Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 27/04 – 28/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή έχω τύψεις που εξαφανίζομαι, έχω και τον χρόνο, αποφάσισα να επεκταθώ έτσι λιγουλάκι.. Σάββατο πρωί,
ηλιόλουστο, ζεστό, τι ομορφιά είναι αυτή.. Λατρεύω τη κάθε στιγμή.. Πίνω το καφεδάκι μου έξω στη βεράντα, παρακολουθώ τα πουλάκια, που πετούν από δέντρο σε δέντρο, πόση ευτυχία νιώθω έτσι ξαφνικά! Τα λουλούδια μοσχομυρίζουν, έχει ανθίσει ο τόπος όλος!



Μπαίνω μετά μέσα στο σπίτι, κάθομαι στο γραφείο μου και γράφω, τις σκέψεις μου, τα τρελά μου, πάντα με θέα το παράθυρο.. Και κάπως έτσι οι ώρες περνούν, ξεφεύγω γλυκά και όμορφα και ονειρεύομαι, τι ωραία που θα ήταν αν έβλεπα θάλασσα;;; Το απέραντο γαλάζιο..
Και μου απαντώ.. δε πειράζει.. όλα μια χαρά.. Τα Κυπαρίσσια, οι Λεύκες, τα Πεύκα και οι Πορτοκαλιές, είναι εξίσου μαγικά όμορφα..! Βάζουν την άνοιξη μέσα στο σπίτι.. με το πιο γλυκό τρόπο!

Σε αυτό είμαι Ταυρίνα με στάμπα! Αγαπώ πλανήτη Γη!

Τι μέρες είναι αστρολογικά; Πολύ γιούχου.. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο!

φιλάκια..


Κριός
Έναν πανικό της τελευταίας στιγμής μπορεί να τον πάθετε, τύπου πρέπει σήμερα να συμβούν τα πάντα όλα, προκειμένου να χαλαρώσετε τις επόμενες ημέρες! Έχετε βγάλει πρόγραμμα εσείς, ωχ αμάν, τους τρέχετε όλους κανονικά! Βάλτε κάποιον άλλον να οδηγήσει, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν και να χαλάσετε το κέφι σας μια και έξω! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, αυτό να έχετε κατά νου όλη την ημέρα! Η Κυριακή σας σαφώς καλύτερη, αφού αράζετε σε κάποιο σπίτι παρέα με τους δικούς σας τους ανθρώπους.. Μη φάτε πολύ, ούτε να πιείτε! Καλοκαίρι έρχεται!

Ταύρος
Δε ξέρω για εσάς, πάντως ως Ταυρίνα, επιβεβαιώνω πως το χρήμα φεύγει με γοργούς ρυθμούς, όχι αδικαιολόγητα, τα απολύτως απαραίτητα, άντε και δυο τρεις μικρές επιθυμίες, πάει ο λογαριασμός, τσακίστηκε, γκρεμοτσακίστηκε! Οπότε φωνάζω δυνατά, ας συγκρατηθούμε, όσο μπορούμε, γιατί είναι και λίγο ανεξέλεγκτο το feeling! Και σήμερα λοιπόν, φροντίστε μη τρελαθείτε ξαφνικά και πείτε την ατάκα «μια ζωή την έχουμε..» και τα σχετικά, γιατί θα κλαίτε και θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ! Η Κυριακή σας θα μπορούσε να είναι πολύ ρομαντική, αφού ένα ραντεβού, μια συνάντηση, μπορεί να προκύψει πολύ ξαφνικά!

Δίδυμος
Μόλις ξεκίνησε ένα πολύ τρελιάρικο ΣΚ για εσάς και ω ναι είναι αστρολογικό το θέμα! Έχετε πολύ καλή διάθεση, βρίσκεστε κάπου που σας αρέσει πολύ, είστε ξεσηκωμένοι, θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να σας δουν να σας χαρούν, να τους εντυπωσιάσετε κιόλας, ποιος σας πιάνει;;; Κέρασμα στο κέρασμα μπορεί να βρεθείτε εκτός εαυτού, που σημαίνει πως καλό είναι να υπάρχει κάποιος δικός σας κοντά για να σας επιστρέψει στο κρεβατάκι σας και να σας σκεπάσει κιόλας! Παιχνιδιάρικη η Κυριακή σας, το φλερτ έχει τη τιμητική του! Βλέπετε πεταλουδίτσες, κάποιος κάτι σας κάνει, ζείτε τη κάθε στιγμή!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια σήμερα τα κάνετε μαντάρα! Ξυπνάτε με τη χειρότερη τη διάθεση, δε θέλετε να κάνετε απολύτως τίποτα και σας πιάνει μια τάση για κουτσομπολιό ανεπανάληπτη! Εντάξει και το gossip είναι ψυχοθεραπευτικό, όμως δε χρειάζεται να αποκαλύψετε τα πάντα όλα! Το νου σας γιατί μπορεί να γυρίσει εναντίον σας και μετά να έχουμε δράματα! Άλλα θέλετε να κάνετε, άλλα σας προτείνουν, υπάρχει λίγη μουρμούρα και γκρίνια, αλλά έτσι είναι τα παρεϊστικα! Η Κυριακή σας βρίσκει αποφασισμένους να περάσετε ωραία! Δε ξέρω αν θα φάτε τα γνωστά ή αν θα καταλήξετε στα άγνωστα..!!?

Λέων 
Ζόρικη η μέρα σας, είστε και εσείς πολύ ιδιαίτερη περίπτωση! Από τη μια λέτε το ναι, από την άλλη βάζετε επίτηδες τα καβούρια στη τσέπη σας, μπας και σώσετε τη κατάσταση, αλλά μπα δε σας βγαίνει και είστε μέσα στη γκρίνια! Όπου και αν βρεθείτε, είτε είστε στο σπίτι, είτε στην εξοχή, οι σπατάλες είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε πάρτε το απόφαση είστε ήδη out of budget! Το σύμπαν σας κράζει και σας θαυμάζει συγχρόνως, γιατί πέφτετε στις παγίδες του μια και έξω! Ένα Σάββατο λοιπόν, φουλ στη ψυχασθένεια! Αύριο Κυριακή, αράξτε κάπου, σε έναν καναπέ, σε ένα λιβάδι, προσμένετε απλά το κάλεσμα του φαγητού.. τι Βασιλιάδες είστε άλλωστε;;;

Παρθένος
Κάπου έχετε μπλέξει εσείς, αλλιώς το είχατε κατά νου όταν το ξεκινήσατε, μπήκαν και τα συναισθήματα στη μέση, αλλιώς είναι η πραγματικότητα! Μυστήρια μέρα, ένα Σάββατο που θα αποζητήσετε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας τις επιθυμίες, όμως ίσως και να μην είναι αμοιβαίο αυτό και να νιώσετε μια μικρή απογοήτευση! Μην επιμένετε σε κάτι που δε σας βγαίνει και μη τρελαίνεστε όταν εμπόδια προκύπτουν! Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν έχει τον τρόπο για να σας προστατέψει! Οικογενειακή μέρα η Κυριακή, αφοσιώνεστε στους δικούς σας τους ανθρώπους με μεγάλη χαρά!

Ζυγός
Λίγο διχασμένους σας βρίσκω, αφού από τη μια θέλετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σας και τα φιλαράκια σας και από την άλλη οι οικογενειακές υποχρεώσεις δε σας αφήνουν και τόσο! Σήμερα μπορεί να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις, γιατί απλά φαντάζεστε διάφορα και δε ρωτάτε να σας πουν την αλήθεια! Για αυτό προτιμήστε τα ξεκάθαρα τα λόγια και αναλόγως μπορείτε να κινηθείτε και τελικά όλα μια χαρά! Μη βάζετε φρένο στα σχέδιά σας, έτσι επειδή! Εννοείται πως η Κυριακή σας θα είναι γεμάτη από φίλους και γνωστούς, υπάρχει γλέντι και είστε η ψυχή του!

Σκορπιός
Κάποιο όνειρο είδατε εσείς και η διάθεσή σας σήμερα δεν είναι και τόσο ωραία! Φαντάζεστε διάφορα, νομίζετε πως πίσω από τη πλάτη σας συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, όμως καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε και να βρείτε τρόπους να ξεδώσετε δημιουργικά! Τα φαινόμενα απατούν σε κάθε περίπτωση, οπότε γυρέψετε για εκείνες τις απαντήσεις, τα ξεκάθαρα τα λόγια και αν το καταφέρετε, μπράβο σας! Η Κυριακή σας, πολύ πιο χαρωπή, αφού θα βρεθείτε με κόσμο που σας φτιάχνει το κέφι και χαμογελάτε πολύ! Αν νιώσετε την ανάγκη να αφήστε άναυδους μερικούς, κάντε το!

Τοξότης
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, έχετε την εντύπωση πως κάποιες καταστάσεις σας ταιριάζουν, είναι φυσιολογικές και μέρος της ζωής σας! Δεν είναι έτσι, γιατί ναι μεν ωραία τα κλασικά, όμως αν πλέον δε νιώθετε άνετα, δε χρειάζεται να πιέζεστε! Εννοείται πως θέλετε να πάρετε τα βουνά, να βρεθείτε κάπου διαφορετικά και πως τα οικογενειακά σουαρέ των ημερών, είναι πλέον ανούσια και ανιαρά! Φωτιά στο στόμα μου, όμως οι αλήθειες να λέγονται! Του χρόνου να είμαστε καλά και επιλέγετε έναν προορισμό άγνωστο, έτοιμο να τον εξερευνήσετε! Ή μήπως προλαβαίνετε να αλλάξετε τα πλάνα σας;;; Η Κυριακή σας εντέλει μια φοβερή οικογενειακή μέρα! Και τα κλασικά είναι ωραία!

Αιγόκερως 
Δύσκολο να βγάλετε τις πιτζάμες και τη ρόμπα σήμερα, αφού η αλήθεια είναι πως θέλετε να τη βγάλετε στο κρεβάτι, να κοιμηθείτε πολύ, να ηρεμήσει το σώμα σας και φυσικά να μη σκέφτεστε τίποτα! Του χουζουρέματος δηλαδή και πόσο σπάνια νιώθετε έτσι! Να όμως που είναι Σάββατο, τα μαγαζιά ανοιχτά και μετά τέλος και αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αγχωθείτε και να πανικοβληθείτε σα να ήρθε το τέλος του κόσμου! Καλά, στείλτε κάποιον άλλον.. ξέρετε εσείς.. χαχα! Η Κυριακή σας ακόμα πιο όμορφη, αφού τρώτε λιχουδιές ανεπανάληπτες και απολαμβάνετε τη κάθε στιγμή! Να είστε ντυμένοι άνετα, γιατί τα ζωνάρια εμποδίζουν..!

Υδροχόος
Είναι οικογενειακές ημέρες ακόμα και για εσάς τους φευγάτους τους Υδροχόους! Δηλαδή το ταξιδάκι παίζει να το κάνετε all together, ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους σας! Πολύ έξοδο το γεγονός, όμως χρειάζεται πού και πού, έτσι για τις αναμνήσεις μιας ζωής! Φοράτε τα ανοιξιάτικά σας, είστε ήρεμοι πολύ και βολτάρετε από εδώ και εκεί, κάνοντας δημόσιες σχέσεις και φλερτάροντας επίσης! Εσείς κάνατε τη μεταφορά, οι άλλοι έχουν τα λοιπά. Πονηρούς σας βρίσκω! Αν και αρκετοί δε τρώτε με τόση λαχτάρα το κρέας, παίζει τη Κυριακή να δοκιμάσετε έτσι μια λιχουδιά για τη παρέα! Καλά να περάσετε!

Ιχθύες
Κάτι δε σας αρέσει εσάς φέτος, κάτι σας χαλάει και ίσως και να γνωρίζετε το τι και το πώς! Εξαρτάται τη περίπτωση, πάντως ίσως να παίζει και το κάθε πέρσι και καλύτερα! Ένα γεγονός σας στρεσάρει, σας στεναχωρεί και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό! Δε πειράζει, πάντα υπάρχει ένας σοβαρός λόγος, για το κάθε τι, όμως καλό είναι να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, γιατί τουλάχιστον το ΣΚ αυτό, ας είστε γλυκομίλητοι και συγκαταβατικοί! Μια αναμπουμπούλα παίζει να τη βιώσετε έτσι ξαφνικά! Εσείς ζεν.. Η Κυριακή σας εξαρτάται καθαρά από τη διάθεση που έχετε! Το τι θα κάνετε και πού θα καταλήξετε είναι άγνωστο και ας έχετε κάνει σχέδια!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από JL G από το Pixabay