Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 10/12/2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Σάββατο, μπας και ηρεμήσουμε λιγουλάκι από την «εμπόλεμη» κατάσταση που δημιούργησε η Πανσέληνος στους Διδύμους, παρέα με τον ανάδρομο Άρη! Ε λοιπόν, αν το σύμπαν χορεύει σε τρελούς ρυθμούς, γιατί να μη χορέψουμε και εμείς!

Από σήμερα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σα να φτιάχνουν λίγο τα πράγματα, μπαίνουν αρκετά θέματα στη θέση τους, βάζει μια σειρά γιατί τέτοιος τύπος είναι ο Αιγόκερως. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, μιας που δεν πιστεύει και τόσο σε αυτήν!
Βέβαια, μιας που είναι Σάββατο και η Αφροδίτη θέλει λίγο να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και αυτή, μας επιτρέπει να δούμε λίγο πιο χαρωπά και αισιόδοξα τη δουλειά και να το ρίξουμε και λίγο έξω! Βάσανα, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. 




Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, της έχει ρίξει αμέτρητα φιλιά, πόσο πολύ την αγαπά την Αφροδίτη, τη θέλει στο πλάι του, γιατί τα μηνύματα που φτιάχνουν παρέα και μας στέλνουν είναι θαυματουργά! Ερωτικά; Οικονομικά; Οπότε αυτό το ΣΚ, να ρίχνουμε και καμιά ματιά στο inbox, γιατί όλο και κάποια έκπληξη μπορεί να προκύψει.. τύπου, I miss you.. baby! 💘

φιλάκια..


Κριός 
Σήμερα λοιπόν ξεχάστε τη φασίνα και τις δουλειές, έχει δημόσιες σχέσεις, το μενού. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θέλει πολύ να σας ανοίξει κάποιες πόρτες, αλλά και εσείς πρέπει να ντυθείτε ωραία και να ξεπορτίσετε Σαββατιάτικο. Δουλειά ή σπίτι, ιδού η απορία! Καλά business and pleasure είναι το concept, οπότε από νωρίς κάντε τα beaute σας και αποδεχτείτε την πρόσκληση με μεγάλη ευχαρίστηση. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω έχει ένα μήνυμα για εσάς!

Ταύρος
Μια μέρα πολύ μυστήρια, μιας που στο σχέδιο του Ερμή από την Αφροδίτη, είναι να λάβετε ένα μήνυμα από το πρόσωπο που αγαπάτε, πολύ ρομαντικό, που σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση πολύ! Η Αφροδίτη από σήμερα στον Αιγόκερω, πρόφτασε να του δείξει εκείνα τα μάτια, μη γίνει και κάποιο λάθος. Ωραία μέρα για να ηρεμήσετε και να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποιους σημαντικούς ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας. Όλα καλά!

Δίδυμος
Εννοείται πως η Αφροδίτη και ο Ερμής τώρα πια από τον Αιγόκερω, σας βάζουν σε εκείνο το καλούπι που τόσο πολύ σιχαίνεστε, αλλά έτσι είναι η ζωή, λίγο από όλα. Βαριέστε να μιλήσετε, στα ξαφνικά, αυτό και αν είναι έκπληξη μεγάλη! Σήμερα σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας, τύπου γιατί κάνατε την επιλογή εκείνη και γιατί όχι την άλλη και πώς θα ήταν η ζωή σας, αν είχατε πάρει άλλες αποφάσεις; Ερωτικά τα βάσανα κυρίως! Χαοτικό το σκηνικό..

Καρκίνος
Ότι πρέπει το αστρολογικό σκηνικό για να κάνετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει, δηλαδή να πιάσετε αγκαζέ το σύντροφό σας και να μη τον αφήσετε να πάρει ανάσα! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, είναι εκείνη που σας βγάζει τόσο συναίσθημα. Ωραία ημέρα για να βγάλετε τα εσώψυχά σας, όχι να γκρινιάξετε όμως, να συζητήσετε, να κάνετε διάλογο, να ακούσετε και μια άλλη άποψη! Οι ελεύθεροι βγείτε έξω, μπας και προκύψει καμιά καλή γνωριμία!

Λέων
Και που λέτε σήμερα στα πολύ ξαφνικά, θα φτιάξετε λίστα για το supermarket και θα αγοράσετε ότι σας έγραψε ο διαιτολόγος μια φορά και έναν καιρό; Πρόσφατα; Τι σημασία έχει; Τι συνέβη; Θέλετε να φτιάξετε κορμί επειδή προέκυψε θέμα ερωτικό ή υγείας; Τα πάντα παίζουν, σωστά; Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει τέρμα σπιτόγατους, οπότε σήμερα έχει μπάρες δημητριακών, ταινίες, ύπνους, χουχουλιάσματα στο φουλ. Χαλαρά.. 

Παρθένος
Σα να έχετε την όρεξη για να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε, με διαφορετικές υπάρξεις, γιατί η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θέλει να κοινωνικοποιηθείτε. Σήμερα σε κάποιους μπαίνει μια τρελή ιδέα, μια δραστηριότητα, ή μια δημιουργική ασχολία μέσα από μια ομάδα, καιρός για νέες γνωριμίες με κοινά ενδιαφέροντα. Ωραία μέρα λοιπόν, για να ντυθείτε, να αρωματιστείτε και να βγείτε έξω, να κυκλοφορήσετε, να γοητεύεστε τα πλήθη, και ποιος ξέρει;;;

Ζυγός
Όπως φαίνεται πέφτει επάνω σας ο κλήρος για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αυτό είναι το μήνυμα του Ερμή από τον Αιγόκερω. Ποιος τη χάρη σας, έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για να προετοιμάσετε τα πάντα όλα! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από σήμερα, σας βάζει να φτιάξετε από τώρα τη λίστα, να φανταστείτε το σαλόνι σας, την τραπεζαρία σας, καλά δεν πιστεύω να φέρετε ντεκορατέρ! Τα άτομα που θα έρθουν, ξέρετε ποια είναι;;;

Σκορπιός
Έχετε ανάγκη από πολύ αγάπη, φροντίδα και προδερμ, ναι σα τα μωρά και θα κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί για να αποδεχτείτε τέτοιες συμπεριφορές από άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σα να μαλακώνει λίγο τη σκληρή σας την καρδιά, οπότε γίνεστε και λίγο χαλί να σας πατήσουν, από επιλογή σας φυσικά! Ωραία ημέρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους που τους είχατε στην απέξω, έτσι επειδή!

Τοξότης
Σήμερα έχει τρελό shopping therapy! Πάνε τα μαδιά, να ήταν και άλλα, να όμως που η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας θέλει έξω στα μαγαζιά να αγοράζετε ότι σας ευχαριστεί. Η αξία δεν έχει σημασία στα δωράκια που σκοπεύετε να κάνετε, αλλά η σκέψη μετρά, να σας το θυμίσω και αυτό! Ο Ερμής όμως από τον Αιγόκερω σας στέλνει ραβασάκια, γιατί υπάρχουν και υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε. Μη βάζετε το χέρι στα έτοιμα!

Αιγόκερως
Από σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φέρνει την ηρεμία, την ξεκούραση, μόνο επειδή είναι Σάββατο. Ωραία ημέρα για φλερτ, για παιχνίδια του έρωτα, για αγάπες και λουλούδια, γιατί και εσείς έχετε ανάγκη από μια αγκαλιά! Ίσως να σας τη σπάσει λίγο ο Ερμής από το ζώδιό σας, μιας που θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε για θέματα που σας βασανίζουν σε καθημερινή βάση. Ο σκοπός είναι να φτιάξουν τα πράγματα, οπότε να είστε γλυκομίλητοι κυρίως!

Υδροχόος
Σας διχάζει λίγο συναισθηματικά σήμερα η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Από τη μια σας θέλει να προτιμάτε τις μοναξιές σας και από την άλλη σας ταρακουνά με την ερώτηση, για πόσο;;; Βλέπετε αλήθειες που πονούν κατάματα και εκνευρίζεστε κυρίως με τον εαυτό σας! Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σας σπρώχνει προς μια κατεύθυνση! Σας αποκαλύπτει μαγικά σε ποιο πρόσωπο πρέπει να μιλήσετε και πώς να το συναντήσετε, απόψε!

Ιχθύες
Και που λέτε απόψε έχει νυχτοπερπατήματα, με τα φιλαράκια σας, έχει αταξίες και ζαβολιές τύπου, “what happens in Vegas, stays in Vegas”! Τρομάζω, αλλά πού και πού χρειάζονται και αυτά μέσα στη ζωή. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας κοινωνικοποιεί, σας θέλει έξω από το σπίτι, η χαρά της ζωής! Ναι εσείς, μην κοιτάζετε τριγύρω. Ωραία μέρα για να ξεσηκώσετε τους πάντες, να κάνετε εσείς την έκπληξη! Έτσι φτιάχνονται οι αναμνήσεις!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay