Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 01/04/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και επισήμως, ο Απρίλης, μας μπήκε λίγο ενοχλητικά μυστήρια, τι λέτε;
Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Κριού, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές. Βρίσκεται στα φόρτε του, δίνει ρέστα που λέμε, συνεπώς άλλα μας λένε, άλλα καταλαβαίνουμε, ή μπορεί να μην εκφραζόμαστε και πολύ σωστά, να σου και η παρεξήγηση!



Το Φεγγάρι χθες ήταν πολύ δυνατό, κάποιους τους ξεσήκωσε ευχάριστα και κάποιους τους έδειξε το δρόμο της μελαγχολίας! Οι γνωστές – άγνωστες ισορροπίες του σύμπαντος! Δε γίνεται να είμαστε όλοι μες στη τρελή τη χαρά!
Αυτός που έχει πιάσει τη κατάσταση από τα μαλλιά, είναι ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου! Μας έχει μέσα σε μια διαρκή υπερένταση, ένα άγχος που φέρνει εκνευρισμό, μάχιμη η φάση από όλες τις απόψεις! Τις μέρες αυτές ο Θεός Άρης, ο πολεμοχαρής, ο κακομαθημένος, θα δώσει μια και θα ξεσκεπάσει τα πάντα όλα! No more secrets! Αντιλαβού;;;

ο φτερωτός ο άγγελος μου φαίνεται το έβαλε στα πόδια.. χαχα!

τι να πω.. το σύμπαν έχει κέφια και εμείς χορεύουμε..

ανοιξιάτικα φιλάκια..


Κριός
Ο Απρίλης μπαίνει λίγο άγαρμπα, μια το Φεγγάρι χθες, μια ο Άρης και ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, έχω την εντύπωση πως είστε στο μάτι του Κυκλώνα! Ένα κουτσομπολιό θα ακούσετε και θα αναστατωθείτε πολύ! Όλο και κάποιο δικαίωμα δώσατε, βοήθησε ο ανάδρομος Ερμής για αυτό, συνεπώς βρείτε τρόπο να φτιάξετε τη κατάσταση. Κάθε σας βήμα να το μελετήσετε καλά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από όλες τις απόψεις!

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, ο Απρίλης αν και λατρεύει τα ψέματα, εσάς δε σας επιτρέπει να τα λέτε! Σήμερα λοιπόν, καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές τις συναντήσεις, τις ανούσιες τις συζητήσεις, μπορεί να σας ξεφύγουν διάφορα μυστικά και άντε μετά να το μαζέψετε! Ο ανάδρομος Ερμής, έχει ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο και φέρνει το χάος στις σχέσεις σας. Για αυτό και εσείς μην επιμένετε όταν κάτι δε προχωράει. Μην εμπιστεύεστε κανέναν!

Δίδυμος
Εντάξει πόσες αγάπες και λουλούδια να ζήσετε, μη συνηθίσετε κιόλας, για αυτό ο Απρίλης σας καλημερίζει με εντάσεις, παρεξηγήσεις και μουτράκια! Κάποιος δεν είδε καλό όνειρο ψες! Για όλα φταίει ο ανάδρομος Ερμής, είναι και στα φόρτε του, του τη πέφτει και ο Ήλιος, σα μου φαίνεται πως θα σας πιάσουν στα πράσα και άντε να δώσετε τις απαντήσεις που πρέπει. Μήπως να το παίξετε άρρωστοι και να κλειδαμπαρωθείτε στο δωμάτιό σας;

Καρκίνος
Συγκλονιστικό το ποδαρικό του Απρίλη! Η αλήθεια είναι πως έχετε τα υπαρξιακά σας καιρό τώρα και προσπαθείτε να εξακριβώσετε το τι σας ενοχλεί πραγματικά. Τι σας προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό! Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής ρίχνει μπόλικη στάχτη, στα μάτια σας, από την άλλη ο Άρης από τον Αιγόκερω σας ταρακουνά και σας λέει την αλήθεια. Ερωτικά τα βάσανά σας, είστε έτοιμοι να τα κάνετε όλα ρημαδιό! Ζόρικη η φάση!

Λέων
Δε μπορείτε να συνεννοηθείτε μέρες τώρα, φταίει ο ανάδρομος Ερμής για αυτό, πιστεύετε, δε πιστεύετε στα ζώδια! Μια υπερένταση τη νιώθετε και σας φταίνε τα πάντα όλα! Ο Απρίλης σας καλημερίζει με ένα μικρό χαστουκάκι, τύπου πάρτε τις αποφάσεις σας να τελειώνουμε! Μη πέσετε στη λούμπα, είναι το ύπουλο σχέδιο του σύμπαντος! Χρειάζεστε πολύ ύπνο και να αράξετε λιγάκι στη ζωή σας. Πόσο πια θα τρέχετε για τον έναν και τον άλλον;;;

Παρθένος
Ο Απρίλης σας θυμίζει οικονομικά θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα και πώς να το πω, ο καθένας τα δικά του και τέρμα οι συνεργασίες. Εννοείται πως σήμερα θα προσπαθήσετε να κάνετε κουβέντα, όμως μη περιμένετε και μεγάλη ανταπόκριση. Χωρίστε τη περιουσία σας μια άλλη μέρα, άλλωστε το χωραφάκι δε σκοπεύει να πάει κάπου. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σας κάνει πολύ ερωτικούς και σέξι. Μήπως να εστιάσετε σε αυτό;

Ζυγός
Ζόρικη η Κυριακή σας, αφού μπήκε λίγο στραβά ο Απρίλης! Θέματα που σας απασχολούν έντονα θα θελήσετε να τα συζητήσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους και φυσικά με τον ανάδρομο Ερμή, άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα! Αν μπορέσετε να το αποφύγετε αυτό, καλό θα κάνετε στον εαυτό σας. Να όμως που οι συγκυρίες είναι τέτοιες που θα μπείτε στο χορό και θα χορέψετε! Παίζει να αλλάξετε και σπίτι προκειμένου να βρείτε την ησυχία σας!

Σκορπιός
Τρώγεστε κάπως με τα ρούχα σας, υπάρχουν πολλά που σας ενοχλούν και το μπουρίνι παίζει να ξεσπάσει σήμερα και να γίνει της μουρλής! Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη ο Άρης από τον Αιγόκερω, να το ξέρετε δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε με τίποτα! Αν παραλογιστείτε και στάξετε το φαρμάκι σας, θα χάσετε το δίκιο σας όσο και αν το έχετε. Αν κρατήσετε το στόμα σας κλειστό θα σας μαζέψουμε με το φορείο! Ο Απρίλης αστειεύεται φυσικά!

Τοξότης
Το γεγονός πως έχετε ξεπαραδιαστεί εντελώς, που δε μπορείτε να κάνετε κουμάντο με τίποτα, που το έχετε ρίξει στη καλοπέραση, είναι επειδή ο Άρης σας περιπαίζει από τον Αιγόκερω! Σήμερα μιας που έχουμε πρωταπριλιά, θα θελήσετε να φτιάξετε το ταμείο σας. Είστε σίγουροι για αυτό; Κυριακάτικο; Θέλετε να χαλάσετε το κέφι σας έτσι ξαφνικά; Και μόλις δείτε το ταμείο μείον, θα τα βάλετε με το ταίρι σας και θα το ζήσουμε το θέατρο του παραλόγου!

Αιγόκερως
Μια υπερένταση τη νιώθετε μέρες τώρα, εννοείται πως φταίει ο Άρης που έχει κατσικωθεί στο σβέρκο σας και μας τα έχει κάνει σαλάτα! Σήμερα μυστήρια η μέρα σας, θολωμένο το τοπίο και από τον ανάδρομο Ερμή, άλλα θα ξεκινήσετε να λέτε, άλλα θα ξεστομίζετε, θα προκαλέσετε έτσι μικρές εντάσεις από εδώ και εκεί, για το καλό του μήνα! Η αλήθεια είναι πως είστε κάπως αυταρχικοί, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και αυτό ενοχλεί πολλές φορές!

Υδροχόος
Καθόλου καλή ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο. Ξαφνικά θα σας πιάσουν τα πείσματα και οι εγωισμοί και θα θελήσετε να γίνει το δικό σας και με ανάδρομο Ερμή, μην ελπίζετε ούτε στα θαύματα! Μπλοκαρισμένα τα πάντα όλα! Ο Απρίλης σας λέει καλημέρα κάπως θυμωμένα.. ο Άρης από τον Αιγόκερω, σας αποκαλύπτει, το ποιοι σας σκάβουν το λάκκο, ποιοι σας σαμποτάρουν και εσείς θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε αυτό. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας!

Ιχθύς
Η αλήθεια είναι πως έχετε πολλά έξοδα και σας την έχει δώσει. Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά. Από τη μια θέλετε να κάνετε καλή διαχείριση, από την άλλη δε σας αφήνουν. Μήπως να πατήσετε φρένο στις προσωπικές σας τις απολαύσεις; Να αλλάζατε για λίγο παρέες; Ο Απρίλης μπήκε φορτσάτος πρωινιάτικο, είχαμε και Φεγγάρι ψες, μήπως είστε πάνω σε κάποιο βουνό, παρέα με τους λύκους;;; Ψυχραιμία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos