Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια: «Ψυχρό & Απρόβλεπτο» το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη 2024! by MagicF’Ariel..

07/09 – 08/09/2024 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από νωρίς το πρωί το παλεύω το κείμενο αυτό, όντως απρόβλεπτη η φάση, πείσμωσα όμως η Ταυρίνα και βουαλά! Κάθομαι και γράφω, δεν έχει πέσει ο ήλιος ακόμα, φυσάει, έχει δροσούλα, σκέτη ομορφιά η αλλαγή της εποχής. Ο συγχρονισμός είναι απίστευτος, πολύ μαγικός. Φτάσαμε αισίως στο πρώτο ΣΚ του φθινοπώρου! Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.. Με συναρπάζουν οι εποχές.. Μου φτιάχνουν τη διάθεση. 






Και που λέτε μέσα σε αυτές τις δυο μερούλες, το σύμπαν έχει τη δύναμη να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο εκεί έξω! Από τη μια Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, στα κόκκινα, από την άλλη Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες στα κάγκελα να ειπώ; 

Ο Ερμής είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τα αγαπημένα μας τα Λιοντάρια και θέλει να κάνει εντύπωση! Έχει ύφος αλαζονικό, είναι ο πιο όμορφος, έχει τη δύναμη να φτιάξει χαμόγελα, να φέρει και τα δάκρυα όμως. Σα να τα βάζει με τον Ουρανό, ο οποίος είναι ανάδρομος στον Ταύρο, σα να τον περιπαίζει, συνεπώς θέματα σπιτιού, οικογένειας και σχέσεων, θα μας προβληματίσουν έντονα. Οι συζητήσεις αμέτρητες, οι υπερβολές επίσης, ίσως να υπάρξουν και αποκαλύψεις, όλα μέσα σε δυο ημέρες. Εκδικητικό τον βρίσκω τον Ερμή, ίσως επειδή μες στο κατακαλόκαιρο ήταν ανάδρομος σε δυο ζώδια, είχε πολλά σούρτα φέρτα, μήπως θέλει να είναι αυτός που θα γελάσει τελευταίος; Μεταφορικό όλο αυτό, αλλά είναι ένα κομμάτι του παζλ, εντελώς διαφορετικό για τον καθένα από εμάς. Όταν υπάρχει γκρίνια, κάτι συμβαίνει. Ποιο το πρόβλημα; Μήπως πρέπει να δοθούν άμεσες λύσεις, για να προχωρήσουμε παραπέρα; Τι αληθινά μας ενοχλεί; Ξεσκαρτάρισμα σκέψεων, συναισθημάτων και ανθρώπων. Με απλά λόγια. 

Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, τις ημέρες αυτές, άλλοτε το κάνει φανερά, άλλοτε στα κρυφά, το ΣΚ αυτό όμως, ρίχνει παγάκια στις καρδιές μας, πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια, τι λέει η τετράγωνη η λογική; Ανώμαλη η προσγείωση για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, κάποιος θα σας μαλώσει; Θα σας κρίνει; Θα σας προσβάλει; Μήπως θα φερθείτε εσείς έτσι στους αγαπημένους σας; Παραπονάκια που βγαίνουν στην επιφάνεια, από το πουθενά, προκαλούν δράματα, έχετε όρεξη για μια τέλεια θεατρική παράσταση; Συνεπώς το πρώτο ΣΚ του φθινοπώρου, θέλει λίγο πολύ να μας αναστατώσει, να μας ξυπνήσει, να μας υπενθυμίσει τις επιθυμίες μας, τα όνειρά μας, τον εαυτό μας ίσως, τις ανάγκες μας. 

Αν κάτι πρέπει να αλλάξει, ας αλλάξει, τα πάντα ρει.. τίποτα δε μένει ίδιο στη ζωή αυτή.. Όλα αλλάζουν.. στο βωμό της ευτυχίας! 💗

φιλάκια.. 


Κριός
Το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη, εντάξει μπορεί να έπεσε το παραδάκι, να είναι γεμάτο το πορτοφόλι, αυτό όμως δε σημαίνει πως έχετε το ελεύθερο να το ρίξετε στο shopping therapy! Ε λοιπόν ο Ερμής, έχει σκοπό να σας στείλει το λογαριασμό, κάτι χαλάει μέσα στο σπίτι σας στα ξαφνικά, ή ακόμα και το αμάξι σας, πρέπει να το φτιάξετε άμεσα, πάνε τα φράγκα! Κάπως έτσι σας λέει hello το φθινόπωρο. Ο Κρόνος από την άλλη, σας βάζει σε πρόγραμμα. Τέρμα οι λιχουδιές, τέρμα οι ξάπλες, η τεμπελιά δεν υφίσταται, όταν τα ρούχα δε σας χωρούν! Πολυέξοδο η αλλαγή της γκαρνταρόμπας, η μόνη λύση είναι διατροφή και γυμναστική!

Ταύρος
Προτείνω να μην κανονίσετε τίποτα για το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη, αφήστε κενό το πρόγραμμά σας, όπως πάνε και όπως έρθουν τα πράγματα. Ο Ερμής λίγο πριν αλλάξει ζώδιο, θέλει να σας μείνει αξέχαστος, συνεπώς δυο σενάρια παίζουν για εσάς! Το ένα είναι να σας κάνουν μια πρόταση πολύ δελεαστική, να σας ξεμυαλίσουν για πολλά και διάφορα και να καταξοδευτείτε για τις απολαύσεις. Ότι και αν σημαίνει αυτό.. Το άλλο σενάριο είναι να ξεκινήσετε συζητήσεις, παράξενες, με τους ανθρώπους σας και να βγάλετε πολύ παράπονο και γκρίνια. Μια έκπληξη από το σύμπαν, είναι όλη δική σας. Κάποιο πρόσωπο εμφανίζεται σαν κομήτης!

Δίδυμος
Τι έγινε καλέ; Αλλάζετε σπίτι; Γειτονιά; Σύντροφο; Τι φθινοπωρινό ποδαρικό είναι τούτο; Για καλό σκοπό πάντα, όμως το σύμπαν σας έχει πολύ στην τσίτα, σας πιέζει συναισθηματικά, νιώθετε πως κάτι πρέπει να πετάξετε, να φύγει από επάνω σας, να τραβήξετε ένα μονοπάτι διαφορετικό, να απελευθερωθείτε ένα πράγμα. Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, παθαίνετε κάτι ψιλά υπαρξιακά, όμως ας έχετε το νου σας, γιατί το ΣΚ αυτό, ο Ερμής τέρμα κακοδιάθετος, φέρνει παράξενα μαντάτα. Κάποιος σας χωρίζει στα ξάφνου; Θέλει το χρόνο του και το χώρο του; Κάποιος έρχεται να μείνει στο σπιτάκι σας για κάμποσο καιρό; Οι ανάγκες της ζωής; Ψυχραιμία μήπως;

Καρκίνος
Και που λέτε σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη, δε ξέρετε όμως αν πρέπει να χαρείτε ή να πονηρευτείτε; Ιδού η απορία; Ο Ερμής κάνει εντύπωση τις μέρες αυτές, συνεπώς τα μαντάτα πάνε και έρχονται, χαρωπά και μη. Κάτι που θεωρείτε δεδομένο σας το ανατρέπουν, μεγάλη η έκπληξη, το σενάριο να θυμώσετε παίζει πολύ! Είναι μέρες που οτιδήποτε σας ενοχλεί θα το δείξετε με έντονο τρόπο, ίσως να γίνετε κάπως πικρόχολοι και επιθετικοί. Από το να τρώγεστε με τα ρούχα σας και με τους άλλους, δε φεύγετε κάπου μακριά για το ΣΚ; Ένα μίνι ταξιδάκι, στο εξοχικό σας αν υπάρχει, ή σε κάποιο φιλικό σπίτι; Για χαλάρωση..

Λέων
Η αλήθεια είναι πως το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι και θα σας το δείξει έντονα το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη, έτσι για να έχετε να χαίρεστε! Μη βαρεθείτε ποτέ. Ο Ερμής λίγο πριν φύγει από το ζώδιό σας, κάνει ζημιά μεγάλη, να γιατί έχετε νευράκια και λέτε ασυναρτησίες. Καλό είναι να αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις τις μέρες αυτές, ούτε τις συζητήσεις για τα μελλοντικά σας τα σχέδια, αφήστε από βδομάδα και βλέπουμε. Η υπερένταση που νιώθετε ας εκτονωθεί δημιουργικά. Κηπουρική, μαστορέματα, ακόμα και μια γενική καθαριότητα είναι εξοντωτική! Ας είναι ένα σχετικά μοναχικό ΣΚ, γαλήνη να υπάρχει και φαντασία! Ευνοούνται οι καλλιτέχνες.

Παρθένος
Μήπως μπήκε λίγο στραβά ο Σεπτέμβρης; Μήπως φτιάχνει το ένα και χαλά το άλλο; Ζόρικο το πρώτο ΣΚ του μήνα, ο Ερμής έχει σκοπό να σας στείλει μπόλικα μαντάτα, πράγματα και θάματα, για ένα πρόσωπο που αγαπάτε και εκτιμάτε πολύ. Θα ξαφνιαστείτε να μου το θυμηθείτε. Πέφτουν οι μάσκες, άλλες οι προσδοκίες που είχατε, άλλα τα σημάδια. Ψυχροί, αδιάφοροι, αντικοινωνικοί, δε σηκώνετε τα τηλέφωνα, δεν απαντάτε στα μηνύματα, δείχνετε με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά σας. Πριν ξεφύγετε εγκεφαλικά και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, κάντε μια διασταύρωση πληροφοριών. Συζητήστε αυτό που σας ενοχλεί. Όχι στις υπερβολές!

Ζυγός
Παράξενο το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη, μιας που βάζετε τον εαυτό σας τιμωρία, στο ένα πόδι παρακαλώ πολύ. Πρέπει να συμμαζευτείτε, κυρίως οικονομικά, γιατί ως συνήθως τα καλοκαίρια τα σκορπάτε τα φράγκα σε διάφορες απολαύσεις. Από την άλλη αναρωτιέστε αν κάποιες κινήσεις επαγγελματικές που κάνατε πριν λίγο καιρό, αξίζουν τον κόπο και το χρόνο σας, μήπως θα έπρεπε να διαλέξετε κάποιο άλλο μονοπάτι; Επειδή είστε κάπως κακόκεφοι, καλό είναι να αποφύγετε τις διάφορες συζητήσεις, ή ακόμα περισσότερο να ζητήσετε εκείνες τις χάρες. Ακεφιές έχει ο κόσμος, ο Ερμής μοιράζει διάφορα κακοπροαίρετα ραβασάκια. Ψυχραιμία! 

Σκορπιός
Ζόρικο το ΣΚ αυτό, ανακατεύονται πολλοί στα πόδια σας, προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους, βγαίνετε από τα ρούχα σας και τα κάνετε όλα ρημαδιό! Ο Ερμής και ο Ουρανός είναι η αιτία, που υπάρχει αναστάτωση μέσα στο σπίτι σας, με τους ανθρώπους σας, δε δείχνουν καμία κατανόηση στην υπέρτατη προσπάθεια που κάνετε, προκειμένου όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Σας ζητούν τα απίστευτα, ενώ έχετε καταξοδευτεί, έχετε ξεκαθαρίσει τη θέση σας, οι απαιτήσεις των άλλων σας ζαλίζουν το μυαλό. Και επειδή δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, το μενού του σύμπαντος, έχει εντάσεις, λογομαχίες και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Τοξότης
Έχω την εντύπωση πως το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη, είναι αφιερωμένο στη γενική καθαριότητα του σπιτιού σας, του μαγαζιού σας, πρέπει να αστράψει το τοπίο, να φύγει μακριά και η αρνητική ενέργεια που υπάρχει. Ο Ερμής σας κάνει τέρμα αυθόρμητους και εκφραστικούς, σα να ξεχνάτε τους καλούς σας τους τρόπους ένα πράγμα. Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά μιλάμε, απλά το λέω. Όλο αυτό που βιώνετε το διάστημα αυτό, σας φανερώνει απαντήσεις στα προβλήματα που έχετε. Σας δείχνει το τι χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας. Δείτε την ευρύτερη εικόνα, δίχως παρωπίδες και με περισσότερη φαντασία.

Αιγόκερως
Το πρώτο ΣΚ του φθινοπώρου, θέλετε οπωσδήποτε να αράξετε το κορμί σας, να ξεκουραστείτε, μακριά από τους πάντες και τα πάντα. Ο Ερμής και ο Ουρανός, έχουν άλλα σχέδια για εσάς. Τι; Θα το σηκώσετε το τηλέφωνο ή όχι; Τα νέα τρέχουν και φτάνουν στα αυτιά σας και γίνεστε μπουρλότο. Πυρ και μανία, ότι χειρότερο για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας! Όσο λέτε να κάνετε οικονομία, να μαζέψετε πέντε φράγκα, άλλο τόσο σκάνε διάφορα έξοδα και μόνο εσείς ξεστομίζετε το ώπα, στάσου, όχι ακόμα. Ένα παράξενο θέμα πέφτει στο τραπέζι σας, οι απόψεις σας σκληρές, όμως πολύ αληθινές. Είστε σίγουροι πως θέλετε να συμμετάσχετε;

Υδροχόος
Αγχωμένοι θα έλεγα, είστε λίγο στα κάγκελα, γιατί είναι το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη και ο χρόνος τελειώνει, θέλετε απαντήσεις στα ζητήματα που σας καίνε, δηλαδή το χρήμα και η δουλειά. Θα τα δώσετε τα χέρια ή όχι; Ο Ερμής σας βλέπει ανυπόμονους και σας περιπαίζει, σας τους στέλνει φυτευτούς, να τους τα πείτε ένα χεράκι. Τρομαχτικό το βρίσκω, ίσως πρέπει να δουν και την άλλη σας την πλευρά! Όποιος προσπαθήσει να σας περιορίσει, θα τα βρει πολύ δύσκολα, πνίγεστε ακόμα και σε μια κουταλιά νερό! Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας και συναισθηματικά και οικονομικά. Για πάρτη σας όμως, αλλάζουν τα δεδομένα. Εσείς στον αφρό!

Ιχθύες
Στα πατώματα και λίγα λέω! Τέρμα μελαγχολικό το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη, δεν έχετε καμία διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές. Ο Ερμής και ο Ουρανός, σας μεταμορφώνουν σε κακομαθημένα παιδιά, ξεστομίζετε κακίες, δεν είστε η καλύτερη παρέα του κόσμου. Όσοι έχετε και έναν σύντροφο παρέα, σκούρα τα πράγματα, αλλιώς το είχατε στη φαντασία σας, αλλιώς σας βγήκε, πώς θα το αντιμετωπίσετε τώρα όλο αυτό; Μες στο παράπονο είστε και το βγάζετε με άσχημο τρόπο. Ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σας, σας ξεσηκώνει για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Εκφράστε τις απόψεις σας, δίχως να προσβάλετε. Κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει!

magicfariel

Φωτογραφία από Ivana Tomášková από το Pixabay