Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο Άρης στο Καρκίνο! Δράση ή αντίδραση; Ή μήπως μια απόδραση;; by F’Ariel!

Ξωτικά μου, μιας που έχει πάρει φωτιά η πέννα και το καλλιτεχνικό μου ταμπεραμέντο, ας αναφερθώ και σε αυτό το αστρολογικό το γεγονός.. Δυστυχώς ο Θεός Άρης, δεν είναι στα καλά του, έχει πεισμώσει, έχει μουτρώσει, την έχει δει πολύ αλλιώς και
αντί για μάχιμος και δραστήριος που είναι, θα κάνει λίγο πίσω.. Βρήκε και το ζώδιο να κάνει τις τσαλιμιές του.. τη κάτσαμε τη βάρκα.. Τι εννοώ;; Όλοι ξέρουμε πως εσείς τα Καρκινάκια είστε ευαίσθητες ψυχές και πολύ ρομαντικές..

Βέβαια δεν είστε και οι πιο αποφασιστικοί άνθρωποι του κόσμου, αφού συνήθως θέλετε να το μελετάτε πολύ το πράγμα. Και με τον Άρη στο ζώδιό σας και έτσι όπως νιώθει θα γίνει λίγο μπάχαλο η κατάσταση και από συναισθηματικής πλευράς και από επαγγελματικής.

Εκεί δηλαδή που θα είστε έτοιμοι να φλερτάρετε και να μιλήσετε στα ίσα στο άτομο που σας ενδιαφέρει, εκεί θα κάνετε και πίσω. Τώρα με πιάνετε τι εννοώ.. ;;;
Και όλο αυτό ως τις 09/08, δηλαδή πάει το καλοκαιράκι, τι μας απέμεινε.;;; Μαζέψτε δυνάμεις για τον Αύγουστο λοιπόν!!!


Κριός
Σας πιάνει το αστρολογικό αυτό γεγονός στο απόλυτο! Όλο σας το βάρος το ρίχνετε στη δουλειά με αποτέλεσμα να νιώσετε μια κούραση και ψυχολογική και σωματική. Αυτό σημαίνει πως θα γκρινιάζετε όλες τις ημέρες του καλοκαιριού και θα τη πληρώσουν φυσικά οι δικοί σας οι άνθρωποι. Εσείς που ξενοκοιμόσαστε καιρό τώρα, να περιμένετε να ακούσετε μια κατσάδα, τύπου πού το πάτε και πότε θα παντρευτείτε! Ένα μπάχαλο σωστό! Ακόμα και οι δεσμευμένοι, μη νομίζετε.. Ασυνεννοησία στο φουλ και θέματα προκύπτουν απρόβλεπτα που σημαίνει έξοδα.

Ταύρος
Παίρνει φωτιά ο εγκέφαλός σας και επιτέλους θα δραστηριοποιηθείτε σε θέματα κυρίως επαγγελματικά που παλιά τα είχατε μόνο σε σκέψη και τίποτα άλλο. Σα να ξύπνησε κάτι μέσα σας και θα θελήσετε να τα κάνετε όλα και να είναι τέλεια. Κάτι πολύ ευχάριστο σας συμβαίνει, μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση για ένα ταξίδι, για μια δουλειά, για κάτι πολύ διαφορετικό και να το δεχθείτε αυτό, εννοείται!!! Προσοχή στο τιμόνι, μην είστε αφηρημένοι και μη τρέχετε. Δε μιλάμε στο κινητό, απαγορεύεται δια ροπάλου αυτό, αλλιώς το νου σας.. Προσέξτε λίγο το πώς αντιδράτε στα καθημερινά κουλά.. Όλα μια χαρά..

Δίδυμος
Αυτό ήταν πάει και τελείωσε το κακό που σας είχε βρει με τον Άρη στο ζώδιό σας. Από εδώ και πέρα χαλαρώνετε, παίρνετε μια ανάσα και όχι μόνο. Θα σας έλεγα να το ρίξετε στον ύπνο γιατί χρειάζεστε ξεκούραση κυρίως εγκεφαλική και ψυχολογική. Από την άλλη θα ξεσαλώσετε από εδώ και πέρα, δε θα μαζεύεστε με τίποτα! Αρκετοί ότι έχετε και δεν έχετε θα το σπαταλήσετε στα μπαρ και τα ξενύχτια και ότι προκύψει! Μύρισε καλοκαιράκι, σωστά; Κάποιοι οι πιο μαζεμένοι της παρέας, θα κυνηγήσετε ένα όνειρο, ένα νέο στόχο και θα το πετύχετε. Αρκεί να το θέλετε πολύ.. Άντε για να δούμε να πετάει η ομάδα!!!

Καρκίνος
Νομίζω πως κάνετε τζιζ.. Δηλαδή είστε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα από μόνοι σας! Κάπως έτσι θα είστε μέχρι και τις 09/08, αφού ο Θεός Άρης, θα σας ξυπνήσει όλο σας το είναι και θα πιάσετε και ένα σπαθί και θα παίρνετε κεφάλια κάθε μέρα! Ναι εσείς, οι ρομαντικοί της παρέας. Μπαίνετε πολύ δυναμικά και στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον επαγγελματικό. Γίνεστε επιθετικοί και πρέπει να γίνει το δικό σας. Μεταμορφώνεστε σας λέω.. χα χα ! Μόλις φύγει το αστρολογικό κουλό, θα δείτε τον εαυτό σας στο καθρέπτη και θα τρομάξετε.. το νου σας..

Λέων
Το ξέρω πως όλο γκρινιάζετε και ψάχνετε εκείνη τη ρημάδα τη τύχη, αλλά τι να κάνουμε, υπάρχουν και οι Θεοί να μας βασανίζουν! Στα κόκκινα όλα! Δουλειά, έρωτας, υποχρεώσεις, φλερτ, διασκέδαση. Τα πάντα όλα! Ή θα πέσετε κάτω από υπερκόπωση, ή δε ξέρω και γω τι.. Καλό είναι όλες τις ημέρες αυτές ναι μεν να κάνετε το κέφι σας, αλλά να φροντίζετε να κοιμόσαστε και να ξεκουράζεστε. Αλλιώς δε θα τη παλέψετε.. χα χα! Εντάξει το χρήμα αργεί ακόμα να έρθει γεγονός που σας μαζεύει κάπως γιατί έχετε και πολυέξοδες επιθυμίες..

Παρθένος
Επιτέλους διακοπές! Αυτές θα είναι οι ιδανικότερες ημέρες για να φύγετε μακριά να αποδράσετε! Είστε από τους τυχερούς της παρέας μη το πείτε ούτε του παπά! Και κάπως έτσι σας λέω, φτιάξτε βαλίτσα και δρόμο. Καιρός να χαλαρώσετε λιγάκι, να αφήσετε τις δουλειές σας πίσω και να πάτε να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία. Να δείτε τους φίλους σας, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε. Να φλερτάρετε αν χρειαστεί. Από όλα τα καλά.. Μην αντισταθείτε στο αστρολογικό αυτό το κάλεσμα.. Θα το μετανιώσετε!

Ζυγός
Γλυκά μου παράξενο το καλοκαίρι αυτό για εσάς και πολύ δύσκολο. Τουλάχιστον ως τις 09/08! Όλο σας το βάρος θα το ρίξετε στη δουλειά και πουθενά αλλού. Έφτασε ο καιρός να παλέψετε με ψυχή και σώμα και να αποδείξετε την αξία σας. Τίποτα δε θα είναι εύκολο, κανένας δρόμος δε θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα και πραγματικά θα εξαντληθείτε σε όλα τα επίπεδα. Δώστε τη μάχη αυτή, άλλωστε αν έχετε αφιερώσει τη ζωή σας σε κάτι να ξέρετε πως αξίζει το κόπο! Μόνο εσείς θα βγάλετε το φίδι από τη τρύπα! Κανείς άλλος!

Σκορπιός
Απογειώνεστε κανονικά! Φέρνετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας και αρκετοί ταξιδεύετε κυρίως για επαγγελματικούς λόγους! Βάζετε υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνετε ένα πράγμα και είστε έτοιμοι για όλα, καιρό τώρα! Αλλάζετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, αφού παίρνετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά. Φοβάμαι λίγο, γιατί όταν εσείς παίρνετε φωτιά, κάποιοι άλλοι πέφτουν στα πατώματα. Σαρώνετε τα πάντα στο πέρασμά σας..

Τοξότης
Όλα στα κόκκινα αγαπητά μου.. Να υπάρχει και εξήγηση γιατί είστε τόσο μέσα στη τρελή τη χαρά και ανεβασμένοι. Είναι ο Θεός Άρης που βρίσκεται στο Καρκίνο. Μέσα στα χαμόγελα και την ευτυχία θα είστε και σε πολύ καλοκαιρινή διάθεση. Σα τα μικρά τα παιδιά.. Θα σταματήσετε να αγχώνεστε για τα βάσανά σας και τα χρέη σας και θα το ρίξετε στα ταξιδάκια και στις βόλτες. Ο κόσμος χάνεται και εσείς τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ναι είναι φοβερό το συναίσθημα, για αυτό μη κάνετε το λάθος να του αντισταθείτε. Πολύ ερωτικές οι ημέρες σας αυτές. Νομίζω κάνετε και πολύ σεξ.. Έτσι σας θέλω.. χα χα ..

Αιγόκερως
Πανικός και το θερμόμετρο στα ύψη! Όλη η ζωή σας άνω κάτω από το πουθενά. Οι σχέσεις σας με τον κόσμο σε μια τεντωμένη γραμμή, τα βάζετε και με το σύντροφό σας, τρελαίνεστε κανονικά! Μερικοί μπορεί ακόμα και να χωρίσετε. Ένας νέος έρωτας εμφανίζεται από το πουθενά, χάνετε το μυαλό σας, αναστατώνεστε. Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό και σε ποιους αναφέρεται, αλλά καλό είναι να έχετε το νου σας.. Μα τι λέω, αυτά είναι τα απρόβλεπτα της ζωής.. Πάντως μέχρι και τις 09/08 καλό είναι να είστε ψύχραιμοι, να προσέχετε τα λόγια σας, να είστε λογικοί και να μη τσακώνεστε με τους ανθρώπους που σας αγαπούν!

Υδροχόος
Μια μέρα δε θα γράψω τίποτα! Σας το λέω.. Λοιπόν οι μηχανές σας έχουν πάρει μπρος κανονικά. Τα θέλετε όλα στο πιάτο και τον έρωτα και τη δουλειά και το χρήμα. Φυσικά θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για αυτό, θα μαγέψετε εκεί τα πλήθη για ακόμα μια φορά και θα πέσετε κάτω ξεροί, αν δε προσέξετε τη διατροφή σας και το θέμα του ύπνου! Φέτος μπορεί να γίνετε και sex machine που λέμε και να τα δώσετε όλα! Καλοκαιράκι, σας έχει μαγέψει και αυτό και μια τάση να ξεσαλώσετε θα την έχετε.. Καλά να περάσετε!

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά και την ευτυχία. Θα βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση όλες τις ημέρες αυτές και κανείς μα κανείς δε θα σας σταματήσει από το να ονειρεύεστε. Θέλετε να πάτε κάπου, ένα μακρινό ταξίδι, σε μια άλλη χώρα, μπορεί και να το πετύχετε. Από εσάς εξαρτάται και μόνο.. Πάλι βάζετε υψηλούς επαγγελματικούς στόχους, πάλι το μυαλό σας φτιάχνει πύργους και δράκους, είναι πολύ ωραίο αυτό.. Ο Θεός Άρης που βρίσκεται εκεί στο καρμικό Καρκίνο σας ταιριάζει γάντι. Απολαύστε τη κάθε στιγμή..

magicfariel@gmail.com