Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Ζώδια: Η Αγάπη κάνει εμφάνιση, με την Αφροδίτη στην Παρθένο! by MagicF’Ariel..

05/08 – 28/08/2024 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και που λέτε η Αφροδίτη μέρες τώρα έχει επισκεφτεί το ζώδιο της Παρθένου, δε θα κάτσει πολύ, όμως είναι πανέτοιμη, ότι έχει σχεδιάσει για εμάς, θα συμβεί τις ημέρες του Αυγούστου, μέρες που συνηθίζεται ο κόσμος να διακοπάρει. Θα την αφήσει τη στάμπα της, να μου το θυμηθείτε! 




Η Αφροδίτη τούτη τη φορά, δεν είναι μαζεμένη, ούτε ντροπαλή, δε θέλει να κρύψει τα συναισθήματά της, όπως κάνει κατά βάση ένας Παρθένος. Είναι τόσο γλυκιά η αύρα της, που ρίχνει τις αντιστάσεις ακόμα και στα ζώδια της Γης. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αποζητάτε την αγάπη, την προσφέρετε με κάθε τρόπο, είστε θετικοί, αισιόδοξοι, χαλί να σας πατήσουν, εφόσον είναι αμοιβαίο όλο αυτό. «Δούναι και λαβείν». Και τι στον κόσμο όλο; 
Και επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος στην Παρθένο μέχρι και τις 15/08, το ενδεχόμενο να εμφανιστούν παλιές αγάπες είναι πολύ μεγάλο! Λίγο μια φωτογραφία, ένα τραγούδι, μια ανάρτηση, κάποιο σημάδι τέλος πάντων, ο λόγος της νοσταλγίας, η αιτία ενός μηνύματος, ή ακόμα καλύτερα μιας συνάντησης! 

Η Αφροδίτη από την Παρθένο, είναι τόσο ήρεμη, αποζητά τη ξεκούραση, τη μοιράζει κιόλας, συνεπώς είναι μέρες χαλάρωσης, γαλήνης, κάπου μακριά ή κάπου κοντά, μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας. Το καλό φαγητό είναι μέσα στα πλάνα της, όμως μια υγιεινή διατροφή, μπορεί να φέρει ευεξία. Κολύμπι, περπάτημα, ασκήσεις στο σπίτι, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση. Τέτοιες ομορφιές προτιμά η Θεά του έρωτα. Οι μέρες του Αυγούστου είναι αφιερωμένες στην οικογένεια. Αρκετοί θα αποζητήσουν την πατρική τους την οικία, τους γονείς τους, είναι απαραίτητες τέτοιες συναντήσεις και ας είναι δύσκολες πολλές φορές.. και τι πειράζει; Σπιτικό ζώδιο η Παρθένος, με αρχές και ήθος. Η καλή πλευρά του ζωδίου.. 😅! Αγάπη να υπάρχει, να την προσφέρεις δίχως σκέψη και να σου την προσφέρουν πάλι πίσω, στο άψε σβήσε. Αυθόρμητα! Γνήσια! Αληθινά! 

Και φυσικά το σύμπαν έχει άλλα πλάνα στα ξάφνου! Θα έλεγα από τις 14/08 και μετά σιγά-σιγά τη στριμώχνουν την Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Δίας και ο Άρης! Τρεις πολύ σκληροί παίχτες, ο ένας είναι ανάδρομος στους Ιχθύες και οι άλλοι δυο παίζουν μπάλα στους Διδύμους! Τρελό σκηνικό, να είστε σίγουροι για αυτό! Μέχρι και τις 26/08, χαλάει λίγο το όνειρο, μιας που εμφανίζονται οι κλασικοί ενοχλητικοί οι τύποι, σκάνε τηλέφωνα από τη δουλειά, το άγχος επιστρέφει δειλά-δειλά, αποφάσεις πρέπει να παρθούν, δε ξέρω κατά πόσο θα είμαστε συνεργάσιμοι, μετά από τέτοιο ζεν;;; Η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι πάντα πολύ σκληρή! Ζόρικες ημέρες πάντως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ο Ερμής ανάδρομος στα Λιοντάρια, όλοι έχουν δίκιο, γνωρίζουν τα πάντα, αλλά δουλειά δε γίνεται! 

Μετά από αυτό το καλοκαιρινό αστρολογικό μπουρίνι, εμφανίζεται και ο Ουρανός και κάνει πρόταση στην Αφροδίτη, να χορέψουν ένα τελευταίο ταγκό, έτσι για την αναστάτωση! Τέρμα ερωτικό το σκηνικό, ξαφνικά ξυπνούν τα πάθη, υπάρχει έντονα η επιθυμία για μια τελευταία περιπέτεια! Πάλι τα ζώδια της Γης θα αναστατωθούν, αλλά όχι μόνο! Ο Ποσειδώνας βάζει το χεράκι του, ρίχνει μπόλικη αστερόσκονη, λάμπει ο τόπος όλος! Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, μέσα στο παιχνίδι! 

Η Αγάπη επιστρέφει, το αντίο της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου! 💕

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, είναι η αιτία, που θα αποφασίσετε τις ημέρες του Αυγούστου, να αράξετε το κορμί σας, οπουδήποτε, ακόμα και κάτω από ένα δέντρο, προκειμένου να ξεκουραστείτε σωματικά και εγκεφαλικά. Οι καλοκαιρινές σας διακοπές, είναι πολύ ήσυχες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα και το κινητό σας δεν πιάνει εκεί που βρίσκεστε. Σβήνετε τα πάντα όλα, είστε άφαντοι εν ολίγοις. Βέβαια, Δίας, Κρόνος, Άρης και Ουρανός, δεν επιτρέπουν στην Αφροδίτη να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της, συνεπώς δεν είναι και τόσο ερωτική περίοδος αυτή για εσάς. Θέματα επαγγελματικά σίγουρα θα σας απασχολήσουν, ίσως να σας χαλάσουν και τη διάθεση, ίσως ακόμα και τις διακοπές! Κάτι παίζει να σας προτείνουν τέλη του Αυγούστου, να σας χρυσώσουν το χάπι, μη βιαστείτε να δώσετε τα χέρια! 

Ταύρος
Ερωτικές επιστροφές μέχρι τις 15/08, ίσως και να προκύψουν, μιας που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο της Παρθένου, όπου βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος, επίσης! Όλα μπορούν να συμβούν, άμα το σύμπαν θέλει! Η Αφροδίτη είναι σας βάζει σε μια τρελή για την εποχή διαδικασία, τύπου να κόψετε τις λιχουδιές, να γυμναστείτε περισσότερο, μια επιθυμία να σουλουπωθείτε θα την έχετε έντονα. Ωραία τα παγωτά, αλλά πόσα πια; Τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα είναι μια πληγή, μιας που και άδεια να έχετε, σας ενοχλούν διαρκώς, σας αγχώνουν, ενώ προσπαθείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για το χειμώνα. Δίας, Κρόνος και Άρης, είναι ο λόγος που η Αφροδίτη παραγκωνίζεται όταν παίζουν αυτοί μπάλα! Τέλος Αυγούστου, ίσως ο Ουρανός να σας φυλάει μια απρόβλεπτη ερωτική έκπληξη! Όλα τα καλά κρατούνε λίγο..

Δίδυμος
Διδυμάκια μου, όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι όντως επάνω σας! Όχι δε θα γίνετε πρωταγωνιστές σε ταινία του Hollywood, αλλά θα γίνετε δέκα χιλιάδες κομμάτια, προκειμένου να ανταμώσετε τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θέλει πολύ να βρεθείτε στο πατρικό σας, με την οικογένειά σας, να συναντήσετε τους παλιούς τους φίλους σας, γιατί όχι και ένα παλιό σας αμόρε. Πολύ καλή ιδέα, να ζήσετε λίγο σαν παιδιά. Εννοείται πως αποφεύγετε συζητήσεις που ανάβουν τα αίματα, ο σκοπός είναι να αγαπήσετε και όχι να γίνουν σαματάδες. Ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σας ταξιδέψει πολύ πίσω. Οι ερωτικές επιστροφές, αφορούν και εσάς, προς τα τέλη του μήνα κυρίως! Από την άλλη ίσως να αράξετε σε μια εξοχική κατοικία, με πολύ καλή παρέα και καλό κρασί! Επειδή ο Δίας, ο Κρόνος και ο Άρης ασκούν τρελό βέτο τις μέρες αυτές, οτιδήποτε σας συμβαίνει, το παίρνετε κατάκαρδα, ενώ δεν πρέπει. Να λέτε αυτά που νιώθετε..

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, είναι πολύ γλυκιά απέναντί σας, σας ηρεμεί, σας χαλαρώνει, σας βοηθά να ξεχαστείτε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Για αυτό τις ημέρες του Αυγούστου, θα προτιμήσετε τις οικογενειακές τις διακοπές, παρέα με τα φιλαράκια σας, με ανθρώπους που μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Όλα τα ωραία κρατούνε λίγο, γιατί από τις 20/08 και μετά μπαίνουν στο προσκήνιο του σύμπαντος, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Άρης και της χαλούν κάπως το όνειρο. Εντάσεις και παρεξηγήσεις πάντα συμβαίνουν, βοηθά πολύ σε αυτό ο ανάδρομος Ερμής. Ανεξάρτητα αν το κλίμα είναι αγαπησιάρικο, καλό είναι να αποφύγετε να τις εξομολογήσεις, δε χρειάζεται να γνωρίζουν τα ένοχα μυστικά που έχετε! Ένα φλερτ σας ξελογιάζει, νιώστε όμορφα και τίποτα άλλο!

Λέων
Και αφού σας ξεπαράδιασε η Αφροδίτη όσο ήταν στο ζώδιό σας, τώρα σας φωνάζει «οικονομία»! Μέρες τώρα είναι στην Παρθένο, σίγουρα έχετε κάνει ταμείο κάμποσες φορές, δε σας βγαίνουν τα κουκιά, πώς θα τη βγάλετε τις ημέρες του Αυγούστου, κανείς δε ξέρει. Φέτος είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, έχετε επαγγελματικές ανησυχίες, τύπου να μείνετε εκεί που είστε ή να αλλάξετε δουλειά; Μπορεί ακόμα να ξεκινήσετε να πουλάτε διάφορα πράγματα που έχετε, προκειμένου να βγάλετε πέντε φράγκα παραπάνω. Άρης, Δίας και Κρόνος, δε σας κάνουν εύκολο το έργο, μιας που πρέπει να υπολογίσετε και τη γνώμη των άλλων! Ή ακόμα χειρότερα να ρωτήσετε αν σας επιτρέπουν να κάνετε το οτιδήποτε. Τέλη του Αυγούστου, ο Ουρανός σας ξυπνά με άγριες διαθέσεις! Ένα ρίσκο είναι στις επιθυμίες σας, πάνε τα μαδιά! Σπατάλες.. το χούι σας..!

Παρθένος
Φέτος κάνει τη διαφορά η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, μιας που ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, όπως και να έχει! Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, είναι ο λόγος που ακόμα και μια παλιά σας αγάπη μπορεί να σας θυμηθεί και να μπουκάρει μέσα στη ζωή σας σαν κομήτης! Όλα αυτά μέχρι τα μέσα του Αυγούστου, γιατί μετά έχει αλλαγές το σύμπαν. Είναι μια περίοδος που θα πράξετε όπως επιθυμείτε, ίσως να πατήσετε και πόδι, ο σκοπός είναι η προσωπική σας ικανοποίηση. Στο πρόγραμμα είναι τα ερωτικά καβγαδάκια, οι ζήλειες, τα πείσματα και οι εγωισμοί! Άρης, Δίας και Κρόνος «κλέβουν» τον σύντροφό σας, προκύπτουν διάφορα παράξενα από τις 19/08 και μετά! Κλείνεστε στο καβούκι σας, πάνε οι συναισθηματισμοί, οι αγάπες και τα λουλούδια. Κάποια ίσως να αποφασίσετε για ένα αντίο, όμως δε θα είναι εύκολη υπόθεση..

Ζυγός
«Καταστροφή» η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου! Μπορεί και όχι βέβαια, πάντως δεν είναι και τόσο ερωτική η περίοδος αυτή! Αύγουστος σημαίνει διακοπές καλοκαιρινές, δηλαδή η χαλάρωση στο απόλυτο, φέτος δεν έχει πολλά σούρτα-φέρτα. Προτιμάτε το κρεβατάκι σας, τον καναπέ, τις ατελείωτες ώρες στην παραλία, μη σας πουν για ποτά και ξενύχτια, γκρινιάζετε στο άψε σβήσε. Το σενάριο τύπου πιο καλή η μοναξιά παίζει πολύ κυρίως από τις 14/08 και μετά, Άρης, Δίας και Κρόνος, σας χαλούν τα πλάνα, δε νομίζω να ακολουθήσετε την παρέα, αν δε σας αρέσει το concept. Κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε διατροφή, που σημαίνει τέρμα οι λιχουδιές, τέρμα τα ταβερνάκια και τα gourmet! Συμμαζεύεστε μέρες που οι άλλοι ξεσαλώνουν. Τέλη του μήνα ξεμυαλίζεστε και τραβάτε τη δική σας ρότα! Έρωτας λέει;

Σκορπιός
Φέτος είπαμε δεν έχει διακοπές, το σύμπαν φρόντισε για αυτό, με κάθε τρόπο! Βέβαια δεν το βάζετε τόσο εύκολα κάτω, ακόμα και στο σπιτάκι σας να είστε, περνάτε πολύ καλά, παρέα με φίλους και γνωστούς. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, σας κοινωνικοποιεί, σας ξεπορτίζει, είστε συνέχεια με κόσμο, κάνετε απίστευτες συζητήσεις, μαθαίνετε τα νέα πρώτοι από όλους! Οτιδήποτε και αν συμβεί, σε εσάς προσωπικά, φροντίστε να το αντιμετωπίσετε μονάχοι σας. Δε χρειάζεται να γνωρίζουν με λεπτομέρειες το τι τραβάτε. Άρης, Κρόνος και Δίας, είναι ο λόγος που θα σας κουνήσουν το δάχτυλο για τις επιλογές σας, γεγονός που δε θα το αφήσετε να περάσει έτσι! Τέλη Αυγούστου η Αφροδίτη και ο Ουρανός, μπορεί να φέρουν ένα δυνατό φλερτ, που θα κρατήσει μεν λίγο, αλλά θα σας ξυπνήσει το πάθος κτλ. κτλ.!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από την Παρθένο στρέφει όλη σας την προσοχή στη δουλειά! Πάνω από όλα η καριέρα σας και μετά όλα τα άλλα, γεγονός που δεν αρέσει και τόσο στην παρέα σας, ή ακόμα πιο πολύ στον σύντροφό σας. Αποκτάτε το ύφος της Αφροδίτης, γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, ίσως και τέρμα παράλογοι ακόμα και αν διακοπάρετε. Ζητάτε το ένα και το άλλο, ενώ δεν έχετε τη διάθεση να ανταποδώσετε. Οι ημέρες του Αυγούστου ναι μεν είναι αφιερωμένες στη χαλάρωση, όμως θέματα επαγγελματικά σας στρεσάρουν και σας κυνηγούν και δε σας αφήνουν να ξενοιάσετε και τόσο. Άρης, Κρόνος και Δίας, κρύβονται πίσω από αυτό, συνεπώς αφού δεν μπορείτε να το αποφύγετε, συνεργαστείτε προκειμένου να ζητήστε πιο εύκολα μια αύξηση μεθαύριο! Μπορεί να σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια προς τα τέλη του μήνα, να κρατάτε μικρό καλάθι.. Κάποιος ψεύδεται.. 

Αιγόκερως
Υπέρ σας είναι η Αφροδίτη από την Παρθένο, ταιριάζουν τα χνώτα σας, συνεπώς τις ημέρες του Αυγούστου θα τα ρίξετε όλα στον κόκορα και ότι θέλει ας βρέξει. Κλείνετε τους διακόπτες προκειμένου να ξεκουραστεί το μυαλό σας κυρίως, πόσες πληροφορίες να αντέξετε και εσείς τα έρημα; Η Αφροδίτη θέλει πολύ να ξεχάσετε, να ξεχαστείτε, ακόμα και να σας ξεχάσουν, πώς αλλιώς θα ηρεμήσετε; Βέβαια, με ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, δε θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και τα καβγαδάκια, κυρίως στο χώρο της εργασίας σας. Σας βρίσκουν και σας ενοχλούν όπου και αν βρίσκεστε. Άρης, Κρόνος και Δίας, «κλέβουν» κάθε ερωτικό στοιχείο, κανείς δε σας προσέχει, δε νοιάζεται για εσάς, μέσα στο παράπονο σας βρίσκω. Προφανώς το ύφος σας δεν επιτρέπει αγάπες και λουλούδια. Τέλη του μήνα, επιστρέφουν οι "Μάο-Μάο".. και ότι του φανεί του λωλό Στεφανή. Εκτός εαυτού.. ως συνήθως! 

Υδροχόος
Για ακόμα μια φορά, από τις σπάνιες μάλιστα, θα νιώσετε έντονα την επιθυμία, να βρείτε έναν σύντροφο ζωής! Να αράξετε σε ένα λιμάνι. Αυτά σας κάνει η Αφροδίτη από την Παρθένο. Και ενώ βρίσκεστε σε καλό δρόμο, Άρης, Κρόνος και Δίας, σας λοξοδρομούν, δηλαδή ποιοι έρωτες, εδώ έχετε μια καριέρα να φροντίσετε! Οι μέρες του Αυγούστου, σας βρίσκουν ανήσυχους για το μέλλον σας, τώρα είναι η περίοδος η σωστή, να οργανωθείτε και να αποφασίσετε για το τι θα κάνετε μεθαύριο. Τίποτα δεν πρέπει να μείνει στην τύχη του. Και ενώ όλοι είναι χαλαροί και προτιμούν τις ανάλαφρες τις συζητήσεις, εσείς κακό σπυρί, δεν αφήνετε τους συνεργάτες σας να πάρουν ανάσα. Το ύφος σας να προσέξετε, γιατί δε γίνεται πάντα να είστε οι κακοί της παρέας. Τέλη Αυγούστου ο Ουρανός, ανατρέπει το σκηνικό, κάποια ύπαρξη σας ξεμυαλίζει ερωτικά.. Απολαύστε θα τελειώσει σύντομα!

Ιχθύες
Έκπληξη η Αφροδίτη από την Παρθένο, των άκρων το φετινό καλοκαίρι από συναισθηματικής άποψης! Κάποιοι βρίσκετε σύντροφο ζωής, είναι ένα πρόσωπο που το γνωρίζετε ήδη, ο έρωτας δουλεύει υπόγεια και χτυπά στο ψαχνό, στο άσχετο. Το σενάριο να κάνετε μια πρόταση γάμου είναι πολύ μεγάλο, τέρμα extreme, θα δείξει βέβαια, γιατί από τις 19/08 και μετά Κρόνος, Δίας και Άρης, στραβώνουν κάπως το κλίμα. Ή που φορτώνεστε ξαφνικά με διάφορες ευθύνες και ξεφεύγετε από το ρομαντικό το mood, ή διαπιστώνετε πως δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Το να το τερματίσετε και να τραβήξετε ξεχωριστούς δρόμους, είναι μέσα στα πλάνα του σύμπαντος και αυτό. Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας, τέλη του μήνα, φανερώνουν συναισθήματα που κρύβετε και καταπιέζετε καιρό τώρα. Ο έρωτας καλά κρατεί!

magicfariel

Φωτογραφία από Rolanda από το Pixabay