Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα Παρασκευή, 29/09/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χειμερινό το τοπίο, πάει αυτό ήταν! Από τα tropical, στα κρύα! Αναρωτιέμαι
οι παπαγάλοι, εκείνοι οι πολύχρωμοι, θα αποζητήσουν να κατοικίσουν ποτέ στη χώρα μας;;; Φοβερό δε θα είναι να τους βλέπουμε να πετούν από εδώ και από εκεί; Και χαλάλι η υγρασία.. Να γίνουμε το επόμενο Μπαλί;;; Ηφαίστεια έχουμε, γαλαζοπράσινες θάλασσες έχουμε, οι φοίνικες όλο και πληθαίνουν, ανεμοστρόβιλους έχουμε.. να όπου να’ναι θα σκάσουν και οι τυφώνες, why not..??? χαχα.. τι σας λέω πρωί-πρωί.. Το κλου είναι πως το κλίμα έχει αλλάξει και πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές..!

Όσο για το αστρολογικό, έχω ξενερώσει κάπως, διότι ο Σεπτέμβρης τελειώνει με μυστήριο τρόπο, που δεν αφήνει ούτε χαρά, ούτε όμως λύπη. Το απόλυτο κενό θα έλεγα, αφού ο Ποσειδώνας έχει κέφια και μια με τον Άρη, αύριο με την Αφροδίτη, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Τα έχει βάλει με τους αιώνιες εραστές, θέλει να τους τη σπάσει. Που σημαίνει πως ψυχολογικά και συναισθηματικά, δεν είμαστε και στα καλύτερά μας, μια νιώθουμε αποφασισμένοι έτοιμοι για όλα, μια η ανασφάλεια μας πηγαίνει μερικά βήματα πίσω. Ρίχνουμε και μπόλικη στάχτη στα μάτια.. να σου και ο γκρεμός!

Να προσέχετε.. ότι λάμπει δεν είναι χρυσός..

φιλάκια..


Κριός
Κατά πάσα πιθανότητα να πρέπει να παρευρεθείτε σε ένα event απόψε και να μη θέλετε να πάτε με τίποτα. Μη φαντάζεστε το κόκκινο το χαλί, μπορεί να είναι και πρόσκληση για το ταβερνάκι της γειτονιάς. Αν έχει να κάνει με τη δουλειά σας, με τα ενδιαφέροντά σας, καλό είναι να φροντίσετε να κάνετε αισθητή τη παρουσία σας, να γίνετε συμπαθής, για να σας ανοίξουν μερικές πόρτες..! Μπορεί ακόμα να σας πιάσει και το κουλτουριάρικό σας.. και να μπλέξετε με μυστήριες παρέες..

Ταύρος
Χρυσά μου το ζητούμενο σε όλες τις περιπτώσεις είναι να έχετε τη συνείδησή σας καθαρή. Και συνήθως κάπως έτσι είναι, αφού ούτε να υποκριθείτε μπορείτε, ούτε σας αρέσουν τα ψέματα. Να είστε σίγουροι για ότι κάνετε, να είστε πιστοί στις ιδέες σας, να κινείστε έτσι όπως θέλετε εσείς και όχι οι άλλοι. Οτιδήποτε και αν προκύψει σήμερα, φροντίστε να το αντιμετωπίσετε άμεσα, για να αποδείξετε πως είστε παντός καιρού και πως δε τις φοβάστε τις αρκούδες! Εκείνες τρέχουν να σωθούν.. !!!

Δίδυμος
Πολύ καλή ημέρα για να πάρετε τα βουνά! Άντε να εξαφανιστείτε από οπουδήποτε σας στρεσάρουν και σας βασανίζουν. Μπορεί να τη βγάλετε κιόλας στο κρεβάτι, είναι και ο καιρός τέτοιος, δεν έχετε όρεξη για πολλές κουβέντες και επαφές. Βέβαια μόλις έρθει το βραδάκι, αλλάζουν τα δεδομένα, αφού όλο και σε κάποιο μπαρ θα καταλήξετε, γιατί πόση πια μοναξιά; Προτιμήστε διαφορετικές παρέες, που δε γνωρίζουν και τόσα για εσάς, γιατί έτσι το κλίμα θα παραμείνει χαρωπό και ανάλαφρο..

Καρκίνος
Να είμαι ειλικρινής δεν είναι και από τις καλύτερες ημέρες αστρολογικά, πεσμένα πολύ τα κέφια, δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Και εντάξει αν μπορείτε να τη βγάλετε στο σπίτι. Ο καναπές είναι ωραίος και χουχουλιάρικος, ότι πρέπει έτσι όπως είναι και ο καιρός.. Ένα δυσάρεστο νέο, σας έχει απογοητεύσει, άλλα περιμένατε και άλλα ήρθαν. Μη τρελαίνεστε και μη κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.. Εκδικητικές τάσεις σας πιάνουν και έτσι κάνετε κακό στον εαυτό σας. Χαλαρώστε.. τα φαινόμενα απατούν..!

Λέων
Κατά πάσα πιθανότητα να συμβεί κάτι στη δουλειά σας και να τα βάλουν μαζί σας και να στεναχωρηθείτε πολύ. Να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί λοιπόν και αν έχετε δίκιο, σίγουρα κάποιος θα βρεθεί για να πει ένα καλό λόγο για εσάς. Τα μάτια σας ορθάνοιχτα, τα αυτιά σας το ίδιο και από το πεζοδρόμιο! Μη κάνετε σχέδια για εξόδους, ψώνια και αγορές, γιατί θα τα χρειαστείτε τα λεφτουδάκια σας τις επόμενες ημέρες.. Ασυμμάζευτους σας βρίσκω, προτιμήστε κάποιος να σας συνοδεύσει σήμερα..!

Παρθένος
Το τι έχετε κατά νου, είναι σίγουρα πολύ μυστήριο, ίσως και εξωπραγματικό! Να αφήσετε τις extreme τις αποφάσεις, οι μέρες γενικώς κρύβουν παγίδες. Συναισθηματικά είστε λίγο μπερδεμένοι, οι σκέψεις σας αμέτρητες και προφανώς ακόμα ούτε την άκρη το νήματος δεν έχετε βρει. Η Αφροδίτη για να σας βοηθήσει πρέπει να μείνει κανά χρόνο στο ζώδιό σας και πάλι επιφυλάσσομαι! Αποφύγετε να κάνετε εσείς το ερωτικό το κάλεσμα. Αφήστε κάποιος άλλος να το κάνει..

Ζυγός
Πολύ καλή μέρα για να κάνετε μια γενική καθαριότητα ή στο σπίτι σας, ή στο γραφείο. Να τα σηκώσετε όλα στον αέρα να μοσχομυρίσει ο τόπος. Ψυχολογικό είναι σίγουρα, νιώθετε πως πρέπει να βρείτε τρόπους να μπουκάρει η θετική ενέργεια στο χώρο που κινείστε! Φένγκ-σούι η κατάσταση, να βάλετε πρασινάδα παντού, κεριά και αιθέρια έλαια. Να κάνετε οτιδήποτε θα φτιάξει το κέφι σας, θα επαναφέρει τις θετικές τις σκέψεις και θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε ψυχολογικά. Τα σύννεφα είναι επίσης ταξιδιάρικα. Όχι απαραίτητα μελαγχολικά.

Σκορπιός
Μέσα στη τρελή τη χαρά, ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, σίγουρα σας έχουν αναθέσει κάτι καινούριο, ή διαφορετικό και εσείς θα πρέπει σε χρόνο ντε τε, να το εμπεδώσετε και να μπείτε στη πράξη. Ξεχάστε για λίγο τα μαναράκια, ένα μυαλό έχετε και αποδείξτε πως είστε ικανοί για όλα! Βέβαια το σύμπαν κρύβει ένα πειρασμό μεγάλο και εσείς δε ξέρω κατά πόσο θα αντισταθείτε. Κάτι πολύ ευχάριστο έρχεται που θα σας απογειώσει..! Λέτε να είναι ένας μεγάλος έρωτας..;;;

Τοξότης
Τα έχετε βάλει με όλο τον κόσμο. Σκούζετε κανονικά μέρες τώρα. Όχι μόνο θέλετε να πάρετε τα βουνά, αλλά να πάτε ακόμα πιο πέρα. Εντάσεις, λόγια, γκρίνια, βαβούρα, πάει θα κάνετε ένα ωραίο μπουμ και μετά ποιος θα σας μαζέψει;;; Κανείς! Προτιμήστε να βάλετε τη ταμπέλα.. «Είμαστε κλειστά» παρά να ανεχτείτε το παραλογισμό του ενός και του άλλου. Μια κουβέντα είναι όλα, για αυτό φάτε καλό πρωινό και ετοιμαστείτε να ζήσετε μεγάλες στιγμές..!!! Μήπως σας σκάβουν το λάκκο;; Για να έχετε το νου σας..

Αιγόκερως
Μέσα στη τρελή τη χαρά, θα τα δώσετε όλα στη δουλειά σας και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά. Μαγική η μέρα σας, θα φτιάξει πολύ το ψυχολογικό στη πορεία και αναγνωρίζουν το πόσο σημαντικοί είστε. Εντάξει μη καβαλήσετε κάποιο καλάμι, αντιθέτως να προσπαθήσετε να γίνετε ακόμα καλύτεροι για να σας θαυμάζουν με διάρκεια. Όλο αυτό, ανεβάζει τη λίμπιντό σας, γίνεστε ιδιαίτερα σέξι και πολύ ερωτικοί. Μήπως να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας ή ένα μαναράκι;;;

Υδροχόος
Το ξέρετε πως ταξιδεύετε; Βαλίτσα έχετε φτιάξει; Δεν έχει σημασία αν θα πάτε στην Αμερική ή στη Καρδίτσα.. Τις μέρες αυτές, θα αλλάξετε παραστάσεις, θα συναντήσετε φίλους και γνωστούς, θα δείτε κάποια πράγματα διαφορετικά και ω ναι θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας, τύπου πως περνούν τα χρόνια.. Εντάξει μη πέσετε και στα πατώματα, το πώς νιώθετε είναι το ζητούμενο, όχι το τι ηλικία έχετε. Οι αριθμοί υπάρχουν, για να παραπλανούν το χάος.. Σωστά;;; Μη δανείστε λεφτά και μη δανειστείτε.

Ιχθύς
Η αλήθεια είναι πως ανοίγετε μερικές φορές το στοματάκι σας και δε ξέρετε τι λέτε! Ο γιατρός έχει πει να σας λέμε πάντα ναι, γιατί ποιος έβγαλε ποτέ άκρη με εσάς τα ψαράκια, που συνεχώς ξεγλιστράτε και ξεχνάτε και ότι να’ναι;;; Καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί μερικοί πληγώνονται, άλλοι θίγονται, άλλοι νευριάζουν, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, αφήστε τη κάθε επαφή. Ας τα ρίξουμε όλα στο Ποσειδώνα, που σας παίζει στα δάχτυλα και σας παρασέρνει σε συμπεριφορές αλλοπρόσαλλες. Ακυρώστε τα επαγγελματικά σας τα ραντεβού, δεν είστε σε φάση!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos