Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδιο: Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, για τους Αιγόκερους, τις ημέρες του Οκτώβρη 24’! by MagicF’Ariel..

01/10 – 31/10/2024 

Και που λέτε, έφτασε ο καιρός να γράψω για τον Αιγόκερω! Είναι ένα ζώδιο που δε λέει να αποχαιρετίσει τον Πλούτωνα με τίποτα! Ο πλανήτης του σκότους και της αναγέννησης! Ο πλανήτης που ξεμπροστιάζει άτιμες υπάρξεις! Που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του! Η φούσκα θα σκάσει, ο κόσμος να χαλάσει! Κάτι πρέπει να φύγει από τη μέση, για να έρθει κάτι άλλο. Πώς θα μεγαλουργήσει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο; 

Τελευταίες ημέρες του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τι έμεινε; Ένας Οκτώβρης και ένας Νοέμβρης! Βασικά μέχρι τις 19/11/2024! Μέχρι τότε λοιπόν, έχουμε να αναμένουμε αποκαλύψεις που σοκάρουν! Τα δίνει όλα για όλα ο Πλούτωνας, ω ναι, έφτασε η εποχή που θα τρομάξουμε από τα γεγονότα! Που θα διαπιστώσουμε αμέτρητες αλήθειες, κάποιες απίστευτα δυσνόητες, μα πως; Μεγάλη η εκκαθάριση του σύμπαντος, μέσα από τη ψυχή ενός σκληρού και πολύ δίκαιου Αιγόκερου!

Αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, για κοιτάξτε λίγο γύρω σας. Τα τελευταία τα χρόνια, πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή σας; Πόσα καταφέρατε, με σκληρή δουλειά, πείσμα και πολύ θέληση; Έχετε κάνει πράγματα που σίγουρα ήταν εκτός πλάνου, όμως μια χαρά σας πήγε, μιας που η ασφάλεια του σπιτιού σας και της οικογένειάς σας, προέχει σε κάθε περίπτωση. Πόσοι άνθρωποι έφυγαν μέσα από τη ζωή σας, ποιοι έμειναν, μεγάλη η εκκαθάριση! Ακόμα και συνήθειες ετών, όπως το κάπνισμα, ή τα ποτά και τα ξενύχτια, τα κόψατε μαχαίρι. Ποιος το φανταζόταν αυτό; 16 ολόκληρα χρόνια, γεμάτα από εμπειρίες, ανησυχίες, μάχες προσωπικές και επαγγελματικές, για πείτε μου, πού βρίσκεστε σήμερα; Σίγουρα κάπου πολύ καλύτερα! 

Ο Οκτώβρης ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 02/10, μέρα που θα συμβεί και έκλειψη Ηλίου. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Πέφτουν διάφορες επαγγελματικές προτάσεις στο τραπέζι σας και ξαφνιάζεστε, γιατί κάποιοι τις γυρεύετε καιρό τώρα, κάποιοι μπορεί να μην έχετε ιδέα του τι σας προσμένει; Βέβαια, πριν συμβεί αυτό, ως συνήθως με άγαρμπο τρόπο, μπορεί να σας φορτώσουν με ένα project, με κάτι που είναι ήδη προβληματικό, για να το φέρετε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, όπως και συνηθίζετε. Αποφύγετε τις προστριβές, τις φωνές και τα λόγια τα μεγάλα, ένα τεστ ακόμα είναι, πριν λάβετε το δώρο του σύμπαντος! 
Προφανώς τις μέρες του Οκτώβρη θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην εργασία σας, πάνε για λίγο οι βόλτες και τα σουαρέ. 

Ο Άρης από τον Καρκίνο σας κάνει τέρμα ανταγωνιστικούς, τα θέλετε όλα δικά σας και λειτουργείτε πολλές φορές μοναχικά ενώ βρίσκεστε μέσα σε μια ομάδα. Το ενδεχόμενο να προκαλέσετε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά σας είναι μεγάλο, έχετε και το ύφος το ψυχρό, κακό και ανάποδο, άντε να σας κάνουμε ζάφτι! 

Ο Δίας αν και ανάδρομος στους Διδύμους, ευνοεί θέματα καριέρας, συνεπώς ως δια μαγείας, έχετε τρελή υποστήριξη από το σύμπαν! Φαντάζομαι μια νέα θέση εργασίας, πολύ σύντομα, με περισσότερα λεφτά και ευθύνες επίσης. Τίποτα τέτοιο δε σας τρομάζει, αντιθέτως το βρίσκετε απίστευτα συγκλονιστικό! Ο Άρης σας δίνει απίστευτη όρεξη για να φτιάξετε ή να δημιουργήσετε πολλά νέα πράγματα. Ο Ποσειδώνας φέρνει τη φαντασία, ξυπνά τα καλλιτεχνικά σας τα χαρίσματα! 
Φοβερές και τρομερές οι μέρες του Οκτώβρη, τολμώ να πω τέρμα αναγεννησιακές! 

Και ενώ όλα βαίνουν καλώς σε επαγγελματικό επίπεδο, σε προσωπικό σκάνε μαύρα σύννεφα, σε κάποιες περιπτώσεις τυφώνες σαρώνουν τη ψυχή σας! Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση σας, θα πρέπει να το συζητήσετε οπωσδήποτε. Να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, τις σκέψεις σας, τις ανησυχίες σας και φυσικά να είστε πανέτοιμοι για τα πάντα όλα! Η αλήθεια για εσάς έχει πολύ μεγάλη σημασία, ανεξάρτητα από το αν πονά ή όχι! Τα ψέματα σας αρρωσταίνουν, δεν τα μπορείτε με τίποτα. Και εδώ εμφανίζεται ο Πλούτωνας, που θα ρίξει την τελευταία του ζαριά και θα ξεσκεπάσει πρόσωπα και καταστάσεις που άλλο καλό δε σας κάνουν! Μπορεί να είναι το ταίρι σας, μπορεί ένας φίλος, ίσως και ένας συνάδελφος. Τελευταία ευκαιρία για να μπει το νερό στο αυλάκι. Last chance for freedom! 

Ακόμα και ο Κρόνος σας προστατεύει, βαστά τα μπόσικα, δε σας αφήνει να τραβήξετε λάθος μονοπάτι. Το ζητούμενο δεν είναι να φύγετε εσείς από κάπου, αλλά να παραμείνετε στη θέση σας, είτε με καλή παρέα, είτε μονάχοι! Ότι έχετε χτίσει με την αξία σας, δε χαρίζεται, ούτε είναι προς πώληση! Είναι δικό σας και πρέπει τις μέρες αυτές να το προστατέψετε, ίσως και να το κατακτήσετε εκ νέου, προκειμένου να αποδείξετε το ποιος είναι το αφεντικό και ποιος κάνει κουμάντο! Αυτό αφορά κυρίως την προσωπική σας τη ζωή και την επαγγελματική σας, βεβαίως – βεβαίως! 

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Σκορπιό, είναι η αιτία που η διαίσθησή σας θα χτυπήσει κόκκινο! Τα όνειρά σας έντονα, σίγουρα θα είστε εσωτερικά ανήσυχοι, μια που θα σκέφτεστε κάτι, μια που θα γίνεται. Για αυτό να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις, μη μας βρει το μαύρο το σκοτάδι. 😅 Τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, δεν υπολογίζετε ούτε συναισθήματα, ούτε αναμνήσεις, δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω! Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης, ότι είναι να γίνει, θα γίνει εδώ και τώρα! Ξεσπάσματα μυρίζομαι, ότι έχετε θάψει όλο αυτό τον καιρό μέσα σας, θα το βγάλετε με άσχημο τρόπο, κάποιος σίγουρα σας φτάνει σε τέτοιο σημείο, προφανώς ένα τελευταία ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο για τη δική σας τη ψυχική υγεία.

Θα ηρεμήσετε με το που θα πάει η Αφροδίτη στον Τοξότη. 

Αρκετοί Αιγόκεροι διαπιστώνετε πως ο έρωτας βρίσκεται μπροστά σας εδώ και καιρό! Αναφέρομαι στις μοναχικές υπάρξεις, που γυρεύουν λίγη αγάπη, λίγη θαλπωρή, αγκαλιές, φιλιά και όμορφες μυρωδιές. Είναι μπροστά σας, βρίσκεται στον κύκλο σας, συναναστρέφεστε. Δώστε μια ευκαιρία σε μια τέτοια περίπτωση. Ίσως και να αξίζει τον κόπο. Μπορεί τον πήχη να τον έχετε ψηλά, να αποζητάτε μια ύπαρξη με καλή δουλειά, ωραίο σώμα, με ανεξαρτησία, με με με με.. και τελικά να μην έχει τα προσόντα για ένα ζεστό σπιτικό. Άμα ρίξετε τον πήχη, αν ανοίξετε τα ματάκια σας, αν αγαπήσετε έναν άνθρωπο, που μπορεί να σας φτιάξει μια ζεστή φωλιά, ίσως και να βρείτε την ευτυχία που αποζητάτε.. 

Κάτι πολύ καλό θα σας συμβεί αγαπημένα μου ξωτικά που ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου! Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.. Η στιγμή της ανταμοιβής! Good luck! 💗

magicfariel

Φωτογραφία από tsaloka από το Pixabay