Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Τα astro.. νέα για τους Σκορπιούς! by MagicF’Ariel..

22/10 – 31/10/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή έχουμε πολλούς Σκορπιούς στη παρέα, ή το ζώδιο αυτό ας υποθέσουμε πως
ποτέ δε μας αφήνει αδιάφορους, σκέφτηκα έτσι να αναφερθώ λίγο περισσότερο από τα συνηθισμένα. Να σας σκανδαλίσω ας πούμε, γιατί σα Ταυρίνα που είμαι λατρεύω να χτυπάω στο ψαχνό.. και μερικές υπάρξεις να πατούν.. την επιλογή.. «έλεος».. χαχα!



Ναι μεν και τα καλύτερα έρχονται, όμως ως συνήθως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα. Επίσης να σας υπενθυμίσω πως δε σας αρέσουν καθόλου τα εύκολα, οπότε οι επιλογές σας είναι τέτοιες, που απαιτούν θέληση, κόπο και αγώνα. Γιατί μετά η νίκη είναι απίστευτα απολαυστική. Δε καταλαβαίνω λοιπόν γιατί γκρινιάζετε;;; Κακιά συνήθεια, θα σας μαλώσω!

Αρκετά με τη μοίρλα.. δε σας αντέχει άλλο ούτε το σύμπαν το ίδιο. Οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα. Χαμηλώστε το πήχη, ξεκινήστε κάτι από την αρχή, μη βαριέστε και ξεπεράστε επιτέλους τους τίτλους και τα λάφυρα του παρελθόντος. Πάνε αυτά μας τελειώσανε.. Θέλετε να δείτε άσπρη μέρα; Ξανά από την αρχή. Σα πρωτάρηδες και ας έχετε εμπειρίες μοναδικές και αξεπέραστες. Οι εποχές άλλαξαν και οι καταστάσεις απαιτούν διαφορετικούς χειρισμούς.

Ας ξεκινήσω από το σήμερα, 22/10 που ο Άρης μπαίνει στο Ζυγό! Αυτή η επιρροή δεν είναι και τόσο ευχάριστη για το ψυχικό σας τον κόσμο. Ξαφνικά θα σας κυριεύσει το άγχος και το μόνο που θα αποζητάτε από εδώ και πέρα είναι ησυχία και ξεκούραση. Αυτό σε έναν ονειρικό κόσμο, γιατί οι δραστηριότητες που έχετε, δε σας αφήνουν να ξαποστάσετε ούτε για ένα λεπτό!
Μπορεί ακόμα να σας σκάβουν και το λάκκο και ξαφνικά να το μάθετε και να γίνετε έξαλλοι. Πάντως μυστήρια η Κυριακή σας!

Και εκεί που είστε έτοιμοι να κάνετε βουτιά στο σκοτάδι, σκάει μύτη ο Ήλιος που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι και τέλος του Οκτώβρη οπωσδήποτε! Το χέρι εκείνο το μαγικό, που θα σας τραβήξει, που θα σας σώσει, που θα σας δείξει εκείνο το σημάδι το ελπιδοφόρο και το αισιόδοξο. Ανοίξτε τα ματάκια σας, τα αυτάκια σας, οι κεραίες σας ας βρίσκονται ορθάνοιχτες γιατί κάποιες ευκαιρίες θα βολτάρουν επιδεικτικά μπροστά σας έτοιμες για να τις αρπάξετε..

Αφιερώστε ένα διήμερο στους δικούς σας τους ανθρώπους. Δηλαδή στις 24 και 25, φροντίστε να γίνετε πιο επικοινωνιακοί, πιο εκφραστικοί, καλό είναι να σας ακούσουν, να σας κατανοήσουν και να λύσετε τις απορίες τους, δίχως εντάσεις και εξαλλοσύνες. Να θυμίσω πως δε πιάνουν όλοι πουλιά στον αέρα.. Επισημάνετε κάποια πράγματα και δυο και τρεις φορές αν χρειαστεί! Και αν είστε μέσα στη γλύκα μπορεί να προκύψει και μια ρομαντική στιγμή! Να σας δώσουν ένα φιλάκι, αντί να σας κατσαδιάσουν..

Η Αφροδίτη στο Ζυγό, εννοείται πως στη δική σας τη περίπτωση δε μοιράζει αγάπες και λουλούδια, αντιθέτως κάνει την ερωτική σας ζωή αδιάφορη. Θα μου πείτε γιατί; Γιατί μετά θα έρθει στο ζώδιό σας και θα σας αναστατώσει ερωτικά, σε σημείο που μπορεί να χάσετε και το μυαλό σας. Για αυτό ζήστε για λίγο στο κρύο, για να απολαύσετε τη ζέστη που έρχεται σε λίγες ημέρες.. Πλησιάζει ένας ερωτικός καύσωνας. Υπομονή χρυσά μου..

Και ενώ στις 26 βλέπετε πως προχωρούν οι υποθέσεις σας μια χαρά, ξαφνικά θα εμφανιστεί το πρόσωπο που δε κατάλαβε ποτέ το τι είπατε προχθές, θα ανακατευτεί στα πόδια σας και θα σας μπουρδουκλώσει. Μέχρι και τις 27 θα πρέπει να λύσετε και αυτόν το γρίφο, με το πιο μαγικό και αθόρυβο τρόπο, γιατί ούτε χρόνος υπάρχει για πολλές κουβέντες, ούτε και η διάθεση. Βέβαια μέσα από τις εντάσεις που προκαλείτε με τον ιδιόμορφο το χαρακτήρα σας, στριμώχνετε τους άλλους στη γωνία και μαθαίνετε πράγματα και θάματα και να προσμένετε να μείνετε και λίγο με το στόμα ανοιχτό!

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς και χαρισματικούς! Δηλαδή κατά ένα παράξενο τρόπο, γνωρίζετε το τι θα ακούσετε με κάθε λεπτομέρεια, πριν καν οι άλλοι ανοίξουν το στοματάκι τους. Επίσης χρησιμοποιείτε τις λέξεις για να αντλήσετε πληροφορίες. Εσείς και η Μάτα Χάρι!

Και τελειώνει ο Οκτώβρης γλυκά, ρομαντικά και ονειρεμένα. Φροντίστε στις 30 και 31 να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, στο σύντροφό σας, σε εκείνους που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν όλο αυτόν τον καιρό. Ο Ποσειδώνας σας γλυκαίνει, σας ταξιδεύει πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι, ενώ ο Πλούτωνας σας παθιάζει σε σημείο που γίνεστε και ενοχλητικοί.. Μα βρε πουλάκια μου.. δώστε εσείς αγάπη.. και μη περιμένετε να σας την ανταποδώσουν στο λεπτό.. Αφήστε τους να χωνέψουν το γεγονός.. πρώτα! Τι είστε εσείς…;;;; χαχα!

εντάξει;; σας κάλυψα;;;

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos