Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Σε ποια Ζώδια φέρνει ο Ερμής από τον Ταύρο, ένα bonus? by MagicF’Ariel

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα τι καλό μπορεί ακόμα να μας φέρει ο Μάης λίγο πριν τελειώσει;

Με αφορμή τον Ερμή από τον Ταύρο και τη συνάντησή του με τον Κρόνο από τους Ιχθύες, κάποια ζώδια έχουν την εύνοια του σύμπαντος, σε θέματα οικονομικά και συναισθηματικά! Ίσως και να γίνουν και κάποιες αποκαλύψεις, εντελώς απελευθερωτικές, μια ανάσα θα την πάρουμε, όπως φαίνεται! 

Το χρήμα πηγαίνει όλο στον Ταύρο! Εκεί θέλει να πάει, αυτή είναι η εντολή του σύμπαντος! Από πού θα έρθει, πώς θα έρθει, τι θα συμβεί, σίγουρα είναι μια έκπληξη μεγάλη! Καλοδεχούμενο λοιπόν, όχι για λούσα και απολαύσεις, αλλά να γνωρίζετε πως έχουν κατεύθυνση και σκοπό, τη βελτίωση της ζωής σας, την πρόοδο και την ανάπτυξη! 
Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι ανεβαίνουν κάμποσα σκαλιά σε θέματα καριέρας! Αυτό και αν είναι ΤΟ ΔΩΡΟ, για τους φίλους μας τους εργασιομανείς της παρέας. Νέα θέση εργασίας με περισσότερα λεφτά!

Ο Κρόνος από την άλλη βοηθά τα ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων. Δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, με επιφύλαξη βέβαια, γιατί η αλήθεια είναι πως ζούμε σε πονηρές εποχές, όπου τα συμφέροντα έχουν την τιμητική τους! Ο εγωισμός ως συναίσθημα απαγορεύεται, συνεπώς επιτρέπονται η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, οτιδήποτε είναι αληθινό και έχει γερές βάσεις! Κουμπώνουν τα γεγονότα, οι συμπεριφορές, ομαλά, ώριμα και ήρεμα. Ότι δε μας χωρά, ή μας ενοχλεί, είναι μια καλή ευκαιρία να το αφήσουμε, να το διώξουμε, να το στείλουμε από εκεί που ήρθε.. Ήρεμα έτσι;;;

φιλάκια..

🌲 Ζώδια της Γης 🎕

Ταύρος 
Και μιας που ο Ερμής διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο ζώδιό σας, αποφάσισε να σας στείλει ένα υπέροχο φάκελο, γεμάτο από λεφτά! Εννοείται πως θα είναι ξαφνικό, απρόβλεπτο το γεγονός, η ανάσα που θα πάρετε πολύ μεγάλη! Το σενάριο να λάβετε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», από κάποιο πρόσωπο σπουδαίο και τρανό, είναι πολύ μεγάλο! Ένας έρωτας από το παρελθόν, κάνει την εμφάνισή του με τη βοήθεια του Κρόνου, όμως τούτη τη φορά γνωρίζετε πολύ καλά, το αν θα ανταποκριθείτε ή όχι;

Παρθένος
Ο Ερμής από τον Ταύρο, σας ανακοινώνει επίσημα, πως μια νέα θέση εργασίας, είναι έτοιμη για εσάς και σας προσμένει! Είναι αυτός που σας λέει τα χαρμόσυνα για μια προαγωγή, για κάτι πολύ καλύτερο, που θα σας ανεβάσει στα ουράνια! Ίσως να χρειαστεί να ξεβολευτείτε, ή ακόμα να αλλάξετε τόπο κατοικίας, όμως αν είναι να αλλάξετε status, why not? Ο Κρόνος θέλει γάμους, κουφέτα, χαρές και πανηγύρια! Συνεπώς μήπως μια πρόταση γάμου βολτάρει επίμονα στο μυαλό σας;

Αιγόκερως
Ο Ερμής από τον Ταύρο, βαστά ένα φάκελο γεμάτο από ιδέες, πολύ χρήσιμες για τη δουλειά σας, που έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο συνεργάτη! Καιρός να θρέψετε το εγώ σας, να φανείτε ανάμεσα από τα πλήθη, να σας θαυμάσουν! Ο Κρόνος σας ευνοεί σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Καιρός να βγάλετε λεφτά, από ένα χόμπι σας, να επενδύσετε σε αυτό, να εκμεταλλευτείτε και τα άλλα σας τα χαρίσματα. Το σύμπαν ευνοεί τις πρωτότυπες ιδέες που έχουν φόντο διαφορετικό!

💧 Ζώδια του Νερού 💦

Καρκίνος
Ο Ερμής από τον Ταύρο, λίγο πριν αλλάξει ζώδιο, παίρνει εντολή από τον Κρόνο που είναι στους Ιχθύες, να σας στείλει ένα «γράμμα» όπου κάποιος θα σας ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη! Επειδή όμως το πάθημα έγινε μάθημα, ναι μεν θα την αποδεχτείτε, όμως έχοντας κατά νου, τα κίνητρα που οδήγησαν κάποιον για μια τέτοια συμπεριφορά. Σε κληρονομικά ζητήματα, δεν υπογράφετε τίποτα, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι και πριν ενθουσιαστείτε από τα μαντάτα, ψαχτείτε μπας και κρύβεται κάποια παγίδα!

Σκορπιός
Ο Ερμής από τον Ταύρο, βάζει ιδέες στο μυαλουδάκι σας, τύπου φύγε εσύ, έλα εσύ, θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, άμεσα κιόλας! Ο Κρόνος από τους Ιχθύες είναι ο λόγος, που έχετε τέτοιες επιθυμίες, όσο για το μπόνους είναι σίγουρα συναισθηματικό! Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, αυτό είναι το μήνυμα του Ερμή, συνεπώς άλλο ο έρωτας, άλλο η φιλία, άλλο ο συνεργάτης. Αφού πρώτα τα πείτε με τον εαυτό σας, ακούσετε την καρδιά σας, μετά θα δράσετε αναλόγως! 

Ιχθύες
Ο Ερμής από τον Ταύρο, σας προσφέρει εισιτήρια για καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό και να είναι δωράκι τρελό από το σύμπαν! Ο Κρόνος κατσικωμένος στο σβέρκο σας, από τη μια σας τρέχει από την άλλη σας κόβει ταχύτητα, γιατί όμως; Καιρός λοιπόν, να συναναστραφείτε με πολύ κόσμο, να λάβετε και να επεξεργαστείτε τα μηνύματα που σας προσφέρουν με σκοπό να αντλήσετε φοβερές ιδέες για το μέλλον. Μήπως ο Ερμής βαστά δυο φακέλους για εσάς; Μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας απογειώσει;

magicfariel

Image by Ennaej from Pixabay