Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 13/04 – 14/04/2024 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάσαμε μέσα Απρίλη, είμαστε στην καρδιά της άνοιξης, ανθισμένος ο τόπος όλος και εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ανάδρομο Ερμή, αντί να τρέξουμε ανέμελοι στους αγρούς και στα λιβάδια. Είναι δυνατόν;

Ένα ΣΚ με τη Σελήνη στους Διδύμους και από το βραδάκι και μετά στους Καρκίνους. 



Παράξενη η διάθεση του κόσμου, όσο είναι Σάββατο πρωί, υπάρχει ένα άγχος, τύπου να τρέξουμε να προλάβουμε, όσα δεν μπορούμε να κάνουμε μέσα στην εβδομάδα. Όμως χτυπά το τηλέφωνο και οι ώρες φεύγουν και τα κουτσομπολιά ταξιδεύουν, πάνε οι δουλειές. Το να υπάρξει πανικός και βιασύνες, δεν είναι ότι καλύτερο, άλλωστε το ΣΚ αυτό θέλει απίστευτη προσοχή στο τιμόνι. Μοιράστε τις δουλειές και στην τελική, κάποιες αναβολές δε βλάπτουν. Όποιος γκρινιάξει ας λάβει ως απάντηση ένα τραγούδι. “Blame it on the night.. don’t blame it on me” προτιμότερο από τα καυγαδάκια.. τι λέτε;

Ο Ήλιος από τον Κριό, είναι ο μαρτυριάρης της παρέας! Φανερώνει τα πάντα όλα, στη χειρότερη στιγμή και προκαλεί ταραχές. Ο ανάδρομος Ερμής προσπαθεί να τα μπουρδουκλώσει και κάπως έτσι γίνεται ένα πανηγύρι τρελό! Ο Ποσειδώνας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια του κόσμου, προκαλεί αυτό το “what if” και μετά το χάος.

«Αγριεμένο» Σάββατο, φρόνιμα και πάλι φρόνιμα..

Η Κυριακή πιο ρομαντική με τη Σελήνη στον Καρκίνο, όμως ίσως να έχουμε κάποια δράματα, λίγο δάκρυ, μια συγκίνηση, μια μικρή θεατρική παράσταση, έτσι για έχουμε να λέμε.. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, βγάλτε την στο κρεβάτι με το αμόρε σας, οι λοιποί.. γλυκό ή αλμυρό; Και τα δυο;;;

καλό ΣΚ! 💕


Κριός
Τα είπατε όλα τις μέρες αυτές, έχετε κάμποσα ακόμα να ξεστομίσετε, μην απορήσετε μέσα στο ΣΚ, γιατί κανείς δε θέλει την παρέα σας! Ο ανάδρομος Ερμής έχει βάλει λόγια στο στόμα σας, πετάτε διαμάντια ακατέργαστα, κάποιοι ίσως να θυμώσουν πολύ μαζί σας. Αν έχετε δίκιο, θα το βρείτε μετά τις 25/04! Μέρες που θα είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι, ασχολείστε με τις λεπτομέρειες, ενώ καλό θα ήταν, να κάνατε τα στραβά τα μάτια. Αράξτε στο σπιτάκι σας, ξεπεράστε τα γνωστά, καθαριότητα, μαγείρεμα, σιδέρωμα και χαλαρώστε παρέα με τους ανθρώπους σας. Και τι έγινε, μια φορά στο τόσο να το παίξετε και εσείς λίγο τρελίτσα; Πάνω από όλα η ψυχική σας υγεία!

Ταύρος
Στα κόκκινα τις μέρες αυτές, παίζει να βγάζετε φωτιές από τα μάτια, μεταφορικά πάντα ομιλώ! Ο Ήλιος από τον Κριό, ξεσκεπάζει θέματα που σας αναστατώνουν, παθαίνετε έναν πανικό, ενώ καλό θα ήταν να το πάρετε αλλιώς, γιατί προφανώς πρέπει να γνωρίζετε την αλήθεια, το πώς έχει η κατάσταση, είτε για θέματα επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Το σύμπαν προειδοποιεί, στέλνει τα σημάδια του, για να φτιάξετε ένα plan b! Για να σκεφτείτε ένα ζήτημα από μια άλλη οπτική γωνία. Προτείνω το ΣΚ αυτό, να μην πιάσετε αμάξι, με τα πόδια όπου πάτε ή προτιμήστε ακόμα και τα μέσα, πιο safe! Αν σας ζητήσουν βοήθεια, να την προσφέρετε. Με μέτρο..

Δίδυμος
Είστε άτακτα παιδιά, ζαβολιάρικα και πονηρά, το ΣΚ αυτό θα δώσετε ρεσιτάλ! Η Σελήνη στο ζώδιό σας, έστω για λίγες ώρες ακόμα, είναι αρκετή για να κανονίσετε τα απίστευτα, παρέα με τα φιλαράκια σας. Τι λέει πάμε εκδρομή; Μέρες που θα συναναστραφείτε με κόσμο και κοσμάκι, έχετε να αντλήσετε αμέτρητες πληροφορίες. Το νου σας μόνο γιατί ο ανάδρομος Ερμής, είναι η αιτία που θα σας ξεφύγουν πράγματα και άντε να το μαζέψετε μετά. Μπορεί να έχει δροσούλα, δε σας πτοεί, ντύνεστε όμορφα, προκλητικά, φοράτε τα αέρινά σας, είστε μια οπτασία. Επικίνδυνα φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις! Το νου σας στις κάμερες, όλο και κάποιος θα τραβήξει κάποιο στιγμιότυπο..

Καρκίνος
Υπομονή να έρθει το βραδάκι, όπου η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Έχει ρομαντζάδες απόψε και αύριο φυσικά! Μέχρι τότε όμως, είστε λίγο μέσα στο άγχος, να προλάβετε το ένα και το άλλο, που παίζει να μην τα καταφέρετε μιας που οι ώρες πολύ λίγες μπροστά στις επιθυμίες σας. Ότι σας λένε, το παίρνετε στραβά, οι απαντήσεις σας είναι «πέρα βρέχει», ας έχετε το νου σας, γιατί το επικοινωνιακό κομμάτι είναι σε άθλια κατάσταση, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Μην αφήνετε το κινητό σας δεξιά και αριστερά, ούτε ξεκλείδωτο, γιατί κάποιο πονηρό ματάκι ίσως και να κάνει έφοδο, για να ανακαλύψει τα μυστικά σας. Όλο και κάτι κρύβετε, από το πιο χαζό μέχρι..?

Λέων
Λιονταράκια μου τρελά και αλλοπαρμένα, η άνοιξη σας έχει χτυπήσει κατακούτελα και το ΣΚ αυτό, είστε μέσα στην τρελή τη χαρά, τον ενθουσιασμό, τι σκέφτεστε να κάνετε; Μπορεί να φάτε το φλας να φύγετε, κάπου μακριά και ξαφνικά να μην παίρνει το αμάξι σας μπροστά. Εννοείται πως είναι σημάδι για να καθίσετε φρόνιμα στο σπιτάκι σας! Προτιμότερο να κλείσετε το κινητό, παρά να ξεκινήσετε τα κουτσομπολιά και τις κατηγόριες για τον έναν και τον άλλον, κυρίως άμα θυμώσετε από τα παρατράγουδα των ημερών. Ο ανάδρομος Ερμής, φέρνει εμπόδια στα αισιόδοξα σχέδιά σας και λόγια που στεναχωρούν. Κανείς δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις σας..

Παρθένος
Ζόρικες ημέρες μιας που ο μήνας δεν έχει φτάσει καν στη μέση και δεν παίζει φράγκο! Προβληματίζεστε για οικονομικά ζητήματα, πονοκεφαλιάζετε γιατί προσπαθεί να κατανοήσετε στο πού πηγαίνουν τα χρήματά σας και από στο τι πρέπει να κόψετε. Συνήθειες ετών δύσκολα διαγράφονται, όμως με καλή υποστήριξη από τους ανθρώπους σας κάτι μπορεί να γίνει. Να όμως που ο ανάδρομος Ερμής, δε βοηθά στο να υπάρξει κατανόηση, μιας που συνεχίζετε το ΣΚ αυτό, να είστε σπάταλοι, ενώ ξέρετε πως θα «κλάψετε» αύριο, μεθαύριο. Ξεκινάτε να λέτε και κανά όχι, δεν αρέσει, αλλά καιρός να προστατέψετε τα συμφέροντά σας. Εκτός αν σας αρέσει το παιχνιδάκι αυτό..

Ζυγός
Και ενώ η θερινή περίοδος ξεκινά, ενώ προέκυψε Νέα Σελήνη, υπάρχει αυτός ο ανάδρομος Ερμής, που είναι κατά βάθος το άσχετο της υπόθεσης. Αρκετοί είστε έτοιμοι να δώσετε τα χέρια είτε για μια νέα δουλειά, είτε για να ξεκινήσετε μερεμέτια στο σπίτι, είτε για το οτιδήποτε, από άποψη εποχής, είναι η κατάλληλη. Χαοτικές οι σκέψεις σας, παίζει να έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείτε να καταφέρετε, ξεκινήστε τις πάσες, το αποτέλεσμα μετράει, κυρίως αν τα θέμα σας είναι επαγγελματικό. Ένα ΣΚ όχι και τόσο ξένοιαστο, ακόμα και στο σπίτι να είστε, δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους ανθρώπους σας. Καλύτερα να είστε στο «αθόρυβο»!

Σκορπιός
Ζόρικο το ΣΚ αυτό, στο χέρι σας είναι να υπάρξει ισορροπία και να περάσετε ωραία. Επαγγελματικές οι σκοτούρες σας, είστε έτοιμοι να τα βροντήξετε μήπως; Μια το ένα και μια το άλλο, νιώθετε πως το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι, ενώ δεν είναι έτσι. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει εμπόδια, είναι όμως για καλό. Προσπαθήστε να κρατήσετε διπλωματική στάση, αν σας «χώσουν» στη δουλειά, ενώ έχετε κάνει άλλα σχέδια. Ευτυχώς που παίζει μπάλα ο Ποσειδώνας, συνεπώς, όλο και κάποια εικόνα θα σας θυμίσει το πριν και το μετά, συνεπώς τη βλέπετε πιο συναισθηματικά τη φάση, πεισμώνετε, ένας Σκορπιός δε μασάει από τέτοια! Έχει γλύκες αύριο και γούτσου-γούτσου..

Τοξότης
Και που λέτε, αρκετοί εκεί έξω, νιώθετε πως το σπίτι σας έχει αρνητική ενέργεια και πως πρέπει να το φτιάξετε αυτό! Θα μετακομίσετε; Θα του αλλάξετε ντεκόρ; Πάντως τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, χαμογελάει ο ανάδρομος Ερμής. Ένα ΣΚ που όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, θα λέτε πως το σπίτι σας έχει φάντασμα και πως δεν αντέχετε άλλο.. 😅! Αποφύγετε τα ταξιδάκια και την οδήγηση κυρίως, γιατί είστε κάπως αλλοπαρμένοι και μετά θα λέτε, πως και στο αυτοκίνητο έχει φάντασμα! Υπερβολικοί, ασυνάρτητος ο λόγος σας, προσπαθείτε να εξηγήσετε το ανεξήγητο. Ασχοληθείτε με τις καλλιτεχνίες σας καλύτερα και μοναχικά!

Αιγόκερως
Το ξέρουμε πως φτιάχνετε το σπιτάκι σας, ή το εξοχικό σας, πάντως σπρώχνετε φράγκα στην περιουσία σας, γιατί θέλετε να θωρακιστείτε από τα κακά στοιχειά; Το ΣΚ αυτό, επειδή ο ανάδρομος Ερμής είναι στα ντουζένια του, μη σκεφτείτε να ζητήσετε δανεικά από κάποιον, θα φάτε πόρτα! Πατήστε λίγο φρένο αν δε σας παίρνει να ξοδευτείτε λίγο παραπάνω, ο σκοπός είναι να απολαύσετε τις δημιουργικές σας αλλαγές και όχι να κλάψετε, μονάχοι μες στο σκοτάδι. Το νου σας στην οδήγηση, γιατί δε θέλει και πολύ να συμβεί το κουλό! Κάτι σας έχουν τάξει και δε βλέπετε να συμβαίνει, το θυμάστε και αυτό και είστε μέσα στην γκρίνια. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, όλα θα γίνουν στην ώρα τους..

Υδροχόος
Σκορπάτε το χρήμα δίχως να υπάρχει αύριο και δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοια! Αγωνιάτε για ένα νέο project που ναι μεν αλλά! Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια πληγή κυρίως όταν αφορά τα νέα ξεκινήματα. Υπομονή, δώδεκα μερούλες έμειναν και μετά θα ξεμπλοκάρει το σύμπαν και θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας πιο εύκολα. Το ΣΚ αυτό, έχετε απίστευτη διαίσθηση, ξέρετε πολύ καλά το τι θα συμβεί, για αυτό let it flow. Οργανωθείτε, σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας, διορθώστε τυχόν λάθη και κάντε ταμείο να ξέρετε το πού βρίσκεστε. Μη φαντάζεστε δράκους.. Ο Ποσειδώνας σας παραπλανά και ονειρεύεστε ήδη κάστρα και ιππότες..

Ιχθύες
Σας πιάνει λίγο η μούρλια σας τις μέρες αυτές, πάνω σε θέματα χρημάτων και περιουσίας. Το σενάριο κάποιοι να γυρέψετε κοσμήματα που μπορεί να έχουν αξία και να σας ξελασπώσουν είναι μεγάλο. Γυρεύετε τα υπάρχοντά σας, όλο και κάτι μπορεί να βγει προς πώληση. Βέβαια, κάποιοι Ιχθύες, απλά θέλετε περισσότερα αποκτήματα, γυρεύετε ευκαιρίες, είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε, το κάστρο θα γίνει δικό σας! Ποσειδώνας είναι αυτός, φαντάζεστε δράκους μέσα στο ΣΚ, χαλάλι, βρίσκεστε σε απόλυτα ρομαντικό mood! Μη ζητήσετε δανεικά σας καμία περίπτωση, ούτε να απαιτήσετε στήριξη, ο ανάδρομος Ερμής μοιράζει αμέτρητα όχι, σε λύσεις προσωρινές. Ψαχτείτε αλλιώς!

magicfariel

Φωτογραφία από u_rprzq6hjyy από το Pixabay