Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Οι Έρωτες 2022, τα πάθη μας, τα λάθη μας! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η νέα χρονιά μας έκανε ποδαρικό με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Αιγόκερους! Και επειδή πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, εμείς τα ξωτικά του δάσους, μπορώ να επιβεβαιώσω τις προθέσεις της, μια χαρά! Τι έκανε λοιπόν η Θεά; 

Μας ταξίδεψε στο παρελθόν, επιθυμήσαμε τον ανεκπλήρωτο έρωτα, μας προσέφερε λίγη από τη μαγεία του και τσουπ πρώτες μέρες του Γενάρη μας τα πήρε όλα πίσω! Πολύ σκληρό, πολύ αληθινό, πολύ άδικο μπορώ να εξομολογηθώ! Όμως ήταν και πολύ ωραίο το άτιμο το όνειρο..! Τα πάθη μας, τα λάθη μας.. σωστά; 

Οι εκπλήξεις της χρονιάς είναι όντως αμέτρητες, καλή διάθεση να υπάρχει και εκείνο το χαμόγελο! Τις μέρες του Φλεβάρη λοιπόν, ο φτερωτός ο Έρωτας, ξαμολιέται παντού και πετάει τα βέλη του! Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι έχουν την τιμητική τους, αφού ο Άρης πλέον στον Αιγόκερω, συναντά επιτέλους την αγαπημένη του την Αφροδίτη και να σου και τα πυροτεχνήματα στον ουρανό! 

Η Αφροδίτη για το 2022 έχει άγριες διαθέσεις, όπου βρεθεί και όπου σταθεί μοιράζει τα ελπιδοφόρα μηνύματα του έρωτα και όπως φαίνεται έχει τη συμπαράσταση του Άρη συνεχώς! Φέτος επιβάλλεται λοιπόν να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε! Πωωω αισιοδοξία πρωινιάτικο!

Στα τέλη του χειμώνα, με το που θα λιώσουν οι πάγοι, Δίδυμοι και Υδροχόοι, αναρωτιέστε πού πήγε ο έρωτας; Γιατί είστε μόνοι; Ξυπνάτε σιγά-σιγά παρέα με τις αρκούδες, ζόρικη η χειμερία νάρκη! Θέλετε να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα, να σας δω, τι κελεπούρι θα πετύχετε και πάλι; 

Η άνοιξη φημίζεται για τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα, όσο να’ναι ζωηρεύει η φύση, ζωηρεύουν και οι ερωτικές μας οι ανησυχίες! Λιοντάρια, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες, να προσμένετε να ερωτοχτυπηθείτε στα ξαφνικά! Είναι το σύμπαν τέτοιο, που σίγουρα δε θα σας ρωτήσει καν! Μπαμ και κάτω! Έτσι πάνε αυτά!

Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι, για Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους και Αιγόκερους! Ο ήλιος, η θάλασσα, οι ομορφιές της εποχής, φτιάχνουν ένα υπέροχο, ρομαντικό μονοπάτι και προσφέρουν ευκαιρίες ανεπανάληπτες για τα παραπάνω ζώδια! Έχει πολύ έρωτα το μενού.. φτιάξτε σώμα, κάντε τα beaute σας, να σας βρει το πρόσωπο στις ομορφιές σας!

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, Ζυγοί και Σκορπιοί στην καρδιά του φθινοπώρου, αναρωτιέστε το τι έγινε και είστε ακόμα μόνοι; Το σύμπαν θέλει να σας προσφέρει τα δώρα του, αλλά εσείς τα βάζετε στην άκρη! Τα Χριστούγεννα του 22’ κρύβουν όμορφες εκπλήξεις, στιγμές φουλ στο πάθος, πάντα με ημερομηνία λήξης! Το ρεζουμέ της υπόθεσης; Τα πάθη μας τα λάθη μας!

Η ερώτηση σε θέματα ερωτικά είναι πάντα μια! Πού πηγαίνει το μυαλό σας, όταν ακούτε τη λέξη έρωτας;;; Ποιο πρόσωπο εμφανίζεται μαγικά μπροστά σας; Αν είναι αυτό που βρίσκεται ήδη δίπλα σας, είστε και πολύ τυχεροί! Αν όμως βρίσκεται αιωνίως κάτι χιλιόμετρα μακριά σας, τότε ας τραγουδήσουμε ξανά.. το “..strangers in the night.. what were the chances..” και τα σχετικά..

Το ξανά λέω.. τα πάθη μας τα λάθη μας..
και ω ναι.. θα τα έκανα όλα ξανά από την αρχή.. για εσένα μωρό μου!

φιλάκια.. 😘


Κριός
Το σύμπαν που λέτε έχει σκοπό να σας δώσει μια ακόμα ευκαιρία! Όπως φαίνεται το πρώτο εξάμηνο δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην καριέρα σας και στον εαυτό σας! Συμπεριφορά άκρως εγωιστική, όταν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας! Αυτό σημαίνει πως, θα υπάρξουν αμέτρητες φορές, που θα σας μαλώσουν, θα σας γκρινιάξουν, θα σας παραπονεθούν, όμως εσείς, δεν έχετε χρόνο για κάτι επιπλέον! Η άνοιξη, σας ανανεώνει, παίρνετε μια ανάσα, σας έρχεται η όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Μια ερωτική περιπέτεια επιβάλλεται μες στο κατακαλόκαιρο, ξαφνικά ανοίγουν οι ουρανοί και πέφτουν μαναράκια! Ζήστε το, απολαύστε το, γιατί μετά χειμώνας! Το φινάλε του έτους, άκρως επεισοδιακό, κάποιοι χωρίζετε και κάποιοι ερωτεύεστε άγνωστες υπάρξεις!

Ταύρος
Το ποδαρικό του έτους μπήκε λίγο μυστήρια για αρκετούς Ταύρους εκεί έξω! Αποζητήσατε αγάπη από εκείνο το πρόσωπο που ποτέ δε μπόρεσε να σας τη δώσει και το συναίσθημα της απογοήτευσης παραμένει το ίδιο! Η αλήθεια είναι πως το πρώτο εξάμηνο, δε θα μπείτε στο κυνήγι του έρωτα, σα να παρατάτε τα όπλα, όμως το σύμπαν δουλεύει για εσάς! Μόλις μπει το γλυκό καλοκαιράκι, τότε θα εμφανιστεί ο ιππότης πάνω στο άλογο! Ένας παράφορος έρωτας, αμοιβαίος και όλος δικός σας! Οι δεσμευμένοι αν δε καλύψετε το κενό, της αδιαφορίας σας, ίσως και να ακούσετε ένα αντίο με την έναρξη της σεζόν! Σα τα σήριαλ η ζωή σας! Οι ελεύθεροι βάλτε ένα stop στις προσδοκίες, πάρτε το απόφαση και αλλάξτε σελίδα! Το πάθημα λογικά έχει γίνει τρελό μάθημα!

Δίδυμος
Σας το λέω έξω από τα δόντια, η χρονιά δε σας πάει καθόλου στα ερωτικά! Σας στριμώχνουν και δε ξεφεύγετε με τίποτα! Καλά μην τρομάζετε, πάντα βρίσκετε το μονοπάτι της διαφυγής! Το να μείνετε λίγο μόνοι σας το έχετε σκεφτεί ποτέ; Αναφέρομαι σε εσάς, που ενώ γνωρίζετε την αλήθεια, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, συνεχίζετε να συναναστρέφεστε με υπάρξεις, που κατά βάθος σας αδειάζουν! Ευτυχώς που στα τέλη του χειμώνα, σα να ξυπνάτε από τον λήθαργο, σα να το παίρνετε απόφαση! Με το που μπαίνει το γλυκό καλοκαιράκι, το σύμπαν σας στέλνει ένα πρόσωπο με σκοπό να θεραπεύσει τις πληγές σας! Σαν κακά παιδιά της παρέας, θα μπλέξετε, έτσι για να νιώσετε καλά, αλλά ως συνήθως αλλού βρίσκεται η καρδιά σας, αλλού και το μυαλό!

Καρκίνος
Τα θέλετε όλα δικά σας και το δείχνετε με κάθε τρόπο! Από τη φύση σας είστε ανασφαλείς, πάλι σας πιάνουν οι παραξενιές σας και όλη η χρονιά θα πάει κάπως έτσι! Υπερβολικοί συναισθηματικά, καταπιέζετε το σύντροφό σας, ακόμα και το φλερτ σας, γιατί αποζητάτε καθημερινά να ασχολούνται μόνο μαζί σας! Να σας προσφέρουν ότι μπορούν! Να σας νταντεύουν σα τα μωρά! Αντιλαμβάνεστε πως δε πάει έτσι η ιστορία, οπότε όσο επιμένετε σε τέτοιες συμπεριφορές, άλλο τόσο τα ερωτικά σας θα είναι ένα δράμα! Το φινάλε του καλοκαιριού, σα να χαλαρώνετε, σα να απολαμβάνετε τον έρωτα, δείχνετε πως έχετε ξεπεράσει τα θέματά σας! Χειμώνας, κρύο, καιρός για δυο, ο έρωτας όμως σας γυρίζει πλάτη! Ποιος έφταιξε τούτη τη φορά;

Λέων 
Τέρμα ξενερωμένους σας βρίσκει η έναρξη της χρονιάς, σε ερωτικό επίπεδο! Από το να τσακώνεστε κάθε λίγο και λιγάκι με το πρόσωπο, σφυρίζετε αδιάφορα και βάζετε στο on τον αυτόματο πιλότο! Από την άνοιξη και μετά, σα να συνέρχεστε, σα να αποζητάτε ξανά τον έρωτα! Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, δίνετε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση σας, στον εαυτό σας, κάνετε την προσπάθεια να αγαπήσετε ξανά! Πετυχαίνει το γλυκό, γιατί ήλιος, θάλασσα, κοκτέιλ, η ζωή είναι ωραία, αλλά με την επιστροφή σας στα θρανία, σκούρα τα πράγματα! Έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας, για να σκεφτείτε το μέλλον σας, τις επόμενες κινήσεις σας και το αν αξίζει να είστε μόνοι ή με παρέα! Το φινάλε του έτους, αρκετοί φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο! Τρέχοντας κιόλας!

Παρθένος
Η νέα χρονιά σας βρίσκει να τρώγεστε με τα ρούχα σας! Από τη μια σκέφτεστε το παρελθόν σας, από την άλλη το παρόν και ξαφνικά δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα! Και εντάξει αν είστε μονάχοι στη ζωή αυτή, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, τα γκρίζα συννεφάκια έχουν ήδη σκάσει μύτη! Όμως ο Άγιος Βαλεντίνος έχει σχέδια για εσάς! Ίσως να είστε από τους τυχερούς που θα λάβετε σοκολατάκια και μια ανθοδέσμη! Οι μέρες της άνοιξης είναι όμορφες για, νέες γνωριμίες, φλερτ από δω και από εκεί, το ψυχολογικό μια χαρά το φτιάχνετε! Το φθινόπωρο όμως το σύμπαν σας στέλνει τρελό πεσκέσι! Το δεδομένο δεν υπάρχει και θα κριθείτε για τις πράξεις και τα συναισθήματά σας! Κάποιος μπορεί να ανοίξει την πόρτα και να φύγει! Ένα αθόρυβο αντίο!

Ζυγός
Κρύα τα πράγματα, πολύ κρύα και δεν έχετε καμία διάθεση για να διορθώσετε την ερωτική θερμοκρασία της ζωής σας! Αν και είστε παιδιά του έρωτα, φέτος θα προτιμήσετε ή να αράξετε σε μια αγκαλιά ή να πείτε το αντίο! Η ατάκα τύπου, «θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ» θα γίνει καραμέλα και ίσως και ένα γλυκό αθώο ψεματάκι! Το να ζήσετε μονάχοι είναι πολύ δύσκολο για εσάς! Όμως εσείς στους χωρισμούς σας πάντα αφήνετε ένα παραθυράκι ανοιχτό, μπας και το μετανιώσετε! Από την άλλη αν θέλετε να παντρευτείτε, κανείς δε σας σταματά, το ζητούμενο είναι να συμβεί ένας γάμος επειδή υπάρχει αγάπη, όχι επειδή δεν υπάρχει κανείς ελεύθερος στην παρέα! Μια βαρεμάρα διακρίνω σε θέματα ερωτικά, μη βιαστείτε να κάνετε κάποιο μοιραίο λάθος! Next year οι μεγάλες αποφάσεις!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε όρεξη για αγάπες και λουλούδια, ούτε για ανούσια φλερτ που μόνο το χρόνο σας κλέβουν! Πολύ μουντό το ερωτικό τοπίο, προτιμάτε την ησυχία σας σε κάθε περίπτωση! Καλό είναι οι δεσμευμένοι Σκορπιοί να κρατήστε τα προσωπικά σας για πάρτη σας, γιατί ίσως κάποιος να θελήσει να σας «κλέψει» το σύντροφο μέσα από τα χέρια κιόλας! Μπορεί να τον τυλίξετε πεσκέσι και να τον προσφέρετε από μόνοι σας! Άλλωστε, όποιος αγαπάει δε φεύγει, υπομένει, μέχρι να βγει ο ήλιος ξανά! Το σύμπαν έχει σκοπό στα γενέθλιά σας, να σας φέρει τον ιππότη πάνω στο άλογο! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως ο χειμώνας σας, ή που θα είναι τέρμα φλογερός, ή τέρμα παγωμένος! Ή που θα ζήσετε το όνειρο, ή που θα δείξετε την έξοδο!

Τοξότης
Η φαντασία σας καλπάζει όπως φαίνεται και οι προσδοκίες πληγώνουν! Ή που θα ζήσετε το όνειρο ή που δε θέλετε τίποτα μέτριο ας πούμε! Το θέμα είναι εσείς τι θα κάνετε για αυτό και όχι οι άλλοι! Η δουλειά σας πάνω από όλα, χρόνος δε περισσεύει για ανούσιες σχέσεις, όμως δε λέτε όχι σε φλερτ που προκύπτουν εν ώρα εργασίας! Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια, όμως και πάλι λάθος κάνετε! Η άνοιξη σας αλλάζει διάθεση, αποζητάτε επίμονα έναν έρωτα που θα σας ξυπνήσει από τον λήθαργο! Βρήκατε κάποιο τζίνι και έχετε τρεις ευχές; Εσείς που έχετε ένα σύντροφο, πνίγεστε, οι καθημερινές ρουτινιάρικες υποχρεώσεις δε σας ταιριάζουν! Θα υπάρξουν συνέπειες προς τα τέλη του έτους, λέτε συγχρόνως το αντίο, όμως ένας από τους δυο, δε το εννοεί!

Αιγόκερως
Ποδαρικό του έτους με ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Το ταξίδι στο παρελθόν συνεχίζεται, η αγάπη είναι σα μια παλιά φωτογραφία, τα πάθη σας, τα λάθη σας και οι μοναξιές σας! Ο Άγιος Βαλεντίνος όμως έχει σχέδια για εσάς! Είναι εκείνος που μες στο καταχείμωνο έχει σκοπό να σας ζεστάνει! Ο σύντροφός σας ο τυχερός; Μια νέα γνωριμία; Μπορεί το μονοπάτι του έρωτα να μην είναι στρωμένο από ροδοπέταλα, όμως φέτος είναι η χρονιά σας! Ο έρωτας όπως και να έχει, ανεξάρτητα της εποχής, έχει σκοπό να μπουκάρει μέσα και να μη σας αφήσει να πείτε ούτε καν hello! Σειρά σας λοιπόν, να αγαπήσετε, να νιώσετε τον έρωτα στο πετσί σας και να τραγουδήσετε το «σα και εμένα, καμιά!». Προτείνω να αγοράσετε αμέτρητα σέξι εσώρουχα, για ποικιλία!

Υδροχόος
Μια που μπήκε το νέο έτος, μια που κλειστήκατε στο καβούκι σας ξανά! Δεν έχετε όρεξη για αγάπες και λουλούδια, για περιπέτειες που θα σας ξεβολέψουν, προτιμάτε την ησυχία σας και μηδέν ερωτικές συναναστροφές! Μετά τα χιόνια όμως, έρχεται η άνοιξη, οπότε μια που θα βγει ο ήλιος, μια που θα επιθυμήσετε μια ύπαρξη που θα δώσει χρώμα στη ζωή σας! Φέτος αρκετοί Υδροχόοι νιώθετε πως έφτασε η στιγμή να παντρευτείτε! Ή να κάνετε μια σχέση ζωής! Ο Κρόνος θα σας δείξει το κατάλληλο πρόσωπο πολλές φορές, μέχρι να το πάρετε απόφαση! Και όταν φτάσει το καλοκαιράκι θα σας βρει αγκαζέ με το αγαπημένο σας το πρόσωπο! Κρατήστε τα ερωτικά σας τα ζητήματα για τον εαυτό σας! Η ευτυχία που επιθυμείτε, αφορά μόνο εσάς και κανέναν άλλον!

Ιχθύες
Φέτος είναι η χρονιά σας από κάθε άποψη! Μπορεί ακόμα να μην έχετε τρελές ορέξεις για έρωτες και περιπέτειες, όμως η άνοιξη, θα φέρει τις γνωστές τις μελισσούλες, που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα και πάλι! Πολλές οι γνωριμίες που θα κάνετε, αμέτρητοι οι πειρασμοί, είστε και λίγο επιρρεπείς στις αταξίες, βλέπω το «φύγε εσύ», «έλα εσύ», να γίνεται μια κακιά ενοχλητική συνήθεια! Τι καλοκαίρι και τι φθινόπωρο, βάζετε βαθμολογία στις ερωτικές σας τις επιλογές, κάποιος τελικά δεν είναι και τόσο super και κάποιος είναι έξτρα μαγικός! Μυρίζομαι μπάχαλο η κατάσταση, ουρά οι υποψήφιοι γαμπροί και νύφες, από τη μια νιώθετε φανταστικά, από την άλλη προβληματισμένοι! Διαλέξτε και πάρτε είναι η φάση, όσο για τις συνέπειες; Θα δείξει!

magicfariel

Φωτογραφία από Sergei Tokmakov Terms.Law από το Pixabay