Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Το σύμπαν του Οκτώβρη 2024! Θα τα καταφέρω, γιατί μπορώ! by MagicF’Ariel..

01/10 – 31/10/2024 

Ο Οκτώβρης όπως φαίνεται είναι ένας μήνας πολύ παράξενος, από αστρολογικής άποψης! Μπήκε φορτσάτος, έτοιμος για όλα, κυριαρχούν πολύ δυνατές ενέργειες, το καλό με το κακό, το άσπρο με το μαύρο, το φως με το σκοτάδι, ο νικητής; Ιδού η απορία! 😕

Τι πιο όμορφο να ξεκινά ο μήνας με Νέα Σελήνη στον Ζυγό; Φοβερή επιρροή, γεμάτη από θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) σε πολύ καλή διάθεση! Ωραία εποχή, για μια νέα αρχή, για κάτι φρέσκο, που θα δώσει νόημα στη ζωή σας! Σίγουρα αφορά τη δουλειά σας, τους στόχους σας, όνειρα μεγάλα και τρανά που μπορούν να πραγματοποιηθούν το διάστημα αυτό! 

Και επειδή ο Ζυγός απέναντί του έχει τον Κριό, θεωρώ πως και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) βρίσκονται σε κατάσταση ανανέωσης, σε άλλους τομείς ίσως, πιο προσωπικούς. Κάποιοι αλλάζετε σπίτι, ή του αλλάζετε χρώματα και ντεκόρ. Αλλάζετε παρέες, αλλάζετε ενδιαφέροντα! 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό, φτιάχνει τις πλεκτάνες της, το παρασκήνιο, είναι σε φάση που τις αρέσουν οι ερωτικές οι ίντριγκες! Μπλέκει σε περιπέτειες κυρίως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Χτυποκάρδια εντός δουλειάς, όλο και κάποια ύπαρξη μπορεί να φορά ένα άρωμα ωραίο, που να σας γαργαλά τη μύτη και όχι μόνο.. Φλερτ εν ώρα εργασίας λοιπόν, απολαυστικό αλλά άκρως επικίνδυνο! Αυτά θέλει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό! 
Μέχρι τις 17/10 όλα αυτά, γιατί μετά η Αφροδίτη πηγαίνει στον Τοξότη! Άλλες περιπέτειες από εκεί! Έρωτες φουλ για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)! 
Οι Ταύροι μπορεί να πάρουν ένα τρελό πεσκέσι. Οι Δίδυμοι ένα «αντίο»; Τα μη εκφραστικά ζώδια, ας μην τα αναφέρω, θα προσπαθήσουν με πράξεις να φανερώσουν τα συναισθήματά τους. Ας μη βιαστούμε να τα απορρίψουμε, ούτε να τα μαλώσουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν προκύπτει υπερφόρτωση στην καρδιά, παθαίνουν κοκομπλόκο! πχ. Παρθένοι, Αιγόκεροι, μμμ.. Υδροχόοι! 😅 

Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι βάσανο μεγάλο! Έχει βγάλει την πανοπλία του, είναι πολύ όμορφος άντρας, όταν λάμπει και μοσχομυρίζει αρώματα. Ναι, είναι σε ζεν φάση, ο Θεός του πολέμου, όμως όσο αυτός ξεκουράζεται, εμείς γεμίζουμε από περίεργα συναισθήματα. Μήπως το ένα και μήπως το άλλο και αν τότε εκείνο κτλ. κτλ. δηλαδή αμφιβολίες, ενοχές, καχυποψία, όλο και κάτι μας τρώει το σαράκι. Ένα μυστικό. Ένα γεγονός. Προσπαθούμε να ξεφύγουμε, με βόλτες, ταξίδια, παρέες, με χαμόγελα δεξιά και αριστερά, αλλά το βράδυ, την ώρα που η μάσκα μπαίνει στο κουτάκι της, το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο.
Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), πιο ευαίσθητοι από ποτέ. Τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε έτσι στα ξαφνικά; Για πιο λόγο ήρθε στην επιφάνεια; Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή, απλά θυμίζω..! Προτείνω να δώσουμε σημασία στα σημάδια, όταν υπάρχουν, να τα αντιμετωπίσουμε κιόλας, γιατί αρχές Νοέμβρη γυρίζει ο Άρης ανάδρομος και θα πράξει όπως εκείνος θέλει! Θα ξεσκεπάσει τα πάντα όλα! Και μετά το χάος.. Σε συναισθηματικό επίπεδο! 

Ο Ερμής στον Ζυγό, λίγο σκοτείνιασε το σύμπαν του, κοτζάμ έκλειψη Ηλίου ήταν αυτή, του άλλαξε τα μηνύματα, αλλά δεν πτοείται, έχει άλλα σχέδια για αργότερα. Βέβαια, οι μέρες αυτές, είναι ιδανικές για μια πρόταση γάμου! Φέρνει και τέτοια μαντάτα ο Ερμής, θέλει χαρές και πανηγύρια. Μέχρι τις 13/10, γιατί μετά αλλάζει ζώδιο πηγαίνει στον Σκορπιό! Το ύφος είναι διαφορετικό, είναι απόλυτο, ίσως και λίγο σκληρό, το περιεχόμενο του φακέλου; Ραβασάκι επαγγελματικό, δίχως τίτλο, κυρίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη, θα μπει και τίτλος, είναι μεταβατική η περίοδος αυτή, τα προεόρτια ίσως μιας νέας καριέρας! 

Τα αναφέρω αυτά, γιατί ο Πλούτωνας ναι μεν είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω, για λίγες ημέρες ακόμα και μετά πιάνει σοβαρή δουλειά! Το ξεκαθάρισμα πολύ μεγάλο, ίσως να διαρκέσει λίγο ακόμα, αλλά όπως φαίνεται ξεριζώνει τις σάπιες τις ρίζες, γιατί θα φυτρώσει κάτι καινούριο εκεί. Στο ίδιο το σημείο. Αμέτρητες οι αποκαλύψεις, επιμένω σε αυτό, όταν με το καλό πάει στον Υδροχόο, να είστε σίγουροι πως βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής, ίσως και κάπως αδιανόητης, αλλά ναι, θα το ζήσουμε και αυτό! Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ένα τεράστιο closer με το παλιό, με το παρελθόν, με οτιδήποτε δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο! Το τέλος μια εποχής, η έναρξη μιας νέας! Επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα στο μικροσκόπιο του σύμπαντος. Δεν κρατάμε τίποτα επειδή είμαστε συναισθηματικά δεμένοι. Όσο και αν πονάει το διώχνουμε μακριά, κρατώντας πάντα τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Ο Νοέμβρης πιστεύω θα είναι κάπως έτσι.. 

Ο Κρόνος ακόμα ανάδρομος στους Ιχθύες, όπως ανέφερα ξανά, βαστά τα λουριά, είναι θυμωμένος, για κάποιο λόγο δε θέλει να ξεφύγουν τα πράγματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μας προσγειώνει λίγο ανώμαλα, γιατί ο σκοπός είναι να προκύψουν αλλαγές, με σωστό και τίμιο τρόπο. Να υπάρχει μια λογική στις πράξεις μας. Να αποδεχτούμε τα λάθη μας. Όχι άλλη πονηρία! Από οτιδήποτε προσπαθούμε να ξεφύγουμε, το βρίσκουμε πάλι μπροστά μας! Κατά βάθος, θέλει οι επιλογές μας να στηρίζονται σε αληθινές επιθυμίες, σε καθαρά όνειρα με ψυχή μικρού παιδιού. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) βασανίζονται πιο πολύ! 

Ο Δίας από τους Διδύμους, όπου να’ναι γυρίζει ανάδρομος! Σε τρεις μερούλες δηλαδή, συνεπώς ένα φρένο θα το πατήσουμε, στα ξάφνου! Ο Δίας ναι μεν φέρνει την τύχη, ίσως σε υπερβολικό σημείο, ξεσηκώνει για ρίσκα επαγγελματικά και ερωτικά, όμως τώρα που θα είναι ανάδρομος, θα γυρέψει μια βάση, μια λογική, ποια τα πλάνα; Τέρμα οι συζητήσεις του αέρα, οι πράξεις είναι το ζητούμενο, τα χειροπιαστά τα έργα. Οτιδήποτε έχει γερά θεμέλια, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, αλλά οτιδήποτε είναι σε κατάσταση φρουφρού και αρώματα, πάει μας τελείωσε! Ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε με επιφανειακές περιπτώσεις. Εδώ θα ζοριστούν κυρίως τα ζώδια του Αέρα! 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, μου θυμίζει τον απόλυτο τζογαδόρο. Εκείνον που άμα δε χάσει το χρήμα, δε φεύγει από το παιχνίδι. Είναι απρόβλεπτος σε κάθε περίπτωση, θέλει το ρίσκο, αλλά κανείς δε γνωρίζει το αποτέλεσμα. Ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα, δε βαλτώνει το παιχνίδι, υπάρχει σασπένς, κυρίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους! Μεταφορικά ομιλώ, αλλά ένα καλό σπιτικό, χρειάζεται θυσίες και σωστούς παίχτες. Μια επιτυχημένη εργασία, επίσης θέλει σωστούς συνεργάτες. Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν. Εκείνοι που μένουν, είναι έκπληξη, δώρο μεγάλο, αλλά πόσοι πρέπει να περάσουν για να συμβεί αυτό; Δε θέλει φόβο, θέλει τόλμη! Δεν είναι εύκολο, τι προσφέρει όμως στο τέλος; Αν δεν ρισκάρεις, δε θα μάθεις.. 

Ο έρημος ο Ποσειδώνας, ανάδρομος στους Ιχθύες, προσπαθεί να χρωματίσει λίγο ροζ την κατάσταση, να ωραιοποιήσει τις καταστάσεις, να μην το πάρουμε και πολύ βαριά το θέμα! Προκαλεί καλλιτεχνικές ανησυχίες, ας πούμε, όποιος βάψει το σπίτι του τις ημέρες του Οκτώβρη, σίγουρα θα προσθέσει μια νότα πολύ διαφορετική, κάτι για να απορεί αργότερα, τύπου πώς το έκανα εγώ αυτό;;; χαχα Είναι ζόρικο το σύμπαν, γιατί μέσα σε λίγες ημέρες, πολλά αυτά που θα βιώσουμε, ας μας κάνει τη χάρη, ο Ποσειδώνας, με τα ρομαντικά του και τα φανταστικά του τα πλάνα. Ρίξε Ποσειδώνα χρυσόσκονη να μη βλέπουμε μπροστά μας.. 😂.. μα είναι σύμπαν αυτό; Χαμός γίνεται.. 

Και τελειώνω με την Πανσέληνο στον Κριό στις 17/10/2024! Πέρασε ένας χρόνος, το Φεγγάρι βόλταρε από όλα τα ζώδια, μοίρασε μαγικές ενέργειες και φτου πάλι από την αρχή! Φοβερό το βρίσκω, φαντάζομαι πως η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι ότι πρέπει για εκείνα τα περιβόητα νέα ξεκινήματα! Τα ζώδια που θα νιώσουν μια αναστάτωση, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Υπερβολικά φλογερό το Φεγγάρι αυτό, μη ξεχάσουμε τους Λέοντες και τους Τοξότες! Είναι και ο Άρης που βρίσκεται στον Καρκίνο, που όσο να’ναι ρίχνει λάδι στη φωτιά, συνεπώς από τις 14/10 μέχρι και τις 20/10 θα έχουμε μπόλικα νευράκια και θα είμαστε ευαίσθητοι πολύ. Ναι θα κλάψουμε λιγουλάκι, κάνει καλό στα μάτια, καθαρίζουν! 

φιλάκια.. 

magicfariel

Φωτογραφία από 1tamara2 από το Pixabay