Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Η Αφροδίτη του Φλεβάρη 2022, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγες μέρες έμειναν και τσουπ έφτασε ο Φλεβάρης, που τόσο δε τον αγαπώ καθόλου!
Τι σημασία έχει το πώς νιώθω, όταν η Αφροδίτη και ο Άρης όλες τις μέρες του μήνα, θα βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο τον Αιγόκερω! Δε λέω πως θα είναι εύκολο, γιατί υπάρχει ένταση μεταξύ τους, να όμως που αγαπιούνται τόσο πολύ, που στο τέλος όλα τα ξεπερνούν και ζουν το πάθος τους στο απόλυτο! Να για αυτά ζω, που έχω φτάσει ετών 45 και ακόμα τα ονειρεύομαι..!!! 


Φέτος όμως, το σύμπαν έχει άλλα σχέδια! Μπαίνει πολύ φορτσάτος ο Φλεβάρης σε συναισθηματικό και κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, καλά βαστούν, έχουν ετοιμάσει τόσες πολλές εκπλήξεις, θέλουν τόσο πολύ να μας δουν ερωτευμένους, οπότε φαντάζομαι, θα λέμε καλό μήνα και θα πέφτει και το βέλος του έρωτα στο κούτελο! Κατακούτελα που λέμε! 

Δε προλαβαίνουμε να συνέλθουμε και μπαίνει στο παιχνίδι ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύες, σε ένα ζώδιο εντελώς ονειροπαρμένο, οπότε, η γιορτή των ερωτευμένων μας βρίσκει σε μια κατάσταση πολύ μυστήρια! Ας μοιράσουμε ευχές στο σύμπαν εκείνες τις ημέρες, μπας και κάποιο όνειρο γίνει πραγματικότητα! 
Από τις 20/02 και μετά η Αφροδίτη ζει τον έρωτά της με τον Άρη, κάθε μέρα, όλη μέρα και τους στρώνει λουλούδια ο Ποσειδώνας! Το σκηνικό γίνεται παραμυθένιο, τα χιόνια λιώνουν από τις κρύες, παγωμένες καρδιές, υπάρχει έντονα η επιθυμία της αγάπης! Τα γλυκόλογα έχουν την τιμητική τους! Τα χάδια και τα φιλιά επίσης! 

Και φτάνουμε στο τέλος του Φλεβάρη, που σκάει ο Πλούτωνας από μια γωνιά και φωνάζει με τη βροντερή φωνή του.. « ε ψιτ τι γίνεται εδώ πέρα.;;;» Τρόμος και ο φόβος των ερωτευμένων, θα κρατήσει το όνειρο λίγο ακόμα, ή φτάσαμε στο τέλος;;;
Και ο Πλούτωνας απλά θα τεστάρει το χτύπο της καρδιάς μας.. Όποια χτυπά πιο δυνατά, πιο καθαρά, πιο αληθινά, θα κερδίσει το έπαθλο..

Να αυτά γράφω και ξεφεύγω.. 😄

φιλάκια.. 


Κριός
Τα νέα είναι πως ο Φλεβάρης είναι αφιερωμένος στα ερωτικά σας τα ζητήματα, μιας που η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου! Εκμεταλλευτείτε την περίσταση για να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας, οι δεσμευμένοι της παρέας! Ας πάρει φωτιά το κρεβάτι σας ξανά, μετά από πολύ καιρό! Το αξίζετε δε λέτε; Τα ελεύθερα Κριάρια, καιρός να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα δυναμικά, να προκαλέσετε το πρόσωπο που σας αρέσει, το φλερτ έχει ουσία τις μέρες του Φλεβάρη! Έχετε τον πήχη ψηλά, σας γοητεύουν οι ιδιαίτερες υπάρξεις, ο δείκτης δυσκολίας είναι κάπως μεγάλος, οπότε η γιορτή των Ερωτευμένων σας βρίσκει «μαγεμένους»! Φλέγεστε χρυσά μου! Δεν είναι όμως όλα τέλεια, μη ξεγελιέστε..!

Ταύρος
Το ραντεβού του Άρη και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, κατά τη διάρκεια όλου του Φλεβάρη, είναι μια καλή αιτία για να ρίξετε ένα βλέφαρο στα ερωτικά σας! Τίποτα δεν είναι σίγουρο, πολλά μπορούν να συμβούν και ευχάριστα και δυσάρεστα! Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείτε καθόλου, από τα παιχνίδια του έρωτα! Ο Άγιος Βαλεντίνος, βάζει στο μάτι τα Ταυράκια του 2ου δεκαημέρου, τους προσφέρει την αλήθεια στο πιάτο! Από γεύση; Μμμμ θα δείξει το θέμα! Από τις 20/02 μέχρι και τα τέλη, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, φτιάχνουν ένα φοβερό κοκτέιλ, με αποτέλεσμα να ζαλιστείτε πολύ όλοι οι Ταύροι, από τη γεύση του έρωτα! Αφήστε τούτη τη φορά να έχει άλλος το προβάδισμα, να είστε η ντάμα στο χορό!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Αιγόκερω, σας «φουντώνουν» ένα πράγμα! Οι κρύες νύχτες του Φλεβάρη, όπως φαίνεται θα είναι φλογερές σε ερωτικό επίπεδο! Αφού με τα πολλά τα λόγια άκρη δε βγάζετε, θα χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα, πιο πονηρά για να δείξετε την αγάπη σας, ή να πετύχετε το σκοπό σας! Αποζητάτε την απεριόριστη προσοχή του συντρόφου σας, η φαντασία σας καλπάζει, συνεπώς σας βλέπω να φτιάχνετε ατμόσφαιρα πολλές φορές και πάντα με διαφορετικό φόντο! Το νου σας, γιατί δεν έχουν όλοι τις ορέξεις σας, ούτε κάθε μέρα είναι εορτή! Ούτε να το βάλετε κάτω, ούτε να απογοητευτείτε! Ο Άρης σας τρελαίνει το μυαλό και κάθε εμπόδιο που προκύπτει το μεταφράζει ως σενάριο «απιστίας»! Μήπως υπερβάλετε;

Καρκίνος
Ως δια μαγείας, διώχνετε τα μαύρα σύννεφα μακριά, ότι έγινε – έγινε. Ο Φλεβάρης με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνούν το χρόνο τους, στο ίδιοι ζώδιο, είναι αρκετό για να πιάσετε τα ηνία, να κινητοποιηθείτε, για να ανθίσει και πάλι ο έρωτας στη ζωή σας! Εννοείται πως ο Άρης από τον Αιγόκερω, σας κάνει πολύ τσίτα, εκνευρίζεστε με το παρά μικρό, όμως ο σκοπός είναι ίσως, το μια κρύο, μια ζέστη! Η ένταση φέρνει πάθος και καυτά φιλιά! Αλλιώς και η ηρεμία καλή είναι.. πού τέτοιο πράμα; Ο Ποσειδώνας μπαίνει στην παρέα στις 25/02, είστε μέσα στις γλύκες, στις αγάπες και στα λουλούδια! Εν ολίγοις ο Φλεβάρης είναι ιδανικός, για ρομαντικά χουχουλιάσματα, με το πρόσωπο που αγαπάτε! Δώστε την ευκαιρία σε κάποιο φλερτ να ανθίσει..

Λέων
Ο Φλεβάρης, έχουμε και τη γιορτή των ερωτευμένων, έχει και το σύμπαν τα κέφια του, επεισοδιακός ο μήνας, από ερωτικής άποψης! Υπάρχει ένα πρόσωπο στο χώρο που κινείστε καθημερινά, σας έχει βάλει στο μάτι, ίσως να σας φλερτάρει διακριτικά και τώρα που Αφροδίτη με τον Άρη θα ερωτευτούν ξανά από την αρχή, να σας γίνουν οι αποκαλύψεις! Γοητεύεστε, νιώθετε όμορφα, αναστατώνεστε και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αν όμως δεν είστε, φρόνιμα και πάλι φρόνιμα! Οι πειρασμοί είναι απρόβλεπτοι και δε ρωτούν! Παρόλα αυτά, είναι ο μήνας που θα σας αγαπούν και θα σας φροντίζουν σα να είστε Βασιλιάδες! Υπάρχει πιο ωραίο από αυτό; Ένα αθώο φλερτ τέλη του μήνα, σας απογειώνει φανταστικά! Μήπως ονειρεύεστε; 

Παρθένος 
Αν σας ζητήσουν σε γάμο τις μέρες του Φλεβάρη, μη λιποθυμήσετε! Όπως φαίνεται, όλο το σύμπαν είναι υπέρ σας! Ο Ιππότης έρχεται, γίνεται η γνωριμία! Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Αιγόκερω, είναι ακριβώς το τι χρειάζεται για το Valentine’s day! Ο Δίας εκείνες τις ημέρες, κάνει τα μαγικά του από τους Ιχθύες! Ο Ποσειδώνας είναι επίσης μια φανταστική επιρροή για εσάς, οπότε έφτασε η εποχή που θα κάνετε χώρο, να καλύψετε το κενό. Πολύ ρομαντική η διάθεσή σας, ονειρεύεστε παραμύθια με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, βρίσκεστε στο απόλυτο sweet mood! Σας διεκδικούν και τους διεκδικείτε! Αμοιβαία συναισθήματα να υπάρχουν και τι στον κόσμο όλο; Ένα δώρο σας κάνει το σύμπαν, απρόβλεπτο, μεγάλο και τρανό! Τι είναι; 

Ζυγός
Ο Φλεβάρης σα να περιορίζει τις ελευθερίες σας! Η Αφροδίτη σας θέλει μέσα στο σπίτι και ο Άρης κάποιες φορές αντιδρά και κάποιες όχι και τόσο! Οπότε οι μέρες είναι ιδανικές, για να δώσετε σημασία στους ανθρώπους σας, να επικοινωνήσετε σε βάθος, να κατανοήσετε το τι τους συμβαίνει και πάει λέγοντας το πράγμα! Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, κάποια στιγμή θα παίξετε και λίγο στο θέατρο του παραλόγου, το ζητούμενο είναι να βγει μια άκρη.. Ωραίες ημέρες για σουαρέ, τα φιλαράκια είναι πάντα μια καλή παρέα! Να αποδέχεστε διάφορες προσκλήσεις για έξω, γιατί όλο και κάποια ύπαρξη θα γνωρίσετε στα ξαφνικά! Ο Ποσειδώνας σας ανεβάζει στο ροζ το συννεφάκι και σας πηγαίνει βόλτα στο όνειρο! Φουλ ρομαντική η διάθεσή σας, στο φινάλε! 

Σκορπιός
Και επειδή είστε παιδιά των άκρων, ή που θα αφήσετε το σύμπαν να κάνει τα μαγικά του, ή που θα του γυρίσετε πλάτη εντελώς! Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο, μπορούν να σας φέρουν απρόβλεπτες, ερωτικές εκπλήξεις! Ας υποθέσουμε, πως τόσο καιρό αδιαφορούσατε για το ενδιαφέρον ενός προσώπου και ξαφνικά σα κάτι να σας τσιμπά Φλεβάρη μήνα! Ευκαιρία λοιπόν να ανταποδώσετε το ενδιαφέρον και με το παραπάνω! Ο Δίας από τους Ιχθύες να ξέρετε σας υποστηρίζει τρελά! Ο Ποσειδώνας στα τέλη του Φλεβάρη, γλυκαίνει πολύ την καρδιά σας, συνεπώς ακόμα μια καλή ευκαιρία, για να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας! Στάξατε πολύ φαρμάκι, καιρός να στάξετε πολύ σιρόπι, τέρμα ζαχαρωμένο! Πολλά τα μουτράκια εκεί έξω!

Τοξότης
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε οι δεσμευμένοι της παρέας, είναι να ταξιδέψετε κάπου μακριά, με το ταίρι σας! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου, σας φτιάχνουν τη βαλιτσούλα, σας βάζουν και λεφτά στα χέρια και σας λένε δρόμο!!! Τρέξτε να σώσετε τη σχέση σας! Οπότε, δε θέλω τσιγκουνιές, Φλεβάρη μήνα, έχουμε και τη γιορτή των ερωτευμένων! Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο για εσάς! Ο Δίας ρίχνει βλέφαρο, κάντε καμιά ευχή, έχει τα κέφια του, ο άτιμος! Ο Φλεβάρης είναι αφιερωμένος στα φλερτ και στα πονηρά τα χαμόγελα! Ο Ποσειδώνας βοηθά η φαντασία σας να καλπάσει, να εμπνευστείτε από τα πάντα όλα, να ερωτευτείτε σα ποιητές.. Το χάνουμε το κορμί.. αλλά ας το χάσουμε.. σωστά; Έρωτας και ξερό ψωμί! 

Αιγόκερως
Οι super τυχεροί της παρέας! Εσείς κάθε μέρα θα τον γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο, μέχρι να φτάσει ο Φλεβάρης στα τέλη του! Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι ότι πιο τέλειο θα μπορούσε να σας συμβεί! Ο έρωτας όχι απλά σας χτυπά την πόρτα, μπουκάρει μέσα από παντού και σας ξυπνά όλο σας το «είναι»! Καιρός λοιπόν να ερωτοχτυπηθείτε, να καψουρευτείτε, να ποθήσετε μια άλλη ύπαρξη, μέχρι εκεί που δε φτάνει! Ταξιδέψτε παρέα με το ταίρι σας, οι βόλτες ας είναι πιο πολλές, κυκλοφορήστε να σας δουν, εκπέμπετε απίστευτη ενέργεια! Δε νομίζω να μείνει κάποιος Αιγόκερως, εκτός παιχνιδιού, αφού τα φλερτ έχουν την τιμητική τους, τα αποδέχεστε και τα ανταποδίδετε συγχρόνως! Ο Ποσειδώνας εμφανίζει τη γλύκα που κρύβετε μέσα σας, με τόση μεγάλη επιτυχία! Αφεθείτε στη μαγεία του σύμπαντος!

Υδροχόος
Όπως και να είναι η Αφροδίτη, μπροστά σας να φιλά επιδεικτικά τον Άρη, εσείς ούτε που νοιάζεστε, τι είναι αυτά τα πράγματα;;; Σφυράτε αδιάφορα στον έρωτα, αλλά τα φαινόμενα απατούν! Οι αιώνιοι εραστές, στο ζώδιο του Αιγόκερου, προκειμένου να σας δουν να φλέγεστε από πάθος, φροντίζουν για μια σχέση, με ένα πρόσωπο πολύ μυστήριο! Ένα ένοχο μυστικό, τις μέρες του Φλεβάρη, είναι το πιο ωραίο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας! Από τη μια κλείνεστε στο καβούκι σας, από την άλλη κάνετε εμφάνιση και συμβαίνουν θαύματα στις σχέσεις σας! Αγαπάτε τις μοναξιές σας, αγαπάτε και τις πολύ προσωπικές στιγμές! Ο Κρόνος δε σας αφήνει να χαρείτε, ούτε να ξεπεράσετε τα όρια! Μόνο ότι είναι αληθινό, έχει μέλλον! Πόσο πια;

Ιχθύες
Ο Φλεβάρης είναι ο μήνας που θα αγαπήσετε με όλο τον κόσμο! Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν σκοπό να σας αναστατώσουν ευχάριστα, να σας ξεσηκώσουν επίσης και να σας σκανδαλίσουν μέχρι εκεί που δε πάει άλλο! Είναι και ο Δίας στο κόλπο, είναι και στο ζώδιό σας, οπότε μη ξαφνιαστείτε αν πείτε αντίο στη μοναξιά σας, στα καλά τα καθούμενα! Αν σας γίνει μια πρόταση γάμου, μη μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Πολλές οι εκπλήξεις μέσα στην καρδιά του χειμώνα! Ζήστε το σήμερα και να θυμάστε ουδείς τέλειος, δηλαδή δε γνωρίσατε κανά Θεό ή καμιά Θεά! Με το που μπαίνει ο Ποσειδώνας στο παιχνίδι, το μυαλό σας φαντάζεται δράκους! Έρωτας, σκανταλιές και αταξίες, με τον Άρη να σας κλείνει πονηρά το μάτι!

magicfariel

Φωτογραφία από Ria Sopala από το Pixabay