Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ζώδια: Φλογερή, παθιασμένη και «αλανιάρα» η Αφροδίτη από τον Κριό! by MagicF’Ariel..

05/04 – 29/04/2024

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Θα αναρωτιέστε τι έχω πάθει και κάνω βραδινές εμφανίσεις από το πουθενά! Προφανώς ο Άρης από τους Ιχθύες, παρέα με τον Κρόνο, ξυπνούν τη δημιουργικότητά μου, έχω έντονα την επιθυμία να γράψω, προφανώς φτιάχνω ψυχολογικό με αυτόν τον τρόπο!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, είναι μια φλογερή επιρροή, παθιάζει τον κόσμο εκεί έξω, είτε για θέματα ερωτικά, είτε για οικονομικά. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, σας αρέσει το «κυνήγι» του θησαυρού! 



Τις μέρες του Απρίλη, γίνεστε διεκδικητικοί ερωτικά, θέλετε να σας αγαπούν και να σας το δείχνουν πιο πολύ, να σας κανακέψουν, να μη σας χαλάσουν χατίρι για χατίρι!Κακομαθημένα παιδιά, έτσι σας θέλει η Αφροδίτη από τον Κριό, απορώ τι θα ζητήσετε από τους ανθρώπους σας; Ξεπερνάμε τα παράλογα και εστιάζουμε, στο γεγονός πως το σύμπαν επιστρέφει συμπεριφορές, συνεπώς καιρός να λάβετε ένα δωράκι. Καλό; Κακό; Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους. 

Ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό, είναι ο λόγος που θα ο έρωτας σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι κάποιος νέος, αλλά κάποιος παλιός, μοναδικός και πολύ αξεπέραστος! Η Αφροδίτη μιας που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, γουστάρει να φέρει τέτοια αναστάτωση, καιρό έχει να το κάνει, συνεπώς τα έχει κάνει πλακάκια με τον Ερμή, περνάνε πολύ ωραία, γελούν αυτοί, χαρακίρι οι κοινοί θνητοί.. 😅 

Είναι απίστευτα δυνατή η επιρροή αυτή, αλήθεια τώρα; Πόσοι από εσάς εκεί έξω, έχετε πιάσει τον εαυτό σας, να σκέφτεστε ένα πρόσωπο στα ξαφνικά; Να στείλετε εκείνο το μήνυμα αγάπης, που δεν πατιέται το ρημάδι το send, με τίποτα! Ανήκει στο παρελθόν. Πάει και τελείωσε. Όμως σας λείπει, θέλετε, πολύ θέλετε, μήπως δεν τελείωσε; Το λέει και το τραγούδι, “it aint over till it’s over” αγαπημένος Lenny! Πού είσαι βρε μωρό;;; Λέω! 😌 
Δε γίνεται ο Πλούτωνας να θέλει αλλαγές, να γράψουμε νέο βιβλίο, με άλλον τίτλο, με νέο σενάριο και να προκύπτουν επιστροφές! Πώς το επιτρέπει; Πού είναι ο Κρόνος να ρίξει μια.. να συνέλθουμε; 😋 

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη και εγώ στην αγκαλιά σου! 

 Αφροδίτη we love you! 💘

φιλάκια.. 


Κριός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ότι πρέπει για να βάλετε αγάπη στην καρδιά σας και να την προσφέρετε κιόλας! Το γεγονός πως ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, ίσως και να σημαίνει πως αρκετοί από εσάς εκεί έξω, θα αποζητήσετε έναν ερωτικό σύντροφο από τα παλιά. Βέβαια, και μια νέα ύπαρξη μπορεί να εμφανιστεί, ίσως να είναι προβληματική, μη βιαστείτε να τα δώσετε όλα, ούτε να τα φανερώσετε όλη σας τη ζωή μέσα σε λίγες ημέρες. Προς τα τέλη του Απρίλη ας έχετε το νου σας, γιατί ότι έρχεται σαν κομήτης, φεύγει και κάπως έτσι, κουνήστε το μαντίλι και αφήστε τα δράματα για αργότερα. Ερωτικά καβγαδάκια στο μενού, μπόρα είναι θα περάσει!

Ταύρος
Παράξενος ο Απρίλης από αστρολογικής άποψης! Η Αφροδίτη στον Κριό, αν και δε σας ταιριάζει και τόσο, είναι η αιτία που παίζει να ερωτευτείτε παράφορα και να μην πείτε κουβέντα σε κανέναν! Αν και λένε πως ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται, εσείς έχετε ένα χάρισμα, να μπερδεύετε τον κόσμο πάνω σε τέτοια ζητήματα. Κάντε ότι θέλετε στη ζωή σας, μακριά όμως από «δεσμευμένους», μόνο πόνο φέρνουν τέτοιες καταστάσεις.! Άτιμος ο Έρωτας στην περίπτωση τη δική σας, κάτι σας δίνει, σας γλυκαίνει και σας το παίρνει πάλι πίσω! Χαρείτε το ότι και αν είναι αυτό, αλλά με το κούτελο καθαρό.. Μην τρελαθούμε κιόλας! Το σενάριο να τον απαρνηθείτε παίζει πολύ!

Δίδυμος
Άτακτη η Αφροδίτη από τον Κριό, σας θέλει κοινωνικότατους και πεταλουδίτσες χαρωπές. Προσκλήσεις, για βόλτες και ταξιδάκια και σουαρέ, όλες τις ημέρες του Απρίλη θα δείτε κόσμο και κοσμάκι, απίστευτη κινητικότητα στα μέρη σας. Παραμελείτε το σπιτάκι σας, μήπως ακόμα και τον σύντροφό σας, προκειμένου να είστε με φίλους και γνωστούς; Κάπου εκεί έξω, όλο και κάποιο πρόσωπο βρίσκεται, που του αρέσετε, που θέλει απεγνωσμένα να συμβεί κάτι μεταξύ σας ερωτικό. Αν είστε διαθέσιμοι, ξεπεράστε τις κόμπλες του ανάδρομου Ερμή, μια λέξη είναι αρκετή για να συμβούν θαύματα. Αρκετοί θα επικαλεστείτε τη δουλειά σας, προκειμένου για να λείπετε πιο συχνά.. είτε από το σπίτι.. είτε από τη σχέση σας. Το νου σας!

Καρκίνος
Δουλειά σας βρίσκει η Αφροδίτη από τον Κριό, με καλύτερα λεφτά μάλιστα! Όσοι γυρεύετε μια νέα εργασία, η περίοδος είναι ιδανική, για να στείλετε το βιογραφικό σας, για να χτυπήσετε μερικές πόρτες, κάτι καλό μπορεί να έρθει τις ημέρες του Απρίλη. Τι σημασία έχει αν ο Ερμής είναι ανάδρομος, ίσως να είναι η αιτία που θα αφήσετε κάτι πίσω σας, για να αγκαλιάσετε κάτι καινούργιο. Και επειδή στοχεύετε ψηλά, γοητεύεστε και από άτομα άλλης κοινωνικής τάξης, η μεγάλη ζωή σας ξελογιάζει! Ναι, η Αφροδίτη φέρνει το χρήμα σε όλες του τις μορφές, το θέμα είναι να υπάρξει διάρκεια και κούτελο καθαρό.. Κάποιον σας στέλνει η Θεά του Έρωτα, έτσι για την αναστάτωση..!

Λέων
Όλο το σύμπαν θέλει να ταξιδέψετε! Ακόμα και η Αφροδίτη σας λέει «δρόμο»! Ωραίες οι ημέρες του Απρίλη, ιδανικές για αποδράσεις, για μίνι εκδρομές, πιάστε το ταίρι σας αγκαζέ και αριβάρετε. Φλογερή η Θεά του Έρωτα, συνεπώς και ασυνόδευτοι να είστε, μη μασάτε, φτιάξτε βαλιτσούλα και εξαφανιστείτε, όπου και αν πάτε, θα βρείτε φίλους και γνωστούς και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Εντυπωσιακή προσωπικότητα, λάμπετε παρέα με τον ήλιο, τι και αν έχετε λεφτά, τι και αν δεν έχετε. Όλοι οι καλοί χωρούν και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.. Κάτι συννεφάκια ερωτικά φαίνονται στον ορίζοντα, καλό είναι να αποδείξετε την αγάπη σας εκ νέου.. να κάνετε ένα ερωτικό update!

Παρθένος
Και που λέτε η Αφροδίτη από τον Κριό φέρνει το χρήμα στη ζωή σας. Σας βοηθά να ξελασπώσετε από διάφορα χρέη, κάποια ευκαιρία σας προσφέρει, για να πάρετε μια μεγάλη ανάσα. Αφήστε τον κόσμο να σας πλησιάσει, κυρίως στην εργασία σας, μπορεί κάποιος να έχει καλές προθέσεις και να σας δώσει πληροφορίες πολύ χρήσιμες! Κάποιος δρόμος ανοίγει και ας έχουμε ανάδρομο Ερμή στον Κριό, προφανώς κάτι στραβό, ισιώνει τις μέρες αυτές στα ξάφνου! Ξεπεράστε θυμό και εγωισμό, σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν τα καλά και τα κακά, ίσως η διπλωματική σας στάση, σας βοηθήσει σε ένα θέμα οικονομικό, σε κάτι που σας βασανίζει καιρό τώρα. Το ταμείο προς τα πού είναι;

Ζυγός
Τις ημέρες του Απρίλη, αφιερώνετε όλο σας το «είναι» στον σύντροφό σας, στην οικογένειά σας, στους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Η Αφροδίτη από τον Κριό σας μεταμορφώνει σε πολύ ευαίσθητα πλασματάκια, θέλετε να σας αγαπούν, να σας το δείχνουν, να μην κάνουν δίχως εσάς! Αν και είστε ζώδιο του Αέρα, τις μέρες αυτές, το υπερβολικό ενδιαφέρον σας, «κλέβει» τον αέρα των άλλων. Είναι πολύ ωραία όταν υπάρχει ένας ώμος για να κλάψει κανείς, αλλά μπορεί να πιαστεί ο ώμος.. αυτό δε σημαίνει πως δε σας αγαπούν! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ίσως και να επιστρέψει και να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν σας πόνεσε το πρόσωπο, γιατί να σας πονέσει ξανά;

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τον Κριό δε θα σας επιτρέψει να κλειστείτε στο καβούκι σας, ούτε μια ημέρα! Κοινωνικοί, δραστήριοι, με απίστευτη όρεξη για φλερτ. Ας είναι κάθε μέρα και καλύτερη, το σπίτι δεν έχει να σας πει κάτι, μια βόλτα, ένας καφές, λίγο περπάτημα είναι αρκετά για να φτιάξετε το ψυχολογικό και δε ξέρετε ποτέ ποιο πρόσωπο θα συναντήσετε εκεί έξω! Η Αφροδίτη σας θέλει κομψούς, οπότε αρκετοί ξεκινάτε γυμναστήριο, διατροφή και τα σχετικά, το καλοκαίρι μια ανάσα.. τσουπ και έφτασε. Και επειδή οι περισσότεροι εργάζεστε πολλές ώρες, θα υπάρξουν ήξεις αφήξεις, νέες παρουσίες που θα σας αναστατώσουν στα ξαφνικά. Το νου σας στη δουλειά δε θέλουμε αγάπες!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τον Κριό είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί τις ημέρες του Απρίλη, από ερωτικής άποψης. Φλογερή, παθιασμένη, αισιόδοξη, σας ξεσηκώνει για φλερτ και πονηρές ματιές. Το ψυχολογικό να φτιάξει και τι στον κόσμο όλο; Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Κριό, ίσως συναντήσετε εντελώς τυχαία μια παλιά σας αγάπη. Μπορεί να είστε φίλοι τώρα πια, ο καθένας να έχει φτιάξει τη ζωή του, να όμως που οι «παλιές» αγάπες, ποτέ δεν πεθαίνουν. Ίσως να νιώσετε μια ενόχληση, τύπου τι έγινε τώρα; Οτιδήποτε προκύψει τις ημέρες του Απρίλη, έχει ημερομηνία λήξης, οπότε το ζείτε και βαστάτε μικρό καλάθι. Ιδανική περίοδος για να αγαπήσετε με το ταίρι σας!

