Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Μυστήρια Αποκαλυπτική η Πανσέληνος στον Καρκίνο! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες τώρα το Φεγγάρι στον ουρανό, με μαγεύει, το βλέμμα μου είναι συνέχεια κατά επάνω του, του μιλώ ενώ περπατώ μονάχη στο δρόμο, κάνω προσευχές, για εκείνον τον έρωτα το μεγάλο! 




Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέρε μου τον έρωτα, το μεγάλο, τον τρανό, να του πω το πόσο πολύ τον αγαπώ.. να του δώσω αμέτρητα φιλιά, να τον πάρω μια τεράστια αγκαλιά!

Και κάπως έτσι, έβαλα τα δυνατά μου, να γράψω για την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου που γίνεται βασικά απόψε, μετά τα μεσάνυχτα, (18/01) συνεπώς το Φεγγάρι γεμίζει, ώρα που υπάρχει απόλυτη ησυχία εκεί έξω, τη στιγμή που τα βλέφαρα έχουν πια κλείσει, να μόλις τα όνειρα ξεκινήσουν να εμφανίζονται μαγικά στο μυαλό..
Το πρώτο Φεγγάρι του έτους, εκείνο που μας οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά του χειμώνα! Έχουμε Πανσέληνο στο πιο ευαίσθητο ζώδιο, στο πιο ρομαντικό, στο πιο πιστά αγαπησιάρικο, που άμα θυμώσει όμως, άμα εξαπατηθεί, άμα πληγωθεί, μπορεί να γίνει το πιο εκδικητικό ζώδιο ever! Συναγωνίζεται ακόμα και τον Σκορπιό! Τον νικάει μερικές φορές.. Είναι το μοναδικό ζώδιο που παίζει οριακά ανάμεσα στην Αγάπη και στο Μίσος! Και δε φαίνεται καθόλου! Φανταστείτε λοιπόν, πως το Φεγγάρι φουντώνει όλα αυτά τα συναισθήματα, η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!

Τούτη τη φορά όμως, το σύμπαν ταιριάζει πολύ με την Πανσέληνο αυτή, αφού ο Ήλιος και ο Πλούτωνας, από το ζώδιο του Αιγόκερου, έχουν ένα πολύ μυστήριο αλισβερίσι, με σκοπό φυσικά να φανερώσουν, αλήθειες που πονούν, τους ψεύτες, τους δόλιους ανθρώπους, την πηγή του κακού! Όμως για να γίνουν αυτές οι αποκαλύψεις, θα προκύψουν εντάσεις, συμπεριφορές όχι και τόσο ωραίες, πρώτα θα φανεί το σκοτάδι και μετά θα έρθει το φως! Στο παρελθόν επιβάλλεται να μπει μια τελεία, αλλιώς δε θα υπάρξει κανένα μέλλον, ελπίδα καμιά!

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Σε αυτούς χτυπά η καμπάνα αλλά και σε όλους εμάς!

Τρεις ημέρες πριν και τρεις μετά, η Πανσέληνος η συγκεκριμένη, μπορεί να φουντώσει τα ερωτικά πάθη, να βοηθήσει να προκύψουν μοιραίες συναντήσεις, να ξεσηκώσει τα ερωτόλογα, να παρασύρει τον κόσμο να υποκύψει στην καρδιά και όχι στη λογική! Όλα τα καλά τελειώνουν κάποια στιγμή, αλλά κανείς ποτέ δε ξέρει, αν η έκπληξη θα μείνει ή θα φύγει..

Ένα Φεγγάρι, που επιμένει στο παρελθόν, επιμένει στην αλήθεια, επιμένει στο ή τώρα ή ποτέ! Τίποτα δε πρέπει να παραμείνει ίδιο! Ένα τέλος και μια νέα αρχή!

φιλάκια..


Κριός 
Ζόρικο πολύ το Φεγγάρι αυτό για εσάς! Σα να σας κλείνουν τη μύτη, ένα μπουμ θα το κάνετε μέσα στην εβδομάδα και ξαφνικά θα δείξετε τον κακό σας τον εαυτό στους πάντες! Ότι μαζεύετε μέσα σας καιρό τώρα, θα εκφραστεί, θα φανερωθεί, με τον πιο άγαρμπο και σκληρό τρόπο! Σα να μη καταφέρετε να διαχωρίσετε τις σχέσεις σας, τους ρίχνετε όλους μαζί σε έναν κουβά και τους «χτυπάτε» στο ψαχνό, είτε φταίνε, είτε όχι! Νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει, πως όλοι έχουν απίστευτες απαιτήσεις από εσάς, πως εσείς θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα, ενώ έχει έχετε δώσει σωστές κατευθύνσεις, έχετε ξεκαθαρίσει τη θέση σας, έχετε προνοήσει για αυτό που ζείτε τώρα! Γυμναστική, τρέξιμο, ή κλειστά όλα και ύπνος! Ψυχραιμία!

Ταύρος
Το Φεγγάρι αυτό αν και είναι τέρμα συναισθηματικό, έχει σκοπό να σας ξεσηκώσει ερωτικά με μια γνωριμία πολύ ιδιαίτερη! Μια Πανσέληνος που ευνοεί τα φλερτ, τα ρομαντικά μηνύματα, τα γλυκόλογα, τις όμορφες τις συναντήσεις, με κάποια ύπαρξη που κατά πάσα πιθανότητα, να μη τη φαντάζεστε καν! Το φως του φεγγαριού, θα πέσει σε εκείνο το μονοπάτι, που θα σας οδηγήσει μέσα σε μια πολύ ζεστή αγκαλιά! Να είστε θετικοί, αισιόδοξοι και να θυμάστε πως η ελπίδα ενός μεγάλου έρωτα σίγουρα πεθαίνει πάντα τελευταία! Δώστε την ευκαιρία της ευτυχίας στον εαυτό σας!

Δίδυμος 
Ύπουλο πολύ το Φεγγάρι αυτό για την περίπτωση τη δική σας! Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας και συναναστρέφεστε καθημερινά, σα να βρίσκουν τις αδυναμίες σας, σα να σας έχουν βάλει καιρό στο μάτι, οπότε με αφορμή τις μαγικές ενέργειες της Πανσελήνου, πέφτουν οι μάσκες και όχι δε σας ζητούν κάτι, σας το επιβάλλουν με το ζόρι! Να είστε πονηροί, αντιδραστικοί και ψύχραιμοι συγχρόνως! Αποφύγετε να υποσχεθείτε κάτι σοβαρό, να πείτε το ναι σε ένα γάμο, σε μια συγκατοίκηση, δεν είναι καλή περίοδος για αποφάσεις ζωής, που αργότερα σίγουρα θα τις μετανιώσετε! 

Καρκίνος
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Χαοτικό το Φεγγάρι αυτό από κάθε άποψη! Πέρα από υπερβολικούς και πολύ ευαίσθητους, σας κάνει και λίγο ενοχλητικά τεμπέληδες! Τις μέρες αυτές, προτιμάτε να δίνετε κατευθύνσεις, εντολές, διαταγές να το πω καλύτερα και θέλετε οπωσδήποτε να σας υπακούν, δίχως πολλές αντιρρήσεις! Κάποιοι από εσάς, θα προτιμήσετε τα τηλεπαθητικά, τύπου όποιος νοιάζεται, θα καταλάβει τις σκέψεις σας και θα κινηθεί αναλόγως, δίχως καν να σας ρωτήσει! Και επειδή η ιστορία δε πάει κάπως έτσι, να προσμένετε εντάσεις και ξεσπάσματα, είτε από την πλευρά σας, είτε από τους άλλους! Το μαγικό χαλί πέταξε, σε κάποιο παραμύθι ίσως.. Αν δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας, μην έχετε την απαίτηση να ασχοληθούν οι άλλοι! 

Λέων
Τρελό το Φεγγάρι αυτό για εσάς! Παρέα με τον ανάδρομο Ερμή, σα να μπλοκάρουν όλες σας τις υποθέσεις και εσείς στην τρεχάλα να προλάβετε τα πάντα όλα! Εννοείται πως τις μέρες αυτές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξοργιστείτε, να ανοίξετε αμέτρητα μέτωπα και φυσικά να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Ένα κουβάρι η ζωή σας, λέτε από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως αν το καλό σκεφτείτε, το κακό έχει ξεκινήσει πολύ καιρό τώρα! Μην έχετε απαιτήσεις εξωπραγματικές από τον εαυτό σας, δεν είστε ο superman! Πάρτε το από την αρχή, αφού φύγουν τα μαύρα σύννεφα μακριά!

Παρθένος
Με τη βοήθεια του Φεγγαριού, θα πιάσετε για ακόμα μια φορά την ατζέντα σας και θα κάνετε deleteσε άτομα που δε χρειάζονται άλλο πια μέσα στη ζωή σας! Καλά, μη τρελαίνεστε, γιατί σχέσεις ζωής, δε μπορείτε να τις πετάξετε στα σκουπίδια, τόσο απλά! Κάποιοι νιώθετε έντονα την επιθυμία του έρωτα, οπότε τις μέρες αυτές θα δώσετε σημασία σε διάφορες υπάρξεις, έτσι απλά για να φτιάξετε το ψυχολογικό! Από την άλλη φυσικά, όση ενέργεια και αν σας δώσει η Πανσέληνο, εσείς θα τη διοχετεύσετε στη δουλειά σας και στο πώς να φτιάξετε καλύτερη φυσική κατάσταση!

Ζυγός 
Άκρως αποκαλυπτικό το Φεγγάρι αυτό για εσάς! Ξαφνικά όλα στη φόρα και εσείς με το στόμα ανοιχτό! Διαπιστώνετε πως σας έχουν αποκρύψει πολλά και διάφορα, κυρίως οι πολύ δικοί σας άνθρωποι! Ένα μικρό αθώο ψεματάκι, αν δε φανερωθεί επιτόπου, τότε συνεχίζεται και ξαφνικά κάπως έτσι φτιάχνονται οι δράκοι! Ερωτικοί καβγάδες, φανερώνουν αλήθειες που πονούν! Συναδελφικοί καβγάδες, ρίχνουν τις μάσκες κάτω και συγκλονίζεστε! Οικογενειακές εντάσεις, αποδεικνύουν πως τα φαινόμενα απατούν! Μια Πανσέληνος που ταράζει πολύ τις σχέσεις σας! Την εβδομάδα αυτή λοιπόν, πάρτε βαθιά ανάσα και να γίνετε θεατές στο έργο της ζωής σας! Πολλά πρόσωπα θα εκτεθούν στα μάτια σας! Αφήστε τους.. δίχως εξάρσεις! Ας αγωνιούν για τις απαντήσεις σας..

Σκορπιός
Η τηλεπάθειά σας χτυπά κόκκινο, γίνεστε πολύ διαισθητικοί και γυαλίζει το ματάκι σας με την Πανσέληνο αυτή! Πιάνετε όχι μόνο πουλιά στον αέρα, αλλά συχνότητες και από το υπερπέραν! Και επειδή ανήκετε στους πανέξυπνους της παρέας, εκμεταλλεύεστε τη χαοτική κατάσταση του κόσμου, ξεκινάτε τις ερωτήσεις, μεταξύ σοβαρού και αστείου και κάπως έτσι λαμβάνετε απαντήσεις, που κρύβουν αλήθειες, δόλο, ενοχή, ζήλια, σίγουρα πολλοί θα εκτεθούν στα μάτια σας, την εβδομάδα αυτή! Μεθαύριο, όταν βγείτε στην αντεπίθεση, θα έχετε αμέτρητα επιχειρήματα για να τραβήξετε την πορεία σας.. δίχως υποδείξεις φυσικά!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό θέλει οπωσδήποτε να κρατήσετε τα μπόσικα στη ζωή σας και να μη χαλάσετε χατίρι σε κανέναν! Από τη μια αναλαμβάνετε τις υποχρεώσεις σας και είστε εξολοκλήρου υπεύθυνοι για τις πράξεις σας και τις αποφάσεις σας, από την άλλη όμως καλό είναι να δείξετε πως έχετε ανάγκη και τους τριγύρω, δηλαδή το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας! Το ομαδικό πνεύμα αρέσει περισσότερο σε κάθε περίπτωση! Ένα Φεγγάρι που σας κάνει αγριόγατες, ενώ θα πρέπει να το παίζετε γατούλες, για να βγείτε οι κερδισμένοι της υπόθεσης! Ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας βαρά κατά κούτελα! Τονίζει έντονα πως πρέπει να τρέξετε μακριά από το παρελθόν σας, αφού λύσετε τα θέματά σας και να αλλάξετε σελίδα γενικώς! Οι σχέσεις σας πάλι από κόσκινο περνούν, κάποιοι μένουν και κάποιοι πρέπει να φύγουν οπωσδήποτε! Βέβαια, η ανάδρομη Αφροδίτη δε βοηθά πολύ σε αυτό, όμως ο Πλούτωνας έχει σκοπό να σας αποκαλύψει αλήθειες, για να σας βοηθήσει να πάρετε τις αποφάσεις σας! Ένα Φεγγάρι που χτυπά κατευθείαν στις ευαισθησίες σας, όμως όχι, δε θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ τούτη τη φορά! Ότι δεν ευοδώθηκε έχει σίγουρα κάποιον λόγο, ίσως για να σας φέρει κάτι πολύ καλύτερο! Θέματα εκδίκησης δε σας αφορούν άλλο πια!

Υδροχόος
Προτείνω να πάρετε τα βουνά, αλλά και εκεί λύκοι θα γίνετε, οπότε παραμένετε όπου βρίσκεστε και απλά δαγκώνετε με το παραμικρό! Αυτά τα ξεκίνα, σταμάτα, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, σας έχουν φθείρει ψυχολογικά, σας έχουν ρουφήξει κάθε ίχνος αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον, ή που θα προχωρήσουν οι δουλειές σας έτσι όπως εσείς θέλετε, ή έφτασε το τέλος! Απόλυτοι, σκληροί και μέσα στα νεύρα τις μέρες αυτές, τους κάνετε όλους μπάχαλο και φέρεστε σα κακομαθημένα παιδιά! Ένα Φεγγάρι που σας σπρώχνει στο χείλος του γκρεμού, ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο, αφού τα ντεμί δε σας ταιριάζουν, ούτε τα χλιαρά επίσης! Ή όλα ή τίποτα! Σοβαρά;;;

Ιχθύες
Όταν όλοι τρελαίνονται από τα αστρολογικά συμβάντα, εσείς τη βγάζετε ζάχαρη! Ανεξήγητο, αλλά άκρως απολαυστικό! Το Φεγγάρι αυτό, σας δίνει μια μαγική δύναμη, για να ξεπεράσετε τα θέματά σας, για να εργαστείτε ακόμα περισσότερο, για να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη! Να σας πω από το πεζοδρόμιο για καλού – κακού;;; Είναι μια καλή ευκαιρία για να δείτε τα λάθη σας, να τα αποδεχτείτε επίσης και να πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν το μέλλον σας! Δε σας βιάζει κανείς, ούτε καν ο χρόνος, οπότε ξεκινήστε εσείς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους, σιγά-σιγά!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay