Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 08/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι φοβερή ημέρα μας ξημέρωσε… Συγκλονίζομαι μόνο που το γράφω. Έκλειψη Σελήνης στο Κριό και πανσέληνος. Απίστευτο και
όμως αληθινό.

Η αλήθεια είναι, πως από εχθές είμαι νευρικιά.. Δε ξέρω, σα κάτι να με τσίμπησε, περνούν και από το μυαλό μου διάφορα παράξενα και τσιτώνω ακόμα πιο πολύ. Το μυαλό μου είναι θολωμένο, αλλά τα μάτια μου δόξα να έχει, βλέπουν ακόμα και ο νους μου δουλεύει μια χαρά.. Λίγο επιθετική με βρίσκω, αλλά να που μου βγαίνει αυθόρμητα και είμαι και ασυγκράτητη, δε μπορώ, πρέπει να εκφραστώ.. αλλιώς πίεση το ξωτικό, ανεβασμένη..

Η «αλήθεια» είναι μια πονεμένη ιστορία. Φοβάται ο κόσμος να τη πει, οτιδήποτε και αν αφορά αυτό, γιατί συνήθως υπάρχουν ένοχα μυστικά κρυμμένα από πίσω, που διαταράσσουν, κάθε τι όμορφο στο κόσμο αυτόν. Όμως και οι άνθρωποι που ζούνε στα σκοτάδια, έχουν δικαίωμα στη ζωή αυτή, για αυτό λέω εγώ τώρα, εσύ που φοράς εκείνη τη μάσκα, βγάλε την επιτέλους να δούμε το πρόσωπό σου.. Ξέρω ποιος είσαι..

.. τρελάθηκα..;;; το χάνω;;; ίσως..


Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Αγαπητά μου σήμερα έχει έκλειψη σελήνης στο ζώδιό σας και όλως τυχαίως και μια πανσέληνο! Ακόμα δε θα σας πιάσουν τα πολύ τρελά σας, από αύριο να προσμένετε κάτι παράξενο να νιώσετε! Μπορεί κέφια να μην έχετε πολλά αλλά σήμερα κάπως το προσπερνάτε το γεγονός. Κάτι νέο θα έρθει στη ζωή σας, είτε αυτό σημαίνει μια νέα δουλειά, είτε ένα φίλο, ή ακόμα και μια σχέση. Τα σημάδια θα φανούν από το μεσημέρι και μετά..

Ταύρος
Είστε λίγο στη τσίτα ή μου φαίνεται; Το αστρολογικό γεγονός της ημέρας, σας θολώνει το μυαλό και δε θα μπορέσετε να δείτε καθαρά τις υποθέσεις σας. Μη παρασυρθείτε από τη φαντασία σας, θα σας κάνει κακό. Αν νιώθετε σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, καλύτερα κρατήστε τις αποστάσεις σας από τον κόσμο, αλλά οτιδήποτε και αν κάνετε ή απαντήσετε, να είστε πολύ σίγουροι και συγκεντρωμένοι πάνω από όλα!

Δίδυμος
Αναστατωμένους σας βρίσκω πολύ! Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα γύρω σας, είτε αυτό αφορά μια επαγγελματική σχέση, είτε μια ερωτική. Βασικά πάλι μπερδεύτηκαν τα πράγματα και πάλι θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη, αλλά δε θα συμβεί αυτό, γιατί σήμερα είναι η ημέρα του τρελού. Κανείς δε θα σας καταλάβει, ίσως και να μη σας δώσει τη σημασία που αποζητάτε.. Για αφήστε τα σοβαρά σας θέματα για αύριο, γιατί θα τη κάνετε τη πατάτα!

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε για να συναντήσετε το κουλό της ημέρας. Είστε και εσείς στο μάτι του κυκλώνα, να είστε σίγουροι για αυτό. Τα επαγγελματικά σας θέματα θα σας βασανίσουν, αφού σήμερα θα σας ανακοινώσουν κάτι παράξενο, μια αποστολή εντελώς διαφορετική και ναι θα χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Μπορείτε όλα να τα καταφέρετε, αρκεί να συγκεντρωθείτε και να αφήσετε για λίγο το ροζ το συννεφάκι σας… Μην ανησυχείτε, δε σας το παίρνει κανείς!!!

Λέων
Άλλα έχετε προγραμματίσει και άλλα θα συμβούν μέσα στην ημέρα. Θα το νιώσετε το χάος, έτσι έντονα μέσα στο πετσί σας, αλλά να ξέρετε κάθε εμπόδιο για καλό. Μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν φρόντισε για αυτό! Θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει για το διάστημα που διανύουμε, αλλά ο δρόμος που θα επιλέξετε θα είναι ανώμαλος πολύ! Το αποτέλεσμα όμως θα σας δικαιώσει..

Παρθένος
Μέρα που θα είστε σε αναμμένα κάρβουνα εξολοκλήρου. Θα σας συμβούν διάφορα παράξενα και με τη δουλειά σας και με το σύντροφό σας. Σας βλέπω με τα μαλλιά όρθια, σα να βάλατε το χέρι στη πρίζα, γιατί δε θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε και το χάος είναι κάτι που δε σας αρέσει καθόλου. Μη ζορίσετε τον εαυτό σας, για το οτιδήποτε. Το κουβάρι θα ξεδιπλώσει από μόνο του και θα δείτε προς πού τραβάει το πράγμα. Πάντως ψυχραιμία πάνω από όλα και πάρτε το απόφαση. Σήμερα κάνει κουμάντο το σύμπαν!

Ζυγός
Ωχ και πάλι ωχ!!! Πολύ δύσκολη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Σας βλέπω να παθαίνετε το εγκεφαλικό, έτσι για πλάκα, γιατί το σύμπαν σας ετοιμάζει εκπλήξεις σχετικά δυσάρεστες! Τσακώνεστε με τους πάντες, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και διαταράσσονται οι σχέσεις σας κανονικά. Δε σας λέω να συγκρατηθείτε, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της ημέρας. Να πείτε την αλήθεια, το πώς νιώθετε και βλέπετε τα πράγματα γενικότερα. Αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα, το υπόσχομαι..

Σκορπιός
Βολοδέρνετε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Άλλα έχετε κατά νου, άλλα προκύπτουν και σήμερα ειδικά που το σύμπαν κάνει party, εσείς θα ξεφύγετε τελείως. Αποφύγετε να ασχοληθείτε σε βάθος με θέματα που απαιτούν την άμεση προσοχή σας. Δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη και θα ανεβάσετε πίεση. Αφήστε την ημέρα να φύγει και βλέπουμε.. Πάντως προκύπτουν τα γνωστά κουλά και εσείς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε!

Τοξότης
Όχι δε θα καταφέρετε να βρείτε προσωπικό χρόνο καθόλου σήμερα. Ούτε με το σπίτι σας δε θα ασχοληθείτε, ούτε με το σύντροφό σας. Αλλαγή σχεδίων αφού η ημέρα είναι άκρως απρόβλεπτη. Ενώ σας έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, σήμερα θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο και θα αντιδράσετε ίσως και με το πιο παράλογο τρόπο. Είστε αποφασισμένοι να γίνει το δικό σας, όμως λάθος μέρα διαλέξατε. Ψυχραιμία και ακολουθήστε το ρεύμα..

Αιγόκερως
Αν σας ακουμπήσουν θα πετάξετε ως τον ουρανό. Για τόση τσίτα λέμε. Πάλι θα προκύψουν απρόοπτα στη δουλειά που θα κόψετε φλέβες κανονικά, αφού τώρα τελευταία είστε συνεχώς με ένα πυροσβεστήρα στο χέρι. Η ημέρα από μόνη της είναι ζαβή, για αυτό δε θα πρέπει και εσείς να δώσετε τόση σημασία στις παράξενες συμπεριφορές των άλλων. Κάποιος θα σας αναστατώσει και εσείς θα πάρετε το χαπάκι σας, τόσο απλά!

Υδροχόος
Αν μπορούσα να σας στείλω μόνο ένα επιφώνημα, θα καταλαβαίνατε πολλά! Όχι δεν είστε καλά ψυχολογικά, χειρότερα από εχθές, γιατί ξαφνικά νιώθετε να πνίγεστε. Το σύμπαν σήμερα θα σας σπρώξει στο να εκφραστείτε πιο άνετα, να πείτε τι νιώθετε είτε για μια κατάσταση, είτε σε έναν άνθρωπο συγκεκριμένο! Σοκάρομαι, γιατί κάθε φορά σπέρνετε το τρόμο και το φόβο. Μήπως σήμερα να αλλάξετε λίγο μοτίβο και να γίνετε πιο γλύκα που λέμε..;;;

Ιχθύες
Βρε παιδιά κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Κάτι πάλι θα προκύψει, ένα παράξενο κουλό, που θα σημαίνει, να πληρώσετε το λογαριασμό για να ξελασπώσετε από το βούρκο. Μα πώς έγινε αυτό;;; Απρόβλεπτη η ημέρα σας και άκρως εκνευριστική, γιατί διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, πόσο κακά παιδιά και ανοργάνωτα ήσασταν στα νιάτα σας.. Ναι, λάθη του παρελθόντος ξανά χτυπούν και απαιτούν την άμεση λύση τους!

magicfariel@gmail.com