Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ζώδια & Ο Άρης στο Τοξότη ως τις 26/10! Επιτέλους το σύμπαν, κάνει τα μαγικά του.. by F’Ariel!

Από σήμερα 14/09 ο Άρης αποχαιρέτισε το Σκορπιό (δόξα να έχει) και μπήκε στο Τοξότη! Συνεπώς, αλλάζει πολύ το σκηνικό, για όλα τα ζώδια, ευχάριστα κυρίως και άκρως ερωτικά! Τα Ζώδια που θα πάρουν μια ανάσα, είναι
οι Κριοί, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! Για αυτό χαμογελάστε χρυσά μου και φροντίστε από σήμερα κιόλας, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να φτιάξετε φυσικά και λίγο τις σχέσεις σας..

Νευράκια και άγχος, πολύ για τους Δίδυμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες.. Επαγγελματικά ζητήματα θα σας φέρουν στα όριά σας, πρέπει να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας και να πετύχει! Δύσκολοι στόχοι, υψηλοί πολύ και πάλι από την αρχή.. Τη συμπεριφορά σας να προσέξετε και τίποτα άλλο..


Το σίγουρο είναι ότι όλοι γινόμαστε υπερ δραστήριοι, παίρνουν οι μηχανές εμπρός και κυνηγάμε το άπιαστο, το ακατόρθωτο, το πιο δύσκολο, που θα μας φέρει εκείνη τη φοβερή επιτυχία, μια ανακούφιση μεγάλη. Μπορεί το ζήτημα να είναι ερωτικό, να κρύβει πάθος, αγάπη, αχαλίνωτα συναισθήματα, μπορεί όμως και επαγγελματικό. Σε όλες τις περιπτώσεις βλέπω να πέφτουν πτώματα παρά δίπλα, αλλά αυτό λέγεται παράπλευρες απώλειες.. Σε μια δυνατή μάχη, πάντα υπάρχουν..!!


Για να δούμε λοιπόν, τι θα πάθει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.. να και μια ιστοριούλα ακόμα..


Κριός
Από τους τυχερούς της παρέας, αφού ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σας και ο Τοξότης ας υποθέσουμε ένα καλό φιλαράκι. Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας, γίνεστε πιο δραστήριοι από ποτέ και ως τις 26/10, θα κάνετε απίστευτα βήματα, για να ανεβείτε επαγγελματικά κυρίως! Αρκετοί θα χρειαστεί ή να ταξιδέψετε ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια, για να αλλάξετε επίπεδο και σελίδα φυσικά στη ζωή σας! Με καθαρό μυαλό και ξεκάθαρες αποφάσεις, θα προχωρήσετε και θα είστε και πιο σίγουροι από ποτέ! Πιστέψτε στις ιδέες σας!

Ταύρος
Καιρός να πάρετε και εσείς μια ανάσα! Βέβαια θα συμβεί από τη μια, από την άλλη όμως δε πρόκειται, γιατί ο Άρης από το Τοξότη, σας στέλνει μπόλικη από τη μαγική επιρροή του και ξαφνικά θα θυμηθείτε το σεξ και θα γίνει πανικός! Άκρως ερωτικοί, γοητευτικοί και σέξι θα είστε ως τις 26/10. Φεύγουν τα σκοτάδια, αποκτάτε ξανά αυτοπεποίθηση και μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά! Δε θα είναι όλα ρόδινα, θα υπάρξουν και οι εντάσεις, όμως το σεξ θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδώσετε. Ίσως να έφτασε και η εποχή, που οι ερωτικές σας επιθυμίες θα ικανοποιηθούν..

Δίδυμος
Αυτό που θέλετε στα αλήθεια είναι την ανεξαρτησία σας! Ο Άρης στο Τοξότη, θα σας κάνει λίγο τούρμπο, ή μήπως να πω ένα πύραυλο κανονικό και ξαφνικά οτιδήποτε ήταν σε μια σειρά και υπήρχε μια σταθερότητα, παίζει να διαλυθεί μια και έξω. Δε σας αρέσει η σχέση σας. Σας πνίγει? Θα το πείτε έξω δυνατά και φωναχτά. Δε σας αρέσει η δουλειά σας? Θα σηκωθείτε και θα φύγετε. Αλλά πριν μπορεί να παίξετε και ξύλο. Οτιδήποτε σας καταπιέζει θα το νιώσετε πολύ έντονα και θα το βγάλετε προς τα έξω, με το πιο άγαρμπο τρόπο. Καιρός να κάνετε νέες γνωριμίες. Δε λέτε..??

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια, τελειώσανε τα ψέματα. Από εδώ και πέρα και ως τις 26/10, θα έχει σκληρή δουλειά και τίποτα άλλο. Τέρμα οι χαρές και τα πανηγύρια, τα χασκόγελα και όλα τα σχετικά. Πάει και το ροζ το συννεφάκι, έγινε γκρίζο και θα γίνει μαύρο και άραχνο, αν δε δραστηριοποιηθείτε στον επαγγελματικό τομέα. Ξεχάσετε προσωπική ζωή, αγάπες και λουλούδια και προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Άγχος, νεύρα, απαιτήσεις, από όλα θα έχει το μενού.. Για αυτό ξεκινήστε ένα γυμναστήριο, να έχετε κάπου να ξεδίνετε, γιατί δε σας βλέπω καλά..

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε από εδώ και πέρα. Ο Άρης στο Τοξότη, επαναφέρει τον έρωτα και τη δημιουργία ξανά στη ζωή σας. Μπορεί να κάνετε και ένα παιδί τις ημέρες αυτές.. Γιατί από σεξ, θα έχει μπόλικο, από ότι κατάλαβα.. Βρίσκετε το κέφι σας, την αισιοδοξία σας και ή προχωράτε δυναμικά για μια νέα γνωριμία και τη διεκδικείτε μέχρι κόκαλο που λέμε, ή βρίσκετε τον τρόπο και ξανά φτιάχνετε τη σχέση σας. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις θα περάσετε καλά.. Θα συμβούν και μερικά χαρμόσυνα γεγονότα, ποιος σας πιάνει..!!

Παρθένος
Θα σας πρότεινα να φορούσατε μια πανοπλία από εδώ και πέρα και ως τις 26/10, γιατί θα βρίσκεστε μέσα σε ένα πεδίο μάχης με τους πάντες και τα πάντα. Ας υποθέσουμε ότι από σήμερα είναι μια νέα ημέρα, ξανά γεννιέστε και πρέπει να κάνετε αλλαγές. Ξεκινήσετε από το σπίτι, αλλάξτε ντεκόρ, κάντε οτιδήποτε για να ανανεωθεί το μάτι σας. Αν έχετε και την οικονομική δυνατότητα, τότε γκρεμίστε και κανένα τοίχο, θα αξίζει το κόπο. Στη δουλειά ξανά από την αρχή και εκεί θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, γιατί βλέπουν και άλλοι τη θέση σας.. Προσοχή στις εντάσεις και τους τσακωμούς με τους δικούς σας ανθρώπους.. Όλα σε μια κλωστή.. τίποτα άλλο δε θα σας πω..

Ζυγός
Το σύμπαν κάνει τα μαγικά του και εσείς από σήμερα θα πάθετε κάτι, θα δείτε αστεράκια πολύ φωτεινά. Νέοι στόχοι, νέα όνειρα, όλα αλλάζουν έτσι ξαφνικά και ξεσηκώνεστε για τα πάντα. Ένα ταξίδι ή πολλά σίγουρα θα κάνετε, για αυτό να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Καλό είναι να προσέχετε τι λέτε, γιατί θα βιάζεστε πολύ, να γίνει το δικό σας και τα λάθη ίσως να υπάρξουν από το πουθενά. Προσοχή στο τιμόνι και γενικά προσοχή ακόμα και στο πως περπατάτε! Πολύ τυχεροί, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Γίνεστε πιο δραστήριοι από ποτέ! Ως τις 26/10 όλα αυτά. Λίγο το ύφος σας να προσέξετε.. προκαλεί!

Σκορπιός
Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα και επαγγελματικά φυσικά. Ο Άρης στο Τοξότη ως τις 26/10, θα σας κάνει πιο πεισματάρηδες, πιο αποφασιστικούς, πιο σκληρούς παίχτες, αρκεί να γίνει το δικό σας και να είστε μέσα στο παιχνίδι φυσικά. Πάνω από όλα θα πρέπει να σας αρέσει αυτό που κυνηγάτε, αλλιώς τσάμπα κόπος. Θα ρισκάρετε, όμως παίζει και να χάσετε. Και επειδή είστε και ανυπόμονα πλασματάκια, θα δώσετε μάχη με ανθρώπους που μέχρι τώρα πιστεύατε ότι είναι με το μέρος σας. Θα το πετύχετε το σκοπό σας, θα καλύψετε τα έξοδά σας, θα είστε μέσα στο παιχνίδι και το χρήμα θα ρέει.. Το νου σας..όμως..

Τοξότης
Ποιος σας πιάνει εσάς.. Πάει από σήμερα και ως τις 26/10, πετάει η ομάδα κανονικότατα! Δραστήριοι αρκετά, ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας, τα βάζετε κάτω και ξεκινάτε το ταξίδι σας. Κανείς δε πρόκειται να σας σταθεί εμπόδιο, άλλωστε είστε αποφασισμένοι να νικήσετε και να γίνει μόνο το δικό σας. Επαγγελματικά κυρίως, θα υπάρξει άνοδος και θα πετύχετε τους στόχους σας, είτε αυτοί θα είναι νέοι είτε από τα παλιά. Πάντως δε τα παρατάτε με τίποτα. Ερωτικά είστε φωτιά που καίει, ακόμα και εκεί κάνετε μια μικρή επανάσταση.. Αυτό που θέλετε θα γίνει δικό σας. Πάει και τελείωσε..!!!

Αιγόκερως
Από σήμερα κρεμάτε μαύρες κουρτίνες, κατεβάζετε τα τηλέφωνα, κλείνεστε στον εαυτό σας κανονικά. Αλλάζει η διάθεσή σας, γίνεστε πάλι οι κλασικοί κατάσκοποι, κρατάτε μυστικά για τον εαυτό σας, σκοτεινιάζει το σύμπαν σας. Δυστυχώς κάπως έτσι θα είστε ως τις 26/10 και το μόνο που θα σας νοιάζει είναι η δουλειά σας και τίποτα άλλο. Κάτι από το παρελθόν θα σας βασανίσει, ένα μυστικό ή μια εκκρεμότητα που θα σας κάνει ακόμα πιο μυστήριους και απόμακρους. Λάθη όλοι κάνουμε, ή στη τελική ναι είμαστε όλοι αμαρτωλοί, το θέμα είναι αν το αποδεχόμαστε και τι κάνουμε για να το διορθώσουμε.. Ναι τα υπαρξιακά σας θα σας πιάσουν, πάντως είναι μια καλή ευκαιρία να τα πείτε με τον εαυτό σας και να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας.. Ψυχραιμία.. Άρης είναι αυτός.!

Υδροχόος
Απλά τέλεια.. Τι άλλο θέλετε να σας πω..?? Από σήμερα και ως τις 26/10, να έχετε τα ρούχα σας καθαρά και περιποιημένα, γιατί αλλάζει κατά πολύ η καθημερινότητά σας. Προσκλήσεις για έξοδο, για νυχτοπερπατήματα, θα γίνουν αρκετές και θα πάτε. Δημόσιες σχέσεις λέγονται αυτές, χαμογελάστε, κάντε νέες γνωριμίες. Η αλήθεια είναι ότι δε θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί, άρα είτε έχετε κέφι, είτε όχι, θα πάτε παντού. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του. Κάτι που θέλετε πολύ θα γίνει δικό σας, θα βρείτε εσείς τον τρόπο.. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί και ερωτικό.. Θα δείξει..

Ιχθύες
Γλυκά μου ο Άρης στο Τοξότη σας, τρελαίνει κανονικά! Τα επαγγελματικά σας σε πρώτο πλάνο, ως τις 26/10, θα κάνετε τα πάντα για να είστε μέσα στο παιχνίδι και όχι μόνο. Αυτή τη φορά σας ενδιαφέρει πολύ τι θα πει ο κόσμος για εσάς, θα προσπαθήσετε να φτιάξετε την εικόνα σας προς τα έξω, που αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βγείτε από το σπίτι και να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Δε θα είστε καθόλου χαλαροί, αντιθέτως χρόνος δεν υπάρχει και εσείς πρέπει να τρέξετε πολύ για να βρεθείτε και μερικά βήματα μπροστά. Μπείτε δυναμικά και δε θα χάσετε! Μόνο λίγο συγκρατήστε τα νεύρα σας, γιατί δε κάνουν καλό και μπλοκάρουν όλη τη θετική ενέργεια..!!

magicfariel@gmail.com