Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ιχθύες 2024: Το Ζώδιο που θα αντιμετωπίσει «φαντάσματα» από το παρελθόν! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα στα πολυαγαπημένα μου ψαράκια! Μέρες σας έχω μέσα στο μυαλό μου, αιώνες μέσα στην καρδιά μου, ήθελα πολύ να σας γράψω κάτι. Μπορεί τα γενέθλια σας, να τελείωσαν, όμως έχουμε ακόμα Μάρτη, συνεπώς why not? 

Ο Μάρτης ένας πολύ παράξενος μήνας, όσο η Αφροδίτη και ο Άρης ήταν στο ζώδιο του Υδροχόου! Το άγχος και η ανασφάλεια, χτύπησαν κόκκινο σε καθημερινή βάση, για αμέτρητους λόγους, κάποιοι σοβαροί, κάποιοι όχι και τόσο. Έγινε και γίνεται πανικός πίσω από την πλάτη σας, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για ερωτικούς. Ακόμα και η Αφροδίτη βοήθησε σε αυτό, να είστε σίγουροι πως ακόμα και έτσι, ο απώτερος σκοπός του σύμπαντος, είναι για να φανεί η αλήθεια, που είναι μια, που δεν αρέσει σε πολλούς! 


Οι Ιχθύες του 1ου 10ημέρου τις ημέρες του Μάρτη, εστιάσατε στα χρήματα που έχετε, στις οφειλές που υπάρχουν, αρκετοί ξαφνιαστήκατε από ξεχασμένους, θαμμένους λογαριασμούς. Ο Άρης μια που έφτασε στο ζώδιό σας, μια που σας ξύπνησε, σας δραστηριοποίησε, λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα, η επιλογή δική σας. Η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σας, αγαπησιάρα όσο ποτέ, φρόντισε να αποζητήσετε τη συντροφικότητα, μια αγκαλιά, ένα φιλί, να κάνετε μια προσπάθεια ακόμα, μια σχέση ετών θέλει τα χρώματά της, θέλει τη φροντίδα της. Ο Πλούτωνας είναι ο λόγος που εξετάζετε την πορεία σας, τύπου το πώς ξεκινήσατε μια φορά και έναν καιρό και το πού έχετε φτάσει σήμερα! Αξίζετε 10’ με τόνο ή πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις; 

Οι Ιχθύες του 2ου 10ημέρου τις ημέρες του Μάρτη, πιο τυχεροί, ο Δίας και ο Κρόνος σας προστάτεψαν από κακουχίες, που ίσως και να μην έχετε ακόμα ιδέα του τι και του πως! Τα σημάδια του σύμπαντος ήταν ξεκάθαρα, πρέπει πάνω από όλα να πιστέψετε στον εαυτό σας, είστε πολύ δυνατοί, όταν κάτι μπαίνει στο μυαλό σας και το θέλετε πολύ. Ο επιμένων νικά, σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά κυρίως! Όχι ιδιαίτερα ερωτική περίοδος, ανεξάρτητα αν η Αφροδίτη έχει πολλές ημέρες στο ζώδιό σας. Σας βοηθά όμως να είστε έξω καρδιά, φιλικοί, κοινωνικοί, μια πολύ καλή παρέα. Το δώρο που κάνατε στον εαυτό σας για τα γενέθλιά σας, είναι ξεκάθαρα υπαρξιακό, τύπου τώρα πια γνωρίζετε πολύ καλά το τι αληθινά σας κάνει ευτυχισμένους. 

Super τυχεροί οι Ιχθύες του 3ου 10ημέρου τις ημέρες του Μάρτη, μιας που η Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας και ο Ερμής, έφεραν την άνοιξη για τα καλά! Αρκετοί ανανεωθήκατε, κάνατε τα beaute σας, ίσως και μια διατροφή, συμμαζευτήκατε σε χρόνο ντε τε! Πήρατε τις αποφάσεις σας, δραστηριοποιηθήκατε αναλόγως, βάλατε το νερό στο αυλάκι, τέλος οι εκκρεμότητες, πανέτοιμοι για το επόμενο level! Επαγγελματικά εννοώ, η προσοχή σας στραμμένη σε θέματα καριέρας και χρημάτων. Οι τελευταίες ημέρες του Μάρτη ιδανικές για shopping therapy! Ένα ερωτικό σκίρτημα στα πλάνα της Αφροδίτης, για να μη βαρεθείτε ποτέ! 

Ο Άρης στο ζώδιό σας, μέχρι και τα τέλη του Απρίλη, πάρτε το απόφαση πως οι μέρες σας θα είναι γεμάτες, από διάφορες υποχρεώσεις, δραστηριότητες, πολύ κούραση και πολύ άγχος! Βέβαια, έφτασε ο καιρός που το σύμπαν σας επιτρέπει να πετύχετε έναν στόχο, αρκεί να τον κυνηγήσετε με όλο σας το είναι! Όσο πιο πολύ επιθυμείτε κάτι, άλλο τόσο μπορείτε να το καταφέρετε! Θέματα καριέρας σας απασχολούν έντονα, το χρήμα, η πορεία σας. Ο Άρης όσο βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε το μονοπάτι σας, να το χαράξετε άμα χρειαστεί και να το διασχίσετε μέχρι τέλους. 

Ο Άρης από τους Ιχθύες, τις ημέρες του Απρίλη συνεχίζει να ευνοεί τους Ιχθύες του 3ου 10ημέρου, σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά! Βασανίζει όμως απίστευτα τους υπόλοιπους Ιχθύες, προκαλεί νευράκια πολλά, γκρίνια και ανοργανωσιά! Ο Κρόνος σας μαλώνει για τις αταξίες σας, για την ανεμελιά σας, για το ωχ βρε αδερφέ! Και ενώ γνωρίζετε πως φταίτε πιο πολύ, για κάποια πράγματα, θα τα φέρετε τούμπα, θα ξεγλιστρήσετε σα χέλι, είστε και το θύμα! Φέρεστε κάπως σαν κακομαθημένα παιδιά, ο Άρης φταίει για αυτό, ευτυχώς που ο Κρόνος σας συμμαζεύει! 

Και μιας που σας αναφέρω συνέχεια τον Κρόνο, να σας θυμίσω θα μείνει στο ζώδιό σας, σχεδόν 3 χρονάκια, οπότε υπάρχει μέλλον στην υπόθεση μέχρι τον Φλεβάρη του 2026! Η αλήθεια όμως είναι, πως ο Κρόνος δεν είναι και τόσο σκληρός με εσάς, όπως ήταν με τα άλλα τα ζώδια. Αυτά τα χρόνια, που θα έρθουν και θα περάσουν, είναι τα χρόνια που θα κοιτάξετε τον εαυτό σας. Το τι αληθινά σας κάνει ευτυχισμένους! Ποια δουλειά σας ταιριάζει; Πώς θέλετε να είναι το σπίτι σας; Ποιες οι προτεραιότητές σας; Μήπως πρέπει να πάρετε ένα πτυχίο ακόμα; Για να φτάσετε στη φάση να δώσετε ξεκάθαρες απαντήσεις στον εαυτό σας, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε στο παρελθόν, να διαπιστώστε τα λάθη σας, να τα αποδεχτείτε και φυσικά να ρίξετε μαύρη πέτρα και να προχωρήσετε μπροστά! Όσο πιο σύντομα συμβεί αυτό, τόσο το καλύτερο για εσάς. 

Να είναι καλά ο Πλούτωνας που έχει ήδη ανοίξει τις πύλες, ήδη ταξιδεύετε στο παρελθόν, στην παρούσα φάση νομίζω πως συγκλονίζεστε από το πώς ήσασταν κάποτε και το πώς είστε τώρα! Κάποιοι ευχάριστα και κάποιοι όχι και τόσο.. Βέβαια ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει το σκοτάδι. Μεταφορικά πάντα, η επιρροή μπορεί να είναι αναγεννησιακή, μπορεί και αυτοκαταστροφική! Οι ενέργειες που εκπέμπει ναι μεν ιδιαίτερα μαγικές, όμως δεν πρέπει να γίνει «κατάχρηση της εξουσίας»! Ανησυχία σας προκαλεί και εντάξει αν είστε δημιουργικοί! Οι καλλιτέχνες της παρέας, μπορείτε να κάνετε θαύματα, με τα χέρια σας, με τη φωνή σας, με το σώμα σας, ακόμα και με το μυαλό σας. Μοναδικά έργα που θα αφήσουν εποχή! Think about it! 
Ο Πλούτωνας είναι αυτός που θα σας βάλει τρικλοποδιές, τύπου θα προτιμήσετε τον εύκολο το δρόμο με τα πολλά τα χρήματα, ή τον άλλο το δρόμο, που απαιτεί γερές βάσεις, κόπο, στόχους, χρονοδιάγραμμα και μελλοντικό χρήμα; Η μια η βαλίτσα είναι γεμάτη και η άλλη θα γεμίσει..! Θα δώσετε τα χέρια επάνω από το τραπέζι ή από κάτω; Ό Πλούτωνας όπως και να έχει, τα επόμενα χρόνια, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα πολύ δυνατό closer με το παρελθόν σας. Κλείσιμο και διαγραφή στα πάντα όλα! 

Η Αφροδίτη από τον Κριό τις ημέρες του Απρίλη, φέρνει το χρήμα! Ιδανικές ημέρες για νέες συμφωνίες, για το κυνήγι του θησαυρού, θετική η ανταπόκριση από το σύμπαν! Κάποιο θαύμα παίζει να κάνει η Θεά Αφροδίτη, μπαίνει χρήμα στο πορτοφόλι σας, παίρνετε μεγάλη ανάσα. 

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό, έτσι μπαίνει ο Απρίλης, ανάποδα, συνεπώς το ταξίδι στο παρελθόν με τη βοήθεια του Πλούτωνα είναι αναπόφευκτο! Συνήθως όταν συμβαίνει κάτι καλό στη ζωή μας, εμφανίζονται κάτι φαντάσματα από τα παλιά, είτε για να μας παρασύρουν σε τρέλες ζημιογόνες, είτε για να προκαλέσουν εμπόδια στα φιλόδοξα σχέδιά μας. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, ψάξτε το λόγο, λύστε το πρόβλημα, κλείστε κάθε πόρτα και παράθυρο. 

Τυχεροί οι Ιχθύες του 3ου 10ημέρου τις ημέρες του Απρίλη, ο Δίας είναι ο λόγος και ο Ποσειδώνας, τα έχουν μπλέξει αυτοί οι δυο καιρό τώρα και σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τη ζωή σας, έτσι όπως επιθυμείτε. Να κάνετε όνειρα. Να διεκδικείτε. Να λαμβάνετε πιο εύκολα αυτά που ζητάτε. Ο δρόμος είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, μην ακούσω κάποιον να γκρινιάζει.. 😅! Τι να πουν οι λοιποί Ιχθύες, που παλεύουν με τα φαντάσματα; Που μπάζει από παντού; Σταυροκοπηθείτε χρυσά μου! 
Εντάξει, ο Απρίλης δεν είναι και τόσο ερωτικό μήνας για εσάς! Πιο πολύ φροντίζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, παρά τους άλλους. Το θέμα της προσωπικής σας επιβίωσης είναι αυτό που σας καίει, οπότε όλα τα άλλα έρχονται τελευταία και κατά ιδρωμένα! Εννοείται πως θα προτιμήσετε τις hot βραδιές, άλλο οι αγάπες και τα λουλούδια και άλλο οι hot βραδιές.. 😎! Να’ναι καλά ο Άρης που σας φουντώνει και σας θέλει παθιασμένους, ενθουσιασμένους, κυνηγούς της απόλαυσης, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει!

Εντυπωσιακό το φινάλε του Απρίλη, η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας «στοιχειώνει», είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε τα φαντάσματα face to face! Δίχως φόβο και με πολύ πάθος! 

Άντε να σας αποκαλύψω και ένα μυστικό! Ο καλύτερος μήνας του έτους για εσάς, είναι ο Οκτώβρης 2024! Είναι ο μήνας που θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας! Κανονίστε λοιπόν, μέχρι τότε να τα πάτε περίφημα σε όλους τους τομείς, να ξεπεράσετε τα εμπόδια, να είστε καλά, φρόνιμα και τίμια παιδιά, για να λάβετε το μπόνους του σύμπαντος!
 
φιλάκια 💖

magicfariel

Φωτογραφία από Ralf Seemann από το Pixabay