Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 26/12/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από αμέτρητες ώρες, κατάφερα να τελειώσω τα ζωδιάκια.. γιατί απλά είμαι ντεφορμέ χαχα! Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω, να πάω να χωθώ ξανά στο κρεβατάκι μου, να χουχουλιάσω, αλλά μου είπα έλεος, τελείωνε!!! 







Δόξα να έχει φάγαμε πολύ εχθές, ήπιαμε και το κρασάκι μας σε πολύ νορμάλ ποσότητα, ποιος ο λόγος να ξεφύγουμε ενός οικίας;;; Μη τρελαθούμε κιόλας! 
Αυτό που με ξετρελαίνει κάθε χρόνο είναι οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες! Φέτος έχει τόσες πολλές, που πραγματικά δε ξέρω πιο κανάλι να διαλέξω.! Απόψε έχει Νάρνια.. το πρώτο που το κοριτσάκι ανακαλύπτει τη μαγική ντουλάπα!!! Λατρεύω τη κάθε στιγμή, είναι μια υπέροχη ταινία! Και κάπως έτσι, ζω το παραμύθι των Χριστουγέννων, κλαίω, γελάω, αγαπάω, θυμώνω, αλλά στο τέλος, ο Άγιος Βασίλης, τα φτιάχνει όλα έτσι όπως πρέπει να είναι.. ΜΑΓΙΚΑ!

Και φτάσαμε μεσημέρι, έξω έχει μαζέψει συννεφάκια, σε λίγο έχει ξανά μαμ και μετά ξανά νάνι.. γιατί έτσι αρέσει στα μωρά.. και στα ξωτικά!

φιλάκια.. 


Κριός 
Είναι από εκείνες τις ημέρες που περνάτε τις φιλίες σας από κόσκινο! Ποιοι σας αγαπούν και σας εκτιμούν για αυτό που είστε. Ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα σας από συμφέρον. Ποιοι μένουν και ποιοι πρέπει να φύγουν, γιατί οι σχέσεις σας πρέπει να είναι αμοιβαίες. Όπως προσφέρεστε εσείς, έτσι πρέπει να προσφέρονται και οι άλλοι! Κακώς κάνετε τέτοιες σκέψεις, γιατί κατά βάθος γνωρίζετε την αλήθεια, οπότε μια απόφαση είναι όλα! Μπορεί ξαφνικά να δείτε λεφτά στο τραπεζικό σας τον λογαριασμό! Δωράκι μαγικό! 

Ταύρος
Σήμερα παίζει να σας ζητήσουν τα απίστευτα, τύπου να βοηθήσετε σε διάφορα ζητήματα σπιτιού, ίσως να είναι φασίνα το θέμα, να συμμαζέψετε, να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, οπότε δίχως γκρίνιες δώστε ένα χέρι βοηθείας! Από την άλλη είναι μια μέρα που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, από ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν! Ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω, κάνουν τα μαγικά τους, συμβάλουν στο επικοινωνιακό το κομμάτι, οπότε μη διστάσετε να στείλετε μηνύματα αγάπης! Λίγα λόγια και καλά!

Δίδυμος 
Έχω την εντύπωση πως ξυπνάτε με μια μελαγχολία, τύπου ποιοί είστε και πού πάτε στη ζωή αυτή! Καλά δεν είναι μέρες για να σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας, άλλο να ονειρεύεστε το μέλλον σας και άλλο να το βομβαρδίζετε με αρνητικές σκέψεις! Πώς γίνεται να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σας και να μην έχετε φράγκο; Δεν είστε οι μόνοι, όμως δε πρέπει να μετανιώνετε, εμπειρίες ζωής λέγεται αυτό! Αν σας οφείλουν χρήματα τα ζητάτε, είστε απόλυτοι και στη τελική δε θα κάνουν άλλοι γιορτές στις πλάτες τις δικές σας! 

Καρκίνος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας! Να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε σε βάθος! Ωχ αμάν, γιατί αν έχετε σκοπό να αποκαλύψετε όλα τα παραπονάκια σας, όσο γλυκό και αν είναι το ύφος σας, αυτό λέγεται μουρμούρα! Να κάνετε χαρωπές και αισιόδοξες συζητήσεις, που αφορούν κυρίως το μέλλον σας! Ότι έγινε-έγινε, δε χρειάζεται να το πάρετε από την αρχή το θέμα. Και στη τελική όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή αυτή! Χουχουλιάστε, νιαουρίστε, αγαπήστε, αλλά μη γκρινιάξετε με τίποτα όμως!

Λέων
Κάτι συμβαίνει στη δουλειά σας και είστε ιδιαίτερα αναστατωμένοι! Ναι μεν Σάββατο, ναι μεν μέρες γιορτινές, όμως διάφορα γεγονότα σας αποσπούν τη προσοχή και σας βασανίζουν επίσης! Φέτος είναι αλλιώς τα πράγματα, οπότε καλό είναι να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία! Μην είστε απαιτητικοί, ενώ είναι όλα ρευστά! Σας τη χαλούν τη ζαχαρένια σας, ίσως και για καλό σκοπό! Να είστε ψύχραιμοι πάνω από όλα και δε τρέχει και τίποτα, αν χρειαστεί να δουλέψετε και λίγο παραπάνω!

Παρθένος
Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε ιδιαιτέρως! Το να καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας, δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά το να ξεκινήσετε τις επισκέψεις από εδώ και εκεί, είναι! Βάζετε νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται, οπότε το μυαλό σας είναι λίγο αχταρμάς! Αφήστε τα πράγματα να έρθουν και λίγο από μόνα τους, μη ζορίζετε καταστάσεις και στη τελική κάποιος λόγος υπάρχει για αυτά που σας συμβαίνουν! Χαρωπή δε θα την έλεγα τη διάθεσή σας, ανεξάρτητα από το χαμόγελό σας!

Ζυγός
Ναι μεν είναι μέρες οικογενειακές, όμως σήμερα καλύτερα να μείνετε στο σπιτάκι σας, στη ζεστασιά σας, με τον σύντροφό σας, με λίγους και καλούς! Ωραία σκέψη είναι να τεμπελιάσετε, από καναπέ σε κρεβάτι και πάει λέγοντας γιατί χρειάζεστε ξεκούραση και χρόνο για τον εαυτό σας. Μπορείτε με ωραίο τρόπο να αρνηθείτε προτάσεις που θα σας κάνουν, το να βλέπετε τα ίδια πρόσωπα σε διαφορετικά σπίτι κάθε μέρα δεν έχει κάποια έννοια! Κάτι θα σκαρφιστεί το δαιμόνιο μυαλό σας. Έχει τόσες ρομαντικές ταινίες..!

Σκορπιός 
Αν έχετε τις κλειστές σας και δε σηκώνετε τα τηλέφωνα, τότε μπορεί το κουδούνι του σπιτιού σας να χτυπάει σα δαιμονισμένο, αφού κάποιοι σας αγαπούν και σας θέλουν κοντά τους! Οπότε συμμαζέψτε λιγάκι το σπίτι σας, μη σας βρουν μέσα στον κακό το χαμό! Δε σας αφήνουν σε ησυχία, μια οι συγγενείς, μια τα φιλαράκια σας, ένας χαμούλης γίνεται, γκρινιάζετε από μέσα σας, σας ξεφεύγουν και κουβέντες, όμως κάντε τη καρδιά σας πέτρα και απολαύστε τη στιγμή! Είναι ωραίο να υπάρχουν όμορφες παρουσίες δίπλα σας..!

Τοξότης 
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στο χρήμα, αλλιώς τα υπολογίζατε, αλλιώς σας έχουν έρθει, σε κάθε περίπτωση πρέπει να συμμαζευτείτε και να οργανωθείτε εκ νέου! Μια κουβέντα είναι αυτό, στη πράξη πάντα δυσκολεύει το πράγμα, όμως αξίζει τη προσπάθεια! Ονειρεύεστε αρκετοί έναν κρυμμένο θησαυρό, έχει και τόσα παραμύθια η τηλεόραση, μια χαρά σας βρίσκω! Στη πραγματικότητα όμως, εμείς φτιάχνουμε τους θησαυρούς, οπότε βρείτε τρόπους να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, σε άλλο επίπεδο! Ψαχτείτε πιο πολύ!

Αιγόκερως
Είναι μια πολύ ωραία ημέρα, για να ευχηθείτε με κάθε τρόπο, στους φίλους σας, τους γνωστούς σας, τους συγγενείς σας, δημόσιες χριστουγεννιάτικες σχέσεις! Έχετε και τη διάθεση για πολύ κουβέντα, γιατί όχι; Κάτι σας έχει μπει στο μυαλό, δύσκολο πολύ, επιμένει ως σκέψη, οπότε είστε έτοιμοι για όλα; Ο τολμών νικά και το ρίσκο σας αρέσει, τι είχατε και τι χάσατε. Καλά μη λέτε τα σχέδιά σας από εδώ και από εκεί, γιατί δε θέλει και πολύ να σας τα ματιάσουν.. ! Περί ανέμων και υδάτων και κουτσομπολιό στου φουλ!

Υδροχόος
Σήμερα δε γλυτώνετε με τίποτα τα οικογενειακά σουαρέ! Πρέπει να πάτε οπωσδήποτε! Είμαι σίγουρη πως γκρινιάζετε από νωρίς το πρωί, τύπου πώς μπλέξατε έτσι, αλλά το κάνετε χειρότερο. Υπάρχουν και αυτά μέσα στη ζωή! Πάρτε το απόφαση, πως θα συναντήσετε τους πάντες, πως θα χρειαστεί να αναπτύξετε συζητήσεις πολύ ανιαρές, πως θα νιώσετε ένα δέσιμο τρελό.. εντάξει θα δραπετεύσετε αόρατα, όπως κάνετε πάντα! Αν επιθυμείτε να ανταμώσετε μια ύπαρξη πιο ιδιαίτερη.. απλά ζητήστε το και θα γίνει!

Ιχθύες
Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά σήμερα, δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως έχετε πολύ καλή διάθεση! Μου φαίνεται το παιδί που κρύβετε μέσα σας κάνει κουμάντο, οπότε οι σκανταλιές αμέτρητες που σίγουρα θα ενοχλήσουν διάφορες ψυχές τριγύρω! Ωραία ημέρα για δημόσιες σχέσεις! Ανακαλύψτε τρόπους, να ανακατευτείτε με τον κόσμο, έστω και μέσω των social media, επικοινωνήστε άφοβα, μοιραστείτε συναισθήματα και ευαισθησίες! Μην είστε απόλυτοι, υπάρχουν απίστευτες λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα!

magicfariel

Φωτογραφία από David Moraga από το Pixabay