Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 07/09/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το ξέρω, είναι από τις μέρες τις δύσκολες, από
ψυχολογικής άποψης, θα περάσει και αυτό, πού θα πάει; Μας το είχε το χθεσινό Φεγγάρι σαν έκπληξη.. Μια προσγείωση χρειαζόταν..

Εμένα με έκανε χαζή και ονειροπαρμένη, γιατί με κάθε πανσέληνο, μαγεύομαι, νιώθω εκείνη τη καψάδα μόλις η νύχτα έρχεται, λατρεύω το φεγγάρι, τι να κάνουμε τώρα.. Έχει μυστικά πολλά.. βλέπει.. γνωρίζει.. και δε μιλά!
Το let go είναι αυτό που σκέφτομαι έντονα. Ποιος ο λόγος να ζορίζει κάποιος τις καταστάσεις, όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση από το μέτωπο; Ποιος ο λόγος να χαλώ τη χαοτική μου ζαχαρένια..;;; Απάντηση καμιά!

Αστρολογικά, οι τυχεροί της παρέας, που νιώθουν πιο όμορφα, πιο δυνατά και αισιόδοξα, είναι οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες. Οι λοιποί κάνουμε βόλτες στα σύννεφα, γιατί ακόμα η θολούρα καλά κρατεί.. Ας αφήσουμε τη μέρα να περάσει όσο πιο ήρεμα και όμορφα γίνεται.. χωρίς εντάσεις..!

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια η μέρα σας, σήμερα θα πρέπει να προσέξετε ακόμα περισσότερο, γιατί εκείνο το κρυολόγημα επιμένει! Ντυθείτε καλά, φάτε καλό πρωινό και να κλείνετε τα παράθυρα! Νιώθετε λίγο αδύναμοι, είναι αλήθεια αυτό;;; Κάτι ευχάριστο θα συμβεί στη δουλειά σας, ίσως ακόμα να προκύψει και μια νέα πρόταση. Το βραδάκι σας παρασέρνουν. Ποτό ή φαγητό; Πάει η διατροφή!

Ταύρος
Πρέπει κατά κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσετε το ψυχολογικό, που σημαίνει πως ένα shopping therapy, είναι ότι πρέπει. Έτσι νομίζετε, γιατί θα πρέπει να είστε μαζεμένοι, ο μήνας είναι ακόμα στην αρχή του και σίγουρα θα σκάσουν δυο, τρία, κουλά και θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Βαστάτε μέχρι να έρθει το ΣΚ, το σύμπαν ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς. Υπομονή!

Δίδυμος
Από τη μια η δουλειά σας, από την άλλη οι δικοί σας οι άνθρωποι και εσείς κάπου στη μέση, σήμερα να περιμένετε να ζοριστείτε και να εκνευριστείτε πολύ! Εντάξει τελείωσε το καλοκαίρι, καιρός να μαζευτείτε και να βοηθήσετε όπου μπορείτε. Εντάσεις και λογομαχίες μπορεί να προκύψουν, αυτό εξαρτάται από εσάς, κατά πόσο θα ακούσετε αυτά που θα σας πουν, ή θα αντιδράσετε έτσι επειδή..!

Καρκίνος
Πιάστε τα μαντήλια γιατί σήμερα σας βλέπω να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Όχι γιατί θα σας στεναχωρήσει κανείς, αλλά επειδή θα θυμηθείτε τα πάντα όλα και θα σας πιάσει το παράπονο. Είναι το σύμπαν τέτοιο, σας θέλει ευαίσθητους πολύ, όμως με αυτό τον τρόπο, θα κατανοήσετε καλύτερα του ποιοι είστε και το τι θέλετε από εδώ και πέρα. Καλά, φιλοσοφείστε το, μόνο..!

Λέων
Έχω την εντύπωση πως σήμερα θα κάνετε μια λαμογιά, προκειμένου να βγάλετε περισσότερα λεφτά. Δε ξέρω τι σκοπεύετε να κάνετε, όμως θα πετύχει το σενάριο που έχετε πλάσει, γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική. Μάλιστα, μόνο στις φυλακής τα σίδερα μη βρεθείτε! Από την άλλη όμως, μπορεί κάποιος να σας δώσει μια ευκαιρία, για να αποδείξετε την αξία σας. Τίμια!

Παρθένος
Πρέπει να βασανιστήκατε πολύ τη νύχτα που πέρασε, ακόμα σας έχει το Φεγγάρι, αν δε γίνετε κουρέλι, δε θα σας αφήσει. Το ευχάριστο είναι πως μέχρι να έρθει το ΣΚ θα έχει αλλάξει η διάθεσή σας. Μη τρελαίνεστε για αυτά που δεν έχετε. Επιλογή σας είναι τα πάντα όλα. Απλά έχετε άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας. Όλο και κάτι θα έχουν να σας πουν..

Ζυγός
Βλέπετε κάποιες συμπεριφορές και νιώθετε πολύ άσχημα. Οι προθέσεις του κόσμου, δεν είναι πάντα και οι πιο αγνές, όσο καλοί άνθρωποι και αν είστε. Το να ξεσπάσετε και να τσακωθείτε, δεν είναι η λύση, για αυτό καλύτερα να κάνετε το χαζό σε μια δύσκολη στιγμή, παρά να προκαλέσετε πανικό. Βαθιές ανάσες και μη τρελαίνεστε.. Τουλάχιστον γνωρίζετε την αλήθεια.

Σκορπιός
Μέσα στο συναίσθημα σας βρίσκω και συγκλονίζομαι! Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, γίνεστε γλυκύτατοι και προσεγγίζετε ανθρώπους που συμπαθείτε ιδιαιτέρως. Κάνετε το πρώτο βήμα εσείς! Μπορεί να είναι φιλικό, μπορεί και ερωτικό, θα δείξει, πάντως μια μαγεία στην ατμόσφαιρα υπάρχει. Όπως και να έχει, εκμεταλλευτείτε την αύρα του σύμπαντος.. Τι περιμένετε;

Τοξότης
Σα μεθυσμένη πολιτεία θα πρέπει να νιώθετε σήμερα το πρωί! Βαρύ το κεφάλι, έτσι μια ζαλάδα, χάλια η κατάσταση; Δύσκολο το Φεγγάρι που πέρασε για εσάς, υπομονή τρεις μερούλες ακόμα και θα στρώσετε! Καλύτερα να αφήσετε τα πολλά-πολλά, να μείνετε στο σπίτι αν μπορείτε, να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, γιατί απλά δε το έχετε. Με τον εαυτό σας όμως, επιτρέπεται να τα πείτε..!

Αιγόκερως
Ραντάρ κανονικό θα πρέπει να έχετε γίνει τις μέρες αυτές. Οι κεραίες σας, τσίτα που λέμε. χαχα..! Στο μυαλό σας έχετε πολλά και διάφορα, τρέχουν οι σκέψεις με ταχύτητες τρελές και όλο και μια ιδέα μπορεί να σας φέρει το χρήμα που τόσο το λατρεύετε. Επικοινωνήστε με τον κόσμο, ανταλλάξτε απόψεις, κοινωνικοποιηθείτε εν ολίγοις, για να σας έρθει πιο εύκολο..!

Υδροχόος
Καλό είναι χρυσά μου, για τρεις μερούλες, να καθίσετε φρόνιμα, να προτιμήσετε το σπιτάκι σας και να ξεκουραστείτε γενικώς! Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σας ξεσηκώσουν, για κάτι το οποίο, μπορεί και να μετανιώσετε αργότερα. Προστατέψτε τον εαυτό σας, σε κάθε περίπτωση. Από ψυχολογικής άποψης εσείς είστε και κανείς άλλος! Είστε σίγουροι για αυτό;;;

Ιχθύς
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε! Να αυτά κάνετε, ρίχνετε τον κόσμο στα πατώματα και μετά εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά. Του γιατρού που λέμε. Ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει και να ρισκάρετε και λίγο, μπορεί να βγείτε κερδισμένοι. Κάτι καλό συμβαίνει και απογειώνεστε. Μην αφήνετε τα πράγματα στη τύχη τους και ψαχτείτε σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, με έντονο τρόπο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos