Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 06/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χθες φυσικά έκανα το λάθος και δε κοιμήθηκα το μεσημέρι. Είπα να το παίξω άνετη.. Το αποτέλεσμα; Ξεράθηκα από νωρίς, έκλεισα οχτώ ώρες ύπνου και τώρα κάνω το βρικόλακα.. Ωρα
05:07 το πρωί και γράφω, γιατί να πω την αλήθεια, δεν έχω και κάτι καλύτερο να κάνω. Συνεπώς, μόλις πάει μεσημεράκι, θα τα δω όλα, ζόμπι το ξωτικό..

Το θέμα μου είναι ως γνωστών ο ανεκπλήρωτος ο έρωτας.. Γυρίζουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, παράξενες μπορώ να πω, αφού αγαπώ η ρημάδα, που να μην αγαπούσα.. Τι μου ήταν γραφτό να πάθω;

Και όπως πιάνω ένα περιοδικό, βλέπω το εξώφυλλο και σταματώ εκεί. Μιλάει από μόνο του και απορώ! Να οι αποδείξεις που ψάχνω. Ο έρωτας νικάει τα πάντα! Είναι τυφλός! Συμβαίνει εκεί που δε το περιμένεις.. Οι ταμπέλες πέφτουν. Νόμοι δεν υπάρχουν, ούτε περιορισμοί. Η σειρά των πραγμάτων χάνεται. Ζεις το όνειρο, τίποτα άλλο..

Το σωστό; Δεν υπάρχει. Γιατί εδώ οι γνώμες διίστανται. Εδώ μιλούν τα μάτια και η καρδιά. Και εγώ βλέπω δυο σχετικά νέους ανθρώπους, που ρίσκαραν τα πάντα, για να είναι μαζί. Προσπέρασαν τα εμπόδια, θα τα νικήσουν κιόλας, γιατί είναι ερωτευμένοι. Βρήκαν αυτό που έψαχναν χρόνια τώρα και δε νομίζω να το αφήσουν.. όχι τώρα πια.. Και αυτό, μου αρέσει.. Είναι ρομαντικό, σε εποχές γκρίζες..

Άρα ο έρωτας, χρόνια δε κοιτά, χαρτιά αιώνιας δέσμευσης τα καταρρίπτει, γκρεμίζει τοίχοι ολόκληρα, κάνει ότι θέλει..

..αρκεί να το θέλει.. Τι λέτε εσείς;;

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Μέσα στα μούτρα και τη γκρίνια θα είστε σήμερα. Αν δε ξεσπάσατε εχθές, θα συμβεί από στιγμή σε στιγμή, να το περιμένετε. Μπορεί κάτι να γίνει στη δουλειά σας και να εκραγείτε κανονικά, μπορεί όμως και στο σπίτι. Οι σχέσεις σας κρέμονται σε μια κλωστή, για αυτό πριν αντιδράσετε άσχημα, καλύτερα να το ξανά σκεφτείτε. Κάντε μια βόλτα το τετράγωνο. Δύσκολη και παράξενη η ημέρα σας, που σας οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια.

Ταύρος
Στη τσίτα θα είστε από το πρωί. Και όχι δε θα έχετε και τα κέφια σας και τόσο. Θα σας πιάσουν και τα ψυχολογικά σας, όλο το κακό θα έχετε κατά νου. Καλύτερα να αφήσετε τις αρνητικές τις σκέψεις και να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να χειριστείτε τις καταστάσεις με το καλύτερο τον τρόπο. Το πολύ άγχος τρώει τον αφέντη. Βαθιές ανάσες και μουσικούλα. Βρείτε λόγους να χαμογελάσετε καλύτερα..

Δίδυμος
Ψάχνεστε και ησυχία δεν έχετε. Τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει; Μια νέα δουλειά; Ένα νέο σπίτι; Μια σχέση που ποτέ δεν έρχεται, τουλάχιστον έτσι όπως πρέπει; Ανήσυχοι πολύ, με τη χαρωπή την έννοια, αφού θα εξαφανιστείτε από το σπίτι, με φίλους θα είστε όλη την ημέρα και μου φαίνεται πως θα κάνετε συνέχεια ερωτήσεις. Σίγουρα από κάπου θα πιαστείτε, αλλά μην είστε έτοιμοι να φτιάξετε και βαλίτσα. Βαστάτε τα άλογα!

Καρκίνος
Πόσο τυχερή είναι η ημέρα σας. Να ντυθείτε ωραία, γιατί από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα βρεθείτε. Ένα τηλεφώνημα, μια είδηση, σας αλλάζουν τα σχέδια. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί και ερωτικό το θέμα, πάντως ότι και αν είναι, να πάτε δίχως καμία δεύτερη σκέψη. Οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες που θα ξεσηκωθείτε τόσο πολύ, που πάει θα σας χάσουμε για μερικές ημέρες..

Λέων
Εσείς που το προσπαθήσατε πολύ τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα θα βρείτε απίστευτη ανταπόκριση. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, μπορεί και όχι, αλλά οι απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές. Να σηκώσετε τα τηλέφωνα, να επικοινωνήσετε με τον κόσμο σας, αισιόδοξα πολύ τα πράγματα. Ο Δίας κρύβεται από πίσω. Μπορεί να είναι και μια από τις πιο μαγικές ημέρες του μήνα.. Άντε κάντε μια ευχή!

Παρθένος
Κάτι παράξενο θα συμβεί σε εσάς σήμερα. Από αλλού το περιμένατε και από αλλού θα σας έρθει ένα πράγμα. Ναι θα συγχυστείτε στα σίγουρα, αλλά μη τρελαθείτε κιόλας. Δείτε τα σημάδια, κάτι σας λέει εδώ πέρα ο ποιητής. Αλλαγές έρχονται, που εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε και να συμβιβαστείτε άμεσα κιόλας. Μη βιαστείτε να τσακωθείτε με τον κόσμο, μπορεί και εκείνοι να μην έχουν άλλη επιλογή.

Ζυγός
Και εκεί που νομίζατε πως σας έχουν ξεχάσει, πως δε θα πάτε εκδρομή, όλοι μαζί, ξαφνικά σας ανακοινώνουν τα πλάνα και ναι πετάτε από τη χαρά σας. Ετοιμάζεστε για Πάσχα, θέλετε να φύγετε μακριά, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε. Το σύμπαν θα σας μαγέψει τις ημέρες αυτές και θα κάνετε πολλά πράγματα, παράξενα, που ακόμα και οι δικοί σας, δε θα σας αναγνωρίζουν. Με μέτρο χρυσά μου.. πάνω από όλα!

Σκορπιός
Να και οι τρελές οι ιδέες για σήμερα. Με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας, θα κατεβαίνουν η μια μετά την άλλη και κάπου θα κολλήσετε και να, αυτό ψάχνατε τόσο καιρό. Αλλάζει η ζωή σας από εδώ και πέρα. Πολύ ξαφνικά και προς το καλύτερο. Είστε και πιο ήρεμοι τώρα, πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Κάποιοι αράζετε και απολαμβάνετε τους καρπούς σας, κάποιοι κάνετε στροφή και απογειώνεστε! Εσείς αποφασίζετε..

Τοξότης
Πολύ θετική και αισιόδοξη η ημέρα σας. Κάτι πολύ χαρούμενο θα σας συμβεί, που θα χαμογελάσει όλο σας το είναι. Θα πρέπει να μπείτε στο χορό, μαζί με τους άλλους και να αρπάξετε οτιδήποτε σας αφορά.. Για ευκαιρίες μιλώ, είτε αυτές αφορούν νέες ερωτικές γνωριμίες, ή ακόμα και νέα καθήκοντα στη δουλειά. Ανανεώνεστε, σας θέλουν, προχωράτε σε καινούρια μονοπάτια. Μες στη περιπέτεια σας βρίσκω..

Αιγόκερως
Απρόβλεπτη η ημέρα σας πολύ. Θα σας εκνευρίσουν απίστευτα, θα φτάσετε πάλι στα όριά σας, γιατί έτσι είναι όταν σας φοβούνται και σας έχουν στο σκοτάδι. Να που σήμερα, κάτι θα μάθετε, κάτι θα δείτε, που θα ανεβάσετε πίεση κανονικά. Πάρτε το απόφαση, πως είναι η ημέρα των εκπλήξεων. Αν συμμετείχατε πιο συχνά και δε φωνάζατε, ίσως σήμερα να μη συνέβαινε αυτό.. Για συνεργαστείτε τώρα και ότι προκύψει.

Υδροχόος
Κάτι σας έχει τσιμπήσει. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση χαρά. Βασικά νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Ήρθατε στα ίσα σας, σωστά; Χα χα .. να δω πόσο θα κρατήσει. Μέρα ανέμελη, πάρτε τους φίλους σας τηλέφωνο, βγείτε έξω βόλτα, επικοινωνήστε με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φτιάχνουν το κέφι. Στείλτε και κανά μήνυμα, έτσι να δούμε πως ξέρετε να πληκτρολογείτε σωστά.. Άντε μη ντρέπεστε.. Ποτέ δε ξέρετε τι μπορεί να συμβεί..

Ιχθύες
Μέρα πολύ δυνατή για εσάς, που ασχολείστε όλη την ημέρα με τα επαγγελματικά σας. Κάτι θα σας μπει στο μάτι, ένας νέος στόχος, μια κορυφή και θα τρέξετε να φτάσετε πρώτοι. Ακόμα και εσείς που δεν έχετε δουλειά, στείλτε βιογραφικά, κάντε τις κινήσεις σας, γιατί η ημέρα είναι πολύ θετική και αισιόδοξη. Έχετε όλα τα φόντα για να πετύχετε το σκοπό σας. Ντυθείτε ωραία και αφήστε τα χαϊμαλιά στο σπίτι.

magicfariel@gmail.com