Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Άκου τη Μουσική..

..κλείσε τα μάτια.. αφήσου.. στη μαγεία της..! Δεν είναι τέλειο;;


Άκου τη  μουσική.. διάλεξε κάτι παλιό.. πήγαινε πίσω στο χρόνο.. πώς αισθάνεσαι;;; Κοκκίνισαν τα μαγουλάκια σου.. Θυμήθηκες; Ωραία δεν είναι... ;;;

Αιώνιες ενοχλητικές ερωτήσεις..

Άκου τη μουσική.. άνοιξε το παράθυρο.. τι ωραίο που είναι το κρύο το αεράκι.. Άσε το βλέμμα σου να φύγει μακριά.. Να φτιάξει τοπία.. Να ανταμώσει θάλασσες και βουνά.. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη.. η μουσική δεν έχει περιορισμούς.. μόνο συναίσθημα.. αυτό που χρειάζεσαι.. αυτό που σε εμπνέει..

Άκου τη μουσική.. άφησε το σώμα σου να χορέψει.. Να νιώσει το ρυθμό, να ανέβουν οι παλμοί, γίνε ένας χορευτής.. εκτονώσου.. Πόση μαγεία κρύβει αυτό; Η μουσική κάνει θαύματα..

Άκου τη μουσική και τραγούδα..!!! Σα να έχεις τη πιο όμορφη φωνή.. Μη ντρέπεσαι.. Κρύβεις τόσο πάθος μέσα σου.. Εκδηλώσου! Πες το δυνατά.. I love U, I hate U, I miss U.. τι είναι αυτό που θέλεις περισσότερο;; Πες το μελωδικά, πες το αγριεμένα, πες το όπως θα νιώσεις εσύ καλύτερα..

Γιατί η Μουσική, είναι έργο ψυχής.. κάποιος ένιωσε, κάποιος δημιούργησε, κάποιος μας μιλάει.. λέει όλα αυτά που εγώ και εσύ δε μπορούμε να πούμε.. Η Μουσική δε ντρέπεται, δεν έχει νόμους, ούτε τίτλους.. Είναι για όλους.. Κάτι κάνει εκεί πέρα.. Και μας αρέσει..

Άκου τη Μουσική..
το ξέρω.. είναι ωραία..
σου αρέσει.. το νιώθω..
Θυμήσου..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos