Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Έρωτας και η εύνοια της Σελήνης, σήμερα 09/04/2024 by MagicF'Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Σελήνη όπως όλοι γνωρίζουμε, αντιπροσωπεύει το συναισθηματικό μας τον κόσμο. Υπάρχουν μέρες που ο Έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, υπάρχουν και μέρες που απλά δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη!

Σήμερα, 09/04 η Σελήνη από το πρωί βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, τα συναισθήματα είναι έντονα, παρορημτικά, φλογερά και πολύ παθιασμένα.

Επειδή ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό ανάδρομος, υπάρχει εύνοια στους Έρωτες απο το παρελθόν. Τα πρωινά όνειρα είχαν για πρωταγωνιστές πρόσωπα "ξεχασμένα"

Όχι, δε θα προλάβουμε να μελαχολήσουμε, μιας που η Σελήνη, τώρα πια απόγευμα, βρίσκεται στον Ταύρο. Η πρωινή αναστάτωση, ήταν αρκετή, για να γυρέψουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο μια φωτογραφία από τα παλιά, ένα τηλεφωνικό νούμερο μισό σβησμένο στην ατζέντα μας, να κατασκοπεύσουμε κάποιο προφίλ στα social media, ίσως;

Η Σελήνη στον Ταύρο, είναι σαφώς πιο αγαπησιάρα, πολύ ρομαντική και προτιμά τις αληθινές αγάπες! Συνήθως, κάποιος αγαπά περισσότερο τον άλλον, αυτός λοιπόν θα κάνει και το πρώτο βήμα. Και όταν ο Έρωτας ανήκει στο παρελθόν, τότε ένα σημάδι είναι αρκετό, για να σταλεί κάποιο μήνυμα.. Για εκείνο το "Τι κάνεις; Καλά είσαι;"

Το σύμπαν δίνει μια ευκαιρία ακόμα, στην αληθινή αγάπη! Σε εκείνα τα απωθημένα, που δεν είναι τίποτα από άλλο απο συναισθήματα λαχτάρας! Θέλω να σε δω! Να σε αγκαλιάσω! Να σε φιλήσω! Πόσο πολύ μου έχεις λείψει; Άνθρωποι που με μια ματιά, ανταλλάσσουν χιλιάδες λέξεις! Μια ματιά, είναι αρκετή για να πάρει η καρδιά φωτιά! Για να θυμηθεί … εκείνη την αγάπη!

Κριοί και Ταύροι, ή που θα έχουν μαντάτα από εκείνο το πρόσωπο, ή που θα θυμίσουν την παρουσία τους έντονα σε εκείνο το πρόσωπο! Remember me?

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο και η Σελήνη από τον Ταύρο, φτιάχνουν ένα ηφαίστειο ερωτικό! Όχι στα πείσματα, όχι στους εγωισμούς! 🔥

Ναι στον Έρωτα, ναι στην αληθινή αγάπη! 💘

꒒ ০ ⌵ ୧ ♡ report

ΚΡΙΟΣ 💕 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

       ΤΑΥΡΟΣ 💗 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

           ΔΙΔΥΜΟΣ 💘 ΤΟΞΟΤΗΣ 

                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ 💝 ΔΙΔΥΜΟΣ

                            ΛΕΩΝ💖 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

                               ΠΑΡΘΕΝΟΣ 💕 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

                                            ΖΥΓΟΣ 💗 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

                                                ΣΚΟΡΠΙΟΣ 💝 ΙΧΘΥΕΣ

                                                        ΤΟΞΟΤΗΣ 💕 ΙΧΘΥΕΣ

                                                              ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 💖 ΙΧΘΥΕΣ

                                                                      ΥΔΡΟΧΟΟΣ 💗 ΛΕΩΝ

                                                                             ΙΧΘΥΕΣ 💘 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

magicfariel

Image by Melissa Palmer from Pixabay