Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια: Λίγο μετά.. την έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, με αυτήν τη λογική μπορώ ακόμα να γράψω για τις μαγικές ενέργειες του σύμπαντος! 

Ποδαρικό μας έκανε η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 02/10, δημιουργώντας μια εκπληκτική Νέα Σελήνη! Μια καλλιτεχνία ψηλά στον ουρανό, στο απέραντο άγνωστο, πολύ ενέργεια έπεσε στα ξάφνου.. κάτι τέτοιο ένιωσα..! 

Ο Ερμής επίσης στον Ζυγό, ορεξάτος, χαρωπός, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Θετικό αυτό για εμάς του κοινούς θνητούς, ανοίγουμε το στόμα μας και δε ξέρουμε τι λέμε 😅! 

Ο Άρης στον Καρκίνο, ναι μεν δεν έχει διάθεση για μάχες και ηρωισμούς, αλλά είναι η πέτρα του σκανδάλου σε κάθε περίπτωση! Μας κάνει υπέρ ευαίσθητους, γκρινιάρηδες, μυγιάγγιχτους, θέλουμε και δε θέλουμε, άστο να πάει άστο! 

Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, είναι τέρμα πικρόχολος! Μας θυμίζει τα λάθη του παρελθόντος, μας γεμίζει από ενοχές, μας μαλώνει για τις πράξεις μας, τραβάει τα λουριά, γιατί το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα! Η παρουσία του στο σύμπαν, τέρμα ενοχλητική! 

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, είναι πονηρή, μπλέκει λίγο τις καταστάσεις, τύπου έρωτες με συνεργάτες από το χώρο της εργασίας, εκθέτει αδυναμίες, απολαμβάνει τις ντροπές! Κάποιοι εκμεταλλεύονται το ερωτικό της το ταπεραμέντο και μπλέκουν σε περιπέτειες και μεγάλα πάθη, κάποιοι λένε πού να τρέχω τώρα; Περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα! 

Αυτό το παρεάκι εκεί ψηλά, σκορπά μαγικές επιρροές, που έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν, είτε με όμορφο τρόπο, είτε με άσχημο! Το ζητούμενο είναι η ισορροπία, η τάξη και η ασφάλεια! Ότι και αν σημαίνει αυτό.. 

φιλάκια.. 


Κριός
Μέσα στην ένταση και στην υπερένταση είστε τις μέρες αυτές, μάλλον περπατάτε ξυπόλητοι σε αναμμένα κάρβουνα! Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, σας κάνει τέρμα γκρινιάρηδες και πικρόχολους! Δε χρωστάτε καλή κουβέντα σε άνθρωπο, για τόσο πολύ λέμε! Η έκλειψη Ηλίου, έκανε ένα boost στο υφάκι σας, ναι είστε καλοί σύντροφοι, καλοί συνεργάτες και πολύ καλοί στη δουλειά σας. Για αυτό, τις μέρες αυτές θα σας ζητήσουν βοήθεια, μια εξυπηρέτηση, καλό είναι να δείξετε κατανόηση και όχι να τους πάρετε από τα μούτρα. Ωραίο το συναίσθημα, όταν λαμβάνετε μέρος στη λύση ενός προβλήματος, δε λέτε; Επιλογή σας λοιπόν, η οποιαδήποτε πράξη, να ξέρετε όμως, πως η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θέλει να σας δώσει ένα μπόνους!

Ταύρος
Ταυράκια μου, ξεχάστε τον καναπέ, τις ξάπλες και τις λιχουδιές, όλα τα σημάδια δείχνουν πως καλό είναι να συμμαζευτείτε διατροφικά, να πηγαίνετε σχεδόν κάθε μέρα στο γυμναστήριο, να κινείστε τέλος πάντων, να είστε δραστήριοι! Με τα πόδια, όχι με το αυτοκίνητο! Τέτοιες ενέργειες ξαμόλησε η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό. Υγεία και ομορφιά Νο.1 στη λίστα σας! Ο Άρης από τον Καρκίνο, σας κάνει τέρμα εργασιομανείς και πολύ γκρινιάρηδες. Προφανώς έχετε πολύ δουλειά και ο χρόνος σας περιορισμένος και νιώθετε απίστευτη κούραση, όμως δε το βάζετε κάτω! Με πείσμα Ταυρίσιο, επιμένετε και καταφέρνετε να σουλουπωθείτε! Η Αφροδίτη θέλει έρωτες, αγάπες και λουλούδια, με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε! Μεγάλη η έκπληξη 😅!

Δίδυμος
Μεγάλο δώρο η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό! Το καλύτερο θα έλεγα, μιας που φέρνει μπόλικη αισιοδοξία και θετική σκέψη, σε θέματα καριέρας! Κάποιος σας δίνει την ευκαιρία που αποζητάτε, έφτασε ο καιρός να αναλάβετε κάτι νέο, κάτι φρέσκο, κάτι εντελώς διαφορετικό, ίσως και τέρμα δημιουργικό! Μέχρι τις 08/10, καλό είναι να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, πριν γυρίσει ο Δίας ανάδρομος! Η αλήθεια είναι πως αρέσετε σε ένα πρόσωπο και για να βρίσκεται κοντά σας, σας βοηθά σε θέματα επαγγελματικά. Σας προσφέρει κάτι που σας αρέσει πολύ και σας γοητεύει επίσης. Να το ζήσετε το όνειρο, δίχως να ξεπαραδιαστείτε, γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο, θέλει λούσα και γούστα ακριβά! Η Αφροδίτη φωνάζει, ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται!

Καρκίνος
Από τη μια ο Άρης στο ζώδιό σας, από την άλλη η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, λογικά πετάτε τις μέρες αυτές, είστε φουλ μέσα στην ενέργεια, έχετε την όρεξη και τη διάθεση να κάνετε τα πάντα! Εστιάζετε κυρίως σε αυτά που έχετε και σας ανήκουν. Η αλήθεια είναι πως θα ανοίξετε και πάλι τους ασκούς του Αιόλου, αλλά τούτη τη φορά είστε έτοιμοι για όλα, έχετε ακόμα και τον δικηγόρο standby! Κληρονομικά ζητήματα σας απασχολούν έντονα, θέλετε το μερτικό σας, δικό σας, τελεία και παύλα! Καβγαδάκια μυρίζομαι και λόγια πικρόχολα, στην περίπτωση που κάποιος μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Να κάνετε τις συζητήσεις που πρέπει, δίχως εντάσεις και εξάρσεις! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας προσφέρει το «εισιτήριο» της διαφυγής σας..!

Λέων
Έχει μαύρα σύννεφα στα μέρη σας, δεν περνάτε πολύ καλά τις μέρες αυτές! Ο Άρης από τον Καρκίνο, είναι ο λόγος που νιώθετε πως πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σας και λέγονται επίσης! Είστε ανήσυχοι, φαντάζεστε και δράκους, κάποιοι όντως υπάρχουν, κάποιοι όμως ούτε καν 😅! Εννοείται πως κανείς δεν πρέπει να καταλάβει το πώς νιώθετε, συνεπώς με τη βοήθεια της έκλειψης Ηλίου στον Ζυγό, προβάλετε τη Λιονταρίσια, υπερήφανη και μπόσικη πλευρά σας, εν ολίγοις δε σηκώνετε κουβέντα. Ότι έγινε – έγινε, τα δεδομένα δεν αλλάζουν, το από εδώ και πέρα είναι το ζητούμενο. Αποδεχτείτε τις αλλαγές, όποιες και αν είναι αυτές και πάρτε το από την αρχή! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, φέρνει έναν πειρασμό, για να σας θυμίσει πως αρέσετε!

Παρθένος
Ζόρικο το πλανητικό σκηνικό για εσάς, από «πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις» ένα πράγμα! Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, είναι η αιτία που συνεχώς κάνετε ταμείο και διαπιστώνετε πως δε σας φτάνουν τα χρήματα, για να κάνετε όλα αυτά που θέλετε. Ο Κρόνος κακό σπυρί, σας δείχνει την σκληρή αλήθεια, ίσως να προσφέρετε περισσότερα, από όσα λαμβάνετε, κάπου πρέπει να πατήσετε ένα φρένο, να μπει μια τάξη. Αν έχετε καλομάθει τον σύντροφό σας, να είστε σίγουροι πως δε θα λείψουν τα καβγαδάκια. Ξηγηθείτε λοιπόν, για να μην παρεξηγηθείτε! Προτιμήστε τις βόλτες, κάπου κοντά, παρέα με τα φιλαράκια σας, προκειμένου να ξεσκάσετε. Ας είναι περί ανέμων και υδάτων οι συζητήσεις, ο σκοπός είναι να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε!

Ζυγός
Είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, πολλές μαγικές ενέργειες φιλτράρονται μέσα από τον ψυχικό σας τον κόσμο, να το εκμεταλλευτείτε θετικά, για να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και επιθυμείτε καιρό τώρα! Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, είναι ο λόγος που είστε ορεξάτοι, δημιουργικοί, επικοινωνιακοί, μέσα σε όλα. Βέβαια, θέλετε οπωσδήποτε να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας, δίχως πολλές κουβέντες. Εδώ σίγουρα θα υπάρξει κάποιο θεματάκι, μιας που δε βρίσκονται όλοι στη δική σας την στρατόσφαιρα! Ο Άρης από τον Καρκίνο, σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους σε θέματα οικογενειακά, ερωτικά, συναδελφικά. Εσείς κατευθύνετε τα πλήθη και όχι αυτά εσάς! Ξεδιπλώστε τα διπλωματικά σας τα χαρίσματα, επιβάλλεται!

Σκορπιός
Παράξενες ημέρες για εσάς, αμέτρητα τα σημάδια, προτείνω να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, προκειμένου να είστε εσείς καλά! Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, σας κάθισε πολύ βαριά. Μέρες που σας βγαίνει η κούραση, μέρες που θέλετε να φύγετε κάπου μακριά, αρκετοί Σκορπιοί ονειρεύεστε διακοπές και ας είναι φθινοπωρινές. Όπου φύγει – φύγει! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, προσπαθεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να βγείτε από το καβούκι σας, να κοινωνικοποιηθείτε. Όμως είστε έτοιμοι για καβγά, όταν δε γίνεται το δικό σας, ή όταν δε συμφωνούν με τις απόψεις σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο είναι που σας ξεσηκώνει για διάφορες δραστηριότητες, όμως είναι και αυτός που σας κάνει τέρμα πικρόχολους και ξεροκέφαλους επίσης!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, φταίει ο Άρης από τον Καρκίνο για αυτό. Από τη μια θέλετε να ξεσκάσετε, να το ρίξετε λίγο έξω, από την άλλη έχετε ένα σκασμό υποχρεώσεις, πνίγεστε ένα πράγμα! Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, είναι η αιτία που ξαφνικά ανοίγετε την ατζέντα σας και επιδιώκετε συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Κάποιοι θα ανταποκριθούν και κάποιοι όχι. Καιρός λοιπόν να κλείσετε κάποιες πόρτες, να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα. Είναι μέρες που παίζει να προκύψουν καλλιτεχνικές ανησυχίες, τύπου να βάψετε το σπίτι σας, να αλλάξετε το ντεκόρ, να ανανεωθείτε όσο μπορείτε φυσικά. Να είναι καλά ο Ποσειδώνας για αυτό. Ένα καλό φιλαράκι είναι ότι πρέπει για να βρίσκεται παρέα σας. Απίστευτες οι συζητήσεις..!

Αιγόκερως
Όλα στα κόκκινα τις μέρες αυτές, είστε πυρ και μανία, ο Άρης από τον Καρκίνο σας έχει κάνει υπέρ ευαίσθητους! Βασικά σας ενοχλούν τα πάντα όλα, ησυχία δεν έχετε, για να δούμε πού θα σας οδηγήσει όλο αυτό; Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, μια πολύ θετική επιρροή κυρίως για θέματα επαγγελματικά. Βέβαια, κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, είναι και το σύμπαν φουλ ανάδρομο, τα καλά κόποις κτώνται! Μια νέα επαγγελματική πρόταση, ένας πειρασμός, θα σας προβληματίσει έντονα. Ηθικό το θέμα, πώς θα πράξετε; Γκρινιάζετε τις μέρες αυτές, πολύ γκρινιάζετε για το οτιδήποτε. Ζητήστε αυτά που θέλετε, ήρεμα και ωραία και βάλτε προτεραιότητες. Να τις ανακοινώσετε κιόλας, γλυκά και όμορφα..!

Υδροχόος
Μια τόσο «αεράτη» μαγική επιρροή, σας ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη! Μέρες που προτιμάτε τις αεροπορικές τις πτήσεις, κάπου μακριά, γιατί έτσι φτιάχνετε ψυχολογικό και πολλά άλλα.. Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές, προσπαθείτε να πετύχετε τον επόμενο επαγγελματικό σας τον στόχο, είστε μέσα στο άγχος και στα νεύρα, παραφέρεστε σε κάποιες περιπτώσεις, μου φαίνεται δε ξέρετε αν πρέπει να μπείτε στο αεροπλάνο, ή να μείνετε στη βάση σας να το παλέψετε! Μη βαριέστε να κάνετε μια νέα αρχή σε κάτι και να περάσει όλη από τα χέρια σας. Μην περιμένετε οι άλλοι να κατανοήσουν τις απαιτήσεις σας! Ο Άρης από τον Καρκίνο, σας μεταμορφώνει σε κακομαθημένα παιδιά. Η έκλειψη Ηλίου σας θέλει νικητές! Δίχως ύφος..!

Ιχθύες 
Όποιος σας οφείλει χρήματα τις μέρες αυτές, πρέπει να σας τα δώσει, όπως και να έχει, προκειμένου να βγει ο μήνας! Πριν τα λάβετε, αποφύγετε τις υποσχέσεις, κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν. Η έκλειψη Ηλίου φανέρωσε ξεκάθαρα το αν κάποιοι θέλουν να σας βοηθήσουν ή όχι! Μπορεί κιόλας να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, κάτι σας χαλά τα πλάνα. Μόνιμος ο πονοκέφαλος για το χρήμα, ίσως να πρέπει να το πάρετε αλλιώς το πράγμα, ότι και αν σημαίνει αυτό! Ο Άρης από τον Καρκίνο σας ταρακουνά κάπως, καλό είναι να δραστηριοποιηθείτε άμεσα και σε άλλους τομείς. Αποφύγετε τις εντάσεις δε βγάζουν κάπου, πάρτε τις αποφάσεις σας και κινηθείτε για πάρτη σας. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας ανανεώσει..

magicfariel

Φωτογραφία από tsaloka από το Pixabay