντάζεστε τη ζωή σας, από εδώ και πέρα και στο τι σκοπεύετε να κάνετε για αυτό! Απώτερος σκοπός του σύμπαντος, είναι να βελτιωθείτε, ως άνθρωποι, ως συνεργάτες, ως σύντροφοι! Να κυνηγήσετε οτιδήποτε σας κάνει χαρούμενους και πλήρεις! Καιρός για μάχη λοιπόν, για το «είναι» σας, ότι και αν σημαίνει αυτό!

Όσο για τους λοιπούς, κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του! Μπορεί να έχει και περισσότερες λύσεις, η οπτική γωνία διαφέρει, τίποτα δεν είναι ίδιο, οι επιλογές ίσως και αμέτρητες. Τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα όμως δεν είναι απόλυτο! Οι επιθυμίες αλλάζουν με τα χρόνια, τα όνειρα μένουν ίδια! Ο Δίας και ο Κρόνος, ανάδρομοι, μας βοηθούν, να ανακαλύψουμε τρόπους, για το πώς να εκπληρώσουμε τα όνειρα αυτά! Μπορεί πλέον να έχουμε όλα τα καλά γύρω μας, τα «πολεμοφόδια» για την τέλεια μάχη! Θα αφήσουμε τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες; Don’t think so! 

Η πρώτη μας η σκέψη, τα πρώτα μας τα λόγια, τα αυθόρμητα που λέω, είναι η αλήθεια! Όλα τα άλλα είναι απλοί συμβιβασμοί. Σε κατηγορία β’ προς γ’! Μια βαθμολογία η ζωή μας όλη! Έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε, ότι χαλάσαμε ή μάλλον ότι παρατήσαμε στη μέση.. Ένα όνειρο..;; 

φιλάκια.. 💗


Κριός
Δημόσιες σχέσεις τέλος για το επόμενο διάστημα! Η αλήθεια είναι πως χρόνο άλλο δεν έχετε για ανθρώπους που δε σας κάνουν. Δώσατε τις ευκαιρίες σας, ξεστομίσατε πολλά και διάφορα, δείξατε έντονα το ποια είναι η θέση σας. Ο Δίας ανάδρομος στους Διδύμους, σας «μουλαρώνει» κατά μια έννοια, αρνείστε να μάθετε κάτι καινούριο, δεν καταδέχεστε επαφές με ανθρώπους που δε σας ταιριάζουν. Το θέμα δεν είναι το αν σας συμπαθούν, το αν σας θέλουν στην παρέα τους, στο να αρέσετε ως ύπαρξη. Το θέμα είναι το κατά πόσο είστε ο εαυτός σας ή όχι; Σας εκφράζουν οι σχέσεις σας; Νιώθετε όμορφα ή όπου φύγει-φύγει; Ακόμα και ένα δυνατό «ξεκαθάρισμα» θέλει τρόπο και χρόνο. Έχετε τέσσερις μήνες στη διάθεσή σας. Ο χρόνος που έχετε είναι πολύτιμος! Να τον σκορπίζετε όπου αξίζει.. Μέχρι τις 15/11, Κρόνος και Δίας ανάδρομοι, σε απόλυτη αρμονία, στέλνουν αμέτρητα σημάδια, για το πώς θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, προκειμένου να είστε εσείς καλά! 

Ταύρος
Ο Δίας που λέτε ανάδρομος στους Διδύμους, έχει σκοπό να κλείσει την κάνουλα, να στερέψει το χρήμα, να ψαχτείτε εκ νέου, το πώς θα κάνετε αποταμίευση, το πώς θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, συγχρόνως, έχοντας πάντα πληρώσει το λογαριασμό. Ζόρικη η κατάσταση, αλλά έτσι είναι ο Δίας! Από τη μια προσφέρει όλα τα καλά του κόσμου, από την άλλη όλο και κάποιο τίμημα υπάρχει. Είτε σπουδάζετε, είτε αγοράσατε αμάξι, είτε φτιάχνετε σπίτι, οτιδήποτε που έχει την ταμπέλα, «για ένα καλύτερο μέλλον», είναι μια μορφή επένδυσης. Συνεπώς είναι μια περίοδος, που όλο το χρήμα έχει μια κατεύθυνση, δεν περισσεύει, ούτε για βόλτες, ούτε για ταξιδάκια, ούτε για beaute! Ταυράκια ψυχραιμία, οι «θυσίες» είναι απαραίτητες, κάνει το έργο πιο πικάντικο και σίγουρα αξέχαστο. Αφήστε το σύμπαν να σας συμμαζέψει.. Υπομονή μέχρι τις 15/11, που ο Κρόνος θα έρθει στα ίσα του, που θα επιστρέψετε στους φίλους, στις παρέες σας, στα μπαρ και στα ξενύχτια! Εκεί θέλω πολύ να δω τον Δία τι θα κάνει;;; 😅

Δίδυμος
Διδυμάκια μου, τι να πει κανείς, για το μαλλί της αλληνής; 😂 μου βγήκε πολύ αυθόρμητα. Ναι, ο Δίας στο ζώδιό σας, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας και κάποια από τα όνειρά σας θα εκπληρωθούν, κάποια στιγμή μέσα σε ένα χρόνο! Τις ευκαιρίες εσείς θα τις γυρέψετε, εσείς θα τις ανακαλύψετε, εσείς θα τις διεκδικήσετε. Τότε και μόνο θα βοηθήσει ο Δίας. Τυχεροί και λίγο άτυχοι, που ο Κρόνος είναι στους Ιχθύες, σας προστατεύει από τη μια, ίσως με άγαρμπο τρόπο από την άλλη.. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, οικονομικές, σας την κόβει τη φόρα ο ανάδρομος Δίας τώρα πια.. Έχετε τέσσερις μήνες για να κάνετε δεύτερες σκέψεις, για να αναθεωρήσετε απόψεις, για να δείτε αν αξίζει το κυνήγι του θησαυρού ή όχι; Αρκετοί το ρίχνετε στο διάβασμα, είτε για να μάθετε μια νέα τέχνη, είτε για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Σχεδιάστε με προσοχή τα επόμενα βήματά σας! Σας θυμώνει πολύ ο Κρόνος, με τις αδικίες του μέχρι τις 15/11! Μη δώσετε τα χέρια σε μια δουλειά και μετά αλλάξετε γνώμη.. και αποφύγετε το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό! 

Καρκίνος
Ο Δίας στους Διδύμους, είναι μια επιρροή πολύ ιδιαίτερη για εσάς. Από το φετινό Μάιο μέχρι τις 09/10 που ο Δίας μπήκε σε ανάδρομη τροχιά, ψαχτήκατε πολύ με την πάρτη σας. Αρκετοί ζητήσατε βοήθεια, ή το δουλέψατε πρώτα μονάχοι και τώρα έφτασε η εποχή να πάτε σε κάποιον ειδικό. Πάνω από όλα η δική σας ψυχική υγεία, οτιδήποτε σας κάνει χαρούμενους και πλήρεις! Εννοείται πως επιβάλλεται ένα let go, ότι έγινε-έγινε, το παρελθόν είναι παρελθόν, το από εδώ και πέρα είναι το ζητούμενο! Τα προβλήματα των άλλων, δεν είναι δικά σας, ας τα λύσουν μονάχοι τους. Ναι μεν εγωιστικό, όμως με τη σκέψη τύπου, στα δικά σας προβλήματα ποιος ήταν δίπλα σας; Αμοιβαίες σχέσεις, αμοιβαίες συμπεριφορές. Ο Δίας ανάδρομος μέσα σε τέσσερις μήνες θα σας βοηθήσει, να διώξετε πολλά βάρη από επάνω σας.. Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, μέχρι και τις 15/11, τρελή βοήθεια, σας βάζει κάτω και σας λέει αλήθειες που πονούν. Αξίζει η μάχη που δίνετε ή δεν αξίζει; Πρέπει να υπάρξει ένα αποτέλεσμα. Κάτι χειροπιαστό. 

Λέων
Κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει στη ζωή σας, εξαιτίας του Δία στο ζώδιο των Διδύμων. Άνοιξη και καλοκαίρι, όλο και κάποια σας ευχή πραγματοποιήθηκε, αφορά τη δουλειά σας, ή αλλάξατε πόστο, ή σας έδωσαν περισσότερα λεφτά, ή επιτέλους βρήκατε κάτι που σας ταιριάζει. Νέες γνωριμίες, παρέες και φιλαράκια, μπορεί και να σας φλέρταραν λίγο παραπάνω. Χαρωπό το σκηνικό, μακριά από τις σκοτούρες τις καθημερινότητας. Ο ανάδρομος Δίας για το επόμενο τετράμηνο, σας βοηθά να δείτε πολύ καθαρά όλες τις σχέσεις σας αυτές. Βρίσκετε το κουράγιο, να πείτε ένα «αντίο», ότι και αν σημαίνει αυτό! Κάποιοι αξίζει να μείνουν μέσα στη ζωή σας, κάποιοι όχι και τόσο. Ο σκοπός είναι να είστε ευχαριστημένοι από την πορεία σας, να σας θαυμάζουν και να σας στηρίζουν οι άνθρωποί σας. Αλλιώς το δισάκι σας και δρόμο! Ο Κρόνος μέχρι και τις 15/11 σας δίνει την ευκαιρία, να καβαντζωθείτε! Να μαζέψετε λεφτά, να σας γράψουν ένα οικόπεδο, να σας δώσουν πίσω κάτι χρωστούμενα! 

Παρθένος
Ο Δίας που λέτε με το που πάτησε στους Διδύμους, αρκετοί εκεί έξω, πήρατε μια προαγωγή, αναβαθμιστήκατε, σας ανέθεσαν νέα καθήκοντα και περισσότερα λεφτά φυσικά! Ωραίο ακούγεται όλο αυτό, είναι δύσκολο και πολύ ζόρικο όμως. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στη ζωή αυτή. Εύνοια σε θέματα επαγγελματικά, η ευρύτερη έννοια. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να σας έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια, να έχετε κάνει όλη την σκληρή τη δουλειά, αλλά να μην έχουν πέσει οι υπογραφές ένα πράγμα. Να θυσιάσετε την προσωπική σας τη ζωή, αλλά να αξίζει τον κόπο! Ανάδρομος Δίας και ανάδρομος Κρόνος, ένα φοβερό ντουέτο! Πατάτε φρένο σε θέματα καριέρας, εστιάζετε σε θέματα ερωτικά και σχέσεων. Μήπως έφτασε ο καιρός να παντρευτείτε; Να βρείτε έναν σύντροφο ζωής; Να μείνετε λίγο στο σπιτάκι σας. Βέβαια, ο Κρόνος μέχρι τις 15/11 έχει πολλά σημάδια να σας δείξει για τις επιλογές σας, κάποια καλά, κάποια όχι και τόσο. Υπάρχουν αμέτρητα τεστ σε όλες τις σχέσεις και μετά οι αποφάσεις έρχονται τόσο αυθόρμητα..

Ζυγός
Μεταξύ μας τώρα αρκετοί από εσάς, έχετε ταξιδέψει από εδώ και από εκεί, έχετε κάνει τις γνωριμίες σας, τα κόλπα σας, δεν πρέπει να έχετε κάποιο παράπονο; Από τα τέλη Μαΐου μέχρι τις 09/10 που γύρισε ο Δίας ανάδρομος, όλα σας πηγαίνουν μια χαρά, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Πολλά τα σχέδιά σας, αμέτρητα τα όνειρά σας, ο Κρόνος βρίσκει την ευκαιρία να σας σταματήσει, πριν προκύψουν απώλειες. Ο Δίας το επόμενο τετράμηνο, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να βρείτε το νόημα της ζωής σας. Τι είναι αυτό που σας ενθουσιάζει, σας φτιάχνει τη διάθεση, διατηρεί τη δημιουργικότητά σας, τη φαντασία σας; Αυτό το όνειρο θα ακολουθήσετε δίχως δεύτερες σκέψεις. Είναι περίοδος να ανακαλύψετε τον εαυτό σας εκ νέου, να τον συστήσετε κιόλας, να τραβήξετε το δρόμο σας και όποιος θέλει. Ο Κρόνος που λέτε, μέχρι τις 15/11, είναι αυτός που σας λέει κάθε μέρα, όλη μέρα, πως πρέπει να κόψετε τη μάσα, πως πρέπει να γυμναστείτε, πως καλό είναι να πάτε σε κανά γιατρό! Πρώτα η υγεία σας και μετά η εκπλήρωση του ονείρου..! 

Σκορπιός
Σχετικά ζόρικος ο Δίας από τους Διδύμους, μήνες τώρα σας αποδεικνύει πως είστε δυνατοί, πως μπορείτε να στηριχτείτε στα πόδια σας, δίχως τη βοήθεια των άλλων! Εμπράκτως βέβαια, αμέτρητες οι δοκιμασίες, τα πάντα μπορείτε να αντιμετωπίσετε, επιτυχώς! Θέματα σχέσεων σας βασανίζουν τη ψυχή, όμως επειδή δυσκολεύεστε στο να εκφράσετε τα αληθινά σας τα συναισθήματα, πολλές φορές, χάνετε το δίκιο σας, χάνετε ίσως και κάποιες ευκαιρίες μοναδικές! Μπορεί ο Κρόνος να σας αγαπά, όμως είναι ανάδρομος και συμφωνεί πολύ με τον Δία. Επιλογή σας είναι το ποιοι θα βρίσκονται στο πλάι σας, είτε από συνεργάτες, είτε από φίλους, είτε από κάποιον ερωτικό σύντροφο. Δεν υπάρχει λόγος να λέτε ψέματα στον εαυτό σας! Δεν είναι κακό, να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας. Βέβαια, ο Κρόνος μέχρι τις 15/11 σας δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσετε μια ερωτική σας επιθυμία με ένα πρόσωπο από τα παλιά, εκείνα, τα καλά τα χρόνια! Μια περιπέτεια, που θα σας φτιάξει πολύ τη διάθεση. Go for it! 

Τοξότης
Από τη μέρα που εμφανίστηκε ο Δίας στους Διδύμους, εμφανίστηκαν και οι ευκαιρίες! Μπορεί μέσα από δυσκολίες και ζόρια, αλλά είναι ένας τρόπος και αυτός για να ταρακουνηθείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Σας δόθηκε η ευκαιρία πολλές φορές να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί, δίχως εντάσεις και δίχως υπερβολές. Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, συνεργάζεται με τον Δία ανάδρομο από τους Διδύμους και στρέφουν την προσοχή σας, στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Πολλές φορές θα αναρωτηθείτε αν πρέπει να συνεχίζετε να εργάζεστε στο ίδιο μέρος. Αν αξίζει ο χρόνος που αφιερώνετε; Μήπως καλό είναι να σας βλέπει το σπιτάκι σας πιο συχνά; Τέτοιες ανησυχίες προκύπτουν στα ξάφνου! Κάποιοι Τοξότες σκέφτεστε σοβαρά το θέμα της συμβίωσης και της συντροφικότητας. Ανοίγετε ατζέντα! Υπομονή μέχρι τις 15/11, ο Κρόνος θέλει να επεξεργαστείτε τις ανησυχίες σας και να δράσετε με προσοχή και καθαρή ψυχή. Ότι συνέβη στο παρελθόν, πάει και τελείωσε. Τα λάθη προκύπτουν για να μας βελτιώνουν, να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. 

Αιγόκερως
Εντάξει είναι ωραίο το «εργασία και χαρά», αλλά πόσο πια; Ο Δίας από τους Διδύμους, εδώ και κάμποσους μήνες, σας έχει φορτώσει με απίστευτες υποχρεώσεις, το πρόγραμμά σας, έχει ξεκάθαρα, δουλειά, σπίτι, άντε και κανά γυμναστήριο, άντε και μέχρι το super market. Ωραία ζωή! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις σας, είστε πιο ήρεμοι και πιο συνεργάσιμοι. Ο Κρόνος βαστά τα μπόσικα, σε κάθε περίπτωση, δε ξεφεύγετε με τίποτα, η καθημερινότητά σας, γεμάτη, φουλ! Ο Δίας ανάδρομος στους Διδύμους, σας το αλλάζει κάπως όλο αυτό, δηλαδή σας προσφέρει την ενέργεια και την όρεξη για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Να πάτε ένα κομμωτήριο, να τολμήσετε μια μεταμόρφωση, να πάτε για μασάζ, να φτιάξουν τα νεύρα σας, ένα μπότοξ ίσως; Το νου σας στην οδήγηση μέχρι και τις 15/11, ο Κρόνος είναι ικανός για όλα! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, συνεπώς ποιος ο λόγος να πατήσετε γκάζι παραπάνω; Αμέτρητα τα οικογενειακά σούρτα – φέρτα, να προσέχετε τι λέτε και πώς το λέτε!

Υδροχόος 
Δεν πρέπει να έχετε κάποιο παράπονο; Από τα τέλη του Μαΐου που μπήκε ο Δίας στους Διδύμους, άνοιξαν οι ουρανοί! Ήρθαν πολλά καλά και στη δουλειά και στον έρωτα. Μπήκατε δυναμικά στο παιχνίδι, βελτιώθηκε η διάθεσή σας, ταξιδέψατε, συναντήσατε κόσμο, ήρθαν τα όνειρα ξανά και η αισιοδοξία. Δυστυχώς ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας δεσμεύει πολύ καιρό τώρα με θέματα οικογενειακά, είναι απαραίτητη η παρουσία σας, συνεπώς όχι και τόσο ξένοιαστοι. Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες παρέα με τον ανάδρομο Δία από τους Διδύμους, κατά βάθος σας βοηθούν να βάλετε σε μια τάξη τις σχέσεις σας. Όρια πάντα υπάρχουν και κανόνες. Follow your heart, για το οτιδήποτε! Ότι θέλετε να υπάρχει μέσα στη ζωή σας, εσείς θα το φτιάξετε. Ότι πρέπει να μείνει μακριά, θα μείνει. Καλό είναι να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, να αγαπήσετε εκ νέου! Επιβάλλεται να κάνετε ταμείο, μέχρι τις 15/11, να πληρώσετε τις οφειλές σας, να βάλετε μια τάξη και εκεί, αλλιώς ο Κρόνος δε θα σας αφήσει να απολαύσετε τον έρωτα, τις αγάπες και τα λουλούδια! Όσο πιο τυπικοί τόσο το καλύτερο. Όπως και να έχει ο Κρόνος σας στέλνει το λογαριασμό! 

Ιχθύες
Ο Δίας στους Διδύμους, από τα τέλη Μαΐου, είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι του πάζλ της ζωής σας! Το διάστημα αυτό, διαπιστώσατε το πόσο σημαντική είναι η οικογένειά σας. Είπατε σπίτι μου, σπιτάκι μου, με πολύ αγάπη. Αφιερώσατε πολύτιμο χρόνο στους ανθρώπους σας, πλέον νιώθετε πολύ καλά με αυτό. Έχετε φτιάξει μια κατάσταση πολύ ωραία, η αλήθεια είναι, σκοπεύετε να μοιραστείτε κάτι, ή είναι όλα για πάρτη σας; Ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σας, σας έχει βάλει στο σωστό το μονοπάτι. Το ζητούμενο είναι να είστε εσείς καλά, πιο καλά από τους άλλους! Ο Δίας ανάδρομος στους Διδύμους, έχει σκοπό να σας ταξιδέψει σε εκείνη την αρχή, κυρίως για να δείτε την πορεία σας και για να σας θυμίσει πως κάποτε ήσασταν και εσείς νέοι, μέσα στην τρέλα και στα όνειρα. Μήπως κάτι πρέπει να το πάρετε αλλιώς; Κανονίστε να πάρετε κιλά μέχρι και τις 15/11, ο Κρόνος στο ζώδιό σας, ανάδρομος, μήνες τώρα σας έχει κόψει την ταχύτητα, προτιμάτε το αραλίκι και τις αμέτρητες τις σκέψεις. Καιρός για μετάλλαξη! Να πάτε στο επόμενο το level! Να αγκαλιάσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής! Are you ready?

magicfariel

Φωτογραφία από Yadira Vela από το Pixabay