Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 13/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έγραψα μεν λίγα και καλά, γιατί ο χρόνος τρέχει και
σε λίγο από τώρα, θα φοράω το ταγιέρ μου, τις γοβίτσες μου και θα το παίζω business woman! Χαχα.. που λέει ο λόγος..!






Η μέρα αστρολογικά είναι πολύ τυχερή, το σύμπαν έχει κέφια, κάνει μια παύση από τις καταστροφές και στέλνει σε αρκετούς το χρήμα που τους λείπει. Μη φανταστείτε κάποιο σεντούκι με τις χρυσές τις λίρες, αντιθέτως ακόμα και ένα μικρό δωράκι, είναι το πιο τέλειο δείγμα ευγνωμοσύνης!

Ο Δίας έχει βάλει το χεράκι του, αφού έχω την εντύπωση πως όταν ο Θεός περνά αξέχαστες βραδιές.. με τις Θεές του.. την επόμενη στέλνει τα δωράκια του σε εμάς..

Τρίτη και 13.. δε πιστεύω με τίποτα, αφού η ταινία ήταν Παρασκευή και 13! Ο Τζέισον.. μόνο τότε βγαίνει από το λίμνη.. χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Χρήματα μπαίνουν στο πορτοφόλι σας και η χαρά σας μεγάλη! Μπορεί να λάβετε ένα δώρο ή ένα μπόνους. Συγκρατηθείτε, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά συναισθήματά σας! Ένα φιλάκι να το δώσετε όμως.. Οι γλύκες πάντα κάνουν καλό!

Ταύρος
Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Η μέρα είναι πολύ τυχερή αστρολογικά, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να απογειωθείτε από χαρά! Μοιραστείτε τη χαρά σας με μέτρο γιατί υπάρχει κόσμος που ζηλεύει!

Δίδυμος
Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να σας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Μη βαριέστε, δραστηριοποιηθείτε αναλόγως για να έρθουν τα καλύτερα! Κρατήστε χαμηλό προφίλ για να σας συμπαθήσουν. 

Καρκίνος
Να είστε ψύχραιμοι, όχι υπερβολικοί και μακριά από εντάσεις, κυρίως με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Μέρα τυχερή αστρολογικά, κάτι θα συμβεί που θα διώξει την απογοήτευση που νιώθετε μακριά! Πείτε stop στη γκρίνια!

Λέων
Κάποιος σας δίνει λεφτά, μπορεί χρωστούμενα, μπορεί και ως μπόνους και εσείς να φτάσετε στο φεγγάρι από τη χαρά σας! Να ενθουσιαστείτε και να χαρείτε, όμως μη παρασύρετε και άλλους μαζί. Κάποιος να σας βαστά!

Παρθένος
Μέρα που θα προσπεράσετε τα βάσανά σας, είστε πιο ήρεμοι, πιο συνεργάσιμοι και θα το πείτε αρκετές φορές, « .. ε και τι έγινε;;;» Λεφτά σας δίνουν αν τα ζητήσετε με το σωστό τρόπο. Δείξτε το καλό σας εαυτό.

Ζυγός
Ιδανική ημέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε παρακάτω. Αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας και εστιάστε στο στόχο που έχετε βάλει. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις σε οικονομικά ζητήματα!

Σκορπιός
Μέρα που σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και λέτε ευχαριστώ σε εκείνους που σας βοήθησαν και σας στάθηκαν και σας έδωσαν την ευκαιρία να δείξτε το τι άνθρωπος είστε, είτε στα επαγγελματικά ζητήματα, είτε στα ερωτικά!

Τοξότης
Θέματα που μέρες σας βασάνιζαν βρίσκουν τη λύση τους και παίρνετε μεγάλη ανάσα. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σας οι σχέσεις και ίσως να σας δώσουν και λεφτά έτσι σα μικρό βοήθημα. Μη καβαλήσετε κάποιο καλάμι όμως!

Αιγόκερως
Παίζει να σκάσουν πολλά θέματα μαζί και εσείς να πρέπει να τα λύσετε άμεσα! Ναι μεν θα βασανιστείτε κάπως στην αρχή, αλλά στη πορεία θα τα φτιάξετε όπως εσείς θέλετε και θα νιώσετε πως είστε τυχεροί μες στην ατυχία σας!

Υδροχόος
Διαπιστώνετε πως κάποιοι δε σας υποστηρίζουν όσο θα θέλατε. Μήπως φροντίσατε εσείς για αυτό; Λεφτά έρχονται μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλετε. Επαγγελματικές επιτυχίες επίσης. Βρείτε κάποιον να μοιραστείτε τη χαρά σας!

Ιχθύς
Πετάει η ομάδα, έρχονται και τα νέα τα χαρμόσυνα, αυτό ήταν δε σας πιάνει κανείς! Καιρός ήταν να χαμογελάσει το χειλάκι σας! Ότι είχατε κατά νου, συμβαίνει, γίνεται πραγματικότητα. Επιμείνετε στα όνειρά σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos