Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 27/01/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Γενάρης έφτασε σχεδόν στο τέλος του, με έναν αστρολογικό καιρό, πολύ μυστήριο! Οι πλανήτες κάνουν κάτι
συνδυασμούς σκέτη τρέλα, που σημαίνει πως εμείς μια θα είμαστε μια χαρά και μια όχι και τόσο. Επεισοδιακό το βρίσκω το φινάλε, για αυτό ας είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε!


Σήμερα είναι μια όμορφη ημέρα, παρόλα αυτά, ο Άρης από το Τοξότη προκαλεί εντάσεις και νευράκια, για αυτό όποιος νιώθει έτσι, ας πάει ένα γυμναστήριο, να εκτονωθεί, να φτιάξει και φυσική κατάσταση και μετά ήρθε το χαμόγελο!
Μη δίνετε σημασία στα λόγια των άλλων, ακούστε όμως με προσοχή και επιλέξτε τι σας ταιριάζει και τι όχι.
Τον έχουν τρελάνει τον Ερμή, το φτερωτό άγγελο των μαντάτων. Ενώ έρχεται με χαρμόσυνα νέα, στη πορεία, χάνει κάτι, του πέφτει ο φάκελος από τα χέρια και αυτό που φτάνει, πραγματικά προκαλεί έκπληξη μεγάλη.. για να δούμε..

φιλάκια..


Κριός
Ιδανική ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας, να κανονίσετε βόλτες από εδώ και εκεί. Μπορεί να τους ξαφνιάσετε με μια ιδέα σας, με μια πρόταση που θα τους κάνετε. Αποζητάτε κάτι το διαφορετικό που θα σας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα. Αν υπάρχει κάτι που το επιθυμείτε πολύ, κυνηγήστε το, γιατί έχετε όλα τα φόντα για να το εκπληρώσετε.

Ταύρος
Αγχωμένοι αρκετά είστε τις μέρες αυτές και πολύ ευαίσθητοι. Μπορεί κάτι πολύ απλό να το βλέπετε σα βουνό και να είστε κακοδιάθετοι. Καλό είναι να μείνετε λίγο μόνοι, ή να έχετε πολύ καλή παρέα κοντά σας, γιατί από τη μια πρέπει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και από την άλλη συζήτηση στη συζήτηση, σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα.

Δίδυμος
Μια ένταση τη νιώθετε, φταίει ο Άρης από ο Τοξότη! Θα κρατήσει καιρό αυτό, συνεπώς, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι σε κάθε τι που σας ενοχλεί. Μπορεί να ακούσετε διάφορα, τα οποία σίγουρα θα σας αρέσουν, όμως καλά θα κάνετε να κρατήσετε μικρό καλάθι, για να μη πληγωθείτε αργότερα. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και αποφύγετε τη πολυκοσμία.

Καρκίνος
Και εκεί που είχατε την εντύπωση πως σήμερα θα χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν, ξαφνικά μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και συναντήσετε κόσμο, που σημαίνει πως πάνε οι σκέψεις για relax. Μη κανονίζετε πράγματα, ή μην υπόσχεστε διάφορα, όταν γνωρίζετε εκ των προτέρων πως ο χρόνος σας είναι περιορισμένος.

Λέων
Και μιας που έχουν πιάσει τα κρύα για τα καλά, θα προτιμήσετε να καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας, να τους φιλέψετε με τις λιχουδιές σας, να πείτε τα νέα σας, να ζητήσετε και την άποψή τους σε θέματα που σας βασανίζουν. Ακούστε με προσοχή, μην είστε απόλυτοι και μην επιμένετε αν κάπου είστε λάθος. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε ρότα, για το καλύτερο!

Παρθένος
Ο Άρης από το Τοξότη σας φέρνει νευράκια και πολύ άγχος. Σήμερα μια κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και ξαφνικά να υπάρξουν εντάσεις με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Μπορεί να έχετε χίλια δίκια, όμως καλό είναι να υποχωρήσετε, γιατί λύσεις υπάρχουν, απλά προς το παρόν κανείς δεν έχει τη διάθεση για να τις βρει! Μη δανείσετε χρήματα σε κανέναν!

Ζυγός
Ένα μαντάτο έρχεται ολοταχώς, το οποίο θα σας αναστατώσει πολύ και ξαφνικά να μη ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε. Ψυχραιμία πάνω από όλα και λογική! Μια κουβέντα είναι αυτή, οπότε προτιμήστε μια βόλτα με τα πόδια, καθαρό αέρα, βαθιές ανάσες και αναρωτηθείτε τι μπορεί να συνέβη, έτσι ξαφνικά. Κάντε στον εαυτό σας ερωτήσεις και μετά δώστε τις απαντήσεις!

Σκορπιός
Κάτι λεφτά περιμένετε και δεν έρχονται και σήμερα θα σας δώσουν την αφορμή και θα τους τα πείτε ένα χεράκι. Μπορεί καιρό να μην εκφράζεστε ελεύθερα, να υποχωρείτε, όμως όταν σας ζητούν παραπάνω και δε σας προσφέρουν αυτά που σας αξίζουν, τότε σας πιάνει το Σκορπίσιο σας και γίνεστε άλλοι άνθρωποι. Πείτε λίγες κουβέντες και καλές!

Τοξότης
Μια πολύ όμορφη μέρα για να την αφιερώσετε στο σύντροφό σας. Μπορείτε να μείνετε σπίτι και να φτιάξετε λιχουδιές, μπορείτε να πάτε μια βόλτα μακρινή και να σας φροντίσουν, ας πούμε σε ένα ταβερνάκι. Αλλάζουν τα δεδομένα με τον Άρη στο ζώδιό σας, γίνεστε πιο ανεξάρτητοι, πιο δυνατοί και βάζετε νέους στόχους επαγγελματικούς. Πριν αποφασίσετε, ρωτήστε για να μάθετε!

Αιγόκερως
Μια ένταση τη νιώθετε και θα είστε λίγο γκρινιάρηδες σήμερα, έτσι επειδή σας ενοχλεί το ένα και το άλλο ξαφνικά! Οτιδήποτε έχετε κανονίσει, ακόμα και μια γενική καθαριότητα στο σπίτι, δε θα καταφέρετε να το πετύχετε, γιατί δε θα σας αφήσουν οι δικοί σας. Σας ξεσηκώνουν για βόλτες, ή μπορεί ξαφνικά το σπίτι σας να γεμίσει από κόσμο. Απολαύστε το, δεν έχετε άλλη επιλογή.

Υδροχόος
Φοβερή ημέρα, το πρόγραμμα έχει βόλτες με φίλους, νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ! Οι προτάσεις για έξω θα πέσουν βροχή, εννοείται πως θα πρέπει να επιλέξετε τη καλύτερη παρέα, επιβάλλεται να διασκεδάσετε, γιατί από αύριο, κάποια σύννεφα φαίνονται στον ουρανό. Ότι και αν ακούσετε, προσπεράστε το και μη δίνετε σημασία, γιατί δεν υπάρχει λόγος να συγχύζεστε!

Ιχθύς
Σχετικά στενάχωρη η μέρα, αφού έχετε ανάγκη από λεφτά για να καλύψετε τις ανάγκες σας και σας λείπουν. Λογικό, αφού ο μήνας βρίσκεται στο τέλος του. Μπορεί κάποιος να σας τάξει λαγούς με πετραχήλια, μια νέα δουλειά, με προοπτική και μέλλον και περισσότερο χρήμα. Μη πιστέψετε, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά, πως πρώτα κοπιάζουμε και μετά ανταμειβόμαστε.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos