Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ζώδια: Συναισθηματική αναστάτωση φέρνει η Αφροδίτη από τους Διδύμους! by MagicF’Ariel..

23/05 – 17/06/2024 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πέρασε καιρός που έγραψα, όχι δεν είχα τις μαύρες μου, απλά κάποιες φορές ξεμένω από θετική ενέργεια, φαντασία, όρεξη, για να ασχοληθώ με το χόμπι μου, την αστρολογία. Πάντα παρακολουθώ τις εξελίξεις στο αθόρυβο, να είστε σίγουροι για αυτό! 

Τελειώνει και ο Μάης, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, φεύγουν τα χρόνια αέριο και εμείς μεγαλώνουμε και διαπιστώνουμε συγκλονιστικές αλήθειες, που μας ταράζουν όλο μας το είναι.. Το παραμύθι ήταν πάντα παραμύθι, είναι για λίγους και καλούς και πολύ τυχερούς, οι λοιποί στο πηγάδι.. 😅! 


Η Αφροδίτης στους Διδύμους, τα κατάφερε και αυτή, να φτάσει σε ένα ανέμελο ζώδιο, μπας και τελειώσει η άνοιξη κάπως χαρωπά, μπας και κάνουμε έναρξη καλοκαιριού, ακόμα πιο χαρωπά! Αν εξαιρέσουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη, που είναι κάπως συννεφιασμένη, όλες οι άλλες ημέρες θα είναι ηλιόλουστες, λαμπερές, αισιόδοξες, πολύ super!

Με το που έφτασε η Αφροδίτη στους Διδύμους, βρήκε τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, στις στραβές του, να την προσμένει με μεγάλη αγωνία. Εντάξει της άφησε δυο μερούλες, όμως το ραντεβού τους, πολύ δυνατό, κυρίως για τα ζώδια του Αέρα! Παλιές αγάπες εμφανίζονται από το πουθενά, υπάρχει έντονα το συναίσθημα της νοσταλγίας για εκείνο το πρόσωπο. Κάποιοι επιδιώκετε συναντήσεις, δε διστάζετε να στείλετε ακόμα και εκείνο το μήνυμα. Όταν η καρδιά χτυπά δυνατά, τίποτα δεν τη σταματά! Και κάπως έτσι ο Μάης τελειώνει όμορφα, μυστήρια, οι εκπλήξεις είναι ευχάριστες και είναι φουλ ερωτικές. Call me.. φοβερό τραγούδι! 

Με το που φτάνει ο Ιούνης, Ερμής, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, Δίας και Κρόνος, μπαίνουν σφήνα στα τρελιάρικα όνειρα της Αφροδίτης και της τα κάνουν μπάχαλο. Προτεραιότητα την εποχή αυτή, έχουν οι δουλειές και το χρήμα. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και το σύμπαν το υποστηρίζει θερμά το έργο αυτό. Συνεπώς τουλάχιστον μέχρι και τις 12/06 η καριέρα πάνω από όλα! Ο έρωτας τις μέρες αυτές, είναι σαρκικός, απολαυστικός, με ημερομηνία λήξης. Είναι το έπαθλο σε κάποιες περιπτώσεις. Προφανώς για αυτή την υπερβολή φταίει ο Δίας από τους Διδύμους τώρα πια! 

Διαπιστώνω πως η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους, φέρνει μεγάλη αναστάτωση, σε όλα τα ζώδια, σαν να ανακαλύπτει μαγικά, τις αδυναμίες μας και χτυπά εκεί που πονά ο καθένας ξεχωριστά. Προσφέρει λύσεις, ο καθένας επιλέγει αυτή που του ταιριάζει, όμως μας βάζει και στον πειρασμό να επιλέξουμε κάτι άλλο, εντελώς άγνωστο και όπου βγει. Σε θέματα σχέσεων φυσικά, αλλά όχι απαραίτητα ερωτικών. Μια νέα θέση εργασίας, είναι άκρως γοητευτική για κάποιες περιπτώσεις. Η περιέργεια της Αφροδίτης, μας βάζει να δοκιμάσουμε και κάτι καινούριο. Ότι και αν σημαίνει αυτό.. 

Προς μεγάλη μου έκπληξη, βοηθά τους Ταύρους οικονομικά! Οι Παρθένοι ίσως να πάρουν κάποια προαγωγή! Και οι Αιγόκεροι ανεβαίνουν κάμποσες σκάλες επαγγελματικά! Αλήθεια ποιος κρύβεται πίσω από την Αφροδίτη;; 

είναι μυστικό 😎

φιλάκια 💗


Κριός 
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, βγάζει το κακό παιδί που κρύβετε μέσα σας, ότι έχετε θάψει συναισθηματικά, οτιδήποτε σας έχει καταπιέσει, έφτασε ο καιρός να ξεσπάσετε και εσείς, στο αθόρυβο μάλιστα! Ξεσηκώνεστε για βόλτες και σουαρέ, έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με κόσμο, να φλερτάρετε, να ανταλλάξετε απόψεις, υπέροχο, δεν το βρίσκεστε; Από ερωτικής άποψης, παράξενες συναντήσεις προκύπτουν με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Ανάμεικτα τα συναισθήματά σας, ποιος ο λόγος να φουντώσει μια φλόγα που έχει σβήσει, ίσως και με το έτσι θέλω!? Και εντάξει αν είστε μόνοι, αν όμως υπάρχει σύντροφος, τότε να προσμένετε κάτι μαύρα συννεφάκια πάνω από τη σχέση σας. Η Αφροδίτη παίζει με την καρδιά σας.. 

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, φέρνει το χρήμα ξαφνικά, γεμίζουν οι τσέπες σας, μη με ρωτήσετε το τι και το πώς; Το διάστημα αυτό, προκύπτουν ευκαιρίες ζωής, θα έλεγα, συνεπώς παίζει πολύ να σας γίνει μια πρόταση, θεσπέσια σε επαγγελματικό επίπεδο! Κάτι ονειρικό! Ένα μπόνους, είναι όλο δικό σας, έτσι επειδή, είστε καλά παιδιά και πολύ εργατικά. Ο σκοπός της Αφροδίτης, είναι να ξελασπώσετε από χρέη, να ξεμπλοκάρετε από στάσιμες καταστάσεις, να προχωρήσετε παραπέρα, ότι και αν σημαίνει αυτό. Δηλαδή ένα νέο αμάξι, ένα καλύτερο σπίτι, μια επιχειρηματική δραστηριότητα, να φτάσετε στον επιθυμητό το στόχο, με μεγαλύτερη άνεση. Συνεπώς, ότι μπαίνει – βγαίνει, οι σπατάλες έχουν την τιμητική τους.

Δίδυμος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έχει τρελά σχέδια για εσάς! Τα πάνω – κάτω σε ερωτικό επίπεδο και λίγα λέω.. Οι super τυχεροί ζείτε τον έρωτά σας! Οι λοιποί μπαίνετε σε περιπέτειες όπως φαίνεται. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης και των «φίλων» της, έφτασε ο καιρός, κάτι που έχει τελειώσει, να φύγει μακριά και ποτέ να μη ξανά γυρίσει! Σκληρό μεν, απαραίτητο δε, για τη ψυχική σας την υγεία. Η Αφροδίτη θέλει να κάνετε χώρο για μια νέα άφιξη, έναν έρωτα ίσως και πολύ μοναδικό. Όλα στην ώρα τους, ή μήπως όλα μαζί αχταρμάς και ο κακός ο χαμός; Το σύμπαν σας φανερώνει όλα αυτά που σας ενοχλούν σε ερωτικό επίπεδο. Όση στάχτη και αν σας ρίξει ο Ποσειδώνας, βασιστείτε στο ένστικό σας και δράστε αναλόγως!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας αναστατώνει για τα καλά, σε ερωτικό επίπεδο! Σας ξεμυαλίζει, σας στέλνει λίγο αδιάβαστους, ένας πειρασμός είναι αρκετός για να χάσετε τον ύπνο σας! Έτσι γίνονται αυτά, στα ξαφνικά! Too good to be true, αυτό να έχετε κάπου στην άκρη φυλαγμένο, γιατί το σύμπαν τεστάρει την αφοσιώσή σας, με κάθε τρόπο! Το σενάριο κάποιος να σας «φυτέψει» έναν κεραυνοβόλο έρωτα, παίζει πολύ, τις ημέρες του Ιούνη! Το θέμα είναι το ποιος κρύβεται από πίσω και ποιος ο απώτερος σκοπός. Ίσως να θέλουν να σας χωρίσουν κιόλας, για οικονομικούς λόγους. Από την άλλη όμως λαχταράτε μια περιπέτεια, έτσι για το welcome summer! Κοιτάξτε μόνο μη σας πει το πρόσωπο goodbye for ever! 

Λέων
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, τις τελευταίες ημέρες του Μάη, σας ηρεμεί τη ψυχή με έναν πολύ μαγικό τρόπο. Νιώθετε πλήρεις συναισθηματικά, είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας. Κυρίως τις ερωτικές. Απολαύστε το, γιατί θα σουρτουκέψετε πολύ τις ημέρες του Ιούνη! Μπαίνετε φουλ σε καλοκαιρινή διάθεση αν δεν είστε ήδη και προτιμάτε τις βόλτες με τα φιλαράκια, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επειδή οι βόλτες και τα σουαρέ, έχουν έξοδα, κάποια στιγμή θα κάνετε ταμείο και θα απογοητευτείτε λιγουλάκι. Και εντάξει αν είστε οι μοναδικοί διαχειριστές, έχετε την απόλυτη ευθύνη, αλλά άμα είναι κοινό, η Αφροδίτη φέρνει δράματα, τύπου πού πήγαν τα λεφτά; Να έχετε το νου σας στα λαμόγια, κάποιος σας βάζει στο μάτι!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους στρέφει όλη σας την προσοχή στη δουλειά! Τα δίνετε όλα όπως φαίνεται, το καλύτερο του εαυτού σας, υπάρχει ενδιαφέρον, νιώθετε ζωντανοί ξανά! Η ερωτική σας ζωή βέβαια, έχει κάτι μαύρα συννεφάκια από επάνω, τύπου κάποιος διαφωνεί για το πρόσωπο που έχετε επιλέξει ως σύντροφο ή κάποιος διαφωνεί για τις μοναξιές σας. Των άκρων καταστάσεις, αλλά σας χτυπούν την καμπάνα, ούτε καν καμπανάκι και ενοχλείστε απίστευτα. Η αλήθεια πονά πολλές φορές, συνεπώς τουλάχιστον ακούστε το τι έχει να σας πει ο ποιητής! Βοηθά και ο Ποσειδώνας σε αυτό, δηλαδή ξαφνικά τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος, συνεπώς μήπως τελικά κάπου υπάρχει μια δικαιολογημένη ανησυχία;

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε, για να χαμογελάσετε, να λάμψετε, να γίνετε τέρμα ρομαντικοί και φαντασιόπληκτοι! Χρειάζεται και αυτό στη ζωή αυτή, πού και πού! Η λίστα σας είναι γεμάτη από πράγματα που θέλετε να κάνετε, σε θέματα επαγγελματικά, είστε τέρμα αισιόδοξοι, τίποτα δε σας σταματά! Οι πρώτες ημέρες του Ιούνη, είναι ολίγον κωμικοτραγικές, συνεπώς δεν πτοείστε, απλά συνεργάζεστε σε άλλο επίπεδο. Η Αφροδίτη πέρα του ότι ευνοεί τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, ευνοεί και τις ερωτικές σας τις επιθυμίες. Πολλές φορές πιάνετε τον εαυτό σας, να φλερτάρει δίχως αύριο. Και λεφτά θα έρθουν και θα αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας παίρνει από κάτω, επειδή το μονοπάτι που έχετε επιλέξει δεν είναι στρωμένο από ροδοπέταλα..

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας αναστατώνει τρελά το διάστημα αυτό! Ξαφνικά εμφανίζεται η «Θεία από την Αμερική» και παθαίνετε σοκ! Το σύμπαν κατά κάποιο τρόπο σας προσφέρει κάτι αξίας, που μπορεί να σας ξελασπώσει από τα πάντα όλα! Ας έχετε το νου σας, ας είστε πονηροί, είναι προτιμότερο να ψαχτείτε, να είστε απολύτως σίγουροι, μην εμφανιστεί αργότερα κάποιος και σας κλέψει το διαμάντι μέσα από τα χέρια! Το σενάριο να προκύψουν διαμάχες με συγγενικά πρόσωπα για θέματα κληρονομικά είναι μεγάλο, συνεπώς καλό είναι πριν ξεκινήσετε τους σαματάδες, να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο ή όχι! Ένα flash back στα παιδικά σας τα χρόνια είναι στα πλάνα του σύμπαντος. Κάτι δε σας λένε.. 

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, τις τελευταίες ημέρες του Μάη, σας θέλει φουλ ερωτευμένους, με τον σύντροφό σας, μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια. Απολαύστε το γιατί ο Ιούνης είναι σχετικά ζόρικος, σε θέματα συναισθηματικά. Μπάζει από παντού το σύμπαν.. Η Αφροδίτη σας βάζει σε μια μυστήρια διαδικασία. Περιμένετε από τον άλλον να ακούσετε λόγια αγάπης, να σας περιποιηθεί, να σας φροντίσει, δε το λέτε όμως! Μήπως να το πείτε; Να το ζητήσετε; Το να κρατήσετε τέτοιες επιθυμίες για τον εαυτό σας, είναι βλαβερό από όλες τις απόψεις! Το να φαντάζεστε δράκους και να αντιδράτε δίχως αιτία σοβαρή, είναι ένα πρόβλημα. Πονοκέφαλος η Αφροδίτη, ζαλάδα ο Ποσειδώνας, αδικαιολόγητη η συμπεριφορά σας!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, είναι πολύ παράξενη, δε σας ταιριάζει καθόλου, συνεπώς τα πάντα μπορούν να συμβούν και εσείς στην τρέλα! Μπορεί να γνωρίσετε ακόμα και τον πρίγκιπα πάνω στο λευκό το άλογο και να ξετρελαθείτε από τα πλούτη του και τον θαυμασμό του για το άτομό σας! Βέβαια η Αφροδίτη βάλλεται από τους λοιπούς πλανήτες, συνεπώς όλη σας η προσοχή στην πραγματικότητα και στα εργασιακά σας τα καθήκοντα. Ζόρικος ο Ιούνης, σας βομβαρδίζουν με χίλια δυο και εσείς πρέπει να είστε ψύχραιμοι και μόνο αυτό δεν είστε! Μπουρλότο όνομα και πράγμα! Ότι και αν σας πουν, ότι και αν συμβεί, ψάξτε το ως τέλειοι κατάσκοποι και μόνο άμα είστε σίγουροι κάνετε σαματά! Η Αφροδίτη σας ανάβει φωτιές που επιβεβαιώνουν την αξία σας! 

Υδροχόος 
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε προκειμένου να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα! Είναι και το timing σωστό, μετά από πολύ καιρό, συνεπώς αρκετοί Υδροχόοι εκεί έξω, επιτρέπετε στον φτερωτό τον Άγγελο, να σας χτυπήσει με τα βέλη του! Με τις ευχές της Αφροδίτης, δίνετε μια νέα ευκαιρία στον Έρωτα! Και μιας που ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, μη ξαφνιαστείτε αν αποζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Μια πολύ μεγάλη σας αγάπη. Υπάρχει όμως και το σενάριο τύπου να ξεμυαλιστείτε από ένα μωρό και να ξεπαραδιαστείτε κιόλας! Όλα έχουν ένα τίμημα στη ζωή αυτή!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, έχω την εντύπωση πως σας φορά νυφικό με το ζόρι! Άντε και κουστούμι, μην είμαι άδικη! Σας πηγαίνουν στην εκκλησία, δίχως να είστε απολύτως σίγουροι για αυτό! Η το ακόμα χειρότερο σενάριο, σας κατσαδιάζουν τύπου γιατί δεν έχετε παντρευτεί ακόμα! Το ζείτε το όνειρο over and over again! Η Αφροδίτη φέρνει γενικώς τις ημέρες του Ιούνη, μια αναστάτωση μέσα στο σπίτι σας. Ενώ προσφέρετε το καλύτερο, νιώθετε πως δεν υπάρχει ανταπόκριση από το μέτωπο και απογοητεύεστε εντελώς. Βασανίζεστε για αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για το καλύτερο, δίχως κάποια στήριξη. Οικογενειακοί μπελάδες εν ολίγοις, το χρήμα πάντα είναι το κυρίως θέμα, όμως με την πονήρο την Αφροδίτη στους Διδύμους, πολλά τα φούμαρα που ακούτε, λίγες οι πράξεις!

magicfariel

Φωτογραφία από Gianluca από το Pixabay