Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Ζώδια: Η Νέα Σελήνη του Απρίλη 2024, στον Κριό! by MagicF’Ariel..

08/04 – 23/04/2024

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φορτσάτος μας μπήκε ο Απρίλης, μέχρι να φτάσει στα τέλη του έχουμε πολλά να δούμε, να ακούσουμε, να βιώσουμε!

Νέα Σελήνη στον Κριό, 08/04 Δευτέρα, πόσο πιο ωραία μπορεί να ξεκινήσει η εβδομάδα μας; Θα μπορούσε να είναι μια περίφημη ανοιξιάτικη έναρξη, όμως στην παρούσα φάση, ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο είναι ο κρυφός πρωταγωνιστής, καθώς και ο Άρης με τον Κρόνο από τους Ιχθύες! Κάμποσοι οι guest star, μη ξεχνάμε και τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό, καλά θα μας πάει και αυτό. 
Δεν μπορεί να γίνει καμία νέα αρχή, αν δε φύγει το παλιό και το φθαρμένο από τη μέση! Δεν μπορεί να γίνει κανένα ξεκαθάρισμα, αν τα λόγια δεν είναι σταράτα! Καμία σελίδα δε θα αλλάξει, αν δεν κλείσουμε εκείνο το «κεφάλαιο» που μας πηγαίνει πίσω. 

Χρόνος δεν υπάρχει, καταπιεστικές και αποπνικτικές οι ενέργειες του σύμπαντος, κυρίως για τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Ολική έκλειψη Ηλίου, την ίδια ημέρα, τι σημαίνει με απλά λόγια; Είναι όταν η Σελήνη «μπαίνει» ανάμεσα από τον Ήλιο και τη Γη. Εκείνη τη χρονική στιγμή, οι χώρες που βλέπουν Ήλιο, είναι πρωί; Μεσημέρι; Νωρίς το απόγευμα; Ξαφνικά τον «χάνουν»! Οπότε για λίγο γκριζάρει το τοπίο, «εξαφανίζεται» ο Ήλιος, συναρπαστικό ως φαινόμενο, τρομαχτικό ίσως λιγουλάκι;
Θεωρώ, ως απλό ξωτικό, πως η Γη σίγουρα θα επηρεαστεί από αυτήν την τόσο δυνατή ενέργεια, την αποδέχεται, άρα δεν πρέπει να τη διοχετεύσει κάπου; Extreme τους βρίσκω όσους, φοράνε εκείνα τα γυαλιά και προσμένουν με αγωνία να δουν το φαινόμενο αυτό. Ως Ταυρίνα, φοβιτσιάρα, προτιμώ να το δω σε ένα βίντεο. Πιο safe.. 😎 Μη ξαφνιαστούμε λοιπόν, στις αντιδράσεις της Γης! Ας έχουμε το νου μας.. καλού-κακού.

Εμείς ως πλάσματα αυτής της Γης, κάπως, κάτι, θα νιώσουμε. Υπάρχει μαγική σύνδεση με το σύμπαν, όσο το ψάχνω, συγκλονίζομαι και ενθουσιάζομαι, γιατί είμαι και ανήσυχη γυναίκα, θέλω να ξέρω.. τι αστέρας είμαι εγώ.. 😅!
Θα μου πείτε, μα Νέα Σελήνη στον Κριό; Και σας λέω, μα τόσο καιρό τι κάναμε για να φύγει το παλιό και να έρθει το νέο; Μήνες το σύμπαν έχει δείξει τα σημάδια του, έχει προειδοποιήσει εμάς τους κοινούς θνητούς, ποιες οι πράξεις μας; Φτάνει ο κόμπος στο χτένι, αφόρητο το διάστημα αυτό, πολλές οι δοκιμασίες του Κρόνου, καμία όρεξη για μάχη, ο Άρης βαριέται! Συνεπώς ενώ γνωρίζουμε το τι πρέπει να κάνουμε, αρνούμαστε να το κάνουμε, είτε από συναισθηματικής άποψης, είτε από βαρεμάρα, είτε γιατί .. πόσο πια; Φοβάμαι, πως η εβδομάδα αυτή, είναι ιδανική για εκείνο το «μπαμ»! 💥
Είναι η βροντή μετά από την απίστευτη ησυχία. Ηρεμία και εκρήξεις! Εκρήξεις και ηρεμία! Προσοχή στο τιμόνι. Όλοι κάποια στιγμή θα φτάσουμε στον προορισμό μας. Προσοχή με τα αιχμηρά αντικείμενα, ή ακόμα και με τη φωτιά. Τα λόγια μας ας είναι μετρημένα. Τα μάτια μας χίλια δεκατέσσερα, μου φαίνεται θα λαλήσουμε..

Θα το ζήσουμε και αυτό.. όπως και πολλά άλλα! 😮

φιλάκια.. 💗

Κριός
Είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, συνεπώς μη ξαφνιαστείτε αν όλος ο κόσμος ξαφνικά ασχολείται μαζί σας. Ναι μεν η Νέα Σελήνη σας ξεσηκώνει για αλλαγές και νέα πράγματα, όμως στην παρούσα φάση με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, δε ξέρω κατά πόσο θα καταφέρετε κάτι τέτοιο τις μέρες αυτές. Μπορεί να σας πιάσει μια μούρλια τύπου, διατροφή, γυμναστική, beaute, με άγχος όμως και βιασύνες. Τέτοια θέματα θέλουν ηρεμία, χρόνο και υπομονή. Από τη μια μέρα στην άλλη δε θα γίνετε μοντέλα έτοιμα για την πασαρέλα. Ο Κρόνος και ο Άρης από τους Ιχθύες, σας κόβουν την ταχύτητα, πατάνε φρένο, άρα έχετε το νου σας μη ξοδέψετε μια περιουσία για καλλωπισμούς και τα σχετικά και στο τέλος δεν κάνετε τίποτα! Μια φορά και έναν καιρό η ζωή σας ήταν πολύ ωραία. Τι άλλαξε; Ψαχτείτε! Οτιδήποτε έχετε θάψει στο παρελθόν, αφήστε το στην ησυχία του!

Ταύρος
Παράξενες οι μέρες αυτές, η Νέα Σελήνη στον Κριό, φέρνει αλλαγές, ξαφνικές, απρόβλεπτες ίσως, αφορά τη δουλειά σας, κάτι νέο έρχεται! Θα φύγει όμως κάτι, ή θα το χάσετε, ή θα σας το πάρουν. Τραγικό αυτό για τη ψυχοσύνθεσή σας, χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, είναι για καλό όμως, θα το δείτε σε βάθος χρόνου! Ο Πλούτωνας έχει δώσει κρυφές διαταγές, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες, το λέω και το ξανά λέω με ένα τεράστιο ερωτηματικό στο μυαλό μου. Ήρθε πολύ γρήγορα η άνοιξη, αφαιρέσατε ρούχα, μη ξαφνιαστείτε αν πέσετε τέζα στο κρεβάτι με πυρετό και συνάχι σαν να είναι καταχείμωνο. Τι να ειπώ; Πλακωθείτε στα φρούτα και στις βιταμίνες, αν και προτείνω εντριβές με βιξ, παντού! Χαχα.. Ο Άρης και ο Κρόνος από τους Ιχθύες, σας κάνουν να σέρνεστε όλη την ημέρα, τα μάτια να είναι βαριά, καμία διάθεση για δραστηριότητες, τα απολύτως απαραίτητα και με το ζόρι. Το μόνο ευχάριστο που μπορεί να συμβεί, επιμένω σε αυτό, είναι ένας έρωτας από τα παλιά!

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη στον Κριό, είναι μια ευνοϊκή επιρροή για εσάς, τις μέρες είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, βγαίνετε από το καβούκι σας, σας αρέσει πολύ, να ασχολείστε με πράγματα πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Απλά λίγο το νου σας, στο τι λέτε και στο πώς, γιατί ο ανάδρομος Ερμής, πάντα φέρνει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στους πολυλογάδες. Ο Κρόνος με τον Άρη από τους Ιχθύες σας κάνουν πολύ απαιτητικούς σε θέματα δουλειάς, αν σας έχουν τάξει κάτι και δε βλέπετε να γίνετε, φουντώνετε και δε το αφήνετε έτσι.. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να σας γειώσουν τύπου, πολύ φόρα έχετε πάρει και να συνειδητοποιήσετε πως άλλο τα σουαρέ και οι δημόσιες σχέσεις και άλλο οι τίτλοι. Το αφεντικό είναι πάντα αφεντικό και ο υπάλληλος πάντα υπάλληλος. Αποπνικτικό έτσι; Ρίξτε το στη γυμναστική, στο χορό, στο βάδισμα, φυσήξτε ξε φυσήξτε, ψυχραιμία πάνω από όλα! Έτσι είναι η ζωή!

Καρκίνος
Ζόρικα τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ξαφνικά σας αλλάζουν τις αρμοδιότητες, ή σας προσθέτουν άλλες τόσες και εσείς σε πολύ δύσκολη θέση, πιέζει και η έκλειψη Ηλίου, κάποιο μπαμ μυρίζομαι τις μέρες αυτές. Ναι μεν υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας, όμως δε σας παίρνει να μείνετε δίχως εργασία, από την άλλη βέβαια, από την αρχή καλό είναι να τεθούν κάποια όρια. Σαν να τα έχει βάλει μαζί σας ο Κρόνος, αμέτρητα τα τεστ, κάνει «σεισμό» στα μέρη σας. Μέρες που θα μάθετε πράγματα και θάματα, θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, θα ανεβάσετε θερμοκρασία και εκεί κάποιος θα χρειαστεί να σας μαζέψει. Με ανάδρομο Ερμή, καλό είναι να φιλτράρετε τα δεδομένα, κάποια όντως ισχύουν, κάποια όμως ίσως και να είναι υπερβολές και να δράσετε, όταν το ηφαίστειο που κρύβετε μέσα σας κοπάσει. Δε χρειάζεται να πέσετε στα πατώματα, αντιθέτως όλα είναι σημάδια στο πώς να κινηθείτε από δω και πέρα. Πάνω από όλα το συμφέρον σας και η ψυχική σας υγεία! Αφορά τη δουλειά σας; Τα οικογενειακά σας; Κάτι χωραφάκια; 

Λέων
Μέσα στην τρελή τη χαρά και σαν τα μικρά τα παιδιά θα είστε όλες τις μέρες αυτές! Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας ανανεώνει συναισθηματικά, φεύγουν κάποια βάρη και βρίσκετε το χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Να είστε ανέμελοι αλλά και πονηροί γιατί δεν είναι όλοι φίλοι και δε χρειάζεται να γνωρίζουν τα πάντα όλα για εσάς. Οι γκάφες είναι μέσα στο πρόγραμμα, όσο λιγότερες είναι, τόσο το καλύτερο. Ο Άρης και ο Κρόνος από τους Ιχθύες σας ξεσηκώνουν για να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά σας, κάποιοι να πάτε στα πάτρια εδάφη, κάποιοι να ξενιτευτείτε, θέλετε οπωσδήποτε να πείτε το hello summer! Να έχετε το μυαλό στη θέση του, το στόμα κλειστό, να είστε ψύχραιμοι, γιατί τις μέρες αυτές θα ακούσετε τα απίστευτα! Να προσμένετε των άλλων τις αντιδράσεις και εσείς αναλόγως και αν χρειάζεται. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.. Και εσείς πηγαίνετε με χίλια άνευ λόγου και αιτίας.. 

Παρθένος
Κάνετε ταμείο τις μέρες αυτές και δε σας αρέσει καθόλου το αποτέλεσμα. Κάποιοι έχετε κάνει κακό διαχείριση, σπατάλες τρελές, κάποιοι έχετε πάρει δάνεια που σας πνίγουν, δε βαδίζετε σε καλό μονοπάτι και αυτό πρέπει να αλλάξει. Κυρίως αν έχετε έσοδα. Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Κριό, δεν μπορείτε να κρυφτείτε ούτε από τον ίδιο σας τον εαυτό! Προφανώς θα σκάσουν μύτη διάφορα κουλά, είτε από το παρελθόν, είτε από το παρόν, κάποιος ίσως να σας ζητήσει και τα ρέστα και να έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση. Δε γίνεται να καλό περνάτε στις πλάτες των άλλων, ούτε να θεωρείτε δεδομένο πως πάντα θα υπάρχει κάποιος εκεί έξω που θα σας βοηθά σε θέματα οικονομικά. Οπότε οι επόμενες δεκαπέντε μέρες πολύ ζόρικες, κυρίως για εκείνους που έχουν κοινό ταμείο. Ερωτικά καβγαδάκια, γκρίνια στη δουλειά, το θύμα ποιος είναι; Εσείς ή οι άλλοι; Μήπως να ηρεμήσετε λίγο; 

Ζυγός
Νέα Σελήνη στον Κριό και έκλειψη Ηλίου, είναι το κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά την ερωτική σας τη ζωή! Κάποιοι «δένεστε» με το ταίρι σας, κάποιοι ίσως και να πάρετε την απόφαση ενός χωρισμού! Έντονα συναισθήματα και επιθυμίες, των άκρων σε κάθε περίπτωση, εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους. Και ξαφνικά βλέπετε πράγματα που πάντα ήταν μπροστά σας, απλά δεν ήταν ο καιρός για να δώσετε σημασία. Κάθε 10χρόνια αλλάζουμε ως άνθρωποι, βελτιωνόμαστε, προοδεύουμε, είμαστε πιο συγκεκριμένοι και απόλυτοι σε αυτά που μας αρέσουν και δε μας αρέσουν. Κάτι τέτοιο θα πάθετε, όχι δεν είναι υπαρξιακό, το ερώτημα του σύμπαντος είναι πως η «αναβάθμιση» αφορά μόνο εσάς ή και τον σύντροφό σας; Θα μείνει κάποιος πίσω ή θα συμβαδίσετε προς τα εμπρός; Αν παίζει και το χρήμα στη μέση, τότε ακόμα πιο σκληρό γίνεται το παιχνίδι. Δεν είστε τράπεζα, ούτε μπορείτε να πληρώνετε τα πάντα όλα. Ας βάλει και κανείς άλλος το χέρι στην τσέπη!

Σκορπιός
Βάζετε τον εαυτό σας τιμωρία και με το ένα πόδι όρθιο, τις μέρες αυτές! Ναι μεν Νέα Σελήνη στον Κριό, φοβερή επιρροή για αλλαγές, για να αρπάξετε ευκαιρίες, για να δουλέψετε πιο πολύ και να βγάλετε περισσότερα φράγκα. Βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος από τους Ιχθύες, έχουν λίγο πεσμένα τα κέφια, η δράση βρίσκεται μόνο μέσα στο μυαλό σας, από πράξεις τι να πρώτο κάνετε, τι να αφήσετε στην άκρη, ποιοι είστε και πού πηγαίνετε; Η πολύ σκέψη τρώει τον αφέντη, μήπως να πείτε ένα “let it flow”, δίχως να αφήσετε τίποτα στην τύχη του; Βάλτε μια σειρά στις υποθέσεις σας και αφήστε το έργο να πάει από μόνο του, πάντα με την ευγενική σας συμμετοχή. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για το μετά, αφού πρέπει να ζήσετε το τώρα! Το νου σας γιατί δεν είστε ρομπότ, παίζει μια υπερκόπωση, ένα κρυολόγημα, ο Άρης φταίει για αυτό, κόψτε ταχύτητα. Αποφύγετε να ξεσπάτε σε εκείνους που σας αγαπούν, σας στηρίζουν και δε φταίνε σε τίποτα!

Τοξότης
Μπορεί να γίνεται της τρελής στη ζωή σας, όμως είστε ιδιαίτερα χαρωποί και αισιόδοξοι τις μέρες αυτές. Νέα Σελήνη στον Κριό, ότι πρέπει για να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας, να κάνετε αλλαγές, να προετοιμαστείτε για την καλοκαιρινή σεζόν, ως οι πιο «φευγάτοι» της παρέας. Μια ο ανάδρομος Ερμής, μια ο Άρης και ο Κρόνος από τους Ιχθύες, να ξέρετε τις επόμενες 15μέρες είναι προτιμότερο να μείνετε στη θεωρία, παρά να μπείτε στην πράξη. Οτιδήποτε προκύψει ως εμπόδιο την περίοδο αυτή, να το δείτε ως μαγικά σημάδια του σύμπαντος με σκοπό να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή. Αυθόρμητοι, ετοιμόλογοι, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, ατρόμητοι σε κάποιες περιπτώσεις, δεν έχετε χρόνο για «συμβιβαστείτε» με τον οποιονδήποτε ή το οτιδήποτε. Να φιλτράρετε τα λόγια σας, να είστε κατανοητοί και να μη θεωρείτε πως έχουν όλοι εκεί έξω την ίδια αντίληψη με εσάς.. Κάντε explain!

Αιγόκερως
Έφτασε η εποχή που θα «θωρακιστείτε» από όλες τις απόψεις! Οτιδήποτε σας ανήκει, είναι δικό σας, πάει και τελείωσε! Το πώς θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, είναι δικό σας θέμα και δε χρειάζεστε την έγκριση ή την αποδοχή κανενός! Σκληρό και απόλυτο, όμως με τη δική σας την τσέπη δεν παίζει κανείς! Η Νέα Σελήνη στον Κριό, είναι η τέλεια αφορμή, για να πατήσετε πόδι, για να στάξετε το φαρμάκι σας, για να βάλετε μερικούς στη θέση τους, υπάρχουν όρια σε όλες τις σχέσεις. Το να αποφασίσετε για έναν γάμο, είναι ευχάριστο ως άποψη, αλλά με ανάδρομο Ερμή πού πάτε; Είστε σίγουροι; Μήπως να χαλαρώσετε λιγάκι και όλα θα έρθουν στην ώρα τους, νορμάλ και δίχως βιασύνες. Ο Άρης και ο Κρόνος από τους Ιχθύες, σας «ποτίζουν» με αρνητική ενέργεια, από τη μια είστε το μπουρίνι το ίδιο, από την άλλη μια ήρεμη λιμνούλα.. Κάποιοι παίρνετε την απόφαση να ζήσετε μονάχοι, δίχως την οικογενειακή υποστήριξη. Καλή επιτυχία!

Υδροχόος
Νευράκια, άγχος και πολύ γκρίνια, φέρνει η έκλειψη Ηλίου από το ζώδιο του Κριού! Κάτι έχει καρφωθεί μέσα στο μυαλό σας, θέλετε να είναι τέλειο και έτοιμο σε χρόνο ντε τε! Αυτά χρυσά μου δε γίνονται με ανάδρομο Ερμή, πώς εσείς θα προσπεράσετε τα εμπόδια του σύμπαντος; Νέα Σελήνη, νέα ξεκινήματα, όμως υπάρχει ο χρόνος για δεύτερες σκέψεις. Για αλλαγή τακτικής. Για κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, μιας που ο Πλούτωνας, θέλει να το πάρετε αλλιώς, προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Νομίζω πως έφτασε ο καιρός να βάλετε το χέρι στην τσέπη, όποιος θέλει ας βοηθήσει, μέχρι εκεί που φτάνετε, ζόρικο αλλά απελευθερωτικό στην πορεία. Ίσως και να μη χρειαστεί να υπάρξει μοιρασιά, όπως παλιά. Να μια αλλαγή.. Από τη μια σας αρέσει η χλίδα, από την άλλη ίσως να πρέπει να την απαρνηθείτε για λίγο.. κάθε αρχή και δύσκολη. Το νου σας σε θέματα συμπεριφοράς και στο ποιοι είναι δίπλα σας.. Δεν είναι όλοι φίλοι.

Ιχθύες
Μέρες που καλό είναι να δώσετε σε κάποιον άλλον να κάνει ταμείο για εσάς, ακόμα και τις συναλλαγές σας, πώς να το πω, βρείτε έναν οικονόμο, μπας και σώσετε κανά φράγκο! Νέα Σελήνη στον Κριό, είναι μια δυνατή επιρροή, σας δημιουργεί επιθυμίες, σας βάζει σε έξοδα τρελά. Θέλετε και το ψυγείο γεμάτο και ρούχα και παπούτσια και κανά μπιχλιμπίδι για το σπίτι, καλά χαλαρώστε, αν τα έσοδά σας δε καλύπτουν τόσες ανέσεις, θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Ο ανάδρομος Ερμής είναι αυτός που κάνει λογαριασμό για εσάς, έχει πολλά λάθη, προφανώς σας παραπλανά, κοιτάξτε μη βρεθείτε με υπόλοιπο μηδέν! Και δε φτάνει που είστε υπέρ σπάταλοι, δε σηκώνετε και μύγα στο σπαθί σας, τύπου ξέρετε τι κάνετε και προς τα πού βαδίζετε. Τώρα μένουμε ήσυχοι.. χαχα. Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για εσάς, κάντε υπομονή και να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε. Κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Γράψτε τα, να έχετε αποδείξεις για αργότερα.. Στείλτε mail.

magicfariel

Φωτογραφία από 13842406 από το Pixabay