Αιγόκερως
Και που λέτε η Αφροδίτη από τον Κριό σας ανάβει φωτιές, ερωτικές και σας εμφανίζει από το πουθενά, έναν έρωτα μεγάλο και τρανό, από εκείνο το χθες, που τόσο σας πλήγωσε μια φορά και έναν καιρό! Έχει πέσει τρελή συνεννόηση με τον ανάδρομο Ερμή, οπότε μη ξαφνιαστείτε αν προκύψουν μοιραίες συναντήσεις, ή ξαφνικά δείτε μήνυμα στο κινητό σας. Η Αφροδίτη σας ξεσηκώνει για ομορφιές, ωραίες οι ημέρες του Απρίλη, για να φτιάξετε τον κήπο σας, τη βεράντα σας, να ρίξετε και κανά βαψιματάκι, να σουλουπώσετε το σπιτάκι σας, να φτιάξετε την καλοκαιρινή γωνίτσα σας. Κάνετε τρελό focus στην οικογένειά σας, προφανώς θέλετε να δείξετε καλή διαγωγή!

Υδροχόος
Ωραίες ημέρες για να κάνετε εμφάνιση παντού! Να δουν ότι υπάρχετε! Τέτοια θέλει η Αφροδίτη από τον Κριό, συνεπώς φτιάξτε την γκαρνταρόμπα σας, να είστε όμορφοι και λαμπεροί, γιατί αμέτρητες οι νέες γνωριμίες των ημερών. Κάποιοι ταξιδεύετε, κάποιοι μένετε πίσω, το σπίτι δεν υφίσταται πλην του ύπνου. Αν και ο Ερμής ανάδρομος, έχετε απίστευτη όρεξη για επικοινωνία, ακούγεται η φωνούλα σας πιο συχνά. Ο Έρωτας θέλει πολύ να σας χτυπήσει την πόρτα, απλά φοβάται την απόρριψη! Κάντε του σινιάλο, είναι έξω από την πόρτα σας, έτοιμο το βέλος, το έχει φτιάξει ειδικά για εσάς. Ξεπεράστε σκέψεις για σχέσεις και δεσίματα και απολαύστε στιγμές όμορφες, γεμάτες από αγάπη..

Ιχθύες
Ξεκινώ από το γεγονός που η έκλειψη Ηλίου στον Κριό, σας ψιλό τσάκισε, δηλαδή κάτι σας χάλασε, απαραίτητο στην καθημερινότητά σας, το έξοδο αναπάντεχο, κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Η Αφροδίτη από τον Κριό, μπορώ να σας αποκαλύψω, πως κάποιους θα σας λυπηθεί, θα σας βοηθήσει, είναι αυτή που φέρνει το χρήμα όποτε της κάνει κέφι. Συνεπώς μη ξαφνιαστείτε αν ξαφνικά τις ημέρες του Απρίλη, λάβετε ένα μπόνους, ή μια επιστροφή, ή τίποτα δανεικά ξεχασμένα εντελώς. Σαν καλά παιδιά, αν συμβεί κάτι τέτοιο πρώτα τα χρέη και μετά οι απολαύσεις. Μη ξεχνάτε έναν Κρόνο κατσικωμένο επάνω σας, έτοιμο να σας τιμωρήσει για τις αταξίες σας. Φουλ ερωτική περίοδος.. Δώστε βάση!

magicfariel

Φωτογραφία από Milo4ka_123 από το Pixabay