Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 26/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι μέρα είναι σήμερα; Πέμπτη; Μπορεί να το ρωτήσω ίσα με 20 φορές, γιατί δε μου κολλάει, αλλά όσο να’ναι μου αρέσει, το ΣΚ είναι κοντά.. Φέτος, πραγματικά έχω
μπει σε χειμερία νάρκη. Δε με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Ούτε να βγω να διασκεδάσω, ούτε να ψωνίσω ρούχα, ούτε να κάνω εκεί τα beaute μου, ούτε φυσικά να προσέξω τη σιλουέτα μου..

Για να πάω για καφέ, με τραβούν με το ζόρι. Τα κοκτέιλ όσο και αν μου αρέσουν, όσο και αν τα αποζητώ, τίποτα, αν δε ζεστάνει έξω ο καιρός, να με παρακινήσει το γλυκό της νύχτας, δε ξεσηκώνομαι ούτε καν..!!
Ευτυχώς που έχω τις φιλενάδες μου και δε θα με αφήσουν έτσι.. Σε λίγο θα με σηκώσουν με κάποιο γερανό και ας φοράω τις πιτζάμες μου.. Μου αρέσει κατά βάθος, γιατί μια ζωή εγώ ήμουν η ξεσηκώστρα. Πάμε από εδώ και πάμε και από εκεί. Μόνο που τώρα δεν υπάρχει τίποτα σε καμία κατεύθυνση, συνεπώς συνεχίζω να λατρεύω το κρεβάτι μου..

Ένα μπαράκι στη Κηφισιά μου έχει τραβήξει τη προσοχή, παίζει ωραία μουσικούλα, όλως τυχαίως κάτω από το ηχείο, είναι η αγαπημένη μου η θέση. Ή το νιώθουμε το beat ως το κόκαλο, ή καθόλου.. χα χα .. Μόνο που δεν έχει ωραίο μπάρμπαν. Έτσι να κάνουμε παιχνίδι. Συν το ότι αρέσει σε μια φιλενάδα μου.. Άρα να κάνω αίτημα να έρθει ένα νέο, μελαχρινό, μαναράκι, να έχω και εγώ να ασχοληθώ με κάτι;; Μμμ το σκέφτομαι.. χα χα !!

Τρελές καλημέρες..



Κριός
Μαγική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ζητήστε ότι θέλετε! Κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι και όλως τυχαίως θα δείτε πως μια που κάτι θα σκέφτεστε και μια που θα γίνεται πραγματικότητα. Ευχάριστες εκπλήξεις από ανθρώπους που δε το περιμένετε, θα έρθουν να σας βρουν και κάποιοι θα σας δώσουν λύσεις σε ζητήματα που μέχρι χθες δεν είχαν καμία ελπίδα. Χαμογελάστε και καλοδεχθείτε τους..

Ταύρος
Παράξενη η ημέρα σας και θα αγχωθείτε κάπως. Ένας διάλογος γίνεται και σας στριμώχνουν στη γωνιά. Και εσείς θα έχετε δίκιο και η άλλη η πλευρά, το θέμα θα παιχτεί στο ποιος θα έχει τα καλύτερα και τα πιο δυνατά επιχειρήματα. Στη κόντρα σας βρίσκω με ανεβασμένη τη πίεση, δε ξέρω ποιος θα βγει νικητής στο τέλος. Το θέμα δεν είναι να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας, αλλά να γίνει το σωστό!

Δίδυμος
Δύσκολη η ημέρα σας και μέσα στο άγχος θα είστε. Ασχοληθείτε με τις σοβαρές τις υποθέσεις σας, όσο είναι μέρα. Γιατί από το βραδάκι και μετά, κάτι θα σας αποσυντονίσει και δε θα βγάλετε άκρη. Οργανωθείτε, βάλτε προτεραιότητες, στις δουλειές σας, στα ραντεβού σας, μη κάνετε τίποτα άσκοπα. Τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει καιρό τώρα, μη χάνετε το χρόνο σας άδικα με περσινά ξινά σταφύλια. Μέχρι τις 30 θα ξέρετε τι θα γίνει με ένα επαγγελματικό ζήτημα. Υπομονή!

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε τα κέφια σας σήμερα. Κουραστήκατε και πολύ εχθές, θα προτιμούσατε ύπνο και ησυχία. Να όμως που δεν είναι έτσι. Έχει τρέξιμο σήμερα, άλλου είδους φυσικά και πρέπει να καλύψετε και τη μέρα που χάσατε. Βασικά θα το παίξετε σήμερα κάπως σοβαροί και συγκεντρωμένοι, αλλά το μυαλό σας θα είναι αλλού. Η θέα έξω από το παράθυρο είναι καταπληκτική. Ιδιαίτερα τώρα που βρέχει.. Σας ταιριάζει..

Λέων
Θετική η ημέρα σας ως το απόγευμα φυσικά. Μετά τα σκοτάδια. Κάποιες αντιρρήσεις θα έχετε για θέματα επαγγελματικά, αλλά αν θέλετε να γίνει το δικό σας, θα πρέπει με όμορφο και χαμογελαστό τρόπο, να το ζητήσετε. Φυσικά και τα επιχειρήματα χρειάζονται, η μάχη ποτέ δεν εξελίσσεται έτσι όπως ξεκινάει.. Μετά κουράζεστε, βαριέστε, πού όρεξη για κουβέντες.. Για αυτό από νωρίς το πρωί ότι κάνετε!

Παρθένος
Απρόβλεπτη η ημέρα σας κυρίως στη δουλειά. Κάτι θα προκύψει που θα σας αναστατώσει και θα χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω για να το φτιάξετε και να ηρεμίσετε και εσείς. Ότι και αν έχετε κανονίσει, αφήστε το αργότερα ή για αύριο, γιατί πόσα να αντέξετε σε μια μέρα.. Βέβαια, αν δε χάσετε το χρόνο σας από εδώ και εκεί χαζολογώντας, ίσως να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλες σας τις υποχρεώσεις και βρείτε και χρόνο για ξεκούραση..

Ζυγός
Κάτι σας βασανίζει. Είναι θέμα δουλειάς. Σκέφτεστε ή να ζητήσετε μια χάρη, ή να πείτε τη γνώμη σας μια και έξω και ας μη συμφωνήσουν μαζί σας. Όμως φοβάστε γιατί φαντάζεστε ήδη την απάντηση. Πριν προβείτε σε τέτοιες ενέργειες, μιλήστε καλύτερα με κάποιον που γνωρίζει καλύτερα και μετά πράξτε αναλόγως. Σήμερα λοιπόν ψάξτε το, αντλήστε τις πληροφορίες που θέλετε και αύριο μέρα είναι.. Προετοιμαστείτε..

Σκορπιός
Τι έγινε χρυσά μου; Κάτι σας τρώει μέσα εκεί στη ψυχή και στο μυαλό και πρέπει να κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα, αλλιώς θα σκάσετε. Βέβαια, είστε και πονηροί αφού έχετε ανάγκη να ακούσετε λόγια αγάπης και θα το προκαλέσετε κάπως αυτό. Έχετε απορίες. Πολλές απορίες. Για αυτό να κάνετε τις σωστές τις ερωτήσεις, για να λάβετε τις σωστές τις απαντήσεις. Είστε μανούλες σε κάτι τέτοια, για αυτό άντε, για να σας δούμε..

Τοξότης
Εσείς θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, οι άλλοι όχι και τόσο. Εκεί που θα τους βλέπετε να έρχονται κατά πάνω σας, εκεί εσείς να τους χαμογελάσετε πονηρά και να τους φέρετε τούμπα. Πάντως μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Δεν υπάρχει λόγος. Ας είστε εσείς με τη καλή τη κουβέντα και στο τέλος θα γίνει το δικό σας, δίχως εντάσεις και παραλογισμούς. Θετική και μαγική η μέρα σας, αφού τους υπνωτίζετε ένα πράγμα..

Αιγόκερως
Μυστήρια η ημέρα σας και μέσα στο άγχος θα είστε. Αρνητική φαντασία λέω εγώ, αφού θα σκέφτεστε διάφορα και θα φτάσετε στα άκρα δίχως λόγο. Βασικά θα σας το μεταδώσουν και θα σας αποσυντονίσουν και θα σας χαλάσουν το κέφι. Αφήστε την ημέρα να φύγει όσο πιο ήρεμα γίνεται και μη σκέφτεστε τα χειρότερα. Πάντως υπομονή ως και τις 31 γιατί να ξέρετε οι ημέρες σας θα είναι πικάντικες από όλες τις απόψεις..


Υδροχόος
Μπα χρυσά μου σήμερα θα μπείτε στη περιέργεια να το ψάξετε λιγάκι παραπάνω; Θα δείξετε ενδιαφέρον σε ένα ζήτημα που σας καίει; Δε φοβάστε μην εκτεθείτε; Πολλές ερωτήσεις πρωί-πρωί και ζαλίζομαι. Όχι, δε πετάει η ομάδα, αντιθέτως έχετε τα ψυχολογικά σας. Βασανίζεστε γιατί ενώ γνωρίζετε την αλήθεια, ρίχνετε στάχτη στα μάτια σας. Το μυστικό είναι αλλού.. Ξέρετε πού..

Ιχθύες
Να περιμένετε να έρθει κόσμος στο σπίτι σας και ξαφνικά να το ξενυχτίσετε. Μπορεί να μην έχετε και τα τρελά τα κέφια, αλλά θα έρθουν στη πορεία. Φροντίστε να έχετε το ψυγείο γεμάτο ή τουλάχιστον μερικές λιχουδιές, για να μη χρειαστεί να βγείτε έξω νυχτιάτικο. Πάντως αλλιώς τα κανονίζετε και αλλιώς θα προκύψουν. Δε πειράζει τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα μερικές φορές. Καλά να περάσετε!

magicfariel@gmail.com