Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 12/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Διάβασα κάτι και γέλασα πολύ, «Είναι σα να μπαίνει η Άνοιξη».. αφού
δε θέλει να βγει ο ήλιος με τη καμία! Το ευχάριστο είναι πως η Φύση δε μασάει από τέτοια, είναι όλος ο τόπος ανθισμένος, οπότε μπαίνει όντως η Άνοιξη, αλλά με την όπισθεν! Θα το ζήσουμε και αυτό, τι να κάνουμε τώρα.. 





Αστρολογικά οι πλανήτες κάνουν party σήμερα, μεθάνε, χορεύουν, τσακώνονται μεταξύ τους, που σημαίνει πως εμείς θα ζήσουμε την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Κουτσομπολιά έχει το μενού, μαντάτα που σοκάρουν, ευχάριστα από τη μια, εκνευριστικά αδιάφορα από την άλλη, να σου και μια ένταση! Όπως και να έχει, είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ και το στόμα μας κλειστό, παρά να εμπλακούμε σε ιστορίες του παραλόγου!


Η μέρα όμως κρύβει και πολύ πάθος ερωτικό! Δε φαίνεται πουθενά, κανείς δε το φαντάζεται ακόμα, όμως μπορεί να προκύψει έτσι ξαφνικά, για τους Διδύμους, τους Παρθένους και τους Σκορπιούς! Αλίμονο λέω, μη και χάσουμε τους Σκορπιούς από πελάτες.. χαχα!

πολλά φιλάκια..


Κριός
Σας σκάβουν λίγο τον λάκκο τις μέρες αυτές, ζηλεύουν η αλήθεια αυτή είναι, οπότε αν ακούσετε κάτι εις βάρος σας, καλά θα κάνετε να αδιαφορήσετε εντελώς, παρά να αντιδράσετε και να μπείτε σε περιπέτειες! Υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν, που σας εκτιμούν και επίσης καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Κλείστε την εβδομάδα σας αθόρυβα!

Ταύρος
Μια χαρά παίρνετε που είναι τόσο μεγάλη, ενθουσιάζεστε τόσο πολύ, που ξαφνικά αγαπάτε όλο τον κόσμο και είστε έτοιμοι να προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε, έτσι επειδή! Κρατήστε την όμορφη τη διάθεση και το στόμα σας κλειστό, γιατί όλο και κάποιος θα ζηλέψει, όλο και κάποιος θα σας ματιάσει και δε το θέλουμε αυτό! Κάντε συζητήσεις με τους εχέμυθους φίλους σας!

Δίδυμος
Μέρες τώρα κάνετε ότι σας αρέσει, φέρεστε σαν ελεύθερο πουλί και εντάξει αν είστε στη πραγματικότητα, αλλά αν υπάρχει σύντροφος δίπλα σας, να το ξέρετε σήμερα έχει γκρίνιες και κρεβατομουρμούρα! Μα και εσείς δε κρατάτε τους τύπους, φλερτ στο φλερτ έτσι προκύπτουν τα μοιραία! Μια νέα γνωριμία σας ξεσηκώνει για νέα επαγγελματικά βήματα, σας γοητεύει επίσης πολύ!

Καρκίνος
Όλο και κάποιος πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό, όχι εσείς βέβαια και φυσικά δεν υπάρχει τέτοια προοπτική, παίζει να σας τον κάνουν και πάσα και να εκνευριστείτε απίστευτα! Ο καθένας με τα χρέη του και τα άγχη του και να μη λυπάστε κανέναν! Μέρα που ανοίγετε το στοματάκι σας, πετάτε διαμάντια ακατέργαστα και ανάβετε φωτιές έτσι ξαφνικά! Καλέ πάρτε το αλλιώς!

Λέων
Έχουν φτάσει στα αυτιά σας πολλά και διάφορα και τα μαντάτα έρχονται ακόμα μπόλικα! Ακούστε το τι σας λένε και ας είναι κουτσομπολιά, η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση! Όμως ποιες οι απόψεις σας και ποια η ζωή σας και το τι θα κάνετε, καλύτερα να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Μοιράστε φούμαρα, πειράζει;;; Σήμερα μη πάρετε καμία σημαντική απόφαση!

Παρθένος
Μέρα που σας βάζουν κάτω οι δικοί σας και σας μαλώνουν γιατί είστε λίγο άτακτα παιδιά και γιατί ενώ έχετε φτιάξει το δικό σας το μονοπάτι ξαφνικά λοξοδρομείτε! Από τη μια τα δάκρυα μπορεί να πέσουν βροχή, από την άλλη να τρέξετε στην αγκαλιά εκείνου που αγαπάτε, να πως φτιάχνουμε στιγμές παθιασμένες και άκρως ερωτικές! Κάπου φταίτε αλλά φταίνε και οι άλλοι!

Ζυγός
Μια πολύ μυστήρια μέρα σας ξημέρωσε, αφού ξαφνικά εκεί που θα είστε μια χαρά, παίζει να προκύψει μια ένταση, να ανοίξετε το στοματάκι σας και να φτιάξετε μεγάλο πανικό! Εσείς σίγουρα θα πείτε την αλήθεια, τώρα αν κάποιος θιχτεί είναι πρόβλημά του! Μετά το μπουρίνι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο, οπότε αφού τσακωθείτε, μετά αγαπήστε κάνει καλό!

Σκορπιός
Εντάξει μπορεί να κάνετε πως δε σας ενδιαφέρει ο έρωτας, να όμως που δεν είναι ακριβώς έτσι! Μπορεί εσείς να μη μοιράζετε το συναίσθημα με τόση ευκολία, όμως κάποια ψυχή σας το προσφέρει δίχως ανταλλάγματα! Μη χάσετε και αυτό το κελεπούρι, γιατί το γκρίζο δε ταιριάζει και τόσο στο χρώμα της αγάπης! Ένα ερωτικό καβγαδάκι μπορεί να φτιάξει μια νύχτα όλο πάθος!

Τοξότης
Και το κακό συνεχίζεται με τη περίπτωση τη δική σας, αφού ακόμα ζητάτε χάρες και ακόμα σας τις αρνιούνται! Μα και εσείς δεν αφήνετε τον άλλον να πάρει ανάσα! Σήμερα να αποφύγετε τις εντάσεις, τα λόγια τα μεγάλα και τη πόρτα να ανοίξετε και να εξαφανιστείτε, πάλι στο κρεβατάκι σας θα γυρίσετε! Η βοήθεια είναι δεδομένη, όχι όμως στη χρονική στιγμή που εσείς θέλετε!

Αιγόκερως
Μια μέρα που θα ακούσετε απίστευτα κουτσομπολιά και παίζει κάποια να σας συγκλονίσουν τόσο πολύ που να χάσετε πάσα ιδέα για κάποια άτομα που τα έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση! Καλά, κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί απλά τα νέα τρέχουν, έχουν και μπόλικη σάλτσα, για αυτό γελάστε και αφήστε το να περάσει στο αθόρυβο! Πείτε όμως αντίο σε κάποιες ψυχές.. Δεν είναι όλοι φίλοι!

Υδροχόος
Χρυσά μου δε πιστεύω να αφήσατε τις πληρωμές για σήμερα, γιατί η μέρα αστρολογικά έχει σκοπό να σας τα κάνει λίγο μαντάρα! Από κάπου σας λείπουν, όλο και κάποιος δε σας έχει δώσει εκείνα που σας χρωστά και εσείς μπορεί ακόμα να χάσετε στοιχεία απαραίτητα για τις συναλλαγές σας! Μη σας πω από Δευτέρα καλύτερα! Ξεσπάτε ανούσια σε εκείνους που σας αγαπούν!

Ιχθύς
Ξεσπάτε σήμερα, γίνεστε παράλογοι και υπερβολικοί και σας παρεξηγούν για πλάκα! Για αυτό και εσείς βαθιές ανάσες, σκέψεις όμορφες και θετικές και ο μήνας έχει 12! Και το λόγο να σας δώσουν, εσείς καλύτερα να κάνετε τη πάπια, πως δεν ακούσατε καλά και τα σχετικά! Αποφύγετε να ξανοιχτείτε επαγγελματικά, κλείστε τις εκκρεμότητες που έχετε, οργανωθείτε καλύτερα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Efes Kitap από το Pixabay