Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Η Αφροδίτη στο Ταύρο! Ο Έρωτας προκαλεί & επιμένει, by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να είμαι ειλικρινής, βιάζομαι να γράψω για την επίσκεψη της Θεάς της Αφροδίτης, στο Ταύρο! Στο σπίτι της. Στην αγαπημένη της φωλίτσα. Είναι στο δρόμο τώρα, ταξιδεύει, αύριο 30/04 θα
κάνει την εμφάνισή της.. Τι ωραία! Μέχρι και τις 24/05, θα ξεκουραστεί, θα αγαπήσει, θα ερωτευτεί, θα παίξει και θα φλερτάρει και αν την αφήσουν οι λοιποί οι Θεοί στην ησυχία της, μπορεί να κάνει και θαύματα! Πού τέτοια τύχη όμως;



Η αλήθεια είναι πως ο Μάης είναι ο μήνας του Ταύρου! Η επίσκεψη της Θεάς δεν είναι τυχαία. Θα μπορέσει με την ησυχία της, να φτιάξει τα μαγικά φίλτρα του έρωτα, αυτά μόνο στη βάση της μπορεί να τα κάνει και από εδώ και πέρα να είναι ετοιμοπόλεμη.. μέχρι να φτάσει στο Ζυγό! Της τη πέφτει ο Ποσειδώνας; Τσουπ το μαγικό το σακουλάκι.. Τώρα ξέρει.. πήρε και εκείνη το μάθημά της..

Πολύ ερωτικό θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου για όλους τους Ταύρους του κόσμου, αρκεί μερικές κλειστές ψυχές, να ανοίξετε τα παράθυρα και να αφήσετε το φως να μπει.. Ας σας τυφλώσει, δε πειράζει, η ζεστασιά που θα νιώσετε θα είναι μοναδική και αξεπέραστη! Ακούστε μια Ταυρίνα που σας το λέει.. κάτι ξέρει και αυτή..

Συνεπώς Ταυράκια μου γίνεστε πιο γοητευτικοί από ποτέ, φλερτάρετε άφοβα, πιο διεκδικητικοί, πιο τολμηροί και ζείτε εκείνες τις στιγμές του πάθους, που τόσο τις προσμένετε καιρό τώρα.. Σας το εύχομαι ολόψυχα..!!!
Ακόμα και στον επαγγελματικό το τομέα, εντυπωσιάζετε, γίνεστε πιο αγαπητοί, πιο δημοφιλής και αναγνωρίζεται η αξία σας! Μπράβο και πάλι μπράβο! Οι κόποι, τα άγχη και οι λαχτάρες, πάντα πιάνουν τόπο.. κάποια στιγμή.. στο μέλλον!

Για να δούμε τι θα πάθουν όμως όλα τα ζώδια.. με την επίσκεψη της Θεάς στο Ταύρο..


Κριός
Μη προσμένετε αγάπες και λουλούδια, άλλωστε δε σας αρέσουν και τόσο αυτά. Ξυπνάει κάτι μέσα σας και γίνεστε πολύ δημιουργικοί, έχετε απίστευτη ενέργεια για να ασχοληθείτε με πράγματα καθημερινά, να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε! Πάει ο έρωτας, τον πάτησε το τρένο. Τις μέρες αυτές, θα δώσετε βάση στο σπίτι σας, δηλαδή μια γενική καθαριότητα, αλλαγή κουρτίνες, ριχτάρια, ντεκόρ, θα το σηκώσετε όλο κανονικά. Ακόμα και με τη κηπουρική θα ασχοληθείτε, πρέπει επιτέλους να επιβιώσει κάποιο φυτό στα χέρια σας! Σπατάλες, πω πω πω..

Ταύρος
Ανοίξτε λίγο τις πόρτες και τα παράθυρα! Ακόμα και εσείς πρέπει να το κάνετε αυτό, για να έρθει κάτι νέο στη ζωή σας, ένας έρωτας, μόνο για εσάς! Θα βγείτε από το καβούκι σας, θέλετε, δε θέλετε, θα σας πιάσει η Αφροδίτη από τα μαλλιά, να το ξέρετε αυτό! Αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας, τα βρίσκετε, είστε μέσα στις γλύκες! Υπάρχει όμως και μια άλλη άποψη.. όσοι έχετε βαρεθεί και νιώθετε πως όλα έχουν βαλτώσει.. σίγουρα θα μπείτε σε διαδικασίες.. να το αλλάξτε αυτό, δε ξέρω όμως με πιο τρόπο. Μυρίζομαι μεγάλη ζαβολιά και μου αρέσει.. Από την άλλη διώξτε μακριά δυσάρεστους ανθρώπους, που δηλητηριάζουν τη ψυχή σας.. Έφτασε ο καιρός..

Δίδυμος
Σας το λέω μέρες τώρα πως δε σας ταιριάζει καθόλου η ενέργεια αυτή. Σας κάνει μελαγχολικούς, κλείνεστε στον εαυτό σας, δε θέλετε να βλέπετε κόσμο πολύ και αποζητάτε περισσότερο χαλαρές καταστάσεις. Ηρεμήστε λιγάκι στη ζωή σας, δε γίνεται να είστε συνέχεια έξω, με παρέες και να φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις.. Τώρα που το καλό σκέφτομαι.. γίνεται και παραγίνεται στη περίπτωσή σας. Θα θυμηθείτε και έναν έρωτα από το παρελθόν, αυτό πού το πάτε;;; Τα ανεκπλήρωτα πληγώνουν!

Καρκίνος
Γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ! Βγαίνετε έξω, βλέπετε τους φίλους σας ξανά, συναντάτε το παρελθόν σας, ενώνεται με το μέλλον σας, κάτι μαγικό γίνεται εκεί πέρα. Βασικά τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, ηρεμείτε πολύ και αγαπάτε περισσότερο τους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στη ζωή σας, ακόμα και το σύντροφό σας! Επιτέλους καταλάβατε, πως για να περνάτε καλά, θα πρέπει να κάνετε πράγματα από κοινού, να έχετε τα ίδια τα ενδιαφέροντα και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Πολύ όμορφες οι μέρες, φροντίστε να τις απολαύσετε και ότι και αν συμβεί, προσπεράστε το με επιτυχία!

Λέων
Η προσοχή σας στρέφεται όλη στα επαγγελματικά σας! Εσείς που θέλετε να διαπρέψετε και να προχωρήσετε μερικές ή αρκετά βήματα παραπάνω, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος και θα επενδύσετε σε αυτό και ο Θεός βοηθός! Νιώθετε έτοιμοι, η ευκαιρία έφτασε, δε βρίσκετε το λόγο να κάνετε πίσω! Να βγαίνετε τις μέρες αυτές έξω, πιο συχνά, να συναντάτε κόσμο, να σας βλέπουν, οι γνωστές δημόσιες σχέσεις, για να πετύχετε το σκοπό σας πιο εύκολα! Πρώτα η δύναμη και μετά ο έρωτας!

Παρθένος
Δε σας αναγνωρίζω με αυτά που θα σας πω, αλλά αν σας βγει έτσι, να το κάνετε και χαλάλι σας! Καταρχήν παίρνετε μια άδεια από τη δουλειά σας και κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, κάπου για να ξεκουραστείτε! Ναι, σας απαντώ ακόμα και ολομόναχοι, αρκεί να βρείτε τον εαυτό σας, να σκεφτείτε μερικά πράγματα, να τολμήσετε κάτι το διαφορετικό, να μπείτε σε περιπέτειες! Σαν από ταινία μου ακούγεται όλο αυτό, γιατί κάπως έτσι μπορεί να γνωρίσετε μια γοητευτική ύπαρξη και να ζήσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους. Το επόμενο μεγάλο σας μυστικό..

Ζυγός
Φτου μη σας ματιάσω, αλλά οι μέρες του Μάη θα είναι πολύ φοβερές για εσάς! Ανοίγουν οι δουλειές σας, ας αρχίσω από εκεί! Θα αναλάβετε ένα νέο project και θα αποκτήσετε έτσι και κύρος και χρήμα! Καιρός ήταν, γιατί τόση αφάνεια βλάπτει! Συνεπώς δουλεύετε περισσότερο και ανταμείβεστε καλά! Χαμογελάσατε σωστά; Έχουμε και τον έρωτα. Πού πάτε; Ξυπνάει το ένστικτο εκείνο το άτακτο και σας βάζει σε περιπέτειες. Θέλετε να γευτείτε απαγορευμένους καρπούς. Ο στόχος είναι το καλό το σεξ και τίποτα άλλο. Για αυτό ξεκαθαρίστε τη θέση σας, μη βρεθείτε με σχέση καλοκαιριάτικο..

Σκορπιός
Δόξα να έχει αλλάζετε προτεραιότητες, να είναι καλά η Θεά η Αφροδίτη, σας μαγεύει κανονικά και το μόνο που σας νοιάζει είναι να υπάρχουν η αγάπη και ο έρωτας μέσα στη ζωή σας! Παίρνετε μια άδεια από τη δουλειά, με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη προσωπική σας τη ζωή! Δίνετε την ευκαιρία στο σύντροφό σας, να σας μάθει καλύτερα, να σας συγχωρέσει για εκείνες τις κακές τις στιγμές, να σας μιλήσει επιτέλους γλυκά! Μιλάμε για πολύ έρωτα, πολύ σεξ, πολύ πάθος, σα να μην υπάρχει αύριο! Καιρός ήταν.. δε λέτε;;;

Τοξότης
Τελικά το θέμα της διατροφής και της άσκησης το παίρνετε πολύ στα σοβαρά και αλλάζετε τουλάχιστον για μερικές ημέρες τη ζωή σας. Πετάτε όλες τις κακές τις συνήθειες στην άκρη και γίνεστε αυτό που λέμε, αγνό παρθένο μαλλί. Δε μπορώ να το φανταστώ, αλλά το σύμπαν κάτι θα ξέρει καλύτερα. Ηρεμείτε, ξεκουράζεστε, τρώτε λιγότερο, σιγά-σιγά αυτό, μη πέσετε και κάτω, περπατάτε, τρέχετε, κοιμόσαστε από νωρίς και αποκτάτε άλλη ενέργεια, πιο θετική και πιο λαμπερή. Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη τις μέρες αυτές. Μπορεί να βγάλετε λεφτά από το πουθενά!

Αιγόκερως
Φοβερές οι μέρες αυτές για εσάς! Μεταμορφώνεστε στα πιο ρομαντικά πλασματάκια που υπάρχουν.. Αλλάζει πολύ η διάθεσή σας, χαλαρώνουν οι αισθήσεις και αφήνετε τον έρωτα να σας παρασύρει όπου εκείνος θέλει. Που σημαίνει πως βρίσκετε περισσότερο χρόνο για το ταίρι σας, τα ξανά βρίσκετε, βιώνετε πιο ρομαντικές στιγμές και επανέρχονται οι ισορροπίες. Ναι έχει και άφθονο σεξ.. πω πω τι σας λέω μέρα που είναι..! Ακόμα και οι ελεύθεροι της παρέας, βγαίνετε έξω, φλερτάρετε, γελάτε, το διασκεδάζετε και παίζετε με τη φωτιά επικίνδυνα.. Μπράβο σας, καιρός ήταν!

Υδροχόος
Τελικά θα το πουλήσετε το οικοπεδάκι ή ότι έχετε διαθέσιμο και θα γεμίσει η τσέπη σας με χρήμα. Θα ησυχάσει και το κεφάλι σας και η Αφροδίτη θα σας υπνωτίσει ένα πράγμα. Ξεχάστε για λίγο τα ταξίδια, τις βόλτες και τα φιλαράκια, μαζεύεστε στο σπίτι σας και ξεκουράζεστε παρέα με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Θα φτιάξετε το σπίτι σας, μπορεί να το φωτίσετε τούτη τη φορά, να γεμίσετε τις γωνίες σας από σύμβολα θετικής ενέργειας, να αγοράσετε λουλούδια, να το παίξετε και κηπουροί! Να κάνετε ότι σας λέει η καρδιά σας και εννοείται πως δε πρέπει να καταπιέζεστε! Σε απόλυτη νιρβάνα για τόσες μέρες.. Ποιος τη χάρη σας..

Ιχθύς
Γίνεστε υπερδραστήριοι! Να το πούμε και αλλιώς στη τσίτα, όλα στα κόκκινα! Ψάχνεστε από εδώ και εκεί και τη βρίσκετε την άκρη. Κάτι θα δημιουργήσετε δικό σας και θα βγάλετε λεφτά έτσι ξαφνικά. Μέρες που θα γυρέψετε για εκείνες τις πληροφορίες που κανείς άλλος δε θα τις έχει. Όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω σας και κάπως έτσι παίρνετε δυνάμεις, για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Θα σας πω και το πιο τρελό, μέχρι δηλαδή και τις 24 Μαίου θα βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία με το είναι σας! Δε το πιστεύω- δε το πιστεύω.. χαχα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos