Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Ο Ήλιος φωτίζει την «ομίχλη» του Ποσειδώνα! by MagicF’Ariel

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η εβδομάδα που ξεκινά είναι πολύ μυστήρια από αστρολογικής άποψης. 

Ο Ήλιος από τον Τοξότη, μέχρι και τις 16/12 ρίχνει άπλετο φως, στη ζωή μας, στη ψυχή μας, στην καρδιά μας, στο μονοπάτι που έχουμε επιλέξει να διαβούμε, μας δείχνει ξεκάθαρα την αλήθεια! Είναι οι μέρες που χρειαζόμαστε, να την ακούσουμε, να την πούμε στον εαυτό μας, να την εξομολογηθούμε και στους άλλους! 


Με θάρρος και γεμάτοι αυτοπεποίθηση λέμε good morning στη Δευτέρα 12/12! Και εκεί που μπαίνει το νερό στο αυλάκι, εκεί ξαφνικά εξαφανίζεται το αυλάκι, γιατί ο Ποσειδώνας, δε θέλει κάτι ακόμα να καταλήξει κάπου! Προτιμά τις ζαριές, να τις ρίχνει και ότι κάτσει! 😕 

Ο Ποσειδώνας λατρεύει την πυκνή ομίχλη, που καλύπτει τα πάντα και δε βλέπουμε τίποτα μπροστά μας, ούτε καν τη μύτη μας! Τα νερά του δείχνουν κατάμαυρα, είναι αγριεμένα, κανείς μα κανείς δε θα γλυτώσει, γιατί αυτό είναι το σενάριο του σύμπαντος! Το θέμα είναι ποιος ξέρει καλύτερο κολύμπι!? Συνεπώς ανεξάρτητα από τη βουτιά που θα κάνουμε, θα χρειαστεί να πιστέψουμε στη διαίσθησή μας, σε όλες μας τις αισθήσεις, προκειμένου να μη «πνιγούμε» σε μια κουταλιά νερό και να βγούμε σώοι και αβλαβείς στην στεριά!
Χαοτικές οι σκέψεις, χαοτικά τα συναισθήματα, στην απόγνωση της επιβίωσης, είτε της επαγγελματικής, είτε της ερωτικής, φτιάχνουμε σενάρια που μόλις ο Ήλιος ρίξει το φως τους, εξατμίζονται στο πι και φι! Συνεπώς μέχρι και τις 16/12, θα μπούμε στο χορό, το καλό με το κακό επικίνδυνα φλερτάρουν μεταξύ τους και εμείς απλά θα πρέπει να επιλέξουμε.. Άσπρο ή μαύρο; Μήπως το απολύτως τίποτα; 😵

φιλάκια..


Κριός
Από τη μια σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και νιώθετε απίστευτη ικανοποίηση, από την άλλη όμως οι πράξεις τους μαρτυρούν μια αλήθεια που σας ενοχλεί ιδιαίτερα! Μέρες που ο Ποσειδώνας σας στέλνει λανθασμένα μηνύματα, ακόμα και ψεματάκια, προκειμένου να σας παραπλανήσει, ή ακόμα να σας ωραιοποιήσει καταστάσεις και ανθρώπους, μπας και κάνετε πίσω σε κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει, μπας και πατήσετε κατά λάθος το κόκκινο κουμπί! Να έχετε τα μάτια σας χίλια δεκατέσσερα και να είστε σίγουροι πως αυτά που νιώθετε και σκέφτεστε είναι η μόνη αλήθεια! Μια σχέση φουλ στο πάθος με ημερομηνία λήξης στο μενού των ημερών.. 

Ταύρος
Μπορεί ο Ήλιος από τον Τοξότη να προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει φως στις υποθέσεις σας, όμως ο Ποσειδώνας κάνει τα πάντα για να ανατρέψει το σκηνικό! Οι επόμενες μέρες από τη μια σας κάνουν να αισιοδοξείτε και από την άλλη να απαισιοδοξείτε, νιώθετε πως δεν υπάρχει κάτι ή κάποιος για να πιαστείτε, πέφτετε στο κενό. Ο Ποσειδώνας, σας βοηθά στο να κάνετε λαθάκια, στο να πιστεύετε λόγια του αέρα, στο να συμφωνείτε σε απόψεις που δε σας ταιριάζουν. Κάτι σας ταρακουνά, κάτι σας αναστατώνει, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δείξετε ήθος, σταθερή άποψη και πυγμή. Ο Ποσειδώνας θέλει πολύ να σας ξεγελάσει, αλλά ο Κρόνος σας σώζει!

Δίδυμος
Παράξενες ημέρες από τη μια ο Ήλιος φωτίζει το μονοπάτι της επιτυχίας σε επαγγελματικό επίπεδο, από την άλλη ο Ποσειδώνας εξαφανίζει το μονοπάτι, απλά πρέπει να φανεί το ποιος σας λέει την αλήθεια και ποιος όχι! Μέχρι και τις 16/12 θα νιώσετε απίστευτα συναισθήματα, χαράς και λύπης, ενθουσιασμού και απαισιοδοξίας, ένα κοκτέιλ πολύ δυνατό, ακραίο από όλες τις απόψεις. Θα χρειαστεί να είστε πολύ ζεν για να τα βγάλετε πέρα. Υπομονή στη δουλειά, ότι είναι να γίνει, θα γίνει, υπομονή και στο σπίτι, δε φταίνε απολύτως οι τριγύρω σας, επειδή είστε στρεσαρισμένοι! Ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί λίγο τις καταστάσεις, όμως τα φαινόμενα απατούν.. Το νου σας!

Καρκίνος
Ξεκινά η εβδομάδα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο Ήλιος από τον Τοξότη, φωτίζει την καρδιά σας, οι μέρες είναι υπέροχες για εκείνο το αγάπες και λουλούδια. Αλλάξτε τις προτεραιότητές σας, βρείτε χρόνο για το σύντροφό σας, ίσως και να είναι η σειρά σας, να φέρετε το Christmas spirit μέσα στη ζωή σας. Ο Ποσειδώνας όμως έχει άλλα κατά νου για εσάς, από τη μια θα σας απογειώσει σε κόσμους φανταστικούς και από την άλλη θα σας προσγειώσει ολίγον «ανώμαλα», στο σήμερα. Στις 14/12 να προσέχετε το πώς φέρεστε, το τι μηνύματα περνάτε στους άλλους, ο Ποσειδώνας κάνει τις σχέσεις σας μπάχαλο. Επεισοδιακά τελειώνει το πενθήμερο.. Καλό ή κακό;; 

Λέων
Το σύμπαν όπως φαίνεται σας χορεύει στο ταψί! Εκεί που πάτε να ηρεμήσετε και να βάλετε τη ζωή σας σε μια σειρά, εκεί γίνεται κάτι στα ξαφνικά και πάλι σε αναμμένα κάρβουνα, για πόσο όμως; Ο Ήλιος προτιμά την αλήθεια, τα λόγια τα σταράτα, την ειλικρίνεια και όταν όλα αυτά αφορούν τη ψυχή σας και την ύπαρξή σας ολόκληρη, κατά βάθος πονάει, γιατί μεγάλο το γιατί! Ο Ποσειδώνας από την άλλη πλευρά, τη διώχνει μακριά την αλήθεια, φτιάχνει ένα πιο όμορφο σενάριο, γιατί του αρέσουν οι ίντριγκες και τα μπερδέματα. Τέτοιες θα είναι οι μέρες σας 12/12 – 16/12, γεμάτες από υπαρξιακά θέματα και πολύ μυστήριο. Πείτε εκείνο το let it flow και ότι θέλει ας προκύψει!

Παρθένος
Τις μέρες αυτές θα πρέπει να ντύνεστε καλά, να τρώτε καλά, να κοιμάστε όμορφα και αρκετά, γιατί μπορεί στα ξαφνικά να κρυώσετε και να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Και δε το θέλουμε αυτό σε καμία περίπτωση. Ο Ήλιος φωτίζει την καρδιά σας, τις επιθυμίες σας, τα όνειρά σας, κάποιοι μπορεί να είστε πολύ κοντά στο να εκπληρώσετε κάτι πολύ σπουδαίο, κάποιοι όμως ούτε καν! Σκληρό αυτό, επιλογές και συνέπειες είναι η απάντηση! Ο Ποσειδώνας βέβαια, θέλει όλοι οι Παρθένοι να πάρουν και από ένα μικρό δωράκι, οπότε κάνει τα στραβά τα μάτια σε θέματα ερωτικά και μοιράζει ευκαιρίες. Οι μοναχικές υπάρξεις όλο και κάποιο πρόσωπο από τα παλιά θα αποζητήσετε!

Ζυγός
Παράξενες ημέρες έρχονται, από τη μια τα βλέπετε όλα φανταστικά και ωραία και από την άλλη έχετε και κάτι αμφιβολίες που σας πονοκεφαλιάζουν. Ναι μεν έχετε στρώσει μια χαρά τη δουλειά σας, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε παύση στον αγώνα που δίνετε, τα λάφυρα θα αργήσουν να έρθουν! Ο Ήλιος σας βοηθά στο να δείτε το πού χωλαίνει το πράγμα, για να προλάβετε το κακό. Για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Κυρίως στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε τις επαγγελματικές. Ο Ποσειδώνας όμως μέχρι και τις 16/12 ρίχνει μπόλικη χρυσόσκονη στα μάτια σας, συνεπώς συναναστρέφεστε με κόσμο, ανεξάρτητα από το ποιόν τους. Μη ξεγελιέστε!

Σκορπιός
Τις μέρες αυτές θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας παντού! Τις κεραίες σας τεντωμένες! Και φυσικά να κρατάτε μικρό καλάθι σε λόγια που είναι υπέροχα και αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας τα βήματα. Απολαύστε τη θεατρική παράσταση, αλλά μη δώσετε τα χέρια με την καμία! Να ξελυσσάξει λίγο ο Ποσειδώνας, γιατί μοιράζει κάλπικες δεκάρες τουλάχιστον μέχρι και τις 16/12! Να είστε μετρημένοι με τα έξοδα που κάνετε, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα πληρωθείτε στην ώρα σας, για τα δεδουλευμένα σας, μια παράταση ακόμα μπορεί να σας πετάξει από τα παράθυρα! Ο Ήλιος σας δείχνει όλα τα σημάδια, ρίχνει φως στα παράξενα! Στα γνώριμα ή στα άγνωστα λοιπόν;;;

Τοξότης
Ίσως και να είστε οι τυχεροί των ημερών, γιατί ο Ήλιος από το ζώδιό σας, ρίχνει μπόλικο φως, στη ψυχή σας, στο σπίτι σας, στις συνήθειές σας και με αυτό τον τρόπο λαμβάνετε απαντήσεις για το ποιοι είστε και πού πάτε από δω και πέρα! Ο Ποσειδώνας προκαλεί «τσουνάμι» στις ζωές μας τουλάχιστον μέχρι και τις 16/12, σε εσάς ίσως και να έρθει ένα κυματάκι μικρό, έτσι ένα splash! Σας γαληνεύει, σας κάνει αναβλητικούς, πολλά μπορούν να γίνουν και λίγο αργότερα και τι έγινε βρε αδερφέ! Απολαυστικό εκείνη την ώρα, άκρως βασανιστικό το μετά! Αρκετοί ασχολείστε με χειρονακτικές εργασίες, καλλιτεχνικές επίσης, φαντασία και δημιουργικότητα να υπάρχει και τι στον κόσμο όλο;

Αιγόκερως
Τσιγκουνιές σας πιάνουν, κάνετε παρέα με τον Σκρούτζ τις μέρες αυτές! Μεταξύ μας χρειάζεται και αυτό πού και πού, γιατί η αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα συνήθως γεμίζει το σακούλι, κλείνει η τρύπα, είναι όλα στη θέση τους μαγικά.. Ο Ήλιος μέχρι και τις 16/12 σας βοηθά να πάρετε τα πάνω σας, να στηριχτείτε ακόμα πιο πολύ στις δυνάμεις σας, να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο εσείς. Ο Ποσειδώνας όμως θολώνει τις σκέψεις σας, όλο κάτι βλέπετε και ακούτε, που δε θέλετε με τίποτα να το πιστέψετε. Άρνηση της αλήθειας; Ή αποδοχή του ψέματος; Άλλο το τι σας εξυπηρετεί και άλλο το τι είναι το σωστό και το λάθος. Ο Ποσειδώνας σας μπερδεύει το μυαλό..!

Υδροχόος
Και επειδή τις μέρες αυτές παίζει μπάλα και ο Κρόνος, να ξέρετε πως το σύμπαν σας προστατεύει από τις λαμογιές του Ποσειδώνα! Οπότε μόλις διαισθανθείτε πως κάτι κάνει τζιζ, να φύγετε μακριά, για να αποφύγετε τα χειρότερα! Μέρες λοιπόν που οι κόποι σας πιάνουν τόπο, το πορτοφόλι σας γεμίζει και μπορείτε να κάνετε άφοβα όνειρα για το μέλλον! Ο Ήλιος σας δείχνει ξεκάθαρα το δρόμο της επιτυχίας! Ο Ποσειδώνας βέβαια, θα φέρει δίπλα σας κόλακες, κακά παιδιά, παρέες που θα σας ξελογιάσουν! Ο σκοπός τους είναι να βάλετε εσείς το χέρι στην τσέπη μπας και γευτούν το μέλι σας. Δουλέψτε και διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας τουλάχιστον μέχρι τις 16/12!

Ιχθύες
Και που λέτε ο Ποσειδώνας σας πιάνει από τα μαλλιά, σας βάζει μέσα σε μια βάρκα και σας ρίχνει στον αγριεμένο ωκεανό! Τι να κάνει ο Ήλιος στην περίπτωση τη δική σας, ποιος να σας σώσει, όταν ο above all, κάνει κουμάντο! Ο Ήλιος υποκύπτει στη δύναμη του Ποσειδώνα, δεν του μπαίνει καν εμπόδιο, οπότε η φαντασία σας καλπάζει και κάνετε σενάρια άκρως αυτοκαταστροφικά! Σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας, τα ερωτικά σας και τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, νιώθετε πως είναι όλα στον αέρα. Ναι στα γλυκά τα παραπονάκια, όχι σε αποφάσεις και δηλώσεις που φέρνουν ένα τέλος! Δηλώστε συμμετοχή σε μια Χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα!

magicfariel

Φωτογραφία από Merlin Lightpainting από το Pixabay