Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Φλεβάρη.. μήπως έχεις κάποιο θέμα;;; by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. θα παραλογιστώ.. ως συνήθως, αλλά το θέμα είναι να τα βγάλω από μέσα μου.. γιατί το σύμπαν έχει βαλθεί να μας τρελάνει.. και επειδή
εμείς, τα γλυκά πλασματάκια του δάσους, δε μασάμε από κάτι τέτοια.. θα ανταποδώσω με πιο ισχυρή δόση!!!

Φλεβάρη, τι χαμπάρια; Δε φτάνει που είσαι κουτσός, μας φέρνεις τα κρύα, τώρα φέρνεις και τις καταστροφές;;; Πάει έδεσε το γλυκό; Κάθε χρόνο τα ίδια θα έχουμε;;; Δε φτάνει που οι μέρες σου είναι λιγοστές, έχεις ιδέα τι γίνεται πάνω από το κεφάλι σου;;; Και εμείς τι φταίμε τα κακόμοιρα.. Θες κάτι;;; Το γνωρίζεις πως οι 11 μέρες και βάλε.. κάτι ακόμα μια με την έκλειψη και τη πανσέληνο και τα πάντα όλα τελικά.. πως είναι αρνητικές, απαισιόδοξες, γεμάτες από κακόγουστες φάρσες;;;





Βρε πώς τα κατάφερες έτσι φέτος;;; Σου πέφτουν και οι γιορτές, τον Έρωτα, που ανάθεμα αν γνωρίζεις εσύ από αυτό! Κρύα η ψυχή σου, ψυχρή και αδιάφορη η συμπεριφορά σου, δε ξέρεις τι πάει να πει αγάπη, τι πάει να πει έρωτας, τι κάνουν στον άνθρωπο αυτά τα μαγικά συστατικά. Εσύ είσαι άνεμος! Πνίγεσαι.. δε μπορείς! Κρίμα η γιορτή αυτή μου ανήκει. Σα γνήσια Ταυρίνα που είμαι και το πρώτο παιδί της Αφροδίτης. Εσείς οι Ζυγοί έρχεστε μετά! Παρμένη μέχρι θανάτου.. και το μάτι ω ναι.. γυαλίζει!
Έχεις και τη τσικνοπέμπτη;;;; χαχαχα ας γελάσω δυνατά! Εσύ το παιδί που δε τρως κρέας; Που προσέχεις πολύ τη διατροφή σου; Που προτιμάς τα λάχανα και τα καρότα;;; Έχω πέσει κάτω!

Να η Καθαρά Δευτέρα σου ταιριάζει. Κρίμα που πέφτει καταχείμωνο.. Κρίμα, πολύ κρίμα. Να ξεχάσεις τις παραλίες και τις ξαπλώστρες, προτίμησε τα πέδιλα του σκι!

Καθώς βλέπεις Φλεβάρη μου, εσύ καλοπερνάς, όμως εμείς κάνουμε χαρακίρι. Μήπως έχεις κάποιο θέμα; Σου τη πέφτουν σχεδόν όλοι οι πλανήτες! Πανικός γίνεται στο μυαλό σου, στη ψυχή σου, στο σώμα σου.. Το έχεις καταλάβει;;; Μόνο ο Δίας που βρίσκεται ανάδρομος στο Ζυγό σου παίζει μεγάλο παιχνίδι. Κόντρα, τρελή κόντρα, σε έχει βάλει στο μάτι να το ξέρεις αυτό! Ο Ποσειδώνας θα φροντίσει τις επόμενες ημέρες να θολώσει κατά πολύ το τοπίο. Ο Πλούτωνας έβαλε το χεράκι του, μας μαύρισε τις ψυχές και φταις και εσύ Φλεβάρη… !!!! Βρήκαν έδαφος.. στην αύρα σου! Μήπως είσαι ευάλωτος τελικά;;; Ο Ερμής μη νομίζεις πως θα στα πει όλα έτσι όπως θες να τα ακούσεις..

Τέλος πάντων βαρέθηκα.. φύγε να τελειώνουμε.. δε μου κάνεις.. Δε σε θέλω!

μου ρημάζεις.. τη μαγική ψυχή..

καληνύχτα

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos