Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Πλουτώνια «Αιγοκερίσια» Μοναξιά .. by MagicF’Ariel!

Είναι η εποχή που ζούμε! 

Χριστούγεννα του 2008, ο Πλούτωνας επισκέφτηκε το ζώδιο του Αιγόκερου! Όσοι γνωρίζαμε κάτι λίγα για το σύμπαν, έπρεπε να το φανταστούμε! 





Στην πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου, έφτασε ένα δώρο. Είχε περιτύλιγμα σκοτεινό, μα η κορδέλα τόσο κόκκινη, τόσο φωτεινή, θέλαμε πολύ, μέσα τι είχε να δούμε! Ανοίξαμε το δώρο με απίστευτο ενθουσιασμό, μα αυτό που είδαμε μέσα, είχε ένα τίποτα, το απόλυτο κενό!

Κάποιος μας έκανε πλάκα, ένα κακόγουστο αστείο, αφήσαμε το δώρο ανοιχτό, το προσπεράσαμε, πήγαμε στο επόμενο, τότε ήμασταν εμείς οι δυο! 

Ο Πλούτωνας, ο Θεός του Σκότους! Του θανάτου, του Κάτω Κόσμου! Σα παιδί δε πρόλαβε να γνωρίσει καμία οικογενειακή θαλπωρή! Σε μια μάχη βρέθηκε ένα πρωί, με έπαθλο μια αόρατη ζωή, φουλ στα πλούτη για εκείνον, φουλ στη λύπη για τον γύρω κοσμάκι που ήταν εκεί! 

Ο Αιγόκερως σα χαρακτήρας, είναι απίστευτα κλειστός, συναισθήματα δείχνει πως δεν έχει, είναι τέρμα για πάρτη του, πολύ μοναχικός! Στον έρωτα εύκολα δε πιστεύει, αποζητά πράξεις πολλές, φιλίες δείχνει πως κάμποσες έχει, όμως νιώθει πιο άνετος, όταν είναι μόνος, όταν είναι αυτός και πάλι αυτός!

Ένα δώρο από το σύμπαν, απόλυτο και καθοριστικό, που φέρνει το σκοτάδι στις ζωές μας, που αποκαλύπτει όλες τις πτυχές μας, που το «Εγώ» μας γίνεται επικίνδυνα δυνατό!

Πόσο έχουν αλλάξει οι ζωές μας από το 2008, 
πόσοι φίλοι εξαφανίστηκαν δε μείναμε ούτε εμείς οι δυο!
Αμέτρητες αγάπες έγιναν στάχτη, 
τα όνειρα ποδοπατήθηκαν
βρήκαμε την ευκαιρία να αμφισβητήσουμε την αληθινή Αγάπη!

Πόσα Σε Αγαπώ, έγιναν δε θέλω να σε ξανά δω;
Πόσα φιλιά, έγιναν δε θα με φιλήσεις ξανά;

Απομακρυνθήκαμε, η επιθυμία του Αιγόκερου,
το διαγώνισμα του Πλούτωνα!

Κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει μπροστά στην Αληθινή την Αγάπη!

Μα όλο αυτό δεν είναι ερωτικό,
αφορά όλες τις σχέσεις, μερικές κουβέντες, ένα χαμόγελο,
ακόμα το βρίσκω πολύ ρομαντικό!

Επικοινωνία στο δρόμο,
επαφή ευχάριστη στα μπαρ,
να δυο τρεις λεξούλες είναι μόνο
μίλα όμορφα, φέρσου νορμάλ! 

Πέρασαν τα χρόνια, ο Πλούτωνας, βρήκε τρόπους να πετσοκόψει όλες τις όμορφες στιγμές..
Να ξεχαστούν τα γλυκά χαμόγελα να μην υπάρξουν άλλες ανεμελιές!

Μοναξιά το δώρο του Πλούτωνα,
μας αξίζει και με το παραπάνω!

Μετά από τόσα χρόνια, διανύουμε το 15 έτος που ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει κυριολεκτικά κουμάντο! Αυτό μου βγάζει, με εμπνέει, νιώθω κάθε λέξη που γράφω! Μέσα σε τόσα χρόνια, έχουν αλλάξει κατά πολύ οι σχέσεις! Άνθρωποι ήρθαν και έφυγαν, κάποιους τους διώξαμε, από κάπου τρέξαμε μακριά, πολύ κίνηση, με μηδέν αποτέλεσμα! Η Πλουτώνια μοναξιά μας έχει κυριεύσει, για τα καλά! Ζούμε το Σ’Αγαπώ μέσα από σίριαλ, γιατί είναι πιο εύκολο έτσι.. Στα όνειρα υπάρχει πάντα ένα happy end! Στην πραγματικότητα, ούτε ένα καλημέρα! Σκληρές, ψυχρές συμπεριφορές, δεν επιτρέπουν να προχωρήσεις παραπέρα, σου ρίχνουν άκυρο στη πρώτη γλύκα! Πλουτώνια συναισθήματα! Προτιμώ να σε φαντάζομαι, παρά να σε αγγίζω! Πλουτώνιες παραισθήσεις.. Αντί να νιώθουμε αγάπη, νιώθουμε θυμό! Απογοήτευση! Μοναξιά! Εμείς το επιλέξαμε! Όταν ανοίξαμε εκείνο το δώρο! 

Ο Αιγόκερως δεν επιτρέπει ηττοπάθειες!
Το «Εγώ» είναι ο νικητής!

Μα.. το «Εμείς»;

Απόδειξέ το!

magicfariel 🟇

Φωτογραφία από Muhammad Sufyan Ali από το Pixabay