Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24/11/2018 & το μαγικό Φεγγάρι στους Διδύμους, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί να εξαφανίστηκα, αλλά σκέφτηκα αφού το Φεγγάρι κρατάει τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, why not?
Άλλωστε ποιος έχει συνέλθει από χθες;;; Από το μεσημέρι και μετά, ξεκίνησαν τα πανηγύρια! Μη μου πείτε πως δεν έπεσε κάτι μυστήρια ενοχλητικό στην αντίληψή σας;;;;

Το Φεγγάρι που έγινε στους Διδύμους, είναι χαρωπό κατά βάθος, ξεσηκωτικό και πολύ παιχνιδιάρικο! Εννοείται πως τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, ας πούμε πως έχετε τη τιμητική σας τις μέρες αυτές!
Ναι μεν νιώθετε μια υπερένταση, ίσως όμως από την υπερβολική αισιοδοξία που σας έχει κυριεύσει κανονικά! Τάσεις φυγής, ταξιδιάρικες οι επιθυμίες, έχετε ανάγκη να πάρετε τον αέρα σας! Όποιος έχει τη δυνατότητα δε βρίσκω τον λόγο να περιμένει! Όποιος δεν την έχει ας οργανωθεί καταλλήλως λοιπόν! Ω ναι έχει και μπόλικο φλερτ στο μενού.. πρέπει να παίξουν τα ματάκια σας, να χαμογελάσετε πονηρά, αλλιώς πιο το νόημα της ζωής.. σωστά;;;

Οι λοιποί τρωγόμαστε με τα ρούχα μας, υπάρχει μια χαοτική διάθεση στον αέρα, όσα πάνε και όσα έρθουν γιατί καθώς λέμε εμείς οι πιο μεγάλοι.. «στη βράση κολλάει το σίδερο»..μετά;; έχε γεια..!!!

πολλά φιλάκια..


Κριός
Έχω την εντύπωση πως αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Σας συμβαίνουν πολλά και διάφορα σε προσωπικό επίπεδο, τα συναισθήματα ένας αχταρμάς σωστός και το Φεγγάρι το χθεσινό, φρόντισε το φόντο να είναι έντονο και σκοτεινό, γιατί κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής! Το μήνυμα είναι πως οτιδήποτε και αν σας συμβαίνει, δε χρειάζεται να το γνωρίζει ο ένας και ο άλλος με κάθε λεπτομέρεια! Μη δείχνετε τις αδυναμίες σας, γιατί συνήθως όλο και σε κάποιο πρόσωπο θα φανούν χρήσιμες μεθαύριο! Το νου σας σήμερα, γιατί μια διάθεση για καυγά την έχετε! Δαγκώνετε ένα πράγμα!

Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει στο σενάριο, πως υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά! Τραγικό αυτό, συγκλονιστικό επίσης, το Φεγγάρι το χθεσινό, έχει σκοπό να σας αποκαλύψει κάποια πρόσωπα, για να μη πέσετε στη παγίδα και κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Οτιδήποτε και αν προκύψει, φροντίστε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας, να μη μάθει κανείς το τι σας συμβαίνει και στη τελική, δεν αφορούν κανέναν οι μάχες που δίνετε! Τσακώνεστε για το χρήμα, παρόλα αυτά! Σήμερα κρατήστε χαμηλό προφίλ! Προκαλέστε λίγο μυστήριο ντε..!

Δίδυμος
Μπορεί τα συναισθήματά σας να είναι έντονα, μπορεί να νιώθετε έτσι μια ανησυχία, δεν είναι τίποτα, το Φεγγάρι που επηρεάζει μαγικά το ζώδιό σας! Από τα πιο χαρμόσυνα αστρολογικά συμβάντα, αφού η διάθεσή σας είναι χαρωπή, νιώθετε μια απίστευτη αισιοδοξία, μες στη τρελή τη χαρά! Τις μέρες αυτές θα πάρετε αρκετές αποφάσεις, για το πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα, παίζει να γίνετε υπερβολικοί, όμως καλύτερα να έχετε όνειρα και νέους στόχους, παρά το τίποτα! Λάου-λάου οι αλλαγές, μη τα θέλετε όλα μαζί! Σήμερα τα μαντάτα είναι πολύ ευχάριστα! Υπάρχει ελπίδα!

Καρκίνος
Κάνετε απίστευτες προσπάθειες για να κατανοήσετε το τι συμβαίνει γύρω σας, όμως βλέπετε και ακούτε πράγματα, τα οποία σας τρελαίνουν και σίγουρα το Φεγγάρι το χθεσινό, φέρνει μοναξιές με σκοπό βέβαια, να σας αφήσουν ήσυχους, μπας και ηρεμήσουν οι σκέψεις σας! Αρκετές φορές θα νιώσετε αυτό που λέμε, «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», όμως σας θυμίζω πως όλα θέμα επιλογών είναι! Σήμερα καλά θα κάνετε να προσπεράσετε το «εγώ» σας και να συμπαρασταθείτε σε εκείνους που σας έχουν ανάγκη! Οι καλές πράξεις φέρνουν όμορφα συναισθήματα!

Λέων
Πω πω μέσα στο παράπονο είστε και στη γκρίνια! Το Φεγγάρι το χθεσινό φρόντισε να σας θυμίσει πολλά και διάφορα. Τα βάζετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, με τους φίλους σας, με την οικογένειά σας. Νιώθετε πως εκείνοι φταίνε για όλα τα κακά που σας έχουν βρει το τελευταίο τον καιρό! Μια ξαφνική επιθυμία τύπου να αλλάξετε το κοινωνικό σας το status θα την έχετε, όμως μην ονειρεύεστε παλάτια και μεταξωτές κορδέλες. Κάτι πιο στα μέτρα σας ίσως.. Σήμερα το μενού έχει εντάσεις, αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν, δε ξέρω αν θα βγάλετε άκρη, πάντως ένα ουφ θα το πείτε..!

Παρθένος
Το Φεγγάρι το χθεσινό πρέπει να σας έχει στείλει ολίγον αδιάβαστους! Υπερβολικοί ως συνήθως, βλέπετε πως πάλι μια από τα ίδια και ενώ αλλάξατε σελίδα, επαναστατήσατε, πήρατε τις αποφάσεις σας, επαναλαμβάνετε τα λάθη σας, με λίγα λόγια επιστρέφετε στον «τόπο του εγκλήματος»! Είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε τα ερωτικά σας, οι σκέψεις είναι ίδιες, το συναίσθημα επίσης! Σήμερα θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις απόψεις σας μέχρι εκεί που δε φτάνει και να υπενθυμίσετε τα όριά σας! Μη κάνετε πίσω ούτε λεπτό, γιατί μετά χάνεται το νόημα των αλλαγών!

Ζυγός
Και επειδή έχετε το φευγιό μέσα σας, ξαφνικά η επιθυμία για ένα ταξίδι κάπου μακριά θα γίνεται όλο και πιο έντονη όσο οι μέρες περνούν! Τέτοια σας κάνει το Φεγγάρι, σας βάζει βαλίτσα στο χέρι και δρόμο! Από την άλλη βέβαια τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα σας απασχολούν έντονα, οι επιθυμίες σας με τη πραγματικότητα συγκρούονται και κάπως έτσι αντί να είστε χαλαροί και να ονειρεύεστε ας πούμε τις Μπαχάμες, θα αγωνιάτε για το αν θα καταφέρετε να ξεφύγετε και να φτάσει η χάρη σας ως εκεί! Βάσανα που έχει ο κόσμος.. από σήμερα κιόλας οργανώστε τις δουλειές σας όσο καλύτερα γίνεται και όλα τα μαγικά μπορούν να συμβούν..

Σκορπιός
Χρυσά μου και εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το μπουμ που λέμε, γιατί νιώθετε πως αρκετοί νομίζουν πως είστε τράπεζα ας πούμε και όλο σας ζητάνε με απαιτητικό τρόπο μάλιστα, πολλά και διάφορα! Είτε έχετε, είτε όχι, τσεκάρετε κατά πόσο αξίζει να προσφέρετε και να βοηθήσετε και πατήστε φρένο εκεί που νιώθετε πως σας εκμεταλλεύονται! Εννοείται πως οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να χωρίστε τα τσανάκια σας! Το Φεγγάρι που λέτε σας ανοίγει τα μάτια, να δείτε την αλήθεια μπας και συνέλθετε από τον ύπνο τον βαθύ! Σήμερα προτιμήστε το κρεβατάκι σας, τις μοναξιές σας, ξεκουραστείτε γιατί πόσο πια;;;

Τοξότης
Τι να σας πω πρωινιάτικο;;; Λέτε να το αφήσουμε για κάποια άλλη φορά; Αστειεύομαι φυσικά, αλλά η αλήθεια είναι πως δε θέλω να σας απογοητεύσω μέρα που είναι! Το Φεγγάρι που έγινε χθες στους Διδύμους, φέρνει το χάος μέσα στη ζωή σας! Βέβαια συνωμοτεί με τον Δία και κάπου δε τα βρίσκουν και αυτό σας κάνει να χάσετε τη μπάλα μέσα από τα χέρια σας! Μήπως ο ποιητής εννοεί πως πρέπει να επανεξετάσετε διάφορες περιπτώσεις μπας και έχετε κάνει κάτι λάθος; Μήπως οι αποφάσεις που πήρατε δεν είναι ορθές; Αλλάζουν τα δεδομένα να το ξέρετε αυτό! Σήμερα έχει ύπνο, καλό φαγητό και relax!

Αιγόκερως
Που λέτε το Φεγγάρι το χθεσινό κατά πάσα πιθανότητα να σας έχει χτυπήσει σε θέματα υγείας! Αρρωστούληδες σας βρίσκω, μη μου πείτε πως ένα συναχάκι δε το έχετε! Είτε παίρνετε τις βιταμίνες σας λοιπόν, είτε όχι, όλο και κάπου ξεγελαστήκατε, να σου και το κρυωματάκι! Από όλα τα ζώδια εσείς τη πάθατε τη ζημιά! Φοβερό;;; Και εννοείται πως τώρα πια έχετε μεγαλύτερη ανάγκη την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Εντάξει δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου, αλλά προκειμένου να αγαπήστε, σήμερα κάντε τις γατούλες! Ακούστε και μια συμβουλή, αράξτε το κορμί σας κάπου επιτέλους!

Υδροχόος
Αχ και βαχ τι θα κάνουμε με εσάς;;; Το Φεγγάρι σας έχει μεταμορφώσει σε μικρά παιδιά, μέσα στη τρελή τη χαρά και την αισιοδοξία! Καταπληκτικό το συναίσθημα, κρατήστε το όσο μπορείτε περισσότερο, όμως αποφύγετε να βάλετε το χέρι στη τσέπη, γιατί οι τρελές ιδέες σας συνήθως κοστίζουν! Αποζητάτε καιρό τις αλλαγές και παίζει μια πρόταση να σας έχει ξετρελάνει, αλλά πριν κάνετε τον Πήτερ Παν και ταξιδέψετε στους Ουρανούς, καλό είναι να φιλτραριστείτε ολόκληροι μέσα από τον ρεαλισμό! Ναι μεν αλλά, πώς να σας το πω αλλιώς;;; Σήμερα δε σας κρατάει κανείς! Ασυγκράτητοι που λέμε!

Ιχθύς
Στο μυαλό σας γίνεται ο πανικός ο ίδιος! Από τη μια θέλετε να το ρίξετε έξω, να ταξιδέψετε, να ανανεωθείτε και από την άλλη έχει εργασία και χαρά! Πώς θα τα συνδυάσετε αυτά τα δυο, να μας το πείτε! Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, θα είστε αλλού για αλλού και φυσικά μια κατσάδα θα την ακούσετε, τύπου υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή, πιο απλά, πιο βατά, πιο ανθρώπινα! Εντάσεις λοιπόν στο σπίτι, καλό είναι να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας και να αποφύγετε τα πολλά τα λόγια που είναι γεμάτα από φτώχεια! Σήμερα γυρίζει η σημαία που λέμε και διαλέγετε ένα μονοπάτι εντελώς διαφορετικό! Να σου και οι εκπλήξεις..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos