Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Απρόβλεπτο Φεγγάρι, τι μαντάτα φέρνεις; by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες διακοπών, ξεκούρασης, χαλάρωσης αλλά το άγχος – άγχος! Το σύμπαν έχει φροντίσει για αυτό, don’t worry!
Από τη μια ο Κρόνος, από την άλλη ο Πλούτωνας, έχουμε και Πανσέληνο στον Υδροχόο καλοκαιριάτικο, του μπαίνει σφήνα και ο Ουρανός, ας σταυροκοπηθούμε και OMG! 

Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, φτάσαμε στο σημείο αυτό, στις 12/08 έχουμε Φεγγάρι, θα βρίσκεται εκεί ψηλά, ολόγιομο, να μας ζαλίζει όλη μέρα και όλη νύχτα!

Μεταξύ μας δεν είναι καλό το Φεγγάρι! Κρύβει πολύ θυμό, πολύ ένταση, είναι αγριεμένο, γιατί ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον Υδροχόο και είναι τέρμα στραβωμένος! Πιέζει το σύμπαν για εκείνη την περιβόητη αλήθεια, που πρέπει να φανεί οπωσδήποτε. 
Οι μάσκες έχουν ήδη πέσει, όλοι γνωρίζουμε το ποιον έχουμε απέναντί μας, τις προθέσεις του, τα συναισθήματά του, το αν μας κάνει καλό στη ψυχή ή όχι! Το ζητούμενο είναι να διαχειριστούμε τέτοια ζητήματα, με ειλικρίνεια. Κάποια στιγμή πρέπει ο κάθε κατεργάρης να μπει στον πάγκο του, κοινώς να μας παρατήσει στην ησυχία μας.. γιατί πόσο πια; Όποιος αποζητά τροφή για τον εγωισμό του, ας φάει σανό! Στάζω το φαρμάκι μου, αλλά πόσο πια θα αδειάζει η δική μου η ψυχή, για να γεμίζει η δική σου; Ούτε ένα ευχαριστώ από τον πλεονέκτη της παρέας! 
Να αυτά μας κάνει το Φεγγάρι! Το άδικο μας πνίγει, το άδικο μας κάνει να φερόμαστε άσχημα, το άδικο πληγώνει τους πάντες! Και παίζει πολύ αδικία στη ζωή αυτή! 

Αυτό που θα μου άρεσε τις μέρες αυτές, αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου, είναι να ανέβω σε ένα βράχο, σε ένα βουνό, όχι δε θα πέσω, δε θα κάνω τη χάρη αυτή σε μερικούς, αλλά θα φωνάξω τόσο δυνατά, να ακουστώ εκεί ψηλά, μπας και γαληνέψει η ψυχή μου! Θα ξεδώσω με το βλέμμα στον ουρανό, θα χαθώ στο απέραντο γαλάζιο, θα φωνάξω, θα κλάψω, θα ξεριζώσω τα σωθικά μου, για πάρτη μου, να διώξω μακριά την αρνητική ενέργεια, να αδειάσω, να κάνω χώρο, για αυτά που θα έρθουν! 

Τρελό το Φεγγάρι, τρελή και η Ταυρίνα.. τι να κάνουμε τώρα; 😵

φιλάκια..


Κριός
Μέρες που τα θέλετε όλα δικά σας! Αποζητάτε το ενδιαφέρον του κόσμου με κάθε τρόπο. Το Φεγγάρι σας θυμίζει το γνωστό «ρόδα είναι και γυρίζει». Κάποιοι θα βρείτε το δίκιο σας και κάποιοι θα το χάσετε. Μέρες που «κλέβετε» το ρόλο του αρχηγού, θέλετε η τελευταία κουβέντα να είναι η δική σας. Τι συναισθήματα σας προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές; Αποφύγετε σπατάλες για λόγους εντυπωσιασμού. Να σας αγαπούν για αυτό που είστε και όχι για αυτά που έχετε! Τα λόγια σας, ας είναι μετρημένα!

