Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Το Σύμπαν του Απρίλη 2024! Ένα συννεφιασμένο παραμύθι.. by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε ο Απρίλης, ένας μήνας γεμάτος από αστρολογικές εκπλήξεις, πολλά τα γεγονότα που θα συμβούν, ευχάριστα και δυσάρεστα, επιμένει το σύμπαν πως το τοπίο πρέπει να καθαρίσει, από το παλιό, το φθαρμένο, εκείνο που κάπου δε βγάζει άλλο πια!

Ανάποδος μήνας, έτσι τον χαρακτηρίζω, με αφορμή την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Κριού! Μέχρι και τις 25/04 λοιπόν, καλό είναι να προσέχουμε τα λόγια μας, να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα, ας υποθέσουμε οι μέρες του Απρίλη, είναι εντελώς αφιερωμένες σε εσάς. 


Παρεξηγήσεις, λαθάκια και πολλά μουτράκια. Θα μου πείτε αυτό είναι το λιγότερο και το πιο συνηθισμένο. Το θέμα είναι πως το διάστημα αυτό, σας δίνετε ο χρόνος, να κάνετε δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις που έχετε πάρει, πάνω σε σοβαρά ζητήματα, να διορθώσετε τυχόν λάθη, να αλλάξετε γνώμη σε κάτι, που βλέπετε πως δεν προχωρά.
Τα λοιπά ζώδια, καλό είναι όσο έχουμε ανάδρομο Ερμή, να προσέχουν στο τιμόνι, όποιος βιάζεται σκοντάφτει, μεγάλη αλήθεια αυτό! Να αποφεύγουν το κουτσομπολιό! Να προσέχουν τι γράφουν στα mail, sms, οπουδήποτε και φυσικά πριν πατήσουν το send, να είναι σίγουροι για τον παραλήπτη. Δε θέλει και πολύ για να σκάσει ένα «σκάνδαλο»! Συζητήσεις γύρω από το χρήμα, καλό είναι να μη γίνονται και τόσο συχνά, γιατί ξεφεύγει το πράγμα και χάνεται το νόημα! Κρατήσεις γίνονται και κρατήσεις χάνονται, μήπως προσοχή ακόμα και στις συναλλαγές μέσω internet?

Η Αφροδίτη 05/04 «επισκέπτεται» το ζώδιο του Κριού! Αντιλαμβάνομαι πως είναι λίγο διχασμένη συναισθηματικά, μιας που την προσμένει ο Πλούτωνας, πώς και πώς και ένα σύμπαν στα κόκκινα, με την έκλειψη Ηλίου επίσης στο ζώδιο του Κριού! Απίστευτα ερωτική περίοδος για τους Κριούς και τους Τοξότες! Το χρήμα βολτάρει επιδεικτικά στους Καρκίνους και στους Παρθένους! 

Το χαρωπό σκηνικό βρίσκεται σε φόντο σκοτεινό, δηλαδή ο Πλούτωνας, είναι κάπως ακραίος, παθιάζει τον κόσμο, τον πορώνει. Συνεπώς η παρόρμηση ενώνεται με το πάθος και τα συναίσθημα γίνεται πολύ δυνατό, για εκείνους που διεκδικούν τον έρωτα και το χρήμα! Τολμηρός ο κόσμος, ρισκάρει και ας μην είναι σίγουρος για το αν θα υπάρξει ανταπόκριση, ή αποτέλεσμα. Ντου από παντού και ότι θέλει ας προκύψει!

Αφροδίτη στον Κριό, Πλούτωνας στον Υδροχόο και έκλειψη Ηλίου στον Κριό καθώς και Νέα Σελήνη στον Κριό! Ευτυχώς που ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες, σε πιο χαλαρή κατάσταση από ότι συνήθως βρίσκεται! Κάνει τον «πυροσβέστη», ζήσαμε για να το δούμε και αυτό.. Και κάπως έτσι η άνοιξη επισημοποιείται, σφραγίζεται από το σύμπαν, συνεπώς για να δούμε τα ζώδια τι μπορεί να πάθουν τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Απρίλη. 

01/04 – 15/04/2024

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
Ωραίες ημέρες για να το ρίξετε έξω, για να ξεκινήσετε διατροφή, γυμναστική, να φτιάξετε μαλλί, να αγοράσετε νέα ρούχα, να απολαύσετε οτιδήποτε έχετε στερηθεί τον τελευταίο καιρό! Βλέπω shopping therapy δίχως αύριο! Ένα ταξιδάκι δε θα ήταν άσχημη ιδέα, αρκεί να είστε σίγουροι για την αναχώρηση και τον προορισμό! Οι Κριοί φλερτάρουν με τον έρωτα, τα Λιοντάρια αριβάρουν και οι Τοξότες «αγκαλιάζουν» την ανεμελιά!

Ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)
Πλην του Δίδυμου, οι άλλοι τρώγεστε με τα ρούχα σας! Κάποιος θέλει πολύ να χωρίσει τα τσανάκια του, είναι ο Ζυγός; Ο Υδροχόος; Και οι δυο μαζί; Ο Πλούτωνας θέλει αλλαγές και επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται κάπου εκεί ανάμεσα, προφανώς εννοεί σε θέματα σχέσεων. Ερωτικό; Επαγγελματικό; Και τα δυο; Οι Δίδυμοι βλέπω να ξεκινούν μια γιόγκα. Μπόρα θα περάσει όπως και να έχει!

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
Μεμονωμένα τα γεγονότα, το κάθε ζώδιο βάλλεται ξεχωριστά! Τα Ταυράκια γίνεστε γατάκια, δηλαδή καμία άμυνα, καμία αντίσταση, το κρεβάτι είναι πολύ ωραίο. Καβούρια στις τσέπες των Παρθένων, αδικαιολόγητες τσιγκουνιές! Μαστορέματα οι Αιγόκεροι, χώνετε φράγκα στο σπίτι! Υπερβολές του Πλούτωνα ή του Δία;

Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
Γκριζωπά τα σύννεφα, κάποια είναι και μαύρα, τα θέματα που θα σας απασχολήσουν κυρίως είναι το χρήμα και η υγεία σας. Ο Πλούτωνας κακό σπυρί, χτυπά σε ευαίσθητα σημεία, όπου φλέγεται ο καθένας. Τα Καρκινάκια προετοιμαστείτε για εκπλήξεις! Σοκαριστικά τα νέα! Σκορπιοί πεσμένα τα κέφια. Ενέργεια μηδέν. Χαρωποί οι Ιχθύες, λεφτά να έρχονται, λεφτά να φεύγουν.

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να αισιοδοξώ, να αντλώ τη θετική πλευρά της κάθε πληροφορίας, όμως ανεξάρτητα από τις επιθυμίες μου, ή τις προσδοκίες μου, το σύμπαν έχει το δικό του πλάνο. Συνεπώς όσα περισσότερα τα αστρολογικά γεγονότα των ημερών, τόσο πιο πολύ ένταση υπάρχει. Ανεξήγητη πολλές φορές, όμως αναπόφευκτη.

Για να δούμε, ο πλανήτης της δράσης και της αντίδρασης ο Άρης από τους Ιχθύες, τι ρόλο θα παίξει τις ημέρες του Απρίλη; Ο Άρης έχει πυρετό! Είναι σε ένα ζώδιο πολύ μυστήριο, με απίστευτες ψυχολογικές διακυμάνσεις συνεπώς δεν είναι στα καλά του ο Θεός του Πολέμου! Και επειδή είναι σε φάση ζεν, ευνοεί τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες!

Μα πόση τύχη πια αυτοί οι Ταύροι; 😅

Ο Άρης λοιπόν μελαγχολεί που δεν μπορεί να δράσει έτσι όπως θα ήθελε, μελαγχολούμε και εμείς! Σα να δείχνει μια άλλη πλευρά της άνοιξης, εκείνη που μυαλό δεν υπάρχει για τα σοβαρά τα ζητήματα. Εκείνη που άμα δε φορέσουμε τη ζακετούλα νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, θα πέσουμε τέζα στο κρεβάτι. Κούραση, πολύ κούραση θα τη νιώσουμε, γιατί απλά ο Άρης κουράστηκε να κάθεται. Ο Άρης από τους Ιχθύες, είναι ο λόγος που μια θα είμαστε καλά και μια όχι και τόσο. Ο κόσμος τις ημέρες του Απρίλη θέλει να τη βγάλει κάτω από ένα δέντρο, να τρώει και να κοιμάται και να απολαμβάνει τις όμορφες μυρωδιές της φύσης. Καμία όρεξη για μάχη, ποιος ο λόγος, η ζωή είναι ωραία και έτσι. Βέβαια, τα ζώδια έχουν το δικό τους ταπεραμέντο, συνεπώς όλο και κάποιο δράμα θα βιώσουμε, μια τραγωδία, το θέατρο του παραλόγου και έχω την εντύπωση πως ο κύριος πρωταγωνιστής είναι ένας Αιγόκερως! Οι Ιχθύες ξεπαραδιάζονται, γιατί ο Άρης θέλει σπατάλες. Ας έχουμε μια ασπιρίνη επάνω μας, καλού – κακού!

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, τις ημέρες του Απρίλη θα κάνει την εμφάνισή του! Χαρωπό το γεγονός, don’t worry, απλά κάποιος θα ξεβολευτεί, θα αναστατωθεί, θα χρειαστεί να επιλέξει ένα νέο μονοπάτι, μια άλλη μέθοδο, προκειμένου να επιβιώσει και να περάσει στο επόμενο level! Βράζει το σύμπαν, σημάδια σίγουρα υπήρξαν και υπάρχουν, δύσκολο κάποιος να απορρίψει το «γνωστό» και το δεδομένο. Σε πρώτη φάση επηρεάζονται τα ζώδια του 1ου 10ημέρου, όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά κτλ. κτλ.! Κάποιος θα γίνει πιο κοινωνικός. Κάποιος θα αλλάξει δουλειά. Κάποιος θα αλλάξει εμφάνιση για θέματα υγείας. Κάποιος θα λειτουργήσει δίχως συναισθηματισμούς, για να απαλλαγεί από ένα αιώνιο βάρος. Κάποιος επιτέλους θα ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Απλές καθημερινές αγωνίες, που πόσο δύσκολα πραγματοποιούνται, όταν είναι αναγκαίο κακό ή καλό;

Εννοείται πως ακολουθεί ο Κρόνος από τους Ιχθύες, ο οποίος είναι ο «τιμωρός» των ζωδίων. Είναι αυτός που βαστά τα λουριά, μια τα αφήνει και μια τα τραβά, θα γίνει το σωστό, ο κόσμος να γυρίσει τούμπα. Ο Κρόνος που λέτε τις ημέρες του Απρίλη, βοηθά πολύ στο «ξεκαθάρισμα» του Πλούτωνα! Δεν αφήνει τα όνειρα να πραγματοποιηθούν. Είτε είναι ερωτικά, είτε επαγγελματικά, είτε οικονομικά. Κάτι πρέπει να συμβεί πριν φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Έχουμε βρει το σύντροφο της ζωής μας, ή όχι; Έχουμε την ιδανική δουλειά; Πόσο το παλεύουμε για να την κρατήσουμε; Κάποιος ζητά λεφτά, μπορεί να τα αποπληρώσει; Η πηγή είναι φερέγγυα; Μήπως να υπάρξει ένα plan b? Όποιος δίκαια και τίμια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, δεν έχει να φοβάται κάτι; Όποιος όμως κάνει πονηρές σκέψεις και πατά επί πτωμάτων, ότι και να κάνει θα βρίσκει τοίχο.

Και ο Μάρτης, έτσι ήταν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε κρυφή συνεργασία, όμως ο Απρίλης έχει τόσα αστρολογικά συμβάντα, που δε θα περάσει και τόσο light τούτη τη φορά! Γιατί ο χρόνος τρέχει, πρέπει να υπάρξει άμεσα αποτέλεσμα, προκειμένου να αναλάβουν τα ηνία ο Δίας και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου!

Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο, είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός, είναι ο Άσος της τράπουλας. Ο Άσος του σύμπαντος! Λίγο πριν την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού, λίγο πριν πέσει ένα μαύρο πέπλο, μεταφορικά εννοώ, το σύμπαν μοιράζει τα δώρα του απλόχερα. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, από τις 20/04 και μετά, η Θεά Τύχη, βρίσκεται δίπλα σας, για να σας πραγματοποιήσει μια ευχή. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, καιρός για δημόσιες σχέσεις! Οι καλές γνωριμίες, πάντα ανοίγουν τις καλύτερες τις πόρτες.

Σιγά-σιγά ξεκινούν και τα γενέθλια των Ταύρων. Ο Ήλιος από τις 21/04 στα Ταυράκια, βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης. Τα λουλούδια έχουν ανθίσει. Μοσχοβολά ο τόπος όλος.

Και τσουπ στις 24/04 Πανσέληνος στον Σκορπιό και έκλειψη Σελήνης! Πιο dark δε γίνεται το σκηνικό, μαραίνονται τα λουλούδια, χάνεται η φρεσκάδα της άνοιξης! Τρεις ημέρες πριν και τρεις μετά, μα ποια χαρά και ποια αισιοδοξία, η δύναμη του Σκορπιού, φοβερά πιο σκληρή από του Ταύρου. Μέρες που Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, γίνονται μπόσικοι, νευρικοί, ξεροκέφαλοι, πεισματάρηδες, παράλογοι, ζούνε το δικό τους το δράμα.

Ο Πλούτωνας δεν έχει πού καλύτερα να πάει, έχει άφθονο χρόνο, για να παίξει με τον Ήλιο και τη Σελήνη! Έχει χρόνο, υπομονή, τη διάθεση να εμφανίζεται στο κάθε τι που συμβαίνει στο σύμπαν και να προκαλεί ανάλαφρες ταραχές. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό του ταιριάζει ακόμα πιο πολύ, εννοείται πως οι ενέργειες του σύμπαντος τουλάχιστον για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα είναι Σκορπίσιες και Πλουτώνιες και ποιος αγάπησε το σκοτάδι και δεν μας το είπε; Είναι μέρες λοιπόν, που το μυαλό μας θα πάει στο πονηρό. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τις υποθέσεις σας είτε κάτω από το τραπέζι, ή με τον πιο εύκολο τρόπο. Είναι μέρες που προκειμένου να φτάσουμε στον επιθυμητό το στόχο, θα κάνουμε το οτιδήποτε είναι εφικτό. Είναι μέρες που οι πειρασμοί θα είναι περισσότεροι και αντίσταση δε θα βρουν!

Θα μου πείτε πως φάσκω και αντιφάσκω! Ναι, η αλήθεια είναι αυτή, όμως αν τα βάλουμε κάτω με ψυχραιμία και λογική, τις μέρες του Απρίλη, παίζουν μπάλα πολύ δυνατοί παίχτες! Αμέτρητες οι ενέργειες, συγκρούονται μεταξύ τους, υπάρχει το καλό και το κακό σε όλες τις περιπτώσεις. Η δικαίωση μας αφορά όλους, το ζητούμενο είναι το πώς την επιδιώκουμε και το πώς τη χειριζόμαστε όταν συμβεί! Γιατί πρέπει να πέσουν οι μάσκες. Γιατί τέρμα η συγκάλυψη και τα ψέματα. Γιατί επιτέλους, το άτομο που πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι πρέπει να δικαιωθεί! Γιατί ωραία η τούρτα, αλλά αν δε συμβαδίζει με τη θεραπεία, υπάρχει πρόβλημα.
Τρυπώνει το κακό στο καλό, το καλό στο κακό, πρέπει να φανούν τα αληθινά κίνητρα, οι χαρακτήρες, τι είναι αυτό που κάνει τον καθέναν από εμάς μάχιμο; Μόνο που στο σφάλμα τούτη τη φορά, δεν θα υπάρξει συγχώρεση. Θα υπάρξει μόνο το τέλος. 

Τέλος του Απρίλη η Αφροδίτη στον Ταύρο, όχι να μη χαρείτε και πολύ, γιατί ο Άρης στον Κριό! Και ο Ποσειδώνας το κερασάκι. 

Φωτιές ερωτικές, οικονομικές και μπόλικη εξαπάτηση! Λίγο παραμύθι, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Σταχτοπούτα, γοβάκι, κολοκύθα! 😅

φιλάκια..

magicfariel

Φωτογραφία από Ivana Tomášková από το Pixabay