Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη «ψιθυρίζει» λόγια αγάπης στον Πλούτωνα! by MagicF’Ariel..

06/04 – 07/04/2024 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπου Πλούτωνας και εγώ από πίσω 😅! Από νωρίς το πρωί γράφω, μεσημέριασε και βουαλά. Συννέφιασε και ο ήλιος παίζει με τα σύννεφα και νανουρίζομαι από το σκηνικό. Μοσχοβολά και ο τόπος από τα άνθη των δέντρων και των λουλουδιών, η Ταυρίνα έτοιμη για τρελές μεσημεριανές ξάπλες.
Πάμε στο σύμπαν και στα παιχνίδια του!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, έχει ορεξούλες, είναι άτακτη πολύ, φλέγεται το κορίτσι, οπότε βρίσκει το κακό παιδί της παρέας, τον Πλούτωνα και του ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί. Φωτιά και Αέρας, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; 


Ο έρωτας και το χρήμα πρωταγωνιστούν, βασικό ενδιαφέρον του κόσμου και πολύ λογικό! Το θέμα είναι τα συναισθήματα που υπάρχουν μέσα στην καρδιά. Αυτά που κανείς δε γνωρίζει πως υπάρχουν, ούτε καν αυτός που τα κουβαλά, αφού τα έχει θάψει, τα έχει ποδοπατήσει, τα έχει απαρνηθεί, για αμέτρητους λόγους.
Ε λοιπόν, ο Πλούτωνας έχει σκοπό να τα ξεθάψει όλα αυτά, με τη βοήθεια της Αφροδίτης, ερωτική η ταραχή, μια αναστάτωση θα υπάρξει.. 

Τα ζώδια του 1ου 10ημέρου επηρεάζονται πιο πολύ, Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Όμως είναι ιδιαίτερα χαρωπό το κλίμα, συνεπώς το ΣΚ αυτό, ας χαλαρώσουμε, ας κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, ας κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και τους πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους. Τώρα, άμα θέλει ο έρωτας να έρθει, ευπρόσδεκτος είναι, αρκεί να φέρει χαρά στον κόσμο. Και ας κρατήσει λίγο. Να είναι αληθινό και να αφήσει υπέροχες αναμνήσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο!

καλό ΣΚ! 💘


Κριός 
Οι super τυχεροί του ΣΚ, μιας που η Αφροδίτη είναι τώρα πια στο ζώδιό σας και έχει τρελά κέφια, κυρίως ερωτικά! Ωραίες ημέρες λοιπόν, για να τις βγάλετε στο κρεβάτι, παρέα με τον σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας αρέσει. Φλογεροί, παρορμητικοί, τολμηροί θέλετε πολύ να δοκιμάσετε νέα πράγματα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, μεταμορφώνεστε σε ιππότες μιας βραδιάς, διεκδικείτε το πρόσωπο που εξιτάρει τη φαντασία σας, δε δέχεστε το «όχι» ως απάντηση! Είστε οι κατακτητές των ημερών, βάλτε μπροστά τη γοητεία σας, ξεπερνάτε και τις πεταλουδίτσες της άνοιξης. Βέβαια, κάποιοι από εσάς, γυρεύετε ένα πρόσωπο από τα παλιά, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, το οποίο ίσως και να είναι μέγα λάθος! Κάποιοι όμως, βάζετε σε πράξη, το φίλοι-φίλοι, τα φιλικά τα πιο ωραία.. Μαντάρα θα τα κάνετε.. αλλά να περάσετε τέλεια!

Ταύρος
Όμορφα Ταυράκια μου, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, σας βάζουν σε ερωτικές περιπέτειες! Φταίει κατά πολύ ο ανάδρομος Ερμής, πάντως το αστρολογικό σκηνικό σας επιστρέφει σε παλιές αγάπες! Να συνεχίσω; (Τσουτσούριασα) χαχα! Ωραίο ΣΚ, για να το ρίξετε έξω με παρέες, να κάνετε συζητήσεις σόκιν, να «αγκαλιάσετε» την ανεμελιά, το Κάρμα έχει χαράξει πορεία για εσάς. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο στο παρελθόν, με το οποίο υπάρχει ακόμα αγάπη, πάθος, χημεία, έλξη και το σκέφτεστε στα πολύ ξαφνικά τις μέρες αυτές, τότε να προσμένετε νέα του, ή μήπως προσμένει εκείνο τα δικά σας τα νέα; Εντάξει ο εγωισμός είναι μια πληγή, όμως το σύμπαν όταν θέλει «ενώνει» τις ψυχές που αξίζει να συνυπάρχουν στη ζωή αυτή! Κάτι κουλό θα συμβεί, το νιώθω άλλωστε.. έρχεται! 😎

Δίδυμος
Ένα απίστευτα ρομαντικό ΣΚ, είστε οι γατούλες της παρέας. Από δω πάει για Λαμία; Από δω! 😅.. Τα λόγια της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα, τα ακούτε ως δια μαγείας, παρασύρεστε από αυτά, σας κάνουν κάτι μέσα στην καρδιά, οπότε δε γλυτώνει το ταίρι σας, τις μέρες αυτές! Βόλτες, γλυκόλογα, χέρι-χέρι, αγκαζέ, ότι θέλει το αμόρε, ας το έχει! Πολύ γούτσου-γούτσου, κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα, ύποπτα μας τα λέει το σύμπαν! Βέβαια, αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε, μπορεί να γίνετε και αγριόγατες στο λεπτό! Ο σκοπός είναι να δώσετε λίγη σημασία παραπάνω στην ερωτική σας τη ζωή, στο σύντροφό σας, να αποκτήσει χρώμα η καθημερινότητά σας. Αφήστε τις ζήλιες και τα παρατράγουδα και σαγηνεύστε το πρόσωπο, όπως και να έχει! Οι ελεύθεροι, ξαμοληθείτε σε διάφορα μέρη, έρωτας θα σας βρει, έξω από το σπίτι!

Καρκίνος
Γλυκά μου Καρκινάκια, το χρήμα και πάλι σε πρώτο πλάνο, ποιοι έρωτες και κουραφέξαλα; Αν και είναι ΣΚ, το μυαλό σας είναι σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Διεκδικείτε ότι σας, ανήκει, είστε απόλυτοι και με τη βοήθεια του Πλούτωνα παίρνετε αποφάσεις σοβαρές, με εντελώς διαφορετική ψυχοσύνθεση. Σκληρός ο λόγος σας, η γλώσσα σας τσακίζει κόκκαλα και προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, θα πράξετε πράγματα που ποτέ δε το φανταζόσασταν! Και επειδή αυτή η επιρροή βαστά πολύ καιρό τώρα, παίζει τις μέρες αυτές, να σας απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα που έχετε θέσει, δηλαδή ο δικηγόρος σας, το καλύτερο φιλαράκι. Το ΣΚ αυτό, καταστρώνετε σχέδιο, τις επόμενες κινήσεις σας, ξέρετε προς τα πού βαδίζετε!

Λέων
Μπερδεμένα μας τα λέει το σύμπαν! Ποιοι θα υπερισχύσουν; Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας; Ή ο ανάδρομος Ερμής; Οι λιακάδες σας έχουν ξεμυαλίσει, από τώρα ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές, συνεπώς είναι μια καλή ευκαιρία, το ΣΚ, να ψαχτείτε για έναν προορισμό και να κλείσετε εισιτήρια επίσης! Καλύτερα να το κρατήσετε μυστικό και να κάνετε μια έκπληξη στο σύντροφό σας, ένα δώρο, μια απόδραση για εσάς τους δυο! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, έχετε σχέδια για απόψε, όποιος νύχτα περπατεί, έχει ελπίδες τον έρωτα να βρει! Ντυθείτε ωραία, ψεκαστείτε με τα αρώματά σας, χαμογελάστε, μαγέψτε το κοινό σας! Παίζει πολύ το one night stand, για αυτό μην αποκαλύψετε τα πάντα όλα για το άτομό σας! Δώστε τηλέφωνο, όχι όμως διεύθυνση εργασίας και κατοικίας! 

Παρθένος
Καιρό τώρα βασανίζεστε από τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, νιώθετε πως οι απαιτήσεις αυξάνουν και πως δεν έχετε ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση για την προσωπική σας τη ζωή. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, έχουν σκοπό να σας διχάσουν! Από τη μια σας ανοίγεται μια νέα πόρτα στη δουλειά σας, με περισσότερα λεφτά και κύρος και από την άλλη ή που η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο μηδέν, ή που υπάρχει ένας σύντροφος εκεί δα πέρα που σας αποζητά και σας έχει ανάγκη με κάθε τρόπο. Είναι ένα πολύ ωραίο ΣΚ, για να το ρίξετε στις ρομαντζάδες και στα γλυκόλογα και να καλύψετε έστω για λίγο το κενό. Ξεπεράστε τις μοναξιές σας, όσοι δεν έχετε ένα ταίρι, πάρτε τους φίλους σας τηλέφωνο, βγείτε έξω από το σπίτι, κοινωνικοποιηθείτε!

Ζυγός
Κατά πάσα πιθανότητα να θέλετε το ΣΚ αυτό να το βγάλετε στο κρεβάτι, στον καναπέ, να αράξετε το κορμί σας κάπου και να μη σας ενοχλεί κανείς. Κάποιοι θα το καταφέρετε, κάποιοι όχι και τόσο, γιατί κατά βάθος η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας σας επηρεάζουν πολύ, οπότε μη ξαφνιαστείτε αν σας γίνει μια πρόταση γάμου; Κάποιοι Ζυγοί όμως έχετε άλλα σχέδια, η καριέρα σας πάνω από όλα, σχεδιάζετε πολλά και διάφορα τον καιρό αυτό, είστε σε μια μεταβατική περίοδο, ο Πλούτωνας σας επιτρέπει να αλλάξετε δουλειά, ή να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση. Κάτι το εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Συνεπώς το ΣΚ αυτό είναι ιδανικό για δημόσιες σχέσεις, για νέες γνωριμίες, για ατελείωτες συζητήσεις που θα αφήσουν το αποτύπωμά τους μελλοντικά! Never give up! 

Σκορπιός
Ζόρικο το ΣΚ αυτό, παλεύετε με τα θηρία, έχετε πολλά θέματα να αντιμετωπίσετε, όμως ανεξάρτητα από τις ευθύνες και τα βάρη που έχετε, το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε, είναι να ψυχαγωγηθείτε, έτσι όπως σας αρέσει. Να αράξετε το κορμί σας σε έναν καναπέ; Σε μια αιώρα; Κάτω από ένα δέντρο; Ο Πλούτωνας σκοτεινιάζει λίγο τη ψυχή σας, κάνετε σενάρια πολύ φανταστικά, ξεφεύγει το μυαλό σας και δεν πρέπει. Οικογενειακά θέματα σας προβληματίζουν έντονα, αγχώνεστε για το μέλλον, νιώθετε πως ότι και αν κάνετε, μια τρύπα στο νερό. Δεν είναι έτσι, η φυσικά σας παρουσία είναι απαραίτητη και μετά όλα τα άλλα. Αγαπησιάρικες ημέρες, αγκαλιάστε το σύντροφό σας, τα παιδιά σας, τους φίλους σας, είναι τέλειο το συναίσθημα, δε λέτε; Διατηρήστε ζεν φάση, γιατί μετά τις 20/04 ξεκινούν τα πρωτοβρόχια!

Τοξότης
Ενώ ο κόσμος φλέγεται από έρωτα, που λέει ο λόγος, εσείς έχετε άλλα σχέδια! Τύπου να σηκώσετε το σπίτι όλο, να κάνετε μια γενική καθαριότητα, να αλλάξετε ντεκόρ, μη μου πείτε πως θα φτιάξετε και τον κήπο; Πατήστε λίγο φρένο, δε χάθηκε ο κόσμος να το πάτε λάου-λάου, κυρίως όταν υπάρχει σύντροφος μέσα στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε το πάθος της Αφροδίτης, φτιάξτε ατμόσφαιρα, αράξτε λιγάκι στη ζωή σας! Μεταξύ μας, το ΣΚ αυτό, ο Πλούτωνας κάποιους τους χωρίζει και κάποιους τους ενώνει και εσείς ανήκετε σε αυτούς! Βρίσκετε την τέλεια αφορμή και δικαιολογία για να πείτε είτε ένα «αντίο», είτε ένα “I love you”! Κυκλοφορήστε με ένα Λιοντάρι, βρίσκεστε στο ίδιο mood! Οι ελεύθεροι της παρέας! Λίγο η άνοιξη, λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα ή το βουνό, ορεξάτοι φουλ για ερωτικές περιπέτειες, έτσι για το ψυχολογικό! 

Αιγόκερως
Ως δια μαγείας ανήκετε στους τυχερούς της παρέας! Τίποτα δε σας πιάνει, τίποτα δεν σας ακουμπά! Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, είναι η αιτία που μέσα στο ΣΚ, θα φτιάξετε το σπιτάκι σας, θα αλλάξετε ντεκόρ, θα μαγειρέψετε τις λιχουδιές σας και θα καλέσετε κόσμο και κοσμάκι. Καλού-κακού ας έχετε ένα ράντζο κάπου στην άκρη, γιατί όλο και κάποιος δε θα θελήσει να σας αποχωριστεί! Καλά μη βάλετε στο σπίτι σας, τη Μάρα, τη Σάρα και το κακό το συναπάντημα, έτσι για να δειχτείτε! Ας είναι οικογενειακοί φίλοι, ή συγγενείς, κάντε ένα πιο «κλειστό» σουαρέ. Ο Πλούτωνας θέλει ότι φράγκα έχετε και δεν έχετε να τα επενδύσετε στο σπιτάκι σας. Είτε για να το βελτιώσετε, είτε για να το αποκτήσετε. Θέματα ασφάλειας και καλλωπισμού, για ένα πιο όμορφο αύριο!

Υδροχόος
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, ερωτοτροπεί επικίνδυνα με μια Αφροδίτη τέρμα φλογερή! Αυτό σημαίνει πως κάτι θα ξυπνήσει μέσα σας, κάτι σκοτεινό, ξαφνικά θα αποζητήσετε τρελή επιβεβαίωση από τους πάντες. Σας αγαπούν; Να σας το δείξουν! Σας εκτιμούν; Σας λατρεύουν; Θέλετε πράξεις για να πιστέψετε. Καλά, δίχως να δώσετε τυράκι, μην προσμένετε και τίποτα σπουδαίο; Χειριστικοί μήπως; Εγωιστές; Την ακούτε με την πάρτη σας; Το κακό σενάριο. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του Υδροχόου, που αποζητά τέτοιες αστρολογικές επιρροές, για να απελευθερωθεί λιγάκι, να εκφραστεί λίγο παραπάνω, να φανερώσει δείγματα αγάπης. Οπότε το ΣΚ αυτό, είναι ιδανικό για δημόσιες σχέσεις, για όμορφες συναναστροφές, με λίγους και καλούς. Είναι μια καλή ευκαιρία, να δείξετε στον κόσμο, το πόσο λαμπεροί, θερμοί και δοτικοί είστε. Μπορεί να ερωτευτείτε κιόλας, παράφορα, στα ξάφνου! Συμβαίνουν και θαύματα στη ζωή αυτή.. 

Ιχθύες
Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, φέρνουν το χρήμα! Τι και αν είναι ΣΚ, μια και το αυτό! Δουλειές και πάλι δουλειές. Κάνετε focus στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, έχετε δουλέψει πολύ και έφτασε η εποχή της ανταμοιβής. Αναλαμβάνετε νέα project, σας ανοίγονται νέες πόρτες, όσο ασχολείστε με τη ψυχή σας, άλλο τόσο σας ευνοεί το σύμπαν τις μέρες αυτές. Ο επιμένων νικά, σας ταιριάζουν τα λόγια αυτά, οπότε μήπως το ΣΚ αυτό, να το αφιερώσετε στις δημόσιες σχέσεις; Να κανονίσετε ένα επαγγελματικό δείπνο; Να σφραγίσετε την οποιαδήποτε συμφωνία; Για τους πιο νορμάλ Ιχθύες, μη βαριέστε, κανονίστε κάτι με τα φιλαράκια σας, είστε πολύ καλή παρέα, βγείτε έξω για φαγητό, για παγωτό, η θάλασσα αγαπημένος προορισμός. Δε θα σας πιάσει κάποιος από το χέρι. Πιάστε τον εσείς λοιπόν, ξεσηκώστε μια ευχάριστη ψυχή και enjoy! 

magicfariel

Φωτογραφία από Ralf Seemann από το Pixabay