Ταύρος
Ζόρικες οι μέρες αυτές, παίζει να σας βγάλουν από τη θάλασσα με το ζόρι για να επιστρέψετε στην εργασία σας, ακόμα και με το μαγιό! Και επειδή έχετε ήδη κοπιάσει πολύ, ίσως ένα ηρωικό όχι να είναι τόσο δυνατό, τόσο τραγικό που να ανατρέψει τα δεδομένα στο λεπτό! Το Φεγγάρι σας κάνει επαναστάτες, με αιτία μάλιστα, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Κανείς δε θα σας «κλέψει» όλα αυτά για τα οποία έχετε κοπιάσει! Υπάρχει Θεία Δίκη και έφτασε η στιγμή να μάθουν κάποιοι το τι εννοεί ο ποιητής!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως σας στριμώχνουν λίγο στη γωνιά, κάνουν μια προσπάθεια να σας βάλουν τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο, γιατί όσο να’ναι είστε άτακτα παιδιά, να όμως που σας γλιτώνει το Φεγγάρι στα πολύ ξαφνικά και όλα μέλι γάλα! Ασχολούνται όλοι με την πάρτη σας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και δε προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα! Το Φεγγάρι έχει μια διάθεση να σας παντρέψει ένα πράγμα, αλλά από την άλλη μπορεί να προκύψει ένας έρωτας .. κάπως απαγορευμένος!

Καρκίνος
Μυστήριες ημέρες μιας που άλλα φαντάζεστε και άλλα προκύπτουν! Το Φεγγάρι σας δείχνει ξεκάθαρα πως καλοκαιρινές διακοπές τέλος, μιας που χρήματα δεν υπάρχουν για διασκέδαση! Ότι έχετε μαζέψει στην άκρη, είναι για άλλο σκοπό και δε σας επιτρέπουν τις αναλήψεις, αλλά μόνο τις καταθέσεις! Μια προσπάθεια να κλειστείτε στο καβούκι σας θα την κάνετε, αλλά δε θα σας αφήσουν, γιατί το Φεγγάρι πιέζει για λόγια ξεκάθαρα και ντόμπρες συμπεριφορές! Για ακούστε τι έχουν να σας πουν!

Λέων
Γυαλίζει το ματάκι σας μέρες που είναι, το Φεγγάρι του Αυγούστου σας χτυπά κατακούτελα και αρκετοί είστε μέσα σε ένα καζάνι που βράζει! Κάποιοι δηλώνετε μια ηρωική παραίτηση, κάποιοι φτιάχνετε βαλιτσούλα και εξαφανίζεστε, ακόμα και από το σύντροφό σας! Αν είστε δυσαρεστημένοι με τις σχέσεις σας, τις μέρες αυτές θα το δείξετε με άγαρμπο τρόπο, στάζει και το στόμα σας φαρμάκι, βγάζετε τα εσώψυχά σας και πληγώνετε πολύ κόσμο τριγύρω! Παίρνετε αποφάσεις ζωής και ας φέρνουν την καταστροφή!

Παρθένος
Μέρες παράξενες που άλλα κανονίζετε και ίσως και τίποτα να μη συμβεί, μιας που το Φεγγάρι έχει σκοπό να σας ρίξει τέζα στο κρεβάτι! Άγχος; Κάποια ίωση; Τα νεύρα σας; Αρκετοί δε μπορείτε να ξεμπλέξετε από τη δουλειά σας με τίποτα, συνεπώς ακόμα και ένα τριήμερο φαντάζει ως όνειρο! Το Φεγγάρι σας θέλει σοβαρούς, μετρημένους, υπεύθυνους, συνεπώς οι επιθυμίες σας όπως φαίνεται θα εκπληρωθούν λίγο παραπέρα. Το να ξεσπάσετε σε εκείνους που σας αγαπούν, είναι άκυρο εντελώς!

Ζυγός
Τα έχετε βάλει με τους συνεργάτες σας καιρό τώρα και το κακό συνεχίζεται! Φέτος θέλετε να κάνετε και εσείς πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε, να μοιράσετε λίγο τα βάρη, μιας που ο χειμώνας δε βγαίνει αλλιώς. Το Φεγγάρι δηλητηριάζει τις σχέσεις σας, τη ψυχή σας, σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας, μιας που διαπιστώνετε πως πάνε να σας «ακυρώσουν» κάποιοι! Το θέμα δεν είναι το ποιος έχει το πάνω χέρι, αλλά το αποτέλεσμα μιας καλής συνεργασίας. Αφήστε τους να ονειρεύονται..!

Σκορπιός
Μέρες που το «Εγώ» σας χτυπά ταβάνι! Δε σας δίνουν τη σημασία που αποζητάτε, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, αντιθέτως κάποιοι σας γυρίζουν την πλάτη και κάποιοι σας κουνούν το δάχτυλο επικριτικά! Από τη μια γίνεστε παγοκολόνες, δε σας αγγίζει τίποτα, ίχνος ευαισθησίας, από την άλλη αν σας πιέσουν πολύ, ας πούμε εσείς και το ηφαίστειο Κιλαουέα της Χαβάης! Τέτοια κάνει το Φεγγάρι, μήπως λοιπόν να εξαφανιστείτε από παντού, παρά να δείξετε την κάκιστη πλευρά του εαυτού σας;;;

Τοξότης
Αν και σπάνια ζηλεύετε, το Φεγγάρι έχει σκοπό να το αλλάξει αυτό, μιας που ξαφνικά οι φίλοι σας ή ο σύντροφός σας να κανονίσουν πολλά και διάφορα, δίχως να υπολογίσουν την παρουσία σας. Είναι μέρες που οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν την τιμητική τους, να όμως που το σύμπαν έχει σκοπό να σας το χαλάσει λίγο το όνειρο. Ή που θα μπλέξετε με θέματα επαγγελματικά ή που θα νιώσετε μια αδιαθεσία. Ναι το κρεβάτι φαντάζει ως όαση, αλλά τέτοιες μέρες και η παραλία το ίδιο! Το νου σας μη φύγει το αεροπλάνο!

Αιγόκερως
Από τη μια ο Πλούτωνας, από την άλλη το Φεγγάρι, δε θέλει και πολύ για να είστε με ανεβασμένη την πίεση μέρες που είναι! Όλα σας ενοχλούν, ο σύντροφός σας, οι σχέσεις σας, το πορτοφόλι σας, νιώθετε πως σας έχουν βάλει μέσα σε ένα κλουβί με το ζόρι! Η άλλη όψη του νομίσματος είναι πιο ερωτική, πιο σκανταλιάρα, μιας που αρκετοί μπορεί να ζήσετε στιγμές φλογερές, γεμάτες από πάθος. Γκρινιάζετε η αλήθεια είναι με το κάθε τι, σκάνε και κάτι λογαριασμοί ως κομήτες, νιώθετε πως σας έχουν βάλει στο μάτι!

Υδροχόος
Είστε στο μάτι του Κυκλώνα, μιας που το Φεγγάρι έχει το άρωμά σας 100%! Οι επιθυμίες σας τις μέρες αυτές δύσκολα θα πραγματοποιηθούν, μιας που ο καθένας εκεί έξω έχει τα βάσανά του. Τα μαντάτα τρέχουν και δε σας αρέσουν καθόλου! Μέρες που κάνετε βουτιά στο σκοτάδι, ακυρώνετε τον εαυτό σας, τις προσπάθειές σας, τα οράματά σας, γιατί κάτι δε κάνατε σωστά; Τσακώνεστε με το «Εγώ» σας, γιατί ναι μεν, αλλά! Επιλογές και συνέπειες είναι αυτό που σας ταράζει, γιατί ωραίο το διάστημα, αλλά από τη Γη ξεκινά το ταξίδι!

Ιχθύες
Όπου φύγει – φύγει, κάπως έτσι νιώθετε τις μέρες αυτές! Κλείνετε τηλέφωνα, εξαφανίζεστε από παντού και δε μπαίνετε καν στον κόπο να αναρωτηθείτε το τι και το πως! Ή που προτιμάτε τις μοναξιές σας, ή κάποια ύπαρξη που σας φτιάχνει πολύ το κέφι. Το Φεγγάρι σας απαγορεύει τις ανούσιες συναναστροφές, ακόμα και τις καλοσύνες με εκείνους που δεν έχουν μάθει να εκτιμούν τα όμορφα της ζωής. Όποιος αναφέρεται στο παρελθόν σας, τρώει πόρτα, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας κρίνει για τις επιλογές σας!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay