Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 30/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σύμπαν άφησε το καλύτερο για το τέλος, όμως
επιφυλάσσομαι, γιατί όπου κρύβεται ο Ποσειδώνας από πίσω, έχουμε δράματα και κλάματα, αλλά ευτυχώς δε φτάσαμε ακόμα εκεί!

Σήμερα είναι μια φανταστική ημέρα, ονειρεμένη επίσης, παντού υπάρχουν μαγικές χρυσόσκονες, καρδούλες και ω ναι ο Έρωτας, ο φτερωτός ο Άγγελος, φρόντισε να ρίξει τα βέλη του μες στη νύχτα, συνεχίζει και τώρα το πρωί, οπότε έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές!


Έχω μια φλόγα μέσα στη καρδιά, είναι μια θεσπέσια άποψη, που κρύβει πολύ έρωτα, πολύ πάθος, πολύ συναίσθημα, που παροτρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες ψυχές, να εκφραστούν και να κάνουν εκείνο το πρώτο βήμα! Ανοίξτε τα κινητά, το messenger, το viber, ότι έχετε και δεν έχετε, γιατί όταν φτάσει το μήνυμα εκείνο το ερωτικό, να το πάρετε χαμπάρι, να ξετρελαθείτε από χαρά, να χάσετε τη λογική και να ακολουθήσετε τη τρελοκαμπέρο τη καρδιά!

Να το τραγουδήσουμε κιόλας;;;

«..Έχω απόψε ραντεβού.. Ραντεβού με εσένα..!» ❤

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ μυστήρια μέρα μόλις σας ξημέρωσε, τα μαντάτα τρέχουν και κρύβουν αμέτρητα ψεματάκια με σκοπό να σας πικάρουν! Μη δώσετε σημασία καμιά! Από την άλλη ένα ερωτικό θέμα σας ταξιδεύει το μυαλό, κάνει τη καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα, σήμερα παίζει να αποζητήσετε στιγμές γεμάτες από απόλαυση και πάθος! Όπως και να έχει λειτουργείτε συναισθηματικά και αν το πάθος είναι ένα λάθος και τι πειράζει;;; Μη σας πάρει χαμπάρι κανείς.. έτσι;;;

Ταύρος
Είστε πολύ γοητευτικοί και σέξι τις μέρες αυτές και σας φλερτάρουν διάφορες ψυχές και αυτό φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεσή σας! Μια γλυκιά αναστάτωση σίγουρα θα τη νιώσετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, αφού ο Ερμής μοιράζει ελπίδα κυρίως στον ερωτικό τομέα, τώρα τι ισχύει στη πραγματικότητα θα το ανακαλύψετε λίγο αργότερα! Ιδανική ημέρα για ένα ερωτικό ραντεβουδάκι, για γλυκόλογα, για αγάπες και λουλούδια! Και να μη συμβεί όλο αυτό, ονειρευτείτε το!

Δίδυμος
Σήμερα ανεβαίνετε στο ροζ το συννεφάκι και βολτάρετε σε άλλη γη και άλλα μέρη! Ο Ποσειδώνας έχει τη τιμητική του, σας μαγεύει ένα πράμα, οπότε επιτρέπεται και εσείς να χαλαρώσετε και να ταξιδέψετε νοερά, όπου επιθυμεί η καρδούλα σας! Κρατήστε μικρό καλάθι σε νέα που φτάνουν στα αυτιά σας, ωραία τα παραμυθάκια, χαμογελάστε και αφήστε τα να πέσουν στο πάτωμα! Ιδανική ημέρα για μια ερωτική συνάντηση, που δε πρέπει ποτέ, κανείς να μάθει για αυτή!

Καρκίνος
Γλυκά μου, φροντίστε σήμερα να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε τα αρώματά σας, να είστε έξτρα γοητευτικοί και σέξι, γιατί παίζει να προκύψουν συναντήσεις πολύ μοιραίες! Είτε είναι επαγγελματικές, είτε ερωτικές, ξεσηκώνεστε για περιπέτειες και πονηρά χαμόγελα! Το φλερτ επιτρέπεται σε κάθε περίπτωση, έχουμε πει είναι ψυχοθεραπευτικό! Μέχρι εκεί όμως για τις δεσμευμένες τις ψυχές! Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά, δημιουργήστε κάτι το ανεπανάληπτο!

Λέων
Κάτι σας ενθουσιάζει τόσο πολύ, που είστε έτοιμοι όχι απλά να κάνετε ένα party, αλλά να σηκώσετε τους πάντες στον αέρα και να χορέψετε τσάμικο! Χαρείτε αν το λέει η ψυχούλα σας, όμως μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια, γιατί μετά που θα φεύγει το συννεφάκι της χαράς, θα σας ζητούν διάφορα και θα εκνευριστείτε βεβαίως-βεβαίως! Κάποιο πρόσωπο σας βλέπει λίγο διαφορετικά, κινείται στο χώρο σας, σας φλερτάρει και αποζητά πονηρά χαμόγελα.. Φρόνιμα!

Παρθένος
Σήμερα κλείστε τα αυτιά σας, μη πιστέψετε λέξη από ότι σας πουν! Εσκεμμένα μπορεί να θελήσουν να σας πικάρουν, για αυτό και εσείς στη τρελίτσα και δρόμο! Αφήστε για λίγο τις δουλειές σας στην άκρη και ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Ιδανική ημέρα για να πείτε εκείνο το Σ’αγαπώ, για να αφεθείτε στα μαγικά χέρια του συντρόφου σας! Διαπιστώνετε επίσης αρκετοί πως έχετε βρει τον έρωτα της ζωής σας! Καλά να περάσετε!

Ζυγός
Ως γνωστόν είστε ατακτούληδες από τη φύση σας, οπότε το σύμπαν για σήμερα αποφάσισε να σας ανάψει φωτιές, όμορφες, ρομαντικές και άκρως ερωτικές! Και μιας που ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα, να προσμένετε ένα λουλούδι στο γραφείο σας, ένα ερωτικό μηνυματάκι, ματιές που σας κάνουν να φλέγεστε κανονικά! Φρόνιμα και πάλι φρόνιμα, αλλά τα απαγορευμένα σας αρέσουν περισσότερο! Οτιδήποτε και αν σας πουν, μη πιστέψετε και τόσο. Απλά απολαύστε τη στιγμή..

Σκορπιός
Αν περιμένετε να σας πληρώσουν σήμερα, τότε να ξέρετε πως μπορεί να απογοητευτείτε από το νούμερο, αφού άλλα περιμένετε και άλλα θα έρθουν! Εντάξει δε χρειάζεται να κρεμάσετε μαύρες κουρτίνες, υπάρχει και το αύριο! Ένα πρόσωπο βρίσκεται μέσα στο μυαλό σας μόνιμα και σας έχει κάνει ξαφνικά να φλέγεστε για δυο μάτια, για δυο χείλη για ένα χάδι, πω πω τι σας βρήκε έτσι ξαφνικά! Το σύμπαν σας επιτρέπει να ζήσετε όμορφες στιγμές, για αυτό και εσείς εκμεταλλευτείτε τη στιγμή!

Τοξότης
Όλος ο κόσμος έχει μια άκρως ερωτική διάθεση, εκτός από εσάς! Απίστευτο και όμως αληθινό! Σήμερα λοιπόν με τη καλή σας τη καρδιά θα βρεθείτε όπου σας το ζητήσουν, θα ικανοποιήσετε χάρες χρωστούμενες, θα γίνετε τα πιο καλά παιδιά ever! Αφιερώνετε τη μέρα σε ανθρώπους που σας χρειάζονται, που σας χαλαρώνουν επίσης και που σας κάνουν να νιώθετε εκείνα τα αμοιβαία τα συναισθήματα! Μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια, φτάστε όπου μπορείτε και μετά αντίο!

Αιγόκερως
Κάτι θα συμβεί σήμερα, παίζει να λάβετε ένα μήνυμα πολύ περίεργο, άκρως ερωτικό και να χάσετε τα μυαλά σας κανονικά! Και επειδή θα βρίσκεστε στην εργασία σας, καλά θα κάνετε να τα παρατήσετε όλα και να κάνετε μια βόλτα στο τετράγωνο μπας και συνέλθετε! Μια ψυχή έρχεται ολοταχώς κατά επάνω σας, σας ποθεί και σας το δείχνει με κάθε τρόπο! Παίζει με το μυαλό σας, με τη ψυχή σας και νιώθετε την ανάγκη να ερωτοτροπήστε μέχρι τελικής πτώσης! Το χάνουμε το κορμί..!

Υδροχόος
Αφήστε για λίγο τις δουλειές σας στην άκρη, δεν είναι καλή ημέρα για να κλείστε νέες συμφωνίες, ούτε για να ζητήσετε τα λεφτά σας! Μην επιμένετε, θα χαλαστείτε και ποιος σας ακούει μετά! Ο έρωτας δε ξέρω τι κάνει με τη περίπτωση τη δική σας, μια έρχεται και τον διώχνετε μακριά, μια σας λέει καλημέρα και σας γαργαλάει το μυαλό, σίγουρα αποζητάτε όμορφες στιγμές, η αγάπη όσο να’ναι σας αρέσει πολύ! Αφεθείτε στη μαγεία του σύμπαντος και η καρδιά σας θα σας οδηγήσει στο σωστό το μέρος!

Ιχθύες
Περιμένετε πολλά και διάφορα από τους άλλους τις μέρες αυτές, έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες, να όμως που σήμερα οι απαντήσεις που θα λάβετε, δε θα σας αρέσουν και τόσο! Καλά μη μου πάθετε εκνευρισμό, απλά το σύμπαν προωθεί τους μεγάλους τους έρωτες, σε εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές! Πείτε όχι στη ψυχασθένεια που σας πιάνει όταν δε προχωρούν τα σχέδιά σας, όμως πείτε ναι σε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από yhiae ahmad από το Pixabay