Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Κριός.. ξέρεις τι θα σου συμβεί σήμερα 28/01; by F'Ariel!

Το αλλάζω λίγο το σκηνικό και γράφω για τον Κριό!

Κριαράκια μου, πώς πάει;;; Είστε έτοιμοι να σκάσετε σωστά; Τι δε πηγαίνει έτσι όπως εσείς θα θέλατε; Τι είναι αυτό που σας
βασανίζει τη ψυχή; Μήπως να μιλήσετε, να τα βγάλετε απο μέσα σας μπας και νιώσετε καλύτερα;

Ας ξεκινήσουμε απο εκεί.. Δηλαδή μπορεί εσείς να έχετε κολλήσει και το μυαλό σας να μη κατεβάζει άλλο ιδέες. Αν το συζητήσετε, μπορεί να σας προτείνουν κάτι που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Για αυτό λοιπόν, ανοίξτε το στοματάκι σας και αφήστε τα παράλογα τα μουτράκια..

Το θέμα της δουλειάς και οι εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί, είναι η αιτία που τα βλέπετε επίσης μαύρα. Γιατί ενώ το προσπαθείτε με νύχια και με δόντια, το βουνό δε πέφτει με τίποτα. Υπομονή χρειάζεται και να κοιτάξετε λίγο πίσω,. Δηλαδή έχετε καταφέρει πάρα πολλά το καιρό αυτό και ας μη φαίνεται. Συνεχίστε με τους ίδιους ρυθμούς, πιείτε ένα χυμό φυσικό πορτοκάλι αν χρειαστεί, πάντως μέχρι το βραδάκι θα είστε σε πολύ καλό δρόμο.

Ερωτικά τώρα πάλι κάτι σας βρωμάει. Αναφέρομαι σε εσάς που έχετε σύντροφο ή πάτε να αποκτήσετε. Υπάρχει άλλη γκόμενα ή ένας πρώην;;; Μυρίζεστε την απιστία απο χιλιόμετρο;; ή μήπως δε σας δίνει τη σημασία που θέλετε και φαντάζεστε διάφορα;;; Έχουν και άλλοι βάσανα, δεν είστε οι μόνοι. Ψάξτε το πριν βγάλετε τα ξίφη, γιατί όλα παίζουν και τίποτα!

Προσοχή στις σπατάλες, σας βλέπω να ξεπαραδιάζεστε. Shopping therapy λέγεται αυτό και μετά άδειο το ταμείο! Το νου σας..

magicfariel@gmail.com