Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και τα καμώματά της! by MagicF’Ariel..

23/09 – 17/10/2024

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή μεσημεράκι, ένα πανέμορφο, πολύ γλυκό μεσημεράκι, ιδανικό για να στρωθώ και να γράψω για την πολυαγαπημένη μου Αφροδίτη και το ταξίδι της στο σπίτι ενός Σκορπιού! Μαύρο, κόκκινο και λευκό είναι τα χρώματα από τα φορέματά της, είναι απόλυτη, παθιασμένη, αθώα και κάπως μυστικοπαθής και ίσως λίγο εκδικητική; 
Τις ημέρες του Σεπτέμβρη που λέτε, δοκιμάζει τα φουστάνια της, να δει πόσο της πηγαίνουν, βλέπει και τη λίστα της, τα ραντεβουδάκια της, δε τη βλέπω να τρομάζει, έχει άρωμα Σκορπιού! Βολτάρει, ψυχαγωγείται, χαμογελά, μαζεύει θετική, μαγική ενέργεια.. 

Τα ζώδια που θα νιώσουν αυτό το κάτι τις, είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Είναι πολύ ευχάριστο το φινάλε του Σεπτέμβρη για εσάς.. Ακόμα προλαβαίνετε να φτιάξετε ένα ξεχωριστό σκηνικό, για τους αγαπημένους σας. Τι λέτε; 

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο του Σκορπιού για 25 ημέρες. Συνεπώς οι ημέρες του Οκτώβρη είναι γεμάτες από παράξενες ενέργειες, που προκαλούν παράξενα συναισθήματα, απρόβλεπτα θα έλεγα, σε αρκετές ψυχές εκεί έξω! Καρκίνοι και Ιχθύες, ίσως να είναι και οι υπέρ τυχεροί σε θέματα ερωτικά. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό, για να αγαπήσετε με το ταίρι σας, πιο πολύ, για να βελτιωθεί η σχέση σας, για να παντρευτείτε ή να ανανεώσετε τους όρκους σας, φουλ ρομαντική η φάση.. 

Ή Αφροδίτη έχει συνέχεια παρέα στη βεράντα της. Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω, ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες! Είναι μόνιμοι επισκέπτες, εμφανίζονται, αφήνουν τα ραβασάκια τους και φεύγουν! Ζητούν από την Αφροδίτη διάφορα μαγικά φίλτρα, του έρωτα, της αγάπης, του χωρισμού, του πάθους, κάθε περίπτωση και διαφορετική! 

Μα πώς όλο αυτό να μην επηρεάσει έναν Αιγόκερω; Βασικά οι Αιγόκεροι, θα χάσουν για λίγο τη λογική, θα αγκαλιάσουν τη διαίσθησή τους, το ένστικτό τους και θα ενεργήσουν αναλόγως. Προφανώς το συναίσθημα ή η επιθυμία είναι πιο έντονα στην προκειμένη την περίπτωση. 

Να καταλήξουμε κάπου; Τι θέλει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό; Για 25 ημέρες, όσοι έχουν το χάρισμα της διαίσθησης, θα το νιώσουν έντονα! Καλό είναι να δώσουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί τα μηνύματα του σύμπαντος, κάποια είναι φανερά κάποια όχι και τόσο. Όσο πιο μυστήρια η περίπτωση, άλλο τόσο αποκαλυπτική. Ευχάριστα τα μαντάτα, όταν η αγάπη και ο έρωτας είναι αμοιβαία. Μια ερωτική εξομολόγηση, μπορεί να φτιάξει την πιο όμορφη σχέση. Τι θέλει λοιπόν η Αφροδίτη; Να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, με πάθος, αυθόρμητα, δίχως πείσματα και εγωισμούς. Ναι ο Ποσειδώνας, είναι σύμμαχος, θέλει το σκηνικό πολύ ρομαντικό. 

Στην περίπτωση όμως που δεν υπάρχει το αμοιβαίο, που είναι όλα στη φαντασία μας, εκεί που η ελπίδα και το φως, δε θα φανούν ποτέ, τότε η Αφροδίτη βγάζει λίγη κακία. Θέλει να κάνει τη ζαβολιά της, έτσι για να μείνει αξέχαστη. Το ανάδρομο πλανητικό σκηνικό των ημερών, μπορεί να φέρει μαγικά ένα πρόσωπο από το παρελθόν στο διάβα μας. Για καλό σκοπό; Για κακό; Θα δείξει σε κάθε περίπτωση, όμως μήπως είναι μια ευκαιρία ακόμα; Ο Πλούτωνας θα αποφασίσει! Να είστε σίγουροι για αυτό! 

Ο Κρόνος.. είναι κακό σπυρί! Χαλά τη ρομαντική φάση του Ποσειδώνα.. Και εδώ βάζω τελεία! φιλάκια.. 

Κριός
Η αλήθεια είναι πως οι 25 ημέρες είναι αρκετές για να νιώσετε τον έρωτα στο πετσί σας! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, ξυπνά όλες τις αισθήσεις σας, κυρίως τις ημέρες του Οκτώβρη. Το χρήμα είναι ένα θέμα που σας καίει. Οτιδήποτε σας οφείλουν, έφτασε ο καιρός να το λάβετε, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο! Ένα kind reminder, μπορεί να γίνει και εξώδικο, εσείς γνωρίζετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε, προκειμένου να δικαιωθείτε σε οικονομικό επίπεδο. Το σύμπαν το διάστημα αυτό, χωρίζει τους Κριούς σε δυο στρατόπεδα. Το ένα θα ασχοληθεί εντατικά με το χρήμα και το άλλο με τον έρωτα. Κάποιες εξαιρέσεις σίγουρα θα υπάρξουν, οι super τυχεροί οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου! Βέβαια, επειδή η Αφροδίτη θα συναντήσει κάπου στο διάβα της, όλους τους ανάδρομους πλανήτες (Κρόνο, Πλούτωνα, Ουρανό και Ποσειδώνα), τον Άρη επίσης ο μόνος που βρίσκεται στα ίσα του, να προσμένετε μια ερωτική επιστροφή. Γυρίζετε εσείς σε μια παλιά αγάπη, ή κάποιος σας θέλει πίσω; Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Απλά λέω.. 

Ταύρος
Όλα για τον έρωτα! Φοβερές και τρομερές, ίσως και φανταστικές 25 ημέρες, όσες θα μείνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Μια που πατάει το πόδι της στο ζώδιο του έρωτα και μια που αλλάζετε διάθεση, είστε πιο θερμοί, πιο γοητευτικοί και μυστήριοι, το πρόσωπο που σας αρέσει, θα δει μια άλλη πλευρά σας, πιο «σκοτεινή».. Το γεγονός πως ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο, είναι ο λόγος που τις μέρες αυτές θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, έντονα εκφράζετε επιθυμίες που «απαιτείτε» να πραγματοποιηθούν! Ταύροι με όλη τη σημασία δε λέτε; Κατά βάθος σας θαυμάζουν, γιατί ή που θα εργάζεστε πολλές ώρες ή που θα κοιμάστε, οπότε να μια καλή ευκαιρία να ξετυλίξετε τα χαρίσματά σας, προκειμένου να μαγέψετε ακόμα και το ταίρι σας! Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη θα μπορούσε να είναι ονειρεμένη! Ο ανάδρομος Πλούτωνας κυρίως περιτριγυρίζει την Αφροδίτη, συνεπώς τα πάθη σας σε πρώτο πλάνο! Ένας έρωτας, ένα παρελθόν, μια ιστορία που δε λέει να λήξει.. Αν αξίζει λοιπόν, το ανάδρομο σύμπαν θα φροντίσει να κάνει τα μαγικά του..! 

Δίδυμος
Όλη σας η προσοχή στρέφεται στην καριέρα σας, αυτό θέλει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό! Καιρός να υπέρ δραστηριοποιηθείτε στον τομέα σας, ίσως να αναλάβετε και κάποιο άλλο πόστο, ακόμα και ένα μπόνους, λόγω καλής και αποδοτικής συνεργασίας. Καλοδιάθετοι και στην κοσμάρα σας για 25 ημέρες, το ζητούμενο είναι να είστε χαρούμενοι, θετικοί, αξιαγάπητοι και ευχαριστημένοι. Η Αφροδίτη «χορεύει» σε ένα σύμπαν ανάδρομο, δε φοβάται κάτι, είναι τολμηρή, ανάδρομος Κρόνος και ανάδρομος Ποσειδώνας την «κλέβουν» από τον Άρη, συνεπώς παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας, φλερτάρετε με τους πάντες, η φαντασία σας καλπάζει, βγάζετε μια πολύ φευγάτη πλευρά! Εννοείται πως όλο και κάποια ψυχή θα πέσει στην αθώα παγίδα σας, καλά ξεμπερδέματα 😅! Οτιδήποτε σας συμβαίνει τις μέρες αυτές, μη βιαστείτε να το λύσετε, ίσως να το μετανιώσετε αργότερα και να είναι αργά. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις τύπου χωρίζουμε ή παντρευόμαστε! Άτακτη και απρόβλεπτη η Αφροδίτη! Φέρνει πειρασμούς στο διάβα σας! Φρόνιμα λέει; 

Καρκίνος
Φθινοπωρινή και φουλ ρομαντική η διάθεσή σας, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θέλει πολύ να σας ταξιδέψει σε άλλη γη και άλλα μέρη, αγκαζέ με τον σύντροφό σας! Και ασυνόδευτοι αν είστε, δεν πειράζει ένα καλό φιλαράκι, είναι η καλύτερη παρέα για βόλτες κοντινές και μακρινές. Ο στόχος της Αφροδίτης, κατά βάθος, είναι να αγαπήσετε με το ταίρι σας. Να κάνετε στην άκρη τις διαφορές σας, τα πείσματα και τους εγωισμούς και να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση σας. Τι σημασία έχει η διάρκεια μιας σχέσης; Όλες χρειάζονται θυσίες και κάμποσα τεστ για το αν θα υπάρξει μέλλον ή όχι. Δε θεωρούμε κανέναν δεδομένο! Υπάρχει αγάπη; Έρωτας; Πάθος; Ή δεν υπάρχει; Επικοινωνία; Το σύμπαν τέρμα ανάδρομο, να όμως που σας ευνοεί σε θέματα σχέσεων μέχρι εκεί που δε φαντάζεστε πως υπάρχει! Κρόνος και Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας, ακόμα και ο Άρης, «υποκλίνονται» μπροστά σας και σας επιτρέπουν να ντυθείτε ωραία, να βολτάρετε, να φλερτάρετε, να βάλετε αγάπη στην καρδιά σας και να δώστε ιδιαίτερη σημασία στη λέξη συντροφικότητα! 

Λέων
Βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σας με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Δε ξέρω τι θα πρώτο προλάβετε μέσα σε 25 ημέρες, αμέτρητες οι ιδέες σας και οι επιθυμίες σας επίσης! Ή που θα εστιάσετε στην πάρτη σας και μόνο ή που θα γίνετε χίλια κομμάτια για τους αγαπημένους σας. Και τα δυο μαζί, πολύ δύσκολο το βρίσκω, τι λέτε; Γίνεστε υπερβολικά δοτικοί, βέβαια τούτη τη φορά προσμένετε κάποιο αντάλλαγμα, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να είναι αμοιβαία στη ζωή αυτή! Ότι και αν αποφασίσετε, σίγουρα θα περάσετε πολύ ωραία, βέβαια όταν έρθει ο λογαριασμός, να δούμε ποιος θα τον πληρώσει. Το ρίχνετε στο shopping therapy, μέσα στις ημέρες του Οκτώβρη, στολίζεστε, η αλήθεια είναι, οι βόλτες με τα φιλαράκια έχουν την τιμητική τους. Στολίζετε και τους διπλανούς σας, με κάθε τρόπο, μεταφορικά και κυριολεκτικά, μιας που δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας χαλάσει το κέφι! Οικογενειακές καταστάσεις σας προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο! Το σύμπαν σας προσφέρει διάφορα κάποια παίρνει πίσω, μεγάλο το αλισβερίσι. Το νου σας..

Παρθένος
Καιρός να κοινωνικοποιηθείτε, αυτό προστάζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό. Να ανοίξετε τα παράθυρα του σπιτιού σας, να μπει φως και καθαρό οξυγόνο μέσα στο σπιτάκι σας και στην καρδιά σας επίσης. Ωραίες ημέρες για να κάνετε ένα σουαρέ, να καλέσετε τους αγαπημένους σας φίλους, να τους περιποιηθείτε, να θυμηθείτε λίγο τα παλιά, η ζωή είναι ωραία και έτσι. Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία μέσα σε 25 ημέρες, να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στον σύντροφό σας. Καλό είναι να προτιμήσετε τις βόλτες, τις συναντήσεις, με φίλους και γνωστούς, γιατί η Αφροδίτη θέλει να σας κάνει προξενιό! Κανείς να μη μείνει παραπονεμένος. Σχέσεις βελτιώνονται και νέες σχέσεις προκύπτουν! Φουλ ανάδρομο το σύμπαν, ο Κρόνος μπορεί να κάνει μόνο τη ζημιά, τύπου άμα κάτι έχει τελειώσει, θα φανεί ξεκάθαρα μέσα στις επόμενες ημέρες! Βέβαια, Ποσειδώνας, Άρης και Πλούτωνας, προτιμούν τις ρομαντζάδες, τους μεγάλους έρωτες, τα πάθη που καίνε! Το να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν, είναι στα πλάνα και αυτό! 

Ζυγός
Και που λέτε η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, φέρνει το χρήμα, καιρός να κάνετε ταμείο, κάτι περισσεύει όπως φαίνεται, ιδανική εποχή για απολαύσεις και δωράκια! Έχετε 25 ημέρες στη διάθεσή σας, για να εστιάσετε στη δουλειά σας, στην καριέρα σας, να οργανωθείτε, γιατί ανοίγουν οι ουρανοί και καλό είναι να είστε πανέτοιμοι και δίχως εκκρεμότητες! Η Αφροδίτη με κάθε τρόπο θέλει να σας βοηθήσει, να βγάλετε περισσότερα χρήματα και φυσικά να λάβετε άμεσα μερίδιο από την πίτα! Συνεπώς, τα όνειρα που κάνετε για διάφορες απολαύσεις, ας μπουν σε αναμονή, γιατί οι ευκαιρίες τούτη την περίοδο βολτάρουν! Επιβάλλεται να δείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας, γιατί κάπως έτσι και η Αφροδίτη θα έχει την τέλεια δικαιολογία, ως προς το πεσκέσι που σας φέρνει! Πάντως γοητεύετε τα πλήθη με την παρουσία σας και το φλερτ είναι μέσα στην καθημερινότητά σας. Αταξίες μυρίζομαι και ζαβολιές, να θυμίσω πως άλλο φτιάχνω το ψυχολογικό και άλλο ένα παράλληλο σύμπαν..!!! 

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έχει σκοπό να καθίσει 25 ημέρες! Στρέφει όλη σας την προσοχή στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας. Αρκετοί θα πάτε ένα κομμωτήριο, κάποιοι για shopping therapy, καιρός να φρεσκαριστείτε και να ανανεωθείτε, για να αποκτήσετε καλή διάθεση. Ωραίο το να γίνεστε χίλια κομμάτια για τους ανθρώπους σας, αλλά ωραίο επίσης να είστε και εσείς όμορφοι, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι! Και επειδή η Αφροδίτη έχει ραντεβού με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, ξαφνικά θέλετε να γευτείτε τον Έρωτα! Τυχεροί όσοι τον έχετε δίπλα σας, φροντίστε τις ημέρες αυτές, να φτιάξετε ατμόσφαιρα πολλές φορές, με φόντο πάντα διαφορετικό! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να βγείτε στο σεργιάνι, να κάνετε τις επαφές σας, όλο και κάτι απροσδόκητα καλό μπορεί να συμβεί. Οι μέρες αυτές είναι αφιερωμένες στις δικές σας τις επιθυμίες, στις απολαύσεις και στις ομορφιές! Το σύμπαν επιμένει να εστιάσετε εξολοκλήρου στην προσωπική σας τη ζωή, μιας που οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν και ο χρόνος προχωρά σε γοργούς ρυθμούς.. 

Τοξότης
Έχω την εντύπωση πως η Αφροδίτη είναι θυμωμένη μαζί σας και τις 25 ημέρες που θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα βρει την ευκαιρία να σας πικάρει! Είναι και κακό κορίτσι μη νομίζετε, κάτι ξέρει που εμείς δεν ξέρουμε; Σας πιάνουν λίγο τα υπαρξιακά σας, βυθίζεστε στις σκέψεις σας, καμία όρεξη για εξηγήσεις, έχετε τα δικά σας. Και επειδή Κρόνος και Ποσειδώνας είναι ανάδρομοι, τα λένε και με την Αφροδίτη, σίγουρα ρομαντική η διάθεσή σας, ταξιδιάρικες οι σκέψεις σας, όλο και σε μια παλιά σας αγάπη θα κοντοσταθείτε. Πολύ βαρύ το κλίμα λέμε.. ή όχι; Και όσο οι μέρες προχωρούν ξαφνικά τα απωθημένα σας κάνουν παρέα και μετά το χάος; Η Αφροδίτη παρέα με ένα ανάδρομο σύμπαν, σκαλίζει τη ψυχή σας, την καρδιά σας, θέλει πολύ να δει τι υπάρχει εκεί μέσα. Ποιο το μυστικό; Τι έχετε θάψει τόσο βαθιά; Ο Άρης και ο Κρόνος θα προσπαθήσουν να στρέψουν την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά, όμως και εκεί φαντάζεστε δράκους. Προφανώς η ερώτηση είναι τελικά τι θέλετε από τη ζωή σας; Είστε ικανοποιημένοι ή υπάρχουν εκκρεμότητες;

Αιγόκερως
Δε μας τα λέει καλά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού! Πολλά θα συμβούν μέσα σε 25 ημέρες, μη ξεχνάμε πως ο πρωταγωνιστής του σύμπαντος είναι ο Πλούτωνας, ανάδρομος στο ζώδιό σας! Σχέσεις ζωής μπορεί και να διαλυθούν, αν υπάρχει σοβαρός λόγος, από την άλλη μπορεί και να προκύψουν σχέσεις ζωής, μιας που ο έρωτας είναι πονηρός και εμφανίζεται πάντα στα ξάφνου! Κάτι χαλάει και κάτι φτιάχνει, σε κάθε περίπτωση η αλήθεια είναι μια και σε όποιον αρέσει. Ο Άρης από τον Καρκίνο σας κάνει ευαίσθητους και επιθετικούς, αμέσως να φουντώσετε και να πείτε τα δικά σας, όμως δεν πάει έτσι και το ξέρετε αυτό. Για αυτό αποφασίστε θα το τερματίσετε το παιχνιδάκι σας, ή θα κάνετε μια παύση; Έντονη η διαίσθησή σας, συνήθως αλάνθαστη, σας οδηγεί στο σωστό το μέρος, τη σωστή την ώρα, προκειμένου να λάβετε άμεσα τις αποφάσεις σας! Έντονα τα συναισθήματά σας, απρόβλεπτη η συμπεριφορά σας, υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας, ασυμμάζευτοι εντελώς! Ο έρωτας βρίσκεται μπροστά σας, πολύ καιρό τώρα. Μιλάτε ήδη.. 

Υδροχόος
Στον αφρό της θάλασσας, σας έχει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, για 25 ολόκληρες ημέρες! Καιρός να ασχοληθείτε με την εικόνα σας, να προβάλετε τα χαρίσματά σας, να κοινωνικοποιηθείτε, προκειμένου να πετύχετε κάποιους από τους επαγγελματικούς σας τους στόχους. Είναι περίοδος που το business & pleasure είναι αναγκαίο «κακό», πόσο σας αρέσει, πόσο! Εννοείται πως θα κάνετε ένα shopping therapy, κάμποσα μασάζ, πρέπει να είστε όμορφοι, λαμπεροί και ανανεωμένοι, για να τραβήξετε τα βλέμματα όπως και να έχει! Δημόσιες σχέσεις λοιπόν, έχει το μενού των ημερών, θα βγάλετε και χρήμα και το ονοματάκι σας θα ακουστεί! Η Αφροδίτη είναι πονηρή και μιας που θα συναντηθεί με όλο το ανάδρομο πλανητικό στερέωμα, θα σας σκανταλίσει κάπως, ο έρωτας πού είναι; Και εντάξει αν υπάρχει δίπλα σας, καιρός να δώσετε λίγη σημασία παραπάνω, μια σχέση πάντα χρειάζεται τη φροντίδα της. Όμως αν αφήσατε τον έρωτα να χαθεί, ίσως και να τον γυρέψετε! Ποτέ δεν είναι αργά. Μπορείτε εύκολα να γίνετε απρόβλεπτα ευχάριστοι! Στο χέρι σας είναι..

Ιχθύες
Τέρμα ερωτικό το σκηνικό με τη βοήθεια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό! Αποζητάτε γλυκόλογα, μια αγκαλιά, είστε φουλ αγαπησιάρηδες, δε ξέρω αν το δείχνετε κιόλας; Αρκετοί παίρνετε την απόφαση να παντρευτείτε, να νοικοκυρευτείτε, μέχρι πότε θα είστε εργένηδες; Όλα μέσα στη ζωή είναι, οι επιλογές είναι επιλογές και ότι θέλει ας προκύψει! Χρειάζεται φαντασία και αυθορμητισμός, δόξα να έχει έχετε από όλα τα καλά! Θα σας έλεγα πού πάτε με ένα σύμπαν φουλ ανάδρομο, αλλά πολλές φορές στη βράση κολλάει το σίδερο, αλλά και πάλι, πού πάτε;;; χαχα Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, είναι ο λόγος που τα βλέπετε όλα φανταστικά και ονειρεμένα. Ζήστε το όνειρο, δίχως να τάξετε λαγούς και πετραχήλια. Το σύμπαν ευνοεί τους φευγάτους Ιχθύες της παρέας, που δεν μπορούν να μείνουν σε ένα μέρος, που θέλουν όλο να ταξιδεύουν. Μέσα σε 25 ημέρες, μπορεί να βρεθείτε από τη μια άκρη της γης στην άλλη! Ναι στα ταξίδια, ναι στις νέες γνωριμίες, ναι σε περιπέτειες που αφήνουν αναμνήσεις φοβερές και τρομερές! Επιλογή σας και αυτό!

magicfariel

Φωτογραφία από Karen Nadine από το Pixabay